deela AHA! 24.11.07, 13:23 cie po CiPie grasuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=72449519 Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: AHA! 24.11.07, 13:27 Oho,faktycznie miło się do niej dziewczyny tam odnoszą.Podnosi sobie dziewczyna poczucie własnej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: AHA! 24.11.07, 14:11 OkW sumie Agatka i tak dopięła swego.Duuuużo się o niej mówi na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka ej tam 24.11.07, 14:35 moze nie o niej , co w jej watku. He, he dziewczyny pamietajcie , ze trzeba dobic do trzeciej strony))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ej tam 24.11.07, 14:47 staram y sie syn mi pomo3,e62 +51 +4 134 widac ze dobra+ 2 5 sie 5o 50klawiatury numerycznej 3 +,3+ ,36,,,,,02 Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: ej tam 24.11.07, 15:09 dobra to ide soebie zrobic kawe i ukroic kawalek tarty z wisniami. mniam mniam . zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 szkoda mi was 24.11.07, 15:25 Żal mi Was, wiecie? Nie macie co z czasem zrobić, wykurzyć nie chciałyście, a bezez mnie zginiecie biedne, kto Wam będzie rozrywki dostarczał? Zasuszycie się z nudów, albo moze przerzucicie na kogoś innego? Nie macie chyba co robić, naprawde Wyjątkowo prymitywne jesteście, z tą szmatą z buzi itp. I DO Waszej wiadomości - nie zamierzam sobie z buzi szmaty robić, ale nie mogłam sie oprzeć, sorry, czegos takiego dawno nie widziałam. Może na gg lepiej pogadać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 acha 24.11.07, 15:26 więcej tutaj pisać nie będę, bo zaraz nawet netykieta Was nie powstrzyma od wyzwania mnie. żegnam zatem ostatnim postem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka uwazaj 24.11.07, 15:31 ''żegnam zatem ostatnim postem tutaj.'' bo znowu nie bedziesz sie mogla oprzec)))))))))))))) Malo realne w twoim przypadku. A szkoda(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: acha 24.11.07, 15:32 agatko nie rob z siebie meczennicy na wyrost nikt cie nie wyzywa my cie co najwyzej wysmiewamy up Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 24.11.07, 15:37 Do zobaczenia w następnym Twoim poście "Agaciu" Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Agata! Alez pisz, to forum publiczne 24.11.07, 16:31 No to dolozylam Wam, moze dojdziecie do trzeciej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Agata! Alez pisz, to forum publiczne 24.11.07, 16:37 nO JESZCZE CIUT I BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Agata! Ale ja serio mowie :) 24.11.07, 17:12 Pisz co chcesz i ile chcesz. Wolnosc Tomku.... A to nasz wspolny domek czy sie to komus podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 24.11.07, 16:44 Ok,nikt się nie chce starać to ja to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 24.11.07, 16:45 Heh,nie umiem liczyć 2...1... Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: wstyd , wstyd 24.11.07, 16:57 e tam wstyd nie ważne że droga wyboista, ważne że cel słuszny )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wstyd , wstyd 24.11.07, 17:03 semida, zbanują Cię za spamowanie ;DD gratuluję trzeciej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Jestem pod wrażeniem :) 24.11.07, 19:36 Cel osiągnięty!!!!!!! Jest trzecia strona!!!!!!!!!!!!!!! Zasłużyłyście na premię!!!!!!!! Czy skromne 10.000zł na głowę i uśmiech prezesa odbity w betonie wystarczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 13:22 ale ale kochane moze by ta 4 strony wątku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 13:32 do czwartej chyba nie dobijecie... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 13:39 oj kochana zebys sie nie zdziwila co robicie dzisiaj? ja mam tylko sterte prasowania i spacer z dzieckiem na ktory zaraz wybywam a reszte dnia sie rowniutko opieprzam Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 13:44 a moi pojechali. zostawili mnie samą, znowu ;P psa wypuszczam do ogródka, nie chce mi się spacerować po osiedlu. zimno jest, a coś mnie głowa boli. o 16.00 wpadnie Szesnastolatka, podzielić się wrażeniami poimprezowymi. seriale, seriale... superniania może... i forum. ambitnie, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 13:50 a jo dopiero co wstalam, ide robic kawe, a pozniej jade na mecz stoczniowce. Ha , blogie lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Jestem pod wrażeniem :) 25.11.07, 15:17 juz po spacerz: pol godziny i biegiem do domu, maly skostnial :o napajkowalam go zarciem i wsadzilam do lozeczka sapc moje kochane dziecko samo sobie wlacza pozytywke zeby sie uspic hahahah serio a potem moze supernianie obejrze... no i czeka na mnie sterta prasowania ale jak zwykle prasowanie zostawiam na "gotowe na wszystko " Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Mam propozyszyn 25.11.07, 16:46 Zróbmy tym wątkiem konkurencję "rozpakowanym". Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 16:55 a ile tam jest stron, bo nie mogę coś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 18:48 Tam jest w tej chwili 276 postów. Pewnie ciężko będzie przegonić,bo tam dyskutują świeżo upieczone mamy o kupkach,dupkach,a o tym-jak wiecie-młode mamy mogą na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 19:04 reteczu napisała: > Tam jest w tej chwili 276 postów. > Pewnie ciężko będzie przegonić,bo tam dyskutują świeżo upieczone > mamy o kupkach,dupkach,a o tym-jak wiecie-młode mamy mogą na > okrągło wyjątkowo smrodliwy temat. nigdy nie lubiłam o tym gadać, a musiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 19:24 eee bez jaj mnie temat kupek nigdy nie ekscytowal i nigdy nie poswiecalam sie analizie dzieciowego kupska zielona wiadomo - przeziebienie, rzadka - a jak na mleku to jaka man byc (a tesciowa biegunka i biegunka qwa czasem mi trudno uwierzyc ze ona dwoje dzieci ma w tym mojego malza) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 19:34 No jak to Cię ten temat nie inrteresował?Sporo wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Mam propozyszyn 25.11.07, 19:36 semida napisała: > No jak to Cię ten temat nie inrteresował?Sporo wiesz to chyba taka wrodzona, matczyna mądrość po prostu ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 25.11.07, 18:49 damy radę w kupie (ale nie ze odchodach) sila! Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 25.11.07, 19:44 Pewnie,że damy radę!!!!!!!!!!!!!!! Zgranym teamem jesteśmy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 19:56 to "rozpakowanych" nie prześcigniemy. Czyżby dla Was ważniejsze było jakieś tam kąpanie i usypianie dziecka niż 4 strona tego wątku? he,he,he )) Się wkurzę,pojadę po premii,skuję uśmiech prezesa odbity w betonie i dopiero będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:01 reteczu napisała: > to "rozpakowanych" nie prześcigniemy. > Czyżby dla Was ważniejsze było jakieś tam kąpanie i usypianie > dziecka niż 4 strona tego wątku? he,he,he )) > Się wkurzę,pojadę po premii,skuję uśmiech prezesa odbity w betonie i > dopiero będzie! ee, bo kontrowersji żadnej nie ma, ani nic. nawet agatka sobie poszła, tak nudą powiało. a nie nie, przepraszam. ona obiecała. i ma inne koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:06 ibulka napisała: > ee, bo kontrowersji żadnej nie ma, ani nic. > nawet agatka sobie poszła, tak nudą powiało. > > a nie nie, przepraszam. > ona obiecała. i ma inne koleżanki. > > Ano ma. Podobno... Stawiam na sieciaki. Albo na strony,na których aż upstrzone jest od zdjęć dzieci,imię dziecka walnięte wielkim różowym,błyszczącym i mieniącym się tęczą napisem-aż wali po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:07 reteczu napisała: > ibulka napisała: > > > ee, bo kontrowersji żadnej nie ma, ani nic. > > nawet agatka sobie poszła, tak nudą powiało. > > > > a nie nie, przepraszam. > > ona obiecała. i ma inne koleżanki. > > > > > Ano ma. > Podobno... > Stawiam na sieciaki. > Albo na strony,na których aż upstrzone jest od zdjęć dzieci,imię > dziecka walnięte wielkim różowym,błyszczącym i mieniącym się tęczą > napisem-aż wali po oczach. blog.onet.pl, wylęgarnia takowych Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:11 ibulka napisała: > blog.onet.pl, wylęgarnia takowych > Tam nie zaglądałam. Zapodaj jakieś linki,plisssssssss. Aż sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:13 zaraz poszukam. jak znajdę - zapodam. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:23 Przyznaj,że wyczesane elegancko upstrzone,nie? www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/przeziebiona-mama-karmienie-piersia-13324/ to tyż pikne www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-styczniu-2005-f57/styczen-101/ Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:19 gosia1970.blog.onet.pl/ ten nie jest niestety różowy. swiatmoichdzieci.blog.onet.pl/ ten też. nie rozumiem, jak można wstawić zdjęcie dziecka do netu, ale ok. eryslav.blog.onet.pl/ to jest nie wiem o czym. od-narodzin.blog.onet.pl/słoodkoościi. ola-i-jej-dzieciaki.blog.onet.pl/ trochę zapomniany. stokrotka194.blog.onet.pl/słitaśny. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:24 Dobre,dobre ))))))))))))))))))))))))) O,to,to! O to chodziło. Jakże pikne... Powala... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:27 czasami lubię zajrzeć na takowe ;PP ale tu jestem regularnie: www.antosiowa-karuzela.blog.onet.pl i tutaj: www.sadosia.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:27 ibulka napisała: > czasami lubię zajrzeć na takowe ;PP > > ale tu jestem regularnie: www.antosiowa-karuzela.blog.onet.pl > i tutaj: www.sadosia.blog.onet.pl > > Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 20:34 Dzięki,Ibulka. Jutro poprzeglądam.Obowiązki wzywają...Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 21:00 Ja przejrzałam.Baaaardzo dobre,ciekawe pod jakim nikiem występuje tam Agatka Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 22:17 eeeeee tam. dobijamy do czwartej strony, czy nie? bo nudą wieje, chyba pójdę wyniki big brothera obejrzeć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 23:35 Może mój post będzie już na czwartej? A ja się ciagle zastanawiam, czy Agata to w końcu jest tym trollem, czy nie? Mnie by się nie chciało zakładać setki wątków, suwaczki i jeszcze cholera wie co. MOże ona jest b. młoda i eee... niemądra i tyle? Jak leżałam na patologii ciąży, to poznałam b. młodą mamę-21 lat i tak makabrycznie infantylną, że jak jej słuchałam, to aż mnie zęby bolały od tej słodkości. Jej mąż, starszy o 7 lat, to chyba dwa chciał mieć w domu dwa dzieciaki na raz. Nie twierdzę oczywście, że wszytskie matki w wieku ok. 20 takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 25.11.07, 23:46 karola1008 napisała: > Może mój post będzie już na czwartej? A ja się ciagle zastanawiam, > czy Agata to w końcu jest tym trollem, czy nie? Mnie by się nie > chciało zakładać setki wątków, suwaczki i jeszcze cholera wie co. > MOże ona jest b. młoda i eee... niemądra i tyle? Jak leżałam na > patologii ciąży, to poznałam b. młodą mamę-21 lat i tak makabrycznie > infantylną, że jak jej słuchałam, to aż mnie zęby bolały od tej > słodkości. Jej mąż, starszy o 7 lat, to chyba dwa chciał mieć w domu > dwa dzieciaki na raz. Nie twierdzę oczywście, że wszytskie matki w > wieku ok. 20 takie są. musi być trollem co niektóre dziewczyny pisały gdzieś wyżej, że inaczej zburzy im ich światopogląd, czy coś takiego ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: EEEE,no w takim tempie 26.11.07, 00:08 no zdemiluje mi go na amen zreszta czasami sie gubi w zeznaniach jak z tym sex - shopem Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: EEEE,no w takim tempie 26.11.07, 00:10 niestety, nie orientuję się za bardzo w wątkach agatki, mimo szczerych chęci nie mogłam jakoś ich znaleźć. ale ciekawe rzeczy opowiadacie, ciekawe ) Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: EEEE,no w takim tempie 26.11.07, 08:30 to ja się dopiszę. co prawda mam robić ważną ofertę dla klienta, ale oczuwam niemoc ofertową wielką, to powiszę na forumie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: EEEE,no w takim tempie 26.11.07, 09:03 no to mi się chyba udało, na dobry początek dnia, dobrnąć do 4 strony Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: EEEE,no w takim tempie 26.11.07, 09:06 eeeeee.......bez sensu popracujmy jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Pracujcie,pracujcie 26.11.07, 09:59 "Rozpakowane" się nie lenią,mają już 285 postów. A ja muszę zaraz lecieć do pracy,a tam młyn jak co dzień,więc do popołudnia nic nie dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: Pracujcie,pracujcie 26.11.07, 10:15 dziewczyny!! juz sporo po 10 może cos przy kawce skrobniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 11:18 Bo po weekendzie straaasznie zmęczona jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 11:27 bardzo proszę słodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 12:23 nie, czarną jak szatan i bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 12:31 to tak jak ja; czasem z odrobina mleka ale cukier to juz profanacja Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 14:09 No nie mogę . Mam huk roboty, wpadłam na emamę na sekundkę a tu taka imprezka mnie ominęła. Bo coś podupada widzę. Się przyłączę, może ktoś się jeszcze odezwie. Co zamówić na nadruk na koszulce męża? Chcę mu na mikołajki sprezentować. Dla ułatwienia: mamy 2 cudne dzieciaki, syna i córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 14:59 to zamów koszulkę z sugestią, że chcesz kolejne ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 15:25 ja swojemu na urodziny zamówiłam kubek z nadrukiem: zdjęcie moje i dzieci i napis na górze: sto lat... a na dole: ... ale z nami Odpowiedz Link Zgłoś
deela moze ktoras z tych? 26.11.07, 15:39 allegro.pl/item271843607_dla_taty_na_mikolaja_rozmiar_l.html Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: moze ktoras z tych? 26.11.07, 16:49 ja bym wolała chyba coś bardziej hardkorowego, ale taka koszulka dla najfajniejszego taty jest bardzo miłym prezentem, z pewnością co z tą czwartą stroną? daleko jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 16:59 Pogrzeb tutaj: www.znadrukiem.pl/catalog/ Myślę,że coś wygrzebiesz.Oni zresztą zaakceptują też Twój pomysł na nadruk,ale i z dostępnych wzorów można coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: cześć dziewczyny, dajcie kawy 26.11.07, 17:16 kufel fajny ;D ale wtedy to bym starego już od piwa nie odpędziła. co za dużo, to nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:19 Z pracy pędem do neurologa dziecięcego na prywatną wizytę z półroczną. No i zonk!Rehabilitacja 4 razy dziennie metodą Vojty,bo moje Słońce za słabo podciąga kolanka pod brzuszek,leżąc na pleckach,a na brzuszku leżąc, krzyżuje rączki i przechyla się w prawą stronę. Lekarka twierdzi,że to niewielkie odchylenie,ale zważywszy na to,że moja Gwiazda jest duża (waga ponad 9,5kg,ubranka na 86/92 cm),zaleciła intensywne ćwiczenia i całkowity zakaz sadzania w pozycji siedzącej,bo ta pozycja powoduje zbyt duże obciążenie części krzyżowej kręgosłupa. Zganiła mnie za leżaczek;dziecko ma leżeć i basta! Tę pozycję siedzącą zawdzięczam opiekunce.Już zwracałam jej uwagę,żeby nie sadzała Oli,ale do niej to jak do słupa.Nogi z d... powyrywam,jak jeszcze raz zobaczę Olę w pozycji siedzącej. Pocieszcie,bom zła... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:33 no to masz przekichane. Wiem coś o tym, rehabilitowałam swoje, ale metodą NDT Bobath - łagodniejsza dla dziecka i szybko przyniosła rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:41 W przypadku tej mojej olbrzymki w grę wchodzi też konsekwencja urazu okołoporodowego w postaci pękniętego obojczyka;baba była duża 4,6kg,62cm,urodziła się szybko-dwa skurcze parte i wylazła. Przez ten obojczyk 8 i pół tygodnia żyła bez leżenia na brzuszku,bo kostka musiała się zrosnąć,a położona po tym czasie na brzuszku leżała jak niezgraba. No przekichane,kurza stopka,przekichane... Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:45 Moja była dość mała i bez urazów,a na brzuszku nie dała się położyć do 5 miesiąca życia.Darła się jak opętana jak ją na tym brzuchu kładłam.Więc jej nie kładłam.W 5 miesiącu się łaskawie położyła,ale nie ma przez to żadnych uszczerbków na zdrowiu.Może to Cię pocieszy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:54 moje wszystkie 3 sztuki nie leżały póki same nie zaczęły się przekręcać. Bo nie lubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 18:00 Moja pierwsza też nienwidziła leżenia i zgrabna laska jest!Zero jakichkolwiek odchyleń od normy (ma się rozumieć w kwestii postawy,bo w sensie głupoty,to trochę po matce odziedziczyła ) Ta i tak jest dziecko cud-miód w porównaniu do starszej;potrafi poleżeć np. pół godz. na pleckach,pół godz. na brzusiu non-stop. Ale takie sytuacje nie są zbyt częste.Zwykle po kilku minutach wwrzeszczy,aż się dach unosi,żeby jej zmienic pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 17:39 No ja pocieszam na swój sposób bo w sutuacji takiej nie byłam:Będzie dobrze,pomęczy się malutka trochę,ale w końcu dobrze musi być Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Ale miałam dzień... :( 26.11.07, 20:25 eea mu mojego najpierw stwierdzili wzmozone napiecie miesniowe potem obnizone napiecie miesniowe pototem mieszane (wzmozone na konczynach obnizone na tulowiu) a ja lekarske stwierdzenia zlalam cieplym moczem: nie przewracal sie na brzuch z plecow do 8 go prawie m-ca po trzech dniach cwiczen (mojego pomysly) sie nauczyl, zreszta jaki on mial interes przewracac sie z plecow na brzuch jak od 4 go tylgodnia zycia spedzal czas wylacznie na brzuchu????? ogolnie to rozwija sie rewelacyujnie teraz a nie rehabilitowalam go ze wzgledu na to ze na prywatne wizyty nas nie stac a panstwowo , no coz nadal stoje w kolejce... od pol roku.... nie lamcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 26.11.07, 17:50 Ale wiecie co,wkurza mnie taka sytuacja:z jednej strony neurolog dziecięcy z wytycznymi,co niemowlę w tym wieku POWINNO umieć,a z drugiej strony ględzenie,że każde dziecko rozwija się w swoim,indywidualnym tempie. Fakt,reakcje,o których mówiła neurolog, to nie taniec baletowy w tym wieku,ale takie reakcje motoryczne,w których moja Ola wypadała nieperfekcyjnie.No ale Mała przestraszyła się lekarki (drze się na widok obcych),darła się,to i jej reakcje nie były takie jak podczas bycia spokojną... A,chyba szukam wymówki i sama sobie świruję,że nie jest źle,skoro jednak jest coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 26.11.07, 17:58 a ja pewnie bym poszła do innego sprawdzić co powie. Tak łażę ze stopami starszego. Jedna kazała wkładki, bo koślawość że hej, druga powiedziała że nóżki ładne tylko wiotkie stopy, ustawią się jak dorośnie, nic nie nosić. Teraz idę do trzeciego i niech wypośrodkuje. Ja np. tej Vojty chyba bym nie chciała, szukałabym możliwości stosowania Bobath. Vojtę stosuje się przy dużych deficytach. A skoro twoja ma lekkie.... No, ale ja nie jestem lekarzem, tylko matką Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 26.11.07, 18:09 No właśnie ja też nie jestem lekarzem,tylko matką,która dla swoich czortów chce jak najlepiej.Ale myślę tak jak Ty. Planowaam powiedzieć staremu,że jednak odwołam sobotnią wiyztę u innej lekarki,ale chyba dam na luz,niech jednak Małą zobaczy.Jeśli powie to samo,to nie będę się wygłupiać,tylko zastosuję się do zaleceń,a jeśli powie coś innego,to wtedy będę kombinować. Ze starszą córką miałam taką historię:ortopeda na prywatnej wizycie,drogiej wizycie dodam,stwierdził szpotawość stópek,zalecił ćwiczenia,które według niego nic nie dały i zalecił włożenie Małej w gips na 6 tygodni (a miała wtedy 3 miesiące).Załatwiłam piorunem wizytę w Instytucie Matki i Dziecka,a że po znajomości to robiłam, (znajomości wysokich lotów)to przyjęto nas jak vipów i stwierdzono,żeby sobie pan ortopeda łeb wsadził w gips na 6 tygodni,to może mu się polepszy,bo oni niczego złego w stópkach mojej baby nie widzą. No i chodzi baba zgrabnie,nie wykoślawia butów,już prawie 4 i pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 26.11.07, 20:29 lekarze sa niedouczeni czesto gesto, niestety, a szczego9lnie pediatrzy (a co ja ze sq---wielami przeszlam to moje) i czego sie nauczylam? przede wszystkim sluchac instynktu? zuje ze cos jest nie tak - meczyc 17go specjaliste czuje ze wszysstko ok - olac histerie lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
