headonshoulders 31.12.07, 12:58 - nie mowie o meczach ani o rowerach ani silowni tylko o wychodzeniu na imprezki do 3,4 w nocy przyprawiane alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
headonshoulders Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 12:59 przegielam z ta 4 moze , ale tak ze wracaja grubo po polnocy? Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:11 Wcale. No ale mój ma już 46 lat i takie imprezy to na studiach zaliczał Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:24 Mój woli sprowadzać kolegów do domu. 1-2 razy w miesiącu. A jak się zdarzy, że on idzie do któregoś, to mam problem, bo domaga się, żeby po niego przyjechać (jakby taksówek nie było, cholera jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:34 Mój mąż jest w domu tylko w wekeendy.Nie widzi dzieci na codzień więc woli spędzać czas z nimi.Wychodzi max raz na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:42 nie wiem jak często, ale czasami się zdarza a to wieczór kawalerski, a to oblewanie narodzin jakiegoś maluszka - coś się znajduje nie lubię jak wraca pijany, ale wiem że się stara nie przeholować. i szczerze mówiąc - wolę żeby szedł do kogoś, niż żeby jego koledzy (mimo, że ich znam i lubię) przesiadywali do późna u nas - dzieciaki przepadają za 'wujkiem Robertem' czy 'wujkiem Markiem' i nie chcą iść spać... Odpowiedz Link Zgłoś
raxa.avra roksanaa22 02.01.08, 11:33 mój też pracuje całymi dniami i w domu jest jedynie sobota/niedziela (a i to nie zawsze), ale nigdy nie nadrabiał czasu z dzieckiem w godzinach np. 22 do 3 rano wtedy najczęściej śpi A wychodzi zdecydowanie zbyt rzadko, jest raczej domatorem i ciężko go wypchnąć na imprezę z kumplami Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:43 To jeszcze z nim jesteś? Ostatnio obiecywałaś, że z nim zerwiesz, bo bez Twojego pozwolenia pojechał z kolegami do Bratysławy. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:43 Moj wcale nie wychodzi z kolegami. Wszedzie chodzimy razem. Moze ze 3 razy na krzyz byl z kumplem po pracy na piwie, ale po jednym dziabneli i wrocil. Ze dwa razy byl na imprezie sluzbowej beze mnie. My lubimy bawic sie i pic razem i ani ja ani on nie palimy sie do samodzielnych wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:54 ani razu Odpowiedz Link Zgłoś
agramax Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 13:57 3-4 razy w mcu; często nie sa to jakies gromadne męskie nasiadówki, ale zwykłe piwko z kolegami z pracy lub przyjacielem, które kończy się powrotem do domu ok. 2.00; mój mąz ma 40 lat i jakoś mu to nie przeszło wraz z wiekiem studenckim Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiap76 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 15:14 Nigdy, czas wolny od pracy woli spędzać ze mną a ja z nim.Dla mnie to przegięcie takie wychodzenia nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 15:23 Wychodzi wtedy, gdy ma ochotę. Podobnie jest ze mną. Ustalamy tylko wcześniej żeby wyjścia nam się nałożyły, bo Młody jeszcze (niestety) nie może zostać sam Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 15:32 No mój też woli spędzać ze mna. Dlatego ze mną spędza 95% wieczorów, a z kolegami tylko 5%. Trochę mnie bawią takie wypowiedzi, jak twoja Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 16:42 raz a czasami dwa razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 17:45 Roznie, srednio mysle z raz w miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 17:51 teraz wogóle, był czas, kiedy umawiali się każdy piątek na piwko- ale znudzili sie sobą i im przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 18:31 Średnio raz na 2 - 3 lata. Ale on jest leniwy i woli siedzieć w domu przy kochanej żonce... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 18:47 Różnie. Srednio - raz w miesiacu moze? Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 18:53 wcale, mój mąż jest domatorem Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 18:55 w tym roku zdarzyło mu się dwa razy.a wcześniej???hmmm nie pamiętam.ale może kiedyś częściej.na typową męską wódkę.wraca trochę po północy max 1.30 - pamiętam ,bo ostatnio wyciągnął mnie rabanem przy drzwiach z łóżka-usiłował po ciemnościach wyłączyć alarm,który był WYŁĄCZONY więc się włączył ku uciesze sąsiadów i dzwonił do mnie z parteru na piętro z pytaniem jaki jest tel do firmy ochroniarskiej))))ech mogłam poczekać aż przyjadą... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 19:43 Mój w ogóle nie wychodzi - woli być w domu. Ja też nie lubię wychodzić i dlatego spraszamy gości do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
