justyna9986 25.10.08, 17:23 Zna się może któraś?Chciałam sciągnąć słownik Polski,ale nie wiem jak.Pytanie takie czy jest coś takiego? Proszę pomóżcie kulawemu przy komputerze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narsen Re: Pytanie techniczne-przeglądarka Opera 25.10.08, 18:18 Jeśli chodzi Ci o to, żeby przeglądarka sprawdzała błędy ortograficzne to polecam Mozille. Nie wiem czy Opera ma taką funkcję, ale wątpię. Explorer nie ma na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pytanie techniczne-przeglądarka Opera 25.10.08, 18:34 chodzi Ci o możliwość sprawdzania pisowni?? ja mam w google toolbar taką opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Pytanie techniczne-przeglądarka Opera 25.10.08, 18:44 Być może do Opery, Explorera czy Googla są jakieś dodatki, ale jeśli autorka wątku średnio się zna na kompie to ja polecam FireFoxa. Wystarczy mieć tą przeglądarkę i nic dodatkowo już ściągać nie trzeba. Zapodam linka: www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ Odpowiedz Link Zgłoś
justyna9986 Re: Pytanie techniczne-przeglądarka Opera 26.10.08, 10:14 dziękuje za odpowiedzi. Spróbuję z google. Odpowiedz Link Zgłoś