deela my tu gadu gadu a agatka potrzebuje naszej pomocy 26.11.07, 22:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=72549611&a=72549611 Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: my tu gadu gadu a agatka potrzebuje naszej po 27.11.07, 00:00 niech weźmie jakąś pigułę, szybciej do główki wejdzie... a nie kawa, pfff. ale boję się tam cokolwiek napisać ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: my tu gadu gadu a agatka potrzebuje naszej po 27.11.07, 00:06 o matko boska oczom nie wierze. Cala strona bez zadnego wpisu od agatki. Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: my tu gadu gadu a agatka potrzebuje naszej po 27.11.07, 00:12 noo, bo ona OBIECALA, że jej już tu NIE BEDZIE. NIGDY! ma inne koleżanki. a myślałam, że o tej porze w dzień powszedni nikogo nie zastanę na forum... a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka ha 27.11.07, 00:17 bo ja cierpie na chroniczna bezsennosc. jezeli spie to tylko w dzien))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: ha 27.11.07, 00:21 a ja niestety w dzień nie mogę połamało mnie z lekka, chyba gdzieś mnie przewiało. plecy bolą, małżonek w dzień w robocie, ktoś musi tyrać z trójeczką szatanów idę spać, zmęczona już jestem, a rano o 8.00 pobudka. nie ma bata, od września przyszłego roku zapisuję czeredę do przedszkola. dobranoc. i pracujcie nad kolejną stroną wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: my tu gadu gadu a agatka potrzebuje naszej po 27.11.07, 08:44 Dziwny termin egzaminu...koniec listopada?... Pamiętam,że my sesję mieliśmy w styczniu,a terminy zerowe w grudniu,ba!w drugiej połowie grudnia. No,ale albo się na uczelniach coś zmieniło,albo tak mają uniwersytety latające Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: tak na marginesie 27.11.07, 00:22 to rozpakowane mają już 292 posty. nie dużo nam zostało, damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Przyznam się do czegoś,czego się wstydzę 27.11.07, 09:06 W 5 klasie podstawówki miałam fazę na różowe. Miałam różowe:spodnie,spódnice,sukienki,rajstopy,skarpetki,buty,majtki,bluzk i...nawet podpaski (tak,podpaski,bo pierwszą miesiączkę dostałam w 4kl.). Mega wiocha!Tym bardziej,że mi ten kolor w ogóle nie pasował i nie pasuje,bo jestem zielonooką szatynką ze śniadą cerą. Ale wtedy uparłam się na różowe i żadne argumenty do mnie nie docierały.Chociaż w sumie to nie byłam wyjątkowym odszczepieńcem,bo w latach osiemdziesiątych sporo strachów na wróble chodziło ulicami...taka czaderska moda wtedy oboiązywała. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 popdbijam 27.11.07, 10:23 no to dodaję pościk. kurcze, a co agatka nasza robi w dzień, że po nocach się uczy... w końcu ma teściową do pomocy, a stosunki międzynarodowe, to chyba nie za trudny kierunek. tak mi się wydaje, ze wystarczy czytać ze zrozumieniem. a poza tym co to za swir z tą kawą rozuszczalną, dlaczego ona ma być zdrowsza? i dlaczgo w ciąży nie można pić kawy? eeeeee, znowu czegoś nie wiedziałam, kurcze jak mi się udało urodzić zdrowe i bystre dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: popdbijam 27.11.07, 12:36 > kurcze, a co agatka nasza robi w dzień, że po nocach się uczy... w > końcu ma teściową do pomocy, a stosunki międzynarodowe, to chyba nie > za trudny kierunek. tak mi się wydaje, ze wystarczy czytać ze > zrozumieniem. przyznam się Wam, że ja się zastanawiam, czy agatki to przypadkiem nie mam okazji spotykać na uczelnianych korytarzach, bo sama kończę te nieszczęsne stosunki (choć nie są to jedyne stosunki międzynarodowe w tym mieście, a nawet na tej uczelni...) tyle że egzamin w listopadzie dziwi mnie niepomiernie, chyba że to połówkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: popdbijam 27.11.07, 12:39 e, no co ty, ja egzaminy zdawałam czasem o bardzo nieprzewidywalnej porze, jak się opóźniłam zdziebko z jakimś Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: popdbijam 27.11.07, 12:49 wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale niestety na pewno nie u mnie. już byś dawno nie studiowała Odpowiedz Link Zgłoś
purpurowa_komnata Re: Przyznam się do czegoś,czego się wstydzę 27.11.07, 10:29 To dziwne...Ale masz poważny powód do wstydu- ogromny Jak byś lubiła przez jakiś czas zielony to byś się dziś miała czym pochwalić?.Gusta się zmieniają- a co do koloru to może być każdy byle pasował do osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 Re: Przyznam się do czegoś,czego się wstydzę 27.11.07, 10:50 ja jeszcze wrócę do tych przeokropnych bez, które agatka chciała na "sylwka w stolicy" założyć, ani one zielone ani różowe nie były, ciekawe jaki kolor ona w końcu lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola To ja też się do czegoś przyznam ale bez wstydu 27.11.07, 10:51 Ja całe życie nienawidziłam różowego, w dzieciństwie nie było, w młodości byłam zbuntowana i tylko czerń, wszędzie czerń, a jak dorosłam, stawiałam na prostotę i barwy ziemi raczej A na stare lata, dokładnie w okolicach 30-tego roku życia coś mi odbiło i kupiłam sobie: różową koszulkę na lato, brudnoróżowe spodnie na wczesną jesień oraz różowy szal ostatnio, żeby rozweselić jesienne dni. I fajnie mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
