Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Szczecinski

02.07.05, 12:25
Z pewnych zrodel wiem ze aby dostac sie na Uniwersytet Szczecinski na Prawo
trzeba miec powyzej 90% ze wszystkiego, Natomiast na Politologie powyzej 80%
takze ze wszystkiego. Ktos chyba juz o tym tu wspominal.
Niestety ja mam okolo 75% wiec nie mam szans:(
Obserwuj wątek
    • outkast123 chyba zartujesz 02.07.05, 12:36
      na politologii jest tylko wos albo hista na obu poziomach, i z czasem jak ci
      ktorzy sie dostana uderza na inne uczelnie to i 70 albo mniej wsytarczy.Wogole
      skad ty masz takie informacje, siejesz ferment czy jestes niedoinformowana?
      • Gość: lukasz Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:40
        Straszne, ludzie nie składajcie, jeśli macie mniej niż 99% ze wszystkiego, bo
        nie macie szans. Pewna informacja! Takie bzdury na tym forum ludzie piszą, że
        hej. Przyjmą ileś najlepszych, nawet gdyby mieli od 40% przyjmować. A
        konkurencję się na forum łatwo odstrasza.
        • ania19861 Re: chyba zartujesz 02.07.05, 12:52
          tak przyjma od 40%...
          Wez przejdz sie do punktow rekrutacji i zobacz czy ktos sklada papiery z
          nizszymi wynikami... Chyba na zaoczne albo jak ma za duzo kasy
          • Gość: lukasz Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:58
            Naprawde Szczecin jest taką silną uzcelnią? Dziwne, że tam jest trudniej niż na
            UW. No ale przecież UW w porównaniu do USz to badziewie. Nawet jeśli składają
            tam jacyś ludzie z dobrymi wynikami, to i tak zrezygnują i pójdą na lepsze
            uczelnie.
            • Gość: remek Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:39
              Myślę, że trzba mieć min 80 pkt
              • Gość: lukasz Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:45
                Ja bym obstawiał jakieś 70.
                • Gość: MATI Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:08
                  Mi tam wyszło z tych obliczeń że mam 60/100 pkt ! nie jest to wynik mały, ani
                  wysoki, ale napewno nikt z was mnie nie zniechęci żeby spróbować się tam dostać.
                  A czytałem już miliony komentarzy jakie to wysokie wyniki trzeba mieć. Ludzie
                  nie słuchajcie takich bredni. Jak widziałem że średia z WOS-u to 50% a ludzie
                  mowią że mieli 90-80% (prawie każdy tyle miał) to skąd ta średnia ... śmiech na
                  sali. Trzeba próbować.
                  • Gość: lukasz Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:11
                    I słusznie. Składaj, tutaj ludzie bujdy wypisują. Wg tego forum Polska to kraj
                    geniuszy.
                    • Gość: MATI Re: chyba zartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:15
                      Na prawo mi wychodzi że mam 71/105 pkt ;) więc tak mało nie jest, a na
                      Politologie 60/100
                      • Gość: nb Re: chyba zartujesz IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 16:07
                        eeee 105 ??????
                      • Gość: WOYNIAK Re: chyba zartujesz IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 02.07.05, 20:56

Na prawo mi wychodzi że mam 71/105 pkt ;) więc tak mało nie jest, a na
                        Politologie 60/100

jak to obliczyłeś ?!?!?!?!?!?co brałeś pod uwagę ?????
    • stefanek86 Re: Uniwersytet Szczecinski 02.07.05, 14:08
      BZDURA... tam w zeszłych latach były 2 czy 3 osoby na miejsce... więc masz
      bzdurne informacje, chyba, że zrobili tak jak na informatyce i ekonometrii, że
      "staromaturzyści" nie piszą egzaminów, tylko biorą u nich pod uwage ich starą
      mature... a to już jest debilizm^2, bo chyba nikogo nie musze przekonywać jak ma
      się nowa matura do starej... wówczas dla tych z nową maturą będzie naprawde
      trudno sie dostać...
      • Gość: Stettiner Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:43
        Śmieszne, wyniki w Szczecinie i zach-pom były najniższe w kraju, zdało 82.9%
        (ostatnie miejsce w Polsce) sama szkoła jest słaba w rankingach, ale poniżej
        90% nie przyjmą :) Wyjątkowo podła metoda odstraszania konkurencji. Nie
        pozdrawiam.
        • Gość: nb Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 16:09
          staromaturzystow to na szczecie ograniczy limt miejsc ktory jest na kazdej
          uczelni ...
          • Gość: Ania19861 Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:06
            ania1986
            Stettiner - ty tak gadasz bo na pewno boisz sie ze zamiast na prawo/politologie
            zloza na twoj kierunek. Jak mi nie wierzysz to twoja sprawa. Ja wiem swoje a
            nie stac mnie zeby stracic 80zł. Moge zlozyc tylko na 2 kierunki (bo nie mam
            wiecej kasy) wiec musi to byc rozsadny wybor. A dostac sie na te kierunki co
            podalam z mojimi wynikami to jak wygrac na loterii.
            • Gość: nb Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 02.07.05, 19:23
              Nie idz lepiej na prawo bo masz klopoty z logicznym myśleniem. Nara! :D
          • Gość: Marek Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:53
            nb - a skad wiesz o tym limicie dla staromaturzystow?? na czym on Polega??
            • Gość: nb Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 03.07.05, 09:24
              No ja slyszalem ze na wiekszosci uczelni jest tak ze limit miejsc dla
              staromaturzystow to jakies 15% może więcej... Niestety nie wiem jak to wygląda
              dokładnie w Szczecinie... No ale prawda jest taka ze 100x łatwiej jest nastukac
              dużo punktów ze starej niż nowej matury więc coś musi być z tym zrobione...
              • Gość: Marlena Re: Uniwersytet Szczecinski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:52
                No mam nadzieje ze na US tez taki limit obowiazuje:)
                Ja ide na matme to pewnie i tak sie dostane bo tam prawie wiecej miejsc niz
                chetnych;)
    • Gość: R. aniu1986 IP: *.devs.futuro.pl 02.07.05, 19:28
      to że ktoś napisał tak na forum GW Szczecin nie znaczy że to jest prawda! baa
      to napewno nie jest prawdą...
      • Gość: Darek Re: aniu1986 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:47
        Zlozylem na Informe:)
        Kierunki Humanistyczne wprawdzie ciekawe ale malo przyszlosciowe;)
        • Gość: Gosik Re: aniu1986 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:17
          ja składam na prawo chociaz nie jestem przekonana do US:/ale mysle ze powinnam
          sie dostac mam 93,6 pkt/100:P
          • Gość: agussos Re: aniu1986 IP: 82.177.78.* 08.07.05, 15:20
            na prawo 105 punktow jest do uzyskania nie 100:P
            • Gość: Airin Re: aniu1986 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:21
              Nie 105, tylko 100.
              0,35 za POL; 0,3 za język i o,35 za przedmiot dodatkowy. Czyli max. 100.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka