ciociacesia 13.12.08, 19:30 zabalował, nic nie załatwił, wystawil mnie do wiatru, a teraz spi skacowany. a ja chyba znów w ciazy jestem. nie dałam rady wjechac wozkiem do sklepu, sie popłakałam i do domu wróciłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: ukręce łeb jak kurczakowi 13.12.08, 19:31 matko boska jak to znów w cionży, toć przed hwilą urodziłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ukręce łeb jak kurczakowi 13.12.08, 19:31 cesiu wozek mniejszy kup i w jakiej to ty znowu jestes ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia urojonej 13.12.08, 19:40 urodze wielka oblesna oponke z tłuszczu, a tak dobrze wygladalam po porodzie a ten wozek to podarowany jest. duzy, to fakt, ale na ogol daje rade. tylko do tego sklepu były dwa progi, takie stopnie male i nie dałam rady ich pokonac, a ludzie przechodzili i nawet nikt drzwi nie przytrzymal, sie poszarpałam chwile az mi nerw puscil i sie rozryczałam. potem tylko 7 przystankow i juz byłysmy w domu gdzie moglam pograzyc sie w rozpaczy - Coś raz miałem i nie mam Zresztą trudno powiedzieć Co to było? Lecz chyba było warto to mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: urojonej 13.12.08, 19:41 urodze wielka oblesna oponke z tłuszczu, a tak dobrze wygladalam po porodzie ojjjj, jak ja cię kobieto rozumiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: urojonej 13.12.08, 19:45 cesiu, opone olej, jestes tak krotko po porodzie, ze nie mozesz od siebie wymagac cudow a jak wozek masz taki, to we sie do tej chusty przekonaj, wszystkie drzwi stana dla cienie otworem Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ale ona rosnie 13.12.08, 20:08 ta oponka przechodze na diete. sałate bede jesc. naprawde urosła, moze naprawde zajde w ciaze zeby to zatuszowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: ale ona rosnie 13.12.08, 21:09 U mnie waga stoi jak zakleta od 2 miesiecy a dzieciak 3 miesiace za tydzien konczy. Tez myslalam o kolejnej ciazy ale 3 by to bylo w ciagu 3 lat, zakrawa to o patologie zapraszam na salate i szklaneczke wody mineralnej Odpowiedz Link Zgłoś