deela o ja tez 27.11.07, 11:24 albo czarno albo metalowo czyli czarno hahahaha a teraz od paru lat mam pogrzanie na punkcie ostrych kolorow, mam nawet taka letnia rozowa sukienke taaaaaaka rozowa ze po oczach przechodniow rypie niestety zanim ja ponownie zaloze muszcze zrzucic pare kilo, ostatnio jak w nia wskoczylam i przejrzalam sie w wystawie stwierdzilam ze wygladam jak swinka pigi Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Przyznam się do czegoś,czego się wstydzę 27.11.07, 11:58 reteczu napisała: > W 5 klasie podstawówki miałam fazę na różowe. > Miałam > różowe:spodnie,spódnice,sukienki,rajstopy,skarpetki,buty,majtki,bluzk > i...nawet podpaski (tak,podpaski,bo pierwszą miesiączkę dostałam w > 4kl.). > Mega wiocha!Tym bardziej,że mi ten kolor w ogóle nie pasował i nie > pasuje,bo jestem zielonooką szatynką ze śniadą cerą. > Ale wtedy uparłam się na różowe i żadne argumenty do mnie nie > docierały.Chociaż w sumie to nie byłam wyjątkowym odszczepieńcem,bo > w latach osiemdziesiątych sporo strachów na wróble chodziło > ulicami...taka czaderska moda wtedy oboiązywała. o Chryste, teraz to pojechałaś po bandzie! z agatką możesz sobie rękę podać! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Mobilizacja laski 27.11.07, 12:25 jeszcze 3 posty i bedziemy hop na czwratej stronie. Do dziela narodzie wybrany, ja tymczasem pomykam po kawe. Jak wroce to chce sie wpisac na nastepnej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mobilizacja laski 27.11.07, 12:38 To ja będę 300 i też lecę po kawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Mobilizacja laski 27.11.07, 12:49 )))))))))) Brawo jestem z was dumna. Ciekawe jak dlugo bedziemy bic rekordy rozijania tego ''arcyciekawego watku''. Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Wiecie co 30.11.07, 20:35 ale troche smutno bez Agatki hehehe, ciekawe na jakim to forum znalazła "koleżanki" i jak długo z nią wytrzymią ps. ten watek nigdy sie nie skończy heh Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Wiecie co 30.11.07, 21:18 tyssia napisała: > ale troche smutno bez Agatki hehehe, ciekawe na jakim to forum > znalazła "koleżanki" i jak długo z nią wytrzymią > ps. ten watek nigdy sie nie skończy heh pewnie że się nie skończy, wciąż powstają odrębne tematy! DD Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 16:08 Rozpakowani prześcignięci i co?Koniec przygody?Piąta strona czeka dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:29 koniec? a dlaczego koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:32 dobra. wróciłam z pracy, nakarmiłam córę, zjadłam obiad. i sobie dodam jeden post. a co? u Was też pada to białe paskudztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 19:37 agao_72 napisała: > dobra. wróciłam z pracy, nakarmiłam córę, zjadłam obiad. i sobie > dodam jeden post. a co? > > u Was też pada to białe paskudztwo? pada, pada, ale nie paskudztwo, tylko śnieżek ) fajnie, że napadało, tylko teraz jak stopnieje, to znowu plucha będzie ale bałwan ulepiony. bardzo mały i niezgrabny, no ale nie wymagam za wiele od Maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:35 Musimy postawić sobie nowy cel, dla którego warto dalej podtrzymywać ten wątek przy życiu. Ja zaproponowałabym imprezę, ale boję się, żebym nie została odebrana jako monotematyczna Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:40 wódka! piwo! pizza MUZYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:44 tequila, limonki i sól! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:48 czekaj, kobieto, ja dopiero od 20 mogę Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 17:50 ja tez ech chlodzcie mi piwo a ja jade na godzine do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 18:01 się robi moze być pszeniczne? a gdzie agatkę wywiało? może mąż ją kajankami z futerkim przytegował do kaloryfera? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 18:05 Jak ktoś lubi boczuś pieczony to mogę za jakąś godzinkę poczęstować-właśnie się piecze. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka zycie w trzezwosci jest straszne 27.11.07, 18:11 kurde tutaj impreza, za impra a ja nie moge. Chyba pojde po piwo bezalkoholowe do sklepu((((((((((( Acha jak jestescie glodne to zapraszam na zupe szuwarowo-bagienna. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: zycie w trzezwosci jest straszne 27.11.07, 20:58 a moj maz dzisiaj polecial po kebaba a ja - to mam nie gotowac zupy? - zupe chcesz gotowac???? ZOBACZ ILE MASZ PRASOWANIA a prasowania lezy fura dobrego mam, meza nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: słuchajcie, mam kofaną teściową:] 27.11.07, 19:40 agao_72 napisała: > się robi > > moze być pszeniczne? > > a gdzie agatkę wywiało? może mąż ją kajankami z futerkim przytegował > do kaloryfera? ojjj, agatka też imprezuje, tylko na innym forum i z innymi koleżankami. obiecała przecież, że tu nie wróci nie prowokuj jej, bo znowu na nią naskoczą i dziewczyna wpadnie w kompleksy, albo zacznie się zastanawiać, czy wszystko na różowo to faktycznie jest dobry pomysł, i powstanie kolejne sto wątków z rozterkami... ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 kofane moje;) 27.11.07, 18:16 Nie zaglądałam na emamę już bardzo długo.Widzę,że nic nie straciłam Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Impreza się rozkręca,więc póki 27.11.07, 18:31 się nie schlałyśmy zagaję intelektualnie. Zainspirowana artykułem o najnudniejszych szkolnych lekturach pytam Was,jakie lektury dla Was były nudne,trudne do przeczytania. Ja uważam,że do luftu są:"Dzieje Tristana i Izoldy","Nad Niemnem","Odprawa posłów greckich","Powrót posła". Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Impreza się rozkręca,więc póki 27.11.07, 18:35 Zbrodnia i Kara. Ksiazka jeszcze ujdzie, ale nasz szalony polonista zabral nas na 5.5 h wersje filmowa produkcji radzieckiej. Roskolnikow zanim dziabnal siekiera 5 minut wahan i rozterek odbilo mu sie na twarzy. Po prostu horror do tej pory nie moge tego poloniscie wybaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Impreza się rozkręca,więc póki 27.11.07, 19:43 reteczu napisała: > się nie schlałyśmy zagaję intelektualnie. > > Zainspirowana artykułem o najnudniejszych szkolnych lekturach pytam > Was,jakie lektury dla Was były nudne,trudne do przeczytania. > > Ja uważam,że do luftu są:"Dzieje Tristana i Izoldy","Nad > Niemnem","Odprawa posłów greckich","Powrót posła". Krzyżacy, zdecydowanie. nie mogłam przez to przejść, i Szesnastolatka też nie mogła. ja przeczytałam, bo zostałam zmuszona, ale nic z tego nie pamiętam. Szesnastolatka sobie odpuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: gratuluję :))) 27.11.07, 19:44 Wam, i sobie - czwartej strony wątku, upragnionego pobicia rozpakowanych noo, to teraz do piątej. idę po piwo. i kanapki. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Impreza się rozkręca,więc póki 27.11.07, 20:57 bezapelacyjnie odprawa posłów greckich. tego nie da się przeczytać. Nad niemnem kocham Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Impreza się rozkręca,więc póki 27.11.07, 21:05 "Lord Jim" jedyna lektora ktorej nie przeczytalam bo nie dalam rady mozg mi sie przepalil nigdy w zyciu nie czytalam nic rownie nudnego przebil nawet Malego Księcia i Satry czlowiek i może (hłe hłe hłe a co ma nie móc w erze wiagry?) przebił nawet potwornych Chłopów reymonta mega nudnego i pokazującego polakow jako kretynów ktorzy sie o stary kawał zamku kłócą Pana Tadeusza i nawet cierpienia młodego Wertera - dostawałam ataków rzygania przy opisie "radośnie tryskających strumyczków" i ataków śmiechu jak sie debil zastrzelic nie umial ale lord Jim był NAJGORSZY Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Deela 27.11.07, 21:43 > przebil nawet Malego Księcia i Satry czlowiek i może (hłe hłe hłe a co ma nie > móc w erze wiagry?) > przebił nawet potwornych Chłopów reymonta > mega nudnego i pokazującego polakow jako kretynów ktorzy sie o stary kawał zamk > u Deela... nie ma rady, muszę iść na pojedynek. Z tobą niestety. Przykro mi, nawet cię lubię, ale właśnie obraziłaś moje uczucia. Mały książę to biblia mojej burzliwej młodości. Chłopi reymonta to biblia mojego życia, moja miłość, mój świr (zaraz za Harrym Potterem ) Przykro mi, no, musze cię jednak zabić. I nici z imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Deela 27.11.07, 22:00 przykro mi choc za dom damy se po ryju a harry potter rulez jak debil czekam na ostatnia czesc i chodze na wszystkie czesci do kina a co do malego ksiecia, dla mnie to byla ksiazka pelna banałów, kazde zdanie było oczywistoscia a po co czytac o rzeczach oczywistych? a reymont, eee czuje sie na silach zeby cos takiego napisac a wielbie wylacznie te pozycje ktorych napisac nie bylabym w stanie (ferdydurke) kiedys poklocilam o Mickiewicza jak plwałam na Dziady III mowie ze takią padlinę byłabym w stanie napisać, miałam okazję napisałam (sparodiowałam z zachowaniem rymu i rytmu zmieniając czas i miejsce akcji oraz ogólne przesłanie)no i przeciwnikowi zrzedla mina mozesz mnie zabic ale nalezy mi sie ostatnie... piwo Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Deela 28.11.07, 22:07 a co do malego ksiecia, dla mnie to byla ksiazka pelna banałów, kazde zdanie było oczywistoscia a po co czytac o rzeczach oczywistych? Bo czasami najciemniej pod latarnią...? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Chłopi... 28.11.07, 22:16 a reymont, eee czuje sie na silach zeby cos takiego napisac Nieprawda. Tylko ci się tak zdaje, bo książka napisana jest przystępnym językiem. Nie stworzyłabyś tak dogłębnego studium dość specyficznego środowiska, do którego nie należysz a jedynie jesteś jego obserwatorem, bez wybitnych zdolności pisarskich, obserwatorskich, psychologicznych i jakich tam jeszcze. Ale ja kocham wszystko co jest związane ze wsią, staropolską wsią, wszelkie publikacje tego typu są dla mnie bardzo ciekawe, a już Chłopi Reymonta są po prostu strawą duchową. Bo Placówkę Prusa na ten przykład katowałam w latach wczesnej młodości, z powodu ieznajomości Chłopów i - owszem - pociągała mnie, ale ciągle czułam niedosyt. Dopiero Chłopami Reymont sprawił, że poczułam się jak u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 20:55 Jeszcze tylko najstarszego gnoma uduszę albo położę spać, (to będzie zależało od rozwoju sytuacji, na razie skłaniam się ku pierwszej opcji) Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 21:07 uduś respawnuje się za pralką Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 21:32 a ja idę spać. miłej imprezy, i powodzenia... do 5 strony D tylko nie za szybko, żebym jutro dała radę przeczytać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 21:36 dzieki, ja se otwieram nastepne piwko Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 21:39 > respawnuje się za pralką Hmm.. obrażasz moją pralkę?? Bo chyba nie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no dobra, ja wyciągam piwko! 27.11.07, 22:02 cos ty on ma jeszcze z 9 żyć życia to ten pasek na górze ekranu niebieski wiem nie powinnam juz pic :o Odpowiedz Link Zgłoś
deela eee ide prasowac 27.11.07, 22:15 taka sterte prania ze moglaby malego woła zabić jakby przygniotła Ave emamy idąca na śmierć pozdrawia was Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: eee ide prasowac 28.11.07, 16:06 prasować w stanie upojenia alkoholowego? odważnie ja bym z żelazka robiła samochodzik ;DDD a tak na marginesie, to nie postarałyście się, ojj nie takie zajęte udajecie, czy jak?! naprawdę praca i dzieci są dla was ważniejsze niż to forum? pffff... kury domoweeee... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Seemiidaaa - co ty powiedziałaś? 28.11.07, 16:07 oglądasz Big Brothera?! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Roboty mam tyle,że 28.11.07, 18:29 nawet poględzić na emamie nie mam kiedy. Przygotowujecie się do andrzejkowych wróżb? To już jutro,bo jutro wigilia imienin Adrzeja. W robocie sobie jutro jaja z wróżbami robimy,tak dla śmichu. Paradoksalnie: mamy nawał roboty a mimo to znajdziemy czas na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Roboty mam tyle,że 28.11.07, 21:01 nie ale zamierzam sie w andrzejki straszliwie sponiewierac :F Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Roboty mam tyle,że 28.11.07, 22:29 ja też... w Andrzejki ide na imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Roboty mam tyle,że 28.11.07, 22:50 mathiola napisała: > ja też... w Andrzejki ide na imprezę my też, my też! ;D impreza we dwoje, w domowym zaciszu. dzieci do teściów, nie ma bata, może nawet do poniedziałku zostaną ;D tylko psa trzeba będzie wyprowadzać, jak nie zapomnimy. ma w razie czego klapkę w drzwiach, ale nie wiem czy nie przymarznie do chodnika, on zawsze stoi i myśli zanim zrobi to, co ma zrobić ;P i wróżby będą, a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Roboty mam tyle,że 28.11.07, 22:55 a u nas tak: dzieci idą do moich rodziców na noc, my wyruszamy do stolycy, będziemy sie bawić póki sił starczy, a jak już nie starczy, to wrócimy do domu i odeśpimy imprezkę dzięki temu, że dzieci u dziadków Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Roboty mam tyle,że 28.11.07, 23:00 mathiola napisała: > a u nas tak: dzieci idą do moich rodziców na noc, my wyruszamy do stolycy, > będziemy sie bawić póki sił starczy, a jak już nie starczy, to wrócimy do domu > i > odeśpimy imprezkę dzięki temu, że dzieci u dziadków odeśpicie. yhy, dobra. byś chociaż nie kłamała... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Seemiidaaa - co ty powiedziałaś? 28.11.07, 23:10 semida napisała: > A oglądam cholewka.Poważnie.Nawet seksik już tam był JA TEZ OGLADAM!!! )) nie codziennie, nie jestem na bieżąco, ale jednak. Jolę uwielbiam, powinna wygrać. Lenartowicz to suka, Marco jest ok, i Adrian Humanista xD i tych dwoje staruszków. haha, haha DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Seemiida 28.11.07, 23:23 a czemu wszyscy mają imię a ta co się bzyknęła nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Seemiida 28.11.07, 23:49 mathiola napisała: > a czemu wszyscy mają imię a ta co się bzyknęła nazwisko? bo jej nie trawię ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Seemiidaaa - co ty powiedziałaś? 28.11.07, 23:47 semida napisała: > Właśnie Lenartowicz już się bzyknęła z Mirusiem.Jolkę też > uwielbiam,ale Marco niech wygra eee tam. Jolka jest szczera, głupia i pusta, ale nie gra. albo wręcz przeciwnie - gra genialnie. należy jej się. i humaniście może trochę, spoko gostek, tylko trochę za memłowaty dla mnie ;] Lenartowicz, o Chryste, co za wredna, dwulicowa sucz... nie trawię ;| a Marco? w porządku, ale nie Polak. nie jestem rasistką, ani nikim takim, nie chcę po prostu. Joli się należy bardziej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu W poprzednim wcieleniu 29.11.07, 09:25 bardzo zgrzeszyłam chyba,skoro los odbarzył mnie dzieckiem,które w nocy się cholera często budzi,a dziś pozwoliło mi łaskawie pospać do 5.00 A Wasze Skarby jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: W poprzednim wcieleniu 29.11.07, 12:20 reteczu napisała: > bardzo zgrzeszyłam chyba,skoro los odbarzył mnie dzieckiem,które w > nocy się cholera często budzi,a dziś pozwoliło mi łaskawie pospać do > 5.00 > > A Wasze Skarby jak? od ponad miesiąca udaje im się pospać do 9.00, a jak któreś wstanie wcześniej, to nie drze mordki i nie budzi pozostałych nauczyli się, że mogą wstać wcześniej, wziąć do łóżka książeczki, albo iść do kuchni - tam czekają płatki i mleko w plastikowym dzbanku - jeśli są głodni, umieją się 'nakarmić'. coraz rzadziej zdarzają się wczesne pobudki, ale lubią czasem przyjść do nas i podosypiać - czasem przychodzą jedno po drugim, i leżymy razem do 10.00, 11.00... fajni się zrobili, im starsi tym lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
raxa.avra Ibulka 01.12.07, 21:22 > fajni się zrobili, im starsi tym lepsi. Do czasu Potem następuje zwrot o 180 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Ibulka 02.12.07, 11:25 raxa.avra napisała: > > fajni się zrobili, im starsi tym lepsi. > > Do czasu Potem następuje zwrot o 180 stopni noo w sumie masz rację, już powoli się zaczyna, tylko czekam na wybuch... ;PP nie gadaj, że przeczytałaś cały wątek? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
raxa.avra Re: Ibulka 21.02.08, 09:51 No ba! Toć to klasyka gatunku w najlepszym wydaniu. A Ty nie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Ibulka 21.02.08, 10:05 Zastanawiałam się, kto wskrzesił trupa. Przejrzałąm wszystkie daty i mam cię Raxa.vaxa! Co Cię to tego skłoniło? Odpowiedz Link Zgłoś