pyzunia2007 20.11.08, 01:44 kogo znaliście?pytam bo być może będę mieszkać w mieszkaniu w którym pare dni temu zmarła mojego męża ciotka i jakoś mi tak z tym dziwnie,chyba sie troche boję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra12 Ja mieszkam 20.11.08, 05:57 Mieszkam od 17 lat w mieszkaniu po mojej zmarłej babci. Przez 10 lat spałam na łóżku, na którym zmarła moja babcia... Nic się nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 08:01 W moim to chyba niejeden zszedł. Mieszkanie mam w domu ponad 100 letnim, na pewno przez taki czas ktoś w nim umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 08:07 TAk.Miałam czyste sumienie wzgledem zmarłego, nawet znicz mu pale wiec nie mam problemu z duchami badz odczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.ka32 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 08:30 Ja mieszkam,kupilismy ponad 100-letni dom pozniej jak juz zamieszkalismy w nim okazalo sie ze zmarly w nim przynajmniej 2 osoby [o tylu wiem]ale i urodzilo sie w nim 1 dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnataka Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 08:43 a ja Wam napiszę tak: moja babcia jest bardzo złym człowiekiem (zupełne przeciwieństwo kochanych, pomagających jak się da babć-choć od razu mówię, że nie wymagam tego od niej)klnie gorzej niż szewc, wyzywa mnie i moją siostrę, nie mówiąc już o matce.. no i ona powiedziała, że jak umrze, to nam nie odpuści i tej która będzie mieszkać w jej mieszkaniu będzie dokuczać nawet zza grobu jeśli chodzi o nawiedzone domy to coś w tym musi być i naprawdę jakoś nie chciałabym za bardzo mieszkać w tym domu co moja babka, bo jednak gdzieś tam w środku wierzę, że ona może w nim ciągle być Odpowiedz Link Zgłoś
moni.ka32 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 08:47 to moze na babci kochanej trzeba egzorcyzmy odprawic? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnataka Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 09:01 jej to już nic nie pomoże cały blok jej nie lubi (słychać jak klnie i co wygaduje).. a jak dama wychodzi do Kościoła w niedziele... to każdemu dzień dobry, uśmieszek taki milutki.... ludzie nam współczują (na szczęście 2 lata temu się wyprowadziłam, za to moją mamę skutecznie doprowadza do stanu depresyjnego) Odpowiedz Link Zgłoś
moni.ka32 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 09:04 Wspolczuje mamie i sasiadom.A w mieszkaniu po babci radze nie mieszkac!He!He! Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 09:07 tak.Mieszkam w mieszkaniu,gdzie zmarła moja Mama.Byłam przy Jej śmierciCzas zaleczył rany i wygonił przestrach-ale na początku nie wchodziłam do tego pokoju.Bałam się nawet sama iść do łazienki,przekonana ,że Mama mi się ukaże.Teraz po 2 latach nawet chiałabym, żeby się pojawiła.Ja myślę,że umarli nie chcą nam nigdy wyrządzić krzywdy.To żywi są zagrożeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 17:00 Moi rodzice co prawda nie zmarli w domu, ale mieszkam teraz w mieszkaniu, gdzie do wyjazdu na studia z nimi mieszkałam. I wiecie co? Nigdy żadne z nich mi się nie śniło. A tak bardzo bym chciała chociaż we śnie zobaczyć ich "żywych".. Miałam nadzieję, że jak się przeprowadzę do rodzinnego domu, to może w końcu któreś mi się przyśni. A tu nic - dawno niewidziane koleżanki z przeszłosci - owszem, ale rodzice - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 09:36 Owszem. W tej chwili siedzę w pokoju, w którym zmarła moja matka. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 10:23 ja nie, ale mlodsza siostra mojej kolezanki mieszka w mieszkaniu, gdzie jego poprzedni lokator zostal zamordowany. dobrze sie jej tam mieszka. nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 16:19 nie mieszkam, podziwiam tych, którzy mieszkają. Ja się po prostu boje róznych rzeczy i wiem,żew taim mieszkaniu nie mogłabym spac spokojnie. Jadąc do abbci przechodze koło mieszkania, w którym ktoś zmarł i zawsze jestem przerażona.Tak już mam więdc obdarowana takim mieszkaniem byłabym zmuszona je sprzedać. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 16:24 Mieszkam w mieszkaniu w którym zmarł mo tata. od niedawna nawet spie w pokoju, w którym zmarł. Nie zauważyłam żadnych negatywnych odczuć z tym związanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 17:34 Mieszkam w domu w którym w tym roku zmarł mój tato. W czasie studiów przez rok mieszkałam w kawalerce w której zmarła babcia właścicieli. Nie wywołuje to u mnie żadnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 18:13 Tak, w mym mieszkaniu pewna osoba się powiesiła. czasami o tym myślę, ale jakoś szczególnie to na mnie nie wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czy mieszkacie w mieszkaniu w którym zmarł kt 20.11.08, 22:04 moja babunia umarla w domu w ktorym mieszkamy umarla tu tez moja sasiadka bardzo mila starsza pani nic sie nie dzieje to przyjazne dusze byly Odpowiedz Link Zgłoś