aniulek87 18.11.07, 16:28 niedługo swieta tzn za miesiac ale to zlecitak szybko ze ho ho... jakie kupujecie pezenty maluchom i partnerom?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: prezenty?? 18.11.07, 17:27 heh, dobre pytanie- tym bardziej ze moj jest w Anglii i robiac mi trzydniowa niespodzianke i przyjezdzajac do Polski przywiozl ze 3 kilo katalogow do wyboru wiec ja Hani wynalazlam paczke majteczek (cel na zime- nauczyc nocnikowania) i pizamke, dla Piotrka zostaje kupienie poscieli we wrozki i kocyka do kompletu a jemu samemu kupuje stojak do aparatu. mamie zrobie caly komplet bizuterii, brat i bratowa chyba dostana swoje wlasne wieeeelkie zdjecie ze slubu Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: prezenty?? 22.11.07, 09:29 Kubuś dostanie puzzle piankowe, 8 małych samochodzików a do tego wielki garaż 3 poziomowy Wadera i troszke słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
joanb333 Re: prezenty?? 22.11.07, 09:48 Kasia ma już kupioną farmę ( domek, farmerzy, zwierzęta), nową lalkę z łóżeczkiem, hulajnogę. Kasia Kasia ma... Tyle trwa nasze szczęście..... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: prezenty?? 25.11.07, 12:14 A my kupiliśmy malutkiej konia na biegunach i lale interaktywną. Marcinowi jeszcze nie wiem co kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
oleesiaa Re: prezenty?? 25.11.07, 16:23 U mnie na razie wojna. Tata chce kupić kolejkę elektryczną (oczywiście pomysł bez sensu bo zamiast się nią bawić to ją zje i wiadomo, że to będzie bardziej frajda dla niego niż dla syna....)ja walczę o jakieś super sanki z oparciem bo nie mamy. Albo coś innego przydatnego czego nie zniszczy 11 miesięczny łobuz. Tak, tak, mój Krzyś w święta będzie miał 10,5 miesiąca. Na dzieciach widać jak się starzejemy Mojemu facetowi jeszcze nie wiem co kupie... Kocham. Nie biję. Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
aneta871 Re: prezenty?? 26.11.07, 11:43 U nas też jest na razie wojna, bo ja bym chciała dla Karoliny mini kuchnię albo toaletkę z lustrem- taka plastikową wys.67cm, z plastikowymi buteleczkami przypominającymi kosmetyki mamy.Mój Michał uważa że jeszcze za wcześnie na myślenie o prezentach i pewnie obudzi się 23 grudnia i nie kupi nic Michałowi chyba kupie książkę super niani I ty możesz być super tatą... ale jeszcze nie wiem czy jest sens.. Odpowiedz Link Zgłoś