taleksander 05.12.08, 12:45 Potrzebny mi wierszyk ze zwrotem "herbatka Bobo-vita", a weny brak. Coś tam tworzę, ale to jakieś marne. Pomocy, podpowiedzcie choć zwrotkę. Taaaaak bym chciała wreszcie coś wygrać dla mojego Maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 12:49 Herbatka bobovita co rano cię przywita Smakiem, aromatem uwielbiam tę herbatę Odpowiedz Link Zgłoś
racuch76 Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 12:52 Znów herbatka Bobovita do samego dna wypita Pije ją nie tylko Tadek ale również Tata, Dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 12:52 A ja tak poleciałam Herbatka bobo-vita jest całkiem smakowita, Gdy dziecko wstaje rano od razu o nią pyta, Ja radze zjedz śniadanie bo zupa nie wypita, a mały zamiast łyżki za kubek czaju chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
taleksander Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 12:56 Dzięki serdeczne dobre kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 16:49 podpisujac regulamin potwierdzasz, ze wyslany tekst jest twojego autorstwa i to jest raczej nie w porzadku podpisywac sie pod czyims pomyslem, liczac przy tym na nagrode Odpowiedz Link Zgłoś
taleksander Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 17:51 szkoda Ci, że pierwsza nie wpadłaś na pomysł, aby poprosić o pomoc? Pilnuj swojego nosa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 17:54 ja jestem na tyle kreatywna ze sama konkursy wygrywam trąbo Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 20:37 moofka napisała: > podpisujac regulamin potwierdzasz, ze wyslany tekst jest twojego autorstwa > i to jest raczej nie w porzadku podpisywac sie pod czyims pomyslem, liczac przy > tym na nagrode Nie przejmuj sie Moofka zupełnie ja sobie do tych "czeskich rymów" specjalnych praw nie roszczę, no chyba, że okarze się, że w gre wchodzi bardzo wysoka nagroda to zmieniam zdanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 17:13 Od herbatki "Bobo-vita" urosla mi wielka pyta Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :D :D :D 05.12.08, 20:14 :d :d az się popłakałam ze śmiechu!!! Kupie mężowi, hahhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
taleksander Re: Pomóżcie napisać wierszyk 05.12.08, 20:41 Dobre, dobre, tylko krótkie trochę. Napisz ze 3 zwrotki, to wyśle się na konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pomóżcie napisać wierszyk 06.12.08, 13:29 i ja tez wysle i siedem innych forumowiczek wysle to samo to sie kapitula zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
taleksander Re: Pomóżcie napisać wierszyk 06.12.08, 14:12 wysyłaj, ja wysłałam pierwsza, to będzie wiadomo, że ode mnie ściągnęłaś Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pomóżcie napisać wierszyk 06.12.08, 14:38 nie bedzie wiadomo nie liczy sie kto pierwszy - termin wszyscy mają ten sam a jak ktos wyslal przed toba? wiesz ile osob czyta jematke z 70 zalogowanych bywa a ile niezalogowanych Odpowiedz Link Zgłoś