moninia2000 11.08.08, 18:38 Wiadomo, dzieci rozne pomysly miewaja.Czasem szalenie ciekawe Czy jak bylyscie male dlubalyscie w nosku i potem kulalyscie i...zjadalyscie jego urokliwa zawartosc? MNIAAAAmmm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Nosowe pytanie 11.08.08, 18:51 dzieciakowi brakuje soli mineralnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Nosowe pytanie 11.08.08, 20:46 podobno działa to jak szczepionka))kiedyś artykuł taki w Dziecku był. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Nosowe pytanie 11.08.08, 21:06 Oooo...Jak szczepionka na co? Czasopism dla rodziców małych dzieci nie czytuję już bo jestem "starą" mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Nosowe pytanie 11.08.08, 21:12 podobno te wszystkie bakterie i wirusy które dzieciaki zjadają z noska , to organizm je rozpoznaje niszczy i na nie uodparnia , ale ile w tym prawdy to nie wiem. Jakieś trzy lata temu był artykuł na ten temat))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uno.due a fuuuuj 12.08.08, 09:42 Mam w rodzinie takiego 6-letniego zjadacza zawartości nosa.ilekroć wydłubie coś z nosa pakuje to do buzi.Dla mnie to jest ohyda,obrzydliwość.Jak widze co on robi mam odruchy wymiotne,mam ochote sprać go po łapach.Niestety jego rodzice w ogóle nie zwracają na to uwagi,dla nich to chyba normalna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś