marysienka44 30.10.08, 14:34 że teraz możesz powiązać konto NK z kontem Allegro aby widzieć z kim robisz transakcje! Jestem w szoku czego oni nie wymyślą, ciekawe czy będą mieli chętnych. To jakaś nowa opcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Nasza klasa - ło matko znowu wymysł 30.10.08, 14:48 Ło matko, serio? To juz chyba przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Pomysł jest super!!:) 30.10.08, 14:54 marysienka44 napisała: > że teraz możesz powiązać konto NK z kontem Allegro aby widzieć z kim robisz > transakcje! Mnie się ten pomysł podoba!!! Teraz można pohandlować z kontretną "osobą" a nie kolejnym użytwnikiem portalu. Myślę, że to fajna idea i ewentualni naciągacze zaczną się bać) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Pomysł jest super!!:) 30.10.08, 14:59 wystarczy dane z allegro wpisac do NK i juz wiez co i jak ,nie potrzebuja się "wiązac" Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Pomysł jest super!!:) 30.10.08, 15:05 Ja myślę, że to "wiązanie" to chwyt marketingowy. Bo NK jest mocno popularna i być może ludzie bardzom wieżą w informacje z NK niż te zamieszczone na Allegro. Tak mi się zdaje, że to wynika z tego, że bardziej ufamy ludziom których możemy poznać na stopie towarzyskiej, niż tym z którymi robimy interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Pomysł jest super!!:) 30.10.08, 15:06 I zerknięcie na profil,to jak poznanie na stopie towarzyskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Pomysł jest super!!:) 31.10.08, 12:53 Zgadza się, że może nie do końca. No ale po mojemu to ciągle bardziej intymne spotkanie niż na stopie wyłącznie biznesowej Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pomysł jest super!!:) 31.10.08, 14:02 mamabuly napisała: Myślę, że to fajna idea i > ewentualni naciągacze zaczną się bać) bez sensu..żaden naciągacz nie utworzy ani tym bardziej nie powiąże swojego konta z NK Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Nasza klasa - ło matko znowu wymysł 30.10.08, 15:06 Chroń mnie Boze przed interesami ze znajomymi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Nasza klasa - ło matko znowu wymysł 31.10.08, 12:56 ale na to chyba muszą sie zgodzic dwie strony...??? kolejny zaspokajacz ludzkiego wścibstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Marysieńka 30.10.08, 15:19 A czemu to ciekawska jole zlikwidowłaś? Z tego co wiem, to cieszyła sie wzięciem Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: dlania 30.10.08, 15:21 Ja jej nie likwidowałam, pewnego dnia po prostu nie szło się zalogować na to konto a ja sierota zapomniałam nazwy maila pod jakim ją zakładałam i nie mogłam sprawdzić poczty. Ale ciekawskiejajo działa nadal tylko teraz jako: ciekawskiejajo15 ( a nie 1) a hasło to samo czyli : basiaasia3 Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dlania 30.10.08, 15:31 Och, dziekuję Ci bardzo za infomację)))) Pędzę zobaczyć, jak teraz wygląda "nasz" profil Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dlania 30.10.08, 15:33 No prześliczne jesteśmy! Łącznie ze szczegółem anatomicznym Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: dlania 30.10.08, 15:34 na razie tylko kilka osób wie o reaktywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: dlania 31.10.08, 13:00 Jessoooo, bzdura jakich mało. Czego to ludziska nie wymyślą Odpowiedz Link Zgłoś