anettabartczak Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 31.12.07, 21:44 Mój wcale nie wychodzi, wódki to on w ogole nie pije( lubi wypic lampke wina, lub jedno piwo). Kolegów na bardzo fajnych i jak juz zapraszają go to zawsze ze mną( chociaż nie mam absolutnie nic przeciwko zapraszaniu beze mnie) Czasem jak nie mam ochoty iść to i on rezygnuje z wyjścia - jego wybór. Ja z koleżankami natomiast umawiam się na rózne wyjścia, bo mam takową potrzebę od czasu do czasu spotkac się w towarzystkie tylko damskim( np. na fitness, na kawę, na piwo, na zakupy, do kosmetyczki, fryzjera, na pogaduszki - uwielbiam takie wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 15:46 roznie to wypada,ale biorac srednia to tak raz na 1,5-2 mce. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 16:10 Wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
yadrall Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 16:35 Mieszkamy za granica,a tu maz nie ma zadnych specjalnych super kumpli,wiec nigdzie nie wychodzi,ale jak spedzamy urlop w Pl srednio 2 razy w roku) to w czasie kazdego z urlopow spotyka sie po dwa razy z dwoma roznymi kumplami na kino, piwko i jakas pizze czy inne papu. Jednak zazwyczaj do domu wraca najpozniej o 23,bo tak sa ostatnie "dzienne" autobusy. Okazyjnie zdarza sie mu wyjsc na sesna nocny do kina (jakies super nowosci czy inne pokazy specjalne) i wtedy wraca zaraz po kinie taksowka. Jak mieszkalismy jeszcze w Polsce to raz na jakis czas ja opuszczalam nasze mieszkanie (impreza firmowa,wyprawa do przyjaciolki, szkolenie, nocleg u rodzicow itp.) i wtedy moj slubny zapraszal ktoregos z kumli i wtedy do pozna w nocy ogladali jakies filmy na komputerze czy grali w jakies gry. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 16:42 Na imprezy chodzimy zawsze razem, bo ja mogę znieść fakt, że jest piany tylko wtedy, kiedy sama tez jestem. Z kolegami to raczej tak raz do roku w góry - tam pewnie też grzeją, ale wtedy nie musze ogladać bezpośrednich tego skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 17:42 jak maja okazje to wychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 01.01.08, 22:43 Rzadko, bo niestety koledzy sie pozenili i wspaniale zonki nie pozwalaja na spedzanie czasu w meskim towarzystwie, no coz...ostatnio kolega dostal zgode na meski wieczor, ale tylko w domu, zona wyjechala, ale dzwonila do niego i kazala kolegom odzywac sie do sluchawki, zeby sprawdzic, czy na pewno sa...a pozniej sie dziwia, ze facet dostaje malpiego rozumu, jak juz gdzies sam sie wyrwie Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 02.01.08, 00:49 właśnie wyszli rzadko im się to zdarza, to już mnie częściej Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 02.01.08, 09:22 Prawie nie wychodzi. Okazji jest niewiele (chociaż wiem że jakby chciał to by się znalazły). Woli zaprosić kogoś do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 02.01.08, 10:05 Dwa razy do roku na spotkania przedświąteczne z kolegami, poza tym jakieś 2-3 razy w roku na wspólne oglądanie meczu przy piwku. Raz w roku wyjeżdża na tydzień na ryby z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
divinka Re: wcale nie wychodzi 02.01.08, 12:33 Mój mąż nie wychodzi bo woli ze mną chodzić. W tamtym roku był ze trzy razy sam z czego dwa razy samochodem więc nie pił bo to była impreza firmowa. Raz był i wrócił pijany, ale był u sąsiadów w domku obok więc jakbym chciała to miałabym go na oku. Mnie to szczerze mówiąc bardziej denerwują wyjścia na siłownię które się "zdarzają" 3 razy w tygodniu i nie ma go od 19 do 22 Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: jak czesto wasi faceci wychodza sami z kolega 02.01.08, 14:08 Srednio,raz na 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś