ibulka 02.06.08, 00:37 wiadomosci.onet.pl/1760064,12,item.html a Wy? oddałybyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4-mexx Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 04:14 ja pewnie tak, malz chyba tez na pewno, ale nie wiem na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 05:56 Chyba nie heh, ale bałabym sie że te pieniądze mogą byc fałszywe..więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 06:19 mysle ze oddalabym, Maz kiedys znalazl na podlodze w sklepie z art, budowlanymi koperte bankowa , bardzo gruba, bylo to w USA, gdzie mieszkamy, do tego sklepu przychodza min. wlasciciele firm budowlanych na duze i wiadomo drogie zakupy, Oddal managerowi sklepu i dostal nawet jakies pieniadze jako podziekowanie Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 07:14 Pewnie oddałabym, chociaż nigdy nie znalazłam takiej kwoty. Ale z takimi ilościami gotówki to może być różnie - może to jakieś mafijne pieniądze, okupy, kasa podrzucona przez policję w celu prowokacji, takie banknoty mogą być znaczone i można się władować w jakieś poważne nieprzyjemności. Nie chciałabym się narażać, nie wiem, może za dużo filmów oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 08:59 nie wiem.. chyba oddałabym, bo bałabym się je zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 09:14 Nie, zdecydowanie nie oddała bym. Pewnie na początku siedziała bym cicho, dopóki bym się nie przekonała, że z pieniędzmi "wszystko Ok" czyli nikt nie szuka, wokół mnie nie dzieje się nic dziwnego. Potrem wziełą bym dwa, góra trzy banknoty i spróbowała zrobić drobne zakupy w sklepie, celem sprawdzenia czy np. numery seryjne są nie poszukiwane, czy pieniądze nie są fałszywe. Jeśli wszytsko ok było by znowu, to bym zniknęła z obecnego meijsca zamieszkania, zabierajac oczywiście mojego synka, a wcześniej organizując życie w innym miejscu (życie bezproblemowe). czemu to nie byłam jaaaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 10:25 Oddalam kiedys koperte z nie taka gruba gotowka, bo bylo tam cos kolo 2 tysiecy w sklepie AGD. Bylam empatyczna i sobie wyobrazilam co sie dzieje jak gubie dwa patole, ktore mialy byc na lodowke. Managerka wziela ode mnie dane, i powiedziala ze jesli nikt przez tydzen- dwa sie nie zglosi- to ona do mnie zadzwoni i mi je odda. Nie zadzwonila, po czym po dwoch miesiacach przychodzi kupon na 300 zlotych- z informacja ze wlasciciel gotowki nalegal by mi go dostarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 13:54 wolałabym oddac, cholera wie co to za kasa? moze falszywki? albo jakiejs mafii - a ci to zawsze dojda kto wzial.... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: tyyyle kasy oddali policji 02.06.08, 19:37 Znalezli kasę w szybie wentylacyjnym. Oddałabym, bo pewnie pomyślałabym że to jakaś brudna forsa. Odpowiedz Link Zgłoś