kaja596 14.02.09, 21:19 Mam doś,chcę umrzeć, ale to nie takie proste, mam dzieci które kocham, problemy, depresję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja596 Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 14.02.09, 21:54 nie ważne , kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 14.02.09, 22:49 A jakim cudem masz taką dziwna date nad tym postem???? Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 14.02.09, 22:13 Nie ma sytuacji z której nie można by wyjsc na prostą.Każda zła passa ma swój koniec.Dzieci też Cię kochają i bardzo potrzebują. Czasami wizyta u specjalisty jest dobrym rozwiązaniem, czasem trzeba się wygadac po prostu i wszystko zaczyna sie w głowie układac. Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless a moze chcesz placka??? 14.02.09, 22:15 zrobilam dzis ze 40 drozdzowych z jablkiem. moge cie poczestowac - pozniej po plackach zycie jakies lepsze sie wydaje a co ci tak dokucza??? Odpowiedz Link Zgłoś
fzet Re: a moze chcesz placka??? 15.02.09, 19:13 moge prosic przepis, smaku mi narobiłas )) Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: a moze chcesz placka??? 15.02.09, 22:41 www.gotowanie.wkl.pl/przepis5183.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 14.02.09, 22:28 Nie chcesz zyc bez wzgledu na wszytko? Czy nie chcesz zyc tak jak jest w obecnej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
anetinus Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 14.02.09, 22:53 nie wierzę w pigułki, nie wierzę w terapię, mam to za sobą. Myślę, że dziecko które urodziłam nie zasługuje na starcie na matkę płaczącą, warczącą i użalającą się nad sobą. Po prostu naprawiam siebie dla niej. Nie ma ważniejszej sprawy. Trzymam kciuki. Jak się ma dla kogo żyć to już jest łatwiej. Mam w d..pie resztę, żyję tylko dla niej, a jak stanę na nogi to może i dla czegoś (kogoś) innego. Wiem jak dziecko może cierpieć z powodu depresji rodzica, trzeba z tym walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 15.02.09, 20:29 A ja jestem w trakcie , terapia mi otworzyła oczy, pozwoliła zrozumieć swoje życie, jest dla mnie wspaniałym, oczyszczajacym doświadczeniem, leki też dużo mi dają, ja też robię to dla syna, nie zasługiwał na krzywdy, które mu wyrządzałam. Ja namawiam do skorzystania z fachowej pomocy. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
lelabey Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 15.02.09, 22:18 kaja596 napisała: > Mam doś,chcę umrzeć, ale to nie takie proste, mam dzieci które kocham, > problemy, depresję mam to samo.ciezko sie pozbierac,ale probowac trzeba,bo wlasnie dzieci na to nie zasluguja.pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 15.02.09, 22:27 to się za siebie weź i nie histeryzuj. Depresje sie leczy, problemy rozwiązuje - tak przeważnie robią dorośli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lelabey do ca.melia 15.02.09, 22:37 powiedziala co wiedziala.sama sie za siebie wez i lecz agresje.malo wiesz o ludziach,wiec nie doradzaj,bo nic madrego nie zaoferowalas.chcialas sie popisac? udalo ci sie.gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: do ca.melia 15.02.09, 23:02 lelabey nie ma w tym cienia agresji. Nie uważasz, że problemy Autroki nie powstały dziś, tylko jakiś czas narastają i może jednak warto żeby zaczęła działać? Sądzisz, że pisanie o terapii, psychologu coś da? Zapewne jest kobietą inteligentną i zdaje sobie sprawę z istnienia tego rodzaju pomocy. Ale jakoś doo tej pory z niej nie skorzystała. Może więc lepiej "wziąć byka za rogi", spojrzeć na siebie z dystansem i jednak wziąć się w garść. Zwłaszcza, że są dzieci. za gratulację dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 15.02.09, 23:31 Kiedyś też myślałam, że problemy "się rozwiązuje", ale teraz wiem, że bywa inaczej. Są sytuacje, których rozwiązanie absolutnie nie zależy od nas, a nad własnymi emocjami też nie mamy stuprocentowej kontroli. Jedyne, co pozostaje, to trwanie dla wyższego dobra, czyli dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 16.02.09, 08:50 A ja uważam, że mówienie o psychologu i tarapii jest potrzebne, bo prawdopodobnie autorka wątku takiej pomocy potrzebuje.Trzeba tylko zacząć coś robić w tym kierunku, a nie siedzieć i czekać nie wiadomo na co, trwać w beznadziei. Wiem , co mówię, sama przez to przechodzę, terapia pomaga, naprawdę. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: komu jeszcze nie chce się żyć? 17.02.09, 15:19 To prawda, czasem pomaga, więc nie zaszkodzi spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś