kraina.marzen 19.10.07, 14:59 Mam pytanie ,ktora z Was byla w zarzadzie przedszkola? Co sie dokladnie robi? Dzis dowiedzialam sie ze zostalam wybrana do zarzadu przedszkolnego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escribir Re: Mama w zarzadzie 19.10.07, 15:05 to sie nazywa zarząd? i wybrali cie bez pytania o twoje zdanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Mama w zarzadzie 19.10.07, 16:20 w Zarządzie Przedszkola jako insytutcji biznesowej czy w Radzie Rodziców, bo nie do końca rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: Mama w zarzadzie 19.10.07, 16:25 w radzie rodzicow jestem z rady rodzicow wybierali 1 osobe do zarzadu Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Mama w zarzadzie 19.10.07, 22:11 eueeeeee, myślałam, że chodzi o zarząd banku, spółki notowanej na giełdzie, itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Mama w zarzadzie 20.10.07, 11:34 kraina.marzen napisała: > Mam pytanie ,ktora z Was byla w zarzadzie przedszkola? > Co sie dokladnie robi? > > Dzis dowiedzialam sie ze zostalam wybrana do zarzadu > przedszkolnego... Dziwne pytanie! Przeczytaj ststut przedszkola, regulamin zarządu (rozumiem że przedszk.prywatne?), porozmawiaj z członkami zarządu i wszystko wiesz! Sadzisz że w całej Polsce działa to na tych samych zasadach?? Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: Mama w zarzadzie 20.10.07, 11:53 dzieki dodam tylko ze przedszkola panstwowe Odpowiedz Link Zgłoś