Dodaj do ulubionych

prezenty??

18.11.07, 16:28
niedługo swieta tzn za miesiac ale to zlecitak szybko ze ho ho...
jakie kupujecie pezenty maluchom i partnerom??
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: prezenty?? 18.11.07, 17:27
      heh, dobre pytanie- tym bardziej ze moj jest w Anglii i robiac mi trzydniowa
      niespodzianke i przyjezdzajac do Polski przywiozl ze 3 kilo katalogow do wyboru smile
      wiec ja Hani wynalazlam paczke majteczek (cel na zime- nauczyc nocnikowania) i
      pizamke, dla Piotrka zostaje kupienie poscieli we wrozki i kocyka do kompletu smile

a jemu samemu kupuje stojak do aparatu. mamie zrobie caly komplet bizuterii,
      brat i bratowa chyba dostana swoje wlasne wieeeelkie zdjecie ze slubu smile
      • dziewczynka_bez_zapalek Re: prezenty?? 22.11.07, 09:29
        Kubuś dostanie puzzle piankowe, 8 małych samochodzików a do tego
        wielki garaż 3 poziomowy Wadera smile i troszke słodyczy smile
        • joanb333 Re: prezenty?? 22.11.07, 09:48
          Kasia ma już kupioną farmę ( domek, farmerzy, zwierzęta), nową lalkę z
          łóżeczkiem, hulajnogę.
          Kasia
          Kasia ma...
          Tyle trwa nasze szczęście.....
    • gosia1510 Re: prezenty?? 25.11.07, 12:14
      A my kupiliśmy malutkiej konia na biegunach i lale interaktywną.
      Marcinowi jeszcze nie wiem co kupie...
      • oleesiaa Re: prezenty?? 25.11.07, 16:23
        U mnie na razie wojna. Tata chce kupić kolejkę elektryczną (oczywiście pomysł
        bez sensu bo zamiast się nią bawić to ją zje i wiadomo, że to będzie bardziej
        frajda dla niego niż dla syna....)ja walczę o jakieś super sanki z oparciem bo
        nie mamy. Albo coś innego przydatnego czego nie zniszczy 11 miesięczny łobuz.
        Tak, tak, mój Krzyś w święta będzie miał 10,5 miesiąca. Na dzieciach widać jak
        się starzejemysmile
        Mojemu facetowi jeszcze nie wiem co kupie...

Kocham. Nie biję.

Krzyś
    • aneta871 Re: prezenty?? 26.11.07, 11:43
      U nas też jest na razie wojna, bo ja bym chciała dla Karoliny mini kuchnię albo
      toaletkę z lustrem- taka plastikową wys.67cm, z plastikowymi buteleczkami
      przypominającymi kosmetyki mamy.Mój Michał uważa że jeszcze za wcześnie na
      myślenie o prezentach i pewnie obudzi się 23 grudnia i nie kupi nicbig_grin Michałowi
      chyba kupie książkę super niani I ty możesz być super tatą... ale jeszcze nie
      wiem czy jest sens..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka