mamc-ia33 19.01.09, 23:16 tvn style jakie lubicie programy?ja oglądam:sos uroda,magiel towarzyski,kobieta na zakręcie,miasto kobiet ale teraz kicha bo są same powtórki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: tvn style 19.01.09, 23:18 Program TVN STYLE zaczyna mnie nudzić. Lubiłam miasto kobiet z Rogalską Rogalskiej niet.. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: tvn style 19.01.09, 23:20 Mnie też znudził, tam jednak ciągle leci to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: tvn style 19.01.09, 23:23 I w ogóle to mnie powala pani Pazurowa w mieście kobiet, bo chyba nie widziała, żeby jej się z jedno zdanie udało tam powiedzieć w całości. I tak się za często nie odzywa, a jednak zawsze jej Młynarska wejdzie w słowo. Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: tvn style 19.01.09, 23:24 Ja też oglądam miasto kobiet, kobietę na zakręcie, jeszcze- ten jeden dzień, jak dobrze wyglądać nago,agentka do zadań specjalnych (choć nie lubię Bojarskiej),mamo to ja a i serial w piątki późnym wieczorem Satysfakcja-jak nie oglądasz to polecam. rzeczywi.ście minus olbrzymi, że ostatnio puszczają prawie same powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: tvn style 19.01.09, 23:25 Ten o tresurze psów, perfekcyjna pani domu, czasem miasto kobiet.. ale te powtórki też mnie drażnią. Ach, no i moje angielskie seriale kostiumowe! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: tvn style 19.01.09, 23:31 Powiedcie mi do kogo skierowany jest cały "repertuar" tej stacji? Bo inteligentna osoba raczej niewiele z tego wszystkiego wyniesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
corneliss Re: tvn style 19.01.09, 23:41 kiedy mialam mozliwosc ogladania czyli podczas pobytu u rodzinki lubilam zerknac na jak dobrze wygladac nago, trinny i suzane, nigelle no i magiel towarzyski - jak nie obejrzalam bylam 'chora' dla mnie akurat Ok jesli byly powtorki bo sie mozna by miasto kobiet lubialam z p. rogalsa pozniej nawet z p. maruszeczko, ale teraz to jakas porazka; p. mlynarska musi blyszczec i przez to nie dopuszcza do glosu p. pazury; mysle ze kobieta ma potencjal, ale jest mocno ograniczana ale chyba nie moglabym miec tego kanalu na codzien; wiec nie posiadam polskiej TV coby czasu nie marnowac Odpowiedz Link Zgłoś
corneliss Re: tvn style 19.01.09, 23:44 jesuu tekst mi zjadlo: OK jesli powtorki byly; bo sie mozna bylo dopasowac, kiedy nie moglam czegos obejrzec lub obejrzec do konca Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: tvn style 20.01.09, 09:18 Ja wynoszę rozrywkę i relaks, ale ja pewnie wg twoich standardów gupia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: marghe-72 ho ho ho!!! 20.01.09, 21:46 a do kogo jest skierowne to forum? do inteligencji? chyba nie... to co tu robisz Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: trinny i susanah 20.01.09, 21:47 to ogladam, magiel towarzyski, o sprzedazy domow i supernianie( bo w tvn nie ogladam) Odpowiedz Link Zgłoś
topola2005 Re: tvn style 19.01.09, 23:37 też lubiłam MK z Rogalską - teraz to już w zasadzie nie oglądam ... