alinawk 12.10.07, 11:02 Widziałyście okładkę Newsweeka? Ja wczoraj zobaczyłam taki wielki plakat z tą okładką na przystanku autobusowym i myślałam że padnę - babcia jest zabójcza. www.newsweek.pl/wydania/wydanie.asp?Wydanie=695 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: babcia nie odda dowodu 12.10.07, 11:06 Czy dobrze rozumiem, ze newsweek dalej męczy stereotyp "moherowej babci", która na 100% zagłosuje na PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: babcia nie odda dowodu 12.10.07, 11:12 Czyli Newsweek promuje PiS czy jest przeciwko wymiania dowodów osobistych do końca roku? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: babcia nie odda dowodu 12.10.07, 12:17 PSL też ma fajną reklamówkę wyborczą z babcią i dowodem ("Wnuczku, nie musisz chować mi dowodu, przecież zagłosuję na PSL"). Mojej mamie (81 l.) też nie muszę chować, bo będzie głosować na liberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: babcia nie odda dowodu 12.10.07, 12:21 babcia sama w sobie jest boska, w środku newsweeka nie widziałam, bo ostatnio mnie nie kręci prasa. Ani telewizja. Ani radio nawet. Dobrze że mam internet. A właściwie to emamę... bo bym się kompletnie uwsteczniła Odpowiedz Link Zgłoś