wieczna-gosia 30.01.09, 12:29 no- i ktora sie wyrabia?- z innego forum www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: hymn matek 30.01.09, 12:32 Dobrze, że są napisy, bo ja lepiej czytam niż słyszę, nie mój język. Ale baaaaardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: hymn matek 30.01.09, 12:35 strasznie szybko spiewa ta pani ale mi sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: hymn matek 30.01.09, 12:35 moze zrobimy ranking ktora czego dzisiaj uzyla? Oczywiscie moze byc po polsku Bo ja przed chwila: gdzie idziesz i z kim i o ktorej wracasz Odpowiedz Link Zgłoś
mamongabrysi Re: hymn matek 30.01.09, 19:09 umyj ręce, wytrzyj nogi, zjedz co masz na talerzu, wstawaj, przestań oglądac tv - to tak co mi przychodzi do głowy od razu Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: hymn matek 30.01.09, 22:34 Genialne! Nie gadaj, patrz na mnie, nie ma grania, zjedz to, nie kręć się, chodź tu, jedz powoli, pospiesz się... taaak, to było dziś na pewno, więcej grzechów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: hymn matek 30.01.09, 22:39 Rewelacyjne! zachowam na potem! jak dziecko urosnie to mu bede puszczac raz dziennie, zeby swoje wlasne gardlo oszczedzic Odpowiedz Link Zgłoś