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: tvn style 20.01.09, 09:35 Chętnie oglądam "Jak dobrze wyglądać nago". Strasznie mi się podoba podejście tego kolesia do kobiet, zresztą w swojej książce też je prezentuje. Rozebranie się kobiety na końcu programu rozumiem nie jako cel sam w sobie, ale jako wyraz pełnej akceptacji siebie i to mi sie bardzo podoba, facet wykonuje świetną robotę. Lubiłam "Jak się nie ubierać", ale tę pierwszą wersję, teraz nie lubię tych wydziwionych form programu. Czasem oglądam o domach na sprzedaż, ale to już mniej. Kiedyś mieli fajny program nie o przerabianiu domów, tylko o kupowaniu. Niby nic, a wciągało Lubię też Piekielną kuchnię. Kiedyś w tej tv leciał program "Za drzwiami Actors Studio" i to było coś! Teraz to puszczają w Ale Kino. Natomiast najmniej przeze mnie lubiane to Edmund nie lubi gotować, Agentka do zadań specjalnych (uważam, że to maksymalne nabieranie widza - Bojarska nie jest ekspertem od ubierania się i żywienia i to wyłazi w każdej minucie programu). A na wątpliwości co inteligentne kobiety wyniosą z tego programu odpowiem - kiedy chcę nakarmić swoja inteligencje oglądam TVP Kultura (owszem, dość często). Ale kobieta nie składa się tylko z inteligencji. Chcę się rozerwać czasem albo zobaczyć, co zrobić, aby nie wyglądać jak pokraka, albo zaczerpnąć inspiracji na najbliższe kulinarne wyczyny - wtedy niestety TVP Kultura mi nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: tvn style 20.01.09, 09:37 Lubię oglądać programy o domach, wnętrzach (Colin i Justin z ich kłótniami rulez), Pogotowie ślubne i Perfekcyjna Pani domu już nieco mi się znudziły. Seriale historyczne lubię, ale nie wszystkie - Dumę i Uprzedzenie z Colinem Firthem uwielbiam i oglądam za każdym razem gdy napotkam w tv, ta nowa wersja już mnie nie urzekła. Bardzo mi się podobały też imprezowiczki, które stawały się damami i dzieci, do których przyjeżdżała kobieta zajmująca się resocjalizacją (napatrzyłam się na angielska patologię, na pewno bez-bidetową). Miasto Kobiet oglądałam z duetem Rogalska i Młynarska, a potem zaprzestałam. Cieszy mnie, że coraz rzadziej widzę Nigelle, niestety pojawia się pani pogodynka, która zamiast o męskich prąciach (jak jeszcze niedawno robiła w jakimś innym programie z czerwonymi światełka mi i pannami na rurze w tle)opowiada o robieniu kotletów w towarzystwie dziecka (skądinąd bardzo ładne to dziecko). Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: tvn style 20.01.09, 10:20 Dziecko ładne, ale zdrobnienie "Waneska" działa mi leciutko na nerwy. Poza tym, obserwując poziom skomplikowania prezentowanych dań oczekuję na odcinek pod tytułem "Jak gotujemy wodę". Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: tvn style 20.01.09, 10:24 Hehehe dokładnie, mnie ten program działa na nerwy, okrutnie nudny i sztuczny, Nigellą to ona nie jest i nigdy nie będzie. Choć niebrzydka, nie powiem Przypomniałyście mi ten program - "From Ladette to Lady" chyba był oryginalny tytuł, dobre to było No i oczywiście "Jak dobrze wyglądać nago" plus Trinny i Susannah, ale ostatnio znów powtórki wrrr BTW, czy nie lecą teraz powtórki Magla? Dlaczegóż to, ja się pytam? Przecież to nie sezon ogórkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: tvn style 20.01.09, 11:09 ja lubię tvnstyle i w zasadzie, to jest jednyne, co oglądam. wybieram programy, nie wszystko jak leci, z niektórych rezygnuję, bo nowa forumła mi nie odpowiada. hitem - co nieco za późno zrozumiałam był hotel babilon, obejrzałam ostatnią serię tylko kochanki - czekam na kolejną serię miasto kobiet - oglądam, choć chyli się ku upadkowi kobieta na zakręcie - oby tak dalej, czekam na więcej taka miłość się nie zdarza - również czekam na więcej cała seria 66: największych przebojów, skandali, itp. magiel - lubię, choć oglądam niebezkrytycznie no i w roli głównej - mołkowej z tego wszystkiego może dobrze, że te programy nie są dłuższe niż pół godziny, bo ileż czasu by ten kanał zabrał? programy wnętrzarskie - oglądam ale nieregularnie bojarską - sporadycznie jak dobrze wyglądać nago - nie oglądam, ale facet robi niezłą robotę trinny i suzana - tylko pierwsza seria była dobra nigella - j/w programy z nianią w tle, jakoś nieczęsto oglądałam reszty nie znam, nie oglądam, ani o dzieciach, ani edmunda, ani tych mlodych lady, co drą japy, ale ogólnie i tak sporo oglądam, no jeszcze wellman, ale jej program jakoś godzinowo do mnie nie dociera i często opuszczam. jedyny program z tego kanału, który oglądałam ze wstydem przed mężem (ale oglądałam)to reality show z tori spelling. z sentymetnu do beverly hills tvnstyle odebrał mnie jedynce, dwójce i tvn. fajna telewizja dla kobiet, choć nie powiem, czasem publicystykę lubię obejrzeć w innych kanałach. zła byłam że mk wchodzi na teraz my - i zawsze miałam dylemat, co wybrać? a swoją drogą polecałam już wielokrotnie - że zamiast słabego miasta kobiet warto wrzucić na tv4 i posłuchać małej czarnej. ja wówczas przygotowuję obiad dla dzieci to mniej oglądam, ale słucham, bo bardzo fajnie jest prowadzony, mają dziewczyny fajne tematy i nikt nie gwiazduje. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: tvn style 20.01.09, 11:25 o tak@ Zapomniałam o Hotelu Babilon! Świetny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tvn style 20.01.09, 20:42 O, cała ramówka To i ja się odniosę (na początku znajomości z tą stacją, kiedy karmiłam godzinami wszystko oglądałam jak popadnie, potem zaczęła się selekcja): -seriali- nie oglądam; oglądałam Kochane kłopoty na tvn7- z sentymentu, ale już się skończyło -miasto- denerwuje mnie Pazura -kobieta na zakręcie, taka miłość itp. drzyzgopodobne produkcje maglujące prywatne życie obcych ludzi- nie -seria 66- raczej nie, nie przemawia do mnie wybór "znawców" -Magiel- yes, yes, yes! -czasem te o wnętrzach, mam nadzieję na inspiracje -sos- nie, raczej nie -polskie programy o dzieciach- nie , bo roi się w nich od błędów i bzdur -trinny - kiedyś oglądałam, nowa forma programu do mnie nie przemawia; mało się z niej dowiaduję, a oglądanie Brytyjek na zakupach jest nudne -nigella- b. lubię, ale jakoś nie trafiam -edmund i pogodynka- koszmarni! -wrzeszczące dzieci- czasem, ale zalewa mnie żółć, jak widzę tamtejsze realia (matka siedzi w domu- willi, cholera-z 4-5 dzieci, nie pracuje, facet pracuje 30h w tygodniu i stać ich na wszystko:/) -Perfekcyjna pani domu- przerażają mnie zarówno zapuszczone kible niepracujących Brytyjek, jak i sama prowadząca, która szorowanie tegoż kibla szczoteczką do zębów uważa za życiowe powołanie kobiety -ladette to lady- przerażające Czy bycie damą polega tak tylko na nie pokazywaniu cycków komu popadnie i nie uchlewaniu sie do nieprzytomności? Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: tvn style 20.01.09, 16:26 Miasto kobiet lubiłam, ale z Rogalską, od czasu gdy pojawiła się w nim Maruszeczko przestałam oglądać. Lubię te serie 66 naj - miłe wspominki, to to nawet mój mąż ze mną ogląda. Czasem oglądam też Magiel, ale zaczyna mnie to już nudzić. Ciekawe były niektóre odcinki Taka miłość się nie zdarza, ale raczej te o ludziach, którzy już nie żyją, te współczesne pary to jakoś tak mnie nie przekonuje. (Na ich miejscu bałabym się taki pomnik swojego związku sobie stawiać kiedy jeszcze wszystko może się zdarzyć...) Oglądałam Uwaga Faceci, teraz czasem Satysfakcja, uwielbiam filmy kostiumowe, więc tych też staram się nie przegapić. Nie znoszę Bojarskiej, Nigella też mnie drażni, ale najbardziej irytująca (i chyba też najczęściej powtarzana) jest oczywiście pani Botoks, co włączę Tvn Style, to Kwaśniewska naucza prosty lud, podkreślając przy tym na każdym kroku gdzie to ona nie była, z kim się nie spotykała, jaką kieckę miała,..., rzyg normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tvn style 20.01.09, 20:45 O, właśnie, pani K... Widziałam odcinek, jak uczyła prosty lud jeździć autobusem. Clue wypowiedzi było takie, że jak można komuś wisieć nad głową, to niegrzeczne itd. I to mówi kobieta, która od 15 lat jeździ limuzyną z szoferem i kilkoma panami z BOR'u na dokładkę- widać zapomniała, że jest coś takiego, jak ścisk w autobusach i czasem w godzinach szczytu niemal się siada sąsiadowi na kolanach... Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: tvn style 20.01.09, 17:25 no dobra, przekonalyscie mnie, ide wyciagnac cyfre z piwnicy i pogonie meza do zalozenia anteny czeka mnie troche polegiwania w wyrku ze ssakiem, to sie nada na wypelniacz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tvn style 20.01.09, 20:46 Eeee, to już chyba TVN turbo i Kuchnia TV ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tvn style 20.01.09, 20:26 Magiel towarzyski- wreszcie jest program, który obnaża nędzę umysłową polskiego "szołbiznesu". Kiedyś oglądałam Miasto kobiet, ale nie mogę ścierpieć pani Pazury- wiecznie ma na twarzy taki sztuczny współczujący wyraz, okropieństwo! Poza tym raczej nie oglądam- raczej mnie to nudzi; mam wrażenie, że kiedyś program był ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b "magiel towarzyski" jest nudny... 20.01.09, 21:55 ten program nie jest adresowany do zwykłych ludzi, a już w szcególności do takich matek-polek jak my... i nie zgrywajmy się na twardzielki typu doda, ale uderzmy się w pierś i przyznajmy się same przed sobą, że tak właśnie jest... podobnioe jak "kobieta na zakręcie" - nie no, w sumie ciekawe są te historie i niejedna z nas mogłaby odnaleźć nawet siebie samą, ale są tak pudrowane, że aż mdło mi się czasami robi... ale generalnie TVN-Style bardzo lubię, wiele różnych ciekawych i życiowych rzeczy tam jest, ale możnaby od takiej kobiecej stacji chcieć czegoś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: tvn style 20.01.09, 22:10 Wg mnie to TVN style traktuje potencjalnego widza jak przygłupa. Żeby nie było, sama zerkam na ten program, z nudów.. ale naprawdę niewiele z niego wynoszę. A chętnie bym wyniosła.. To mógłby być "kobiecy" program z prawdziwego zdarzenia. Potencjał ma, ale nie umie go wykorzystać. Bo ile czasu można poświęcić na oglądanie programów, w których uczą nas jak sprzątać (Anthea, Walkiria z kokiem..) nawet Magiel Towarzyski zniżył się do poziomu Pudelka Czy nie byłoby ciekawiej gdyby było więcej programów takich jak "Ten jeden dzień" zamiast pani Bojarskiej? i dalej w ten deseń Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
gudrunn Re: tvn style 23.01.09, 14:09 Teraz to już prawie nic nie oglądam, choć to fajnie że jest taki kanał, ot, rzrywka i relaks. Co do MK to mam wrażenie że część gości jest z góry "narzucana". Trzeba kogoś podpromować to się zaprasza prowadzących innych programów z TVN, np, prezenterzy TVN 24, albo jakieś gwiazdki np. Jakimowicza. Czy Cichopek już była? Tak, ale u Mołkowej. Nie mogę znaleźć forum na stronie tvnstyle, może zlikwidowali, ktoś wie? Bardzo lubiłam serię 66, ale tak jak tu ktoś już napisał czasami dziwny był dobór "znawców" (np. Cichopek) Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: tvn style 23.01.09, 14:22 Najgorszym "znawca od wszystkiego" jest skrzywiona i nadęta wiecznie Brodka. Nie ma nic ciekawego do powiedzenia i nie jest żadnym au torytem a ocenia np. powodzenie Heya w latach 90tych gdy sama sikała wesoło w pieluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: tvn style 23.01.09, 14:23 te kwiotki i to tadada dam doprowadzają mnie do czarnej rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś