mma_ramotswe 30.10.07, 08:33 Raczek ostatnio. Kto jeszcze? Tak z ciekawości. A czy Kaczyński BOGUSŁAW też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 08:36 Też, ale on się nie przyznaje. Wymieniłabym jeszcze kilka osób z odchodzącej ekipy rządowej, ale przyznam, że nadal się boję A ten aktor, Jacek Poniedziałek, czy jak mu tam. Twarzy nie kojarzę za cholerę, ale słyszałam o tym, że zrobił coming out. Z kobiet na pewno Renata Przemyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 08:39 morgen_stern napisała: > Też, ale on się nie przyznaje. No cóż, skoro się nie przyznaje, to skąd ja to wiem? > Wymieniłabym jeszcze kilka osób z odchodzącej ekipy rządowej, ale > przyznam, że nadal się boję oj, szkoda, szkoda. Wstydzą się? > A ten aktor, Jacek Poniedziałek, czy jak mu tam. Twarzy nie kojarzę > za cholerę, ale słyszałam o tym, że zrobił coming out. zaraz go poszukam img.stopklatka.pl/filmowcy/08700/08717/0.jpg nawet nie wiem w czym grał > > Z kobiet na pewno Renata Przemyk. ooo, to jest jakaś kobieta, która ją chce? > Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 09:02 > ooo, to jest jakaś kobieta, która ją chce? To nie było ładne. Nie jest w moim typie, ale myślę, że może się podobać. Rozumiem, że tylko superatrakcyjni mają szansę na partnera? Ja nie jestem specjalnie atrakcyjna, a na powodzenie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 09:46 Renia jest super! Pieknie wygląda, niesamowicie spiewa. Nie wiedziałam o jej orientacji seksualnej, ale w sumie wisi mi to. Za płytę Underground ją kocham, nawet jesli jest hipopotamem z dwiema głowami. www.wrzuta.pl/audio/nFGYfGOXuf/renata_przemyk_-_odkochaj_nas www.wrzuta.pl/audio/9yhxBLM8Ui/renata_przemyk_-_niepotrzebna_wcale_mi Zresztą za inne płyty też. Nie podoba mi sie ten watek. Nie sadzę, żeby MmaRamones (czy cos tam), wiem, wiem, że to działaczka tak była, ale nie sposób zapamietać nazwiska) miała złe intencje, ale dzielenie ludi na homo i hetero smierdzi z założenia (wątku). Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 09:47 (mam nadzieje, że żaden sąsiad nie podsłuchuje mnie pod drzwiami, bo drę sie jak głupia) Dawno jej nie słuchałam, dzieki Morgen za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 11:14 Ech, dlania, a "ten taniec"? Nie ma na you tube teledysku niestety, był piękny... Wrzuć tu dlania ten kawałek z wrzuty, ja nie mogę, bo mi komp stronę zamyka. Posłuchałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 11:19 www.wrzuta.pl/audio/y00ngsMfdW/renata_przemyk_-_ten_taniec www.wrzuta.pl/audio/mCQ4KOr4VH/02-renata_przemyk-gites www.wrzuta.pl/audio/h0LdFWbLIx/renata_przemyk_-_wlasny_pokoj Prosiem bardzo. Coby umilić czas kobietom pracującym. Ja dziś w domku, więc słucham sobie na fula i czuje sie młodsza o jakies 10 lat)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 11:20 Dzięks Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 09:48 eee, a jak piszę o nocniku, to dzielę ludzi na tych, którzy już mają trening czystości za sobą i na tych, co jeszcze w pampersach? Wyluzuj)) Ramotswe nie była żadną działaczką))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 11:23 Ja jestem wyluzowana, nie bój nic!)) Po prostu w takiej dyskusji o nocniku tez by mi było sie trudno wypowiedzieć, bo nie lubię takiego świata, gdzie białe jest białe, a czarne jest czarne. Świata szufladek, który istnieje tylko w naszych głowach, bo przecież nie w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 11:25 Daj spokój, to zwykłe ploty są. Nikt nikogo nie obraża, i nie mówi,ze cos Ok i inne to fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe zwykłe ploty 30.10.07, 16:53 no o to własnie mi chodzi, gadu gadu bez łady i składu. a już na pewno bez ocenianai i dzielenia Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: zwykłe ploty 30.10.07, 16:56 No i ok Ploty znam o dwóch dziennikarzach, jednym muzycznym , drugim telewizyjnym. Obydwaj żonaci. Ale nie powiem o kogo chodzi, bo to tylko złosliwe ploty Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: zwykłe ploty 30.10.07, 17:01 No nieee..jak złośliwe to właśnie powinnaś powiedzieć!!! A tak to tylko ploty Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 19:17 Renata Przemyk ma syna, więc może być co najwyżej biseksualna. Kocham jej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 19:24 Takie sądzenie według plotek jest po prostu głupie. Pamiętam jak w liceum postanowiłyśmy czekać na prawdziwą miłość i odrzucałyśmy zaloty naszych wspaniałych knajpianych kolegów.Wynik był taki, że uznali nasz za lesbijki . Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 21:03 Cóż, to, że ma dziecko, akurat niczego nie dowodzi Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 30.10.07, 21:09 yy.. a nie córkę Klarę? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia oj, przepraszam 30.10.07, 11:11 jak bylam jeszcze pod konie podstawowki tez przemyk uwielbialam. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: oj, przepraszam 30.10.07, 11:22 ja ją uwielbiam nadal, chociaż dawno jej nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: oj, przepraszam 30.10.07, 15:49 ponoć Marek Barbasiewicz przyznał sie tez oficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: oj, przepraszam 30.10.07, 21:06 Marek Barbasiewucz chodzil z moja mama do plastyka w Poznaniu i podkradal jej i kolezankom tusz do rzes Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: oj, przepraszam 30.10.07, 16:52 ty byłaś w podstawówce, jak Przemyk byłą u szczytu sławy? Ojejejej, ja już na studiach Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: oj, przepraszam 30.10.07, 16:54 Ja w liceum za "Babe zesłał" i na studiach za "Andergrantu" Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: chwalisz się że studiowałaś ?? 30.10.07, 16:59 A, czemu nie, dobra myśl Napisała to w tym sensie, że jak ona był w podstawówce (czyli miałą kilkanaście lat) ja już byłąm na studiach (czyli miałam dwadzieścia kilka), czyli stary pryk ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: chwalisz się że studiowałaś ?? 30.10.07, 21:07 Jacek Wojcicki tez chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: chwalisz się że studiowałaś ?? 31.10.07, 07:47 Jacek Wójcicki prowadzi podwójne życie. W tym drugim mieszka w moim mieście i jest mężem mojej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: chwalisz się że studiowałaś ?? 31.10.07, 08:16 Arkadius Michal Bajor watek wydawal sie taki ciekawy, a tu nic... no tak, w Polsce nie ma homoseksualistow Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: Bajor? 31.10.07, 08:43 oficjalnie nie wiadomo. nie oficjalnie-kazdy o tym wie, o to widac golym okiem. poza tym nigdy nie mial partnerki Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Bajor? 31.10.07, 08:53 no skąd Ty wiesz, że on nigdy nie miał partnerki??? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: chwalisz się że studiowałaś ?? 31.10.07, 22:23 to mój były sąsiad - tia... Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 08:21 no i jeszcze Marcin Szczygielski, ktory jest partnerem Raczka. ale nie wiem czy szczygielski jest az taki slawny. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 11:38 Jerzy Waldorff. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 11:51 Fajnie. Mieli być z.a.d.e.k.l.a.r.o.w.a.n.i i s.ł.a.w.n.i, a tu w najlepszym przypadku tylko jedno z dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 11:52 Tfu. Zdeklarowani w sensie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 11:56 Co najlepiej ukazuje, jak bardzo trzeba być odważnym, żeby się w Polsce ujawnić ze swoją odmienną orientacją... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 12:14 Ale zdeklarowni w jakis konkretny sposob? Koniecznie hucznie w mediach? Czy wystarczy- nie kryjacy sie z tym, czy ma partnera czy partnerke?To tez jest forma deklaracji. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 12:24 Ja to rozumiem jako - nie kryjący się, nie zaprzeczający, żyjący otwarcie z partnerem / partnerką tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 13:15 Michał Piróg, ten co w TVNowskim Ucandance siedzi w jury Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 21:18 Elton John. Zdeklarowany. I w Polsce znany Odpowiedz Link Zgłoś
kameroon Re: zdeklarowani sławni homoseksualiści w Polsce 31.10.07, 21:52 Grzegorz Skawiński drogie panie, tak, ten z Kombi. Tomsz Jacyków, zdeklarowany (stylista) Odpowiedz Link Zgłoś