smerfetka8801 05.01.09, 13:08 z pełną świadomością pisze czasem kąśliwe komentarze,ale właśnie przeczytałam,ze zawsze jestem tylko wredna i koszmarna i tak się zastanawiam czy jest tu ktoś komu bez dogryzania zwyczajnie dobrze doradziłam???choć jedna zbłąkana dusza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 13:10 A zalezy ci na tym? Jak ci zalezy, to doradzaj, a nie dogryzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 13:23 a to zależy bo jak czytam o babie która chce mieć ciastko i zjeść ciastko czyli poromansować ale nie stracić męża (przykład taki) to nic poza kąśliwą odpowiedzią mi do głowy nie przychodzi ale czasem chyba doradzam w sumie to tylko net ale ciekawa jestem zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 13:24 a to jakiś test na popularność? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 13:30 no co ty! jeśli chodzi o pozytywy i tak nie przebiję mearules i morgen z drugiej strony lipcowej chyba nie dorównuję z góry przepraszam za wtrącenie koleżanek do dyskusji bez ich wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 13:40 Chwała Bogu ,że tylko nudna Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 16:52 niestety nie za bardzo Cie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 18:48 ja tam do ciebie nic nie ma dla pocieszenia - ochrzczono mnie betonem, ale się nie przejmuję Odpowiedz Link Zgłoś
carta_magna Re: wredna jestem??? :P 05.01.09, 18:53 jeśli wredotą chcesz dorównać morgen albo lipcowej to musiałabyś wrzucic w forum nie 300 ale jak one 3000 postów - może by cię wtedy ktoś zauważył. IMO nie jesteś wredna tylko niepotrzebnie starasz się wymądrzać Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless nie jestes wredna 05.01.09, 19:32 moim zdaniem osoby zawsze mile i przyjemne to po prostu zaklamane dwulicowe osobniki zycie to nie je bajka-czasami trzeba kogos pocieszyc a czasami opierniczyc. tak to juz jest wazne aby to robic z wyczuciem- ty je imo posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś