peonies 07.08.08, 13:25 czy na ich stronie można zakupić z przesyłką do Polski? lub gdziekolwiek indziej w stanach? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alena30 Re: Victoria's Secret 08.08.08, 09:24 Można, ja też często zamawiam. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Victoria's Secret 09.08.08, 01:02 nie sadze, zeby jakikolwiek sklep na tym swiecie wysylal cokolwiek na inny kontynent! ba! do innego kraju [pomijam Kanade w przypadku USA....] zapomnij... a poza tym jesli chodzi o bielizne VS to naprawde trzeba sie pomierzyc na miejscu i przymierzyc kazdy stanik, pidzame, koszulke, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
asiam10 Re: Victoria's Secret 09.08.08, 14:01 mijaczek napisała: > nie sadze, zeby jakikolwiek sklep na tym swiecie wysylal cokolwiek > na inny kontynent! ba! do innego kraju [pomijam Kanade w przypadku > USA.... Nie wiem, czy ten, ale inne z całą pewnością wysyłają- sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
nunia01 Re: Victoria's Secret 09.08.08, 17:22 Akurat z USA nie zamawiałam, ale zamawiam bieliznę ze sklepów brytyjskich i zapewniam, że wysyłają do Polski Odnośnie VS polecam notkę: balkonetka.pl/2008/07/29/sekrety-victorii/ niestety nie są dla każdego ze względu na ubogą rozmiarówkę. Z bieliźnianych sklepów brytyjskich polecam: www.bravissimo.com/ www.brastop.com/ Co do zakupów interentowych w ogóle - przymierza się do woli w domu, a niepasujące odsyła Odpowiedz Link Zgłoś