sylwiawkk 15.12.07, 14:24 koniec z przesiadywaniem tutaj bo zapominam o wszystkim własnie spaliłam dziecku sniadanie i tak zawsze wciągne sie i zapominam o bożym świecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: koniec 15.12.07, 14:25 śniadanie?? sylwia... jest prawie 14.30 Ja też spaliłam śniadanie - ale to było parę godzin wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: koniec 15.12.07, 14:34 mathiola napisała: > śniadanie?? > sylwia... jest prawie 14.30 No to jest kolejny argument za abstynencja forumową...biedne dzieckoPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: koniec 15.12.07, 16:06 nie no mialam na myśli jedzenie to dla młodszej taka tam przekaska ale to świadczy o tym ze bedac tutaj to juz nie potrafie nazywać rzeczy po imieniu a wcz\esniej to juz jadła kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: koniec 15.12.07, 23:03 Ja sobie 6 grudnia wzięłam dzień urlopu by umyć okna na święta ( mam aż 4 ). Umyłam tylko dwa i to w przerwach pomiedzy odpisywaniem na posty. Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś