z_przodu_deska 25.02.09, 16:04 3 dni z rzędu pomidorówka macie tak czasem? że Was najdzie i nie możecie nic innego zjeść, bo macie wciąż ochotę na to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: jest kryzys . 25.02.09, 16:11 Uuuu kochana to u mnie zapaść ekonomiczna normalnie... placki ziemniaczane drugi dzień i jutro też nie zanosi się na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: jest kryzys . 25.02.09, 18:17 Ja mam kopytka z białym serem i na jutro też będą, ale to nie jest dla mnie kryzys. Poprostu moje dzieciaki lubią Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: hehe 25.02.09, 16:26 w zeszlym tygodniu kupilam pol kilo wolowego gulaszowego i zrobilam pycha gulasz z pieczarkami. w sumie koszt wyniosl ok 30 zl, a starczylo na 2 dni zarcia we dwoje, a 3go jeszcze na obiad zaprosilam brata dzisiaj to co wczoraj, czyli piers kurczaka z warzywami na patelnie hortexu, z czosnkiem i imbirem na ryzu. pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: hehe 25.02.09, 17:56 śniadanie mam monotonne do bólu a z obiadami to różnie, najgorzej jak mi się nie chce gotować to i ze trzy dni z rzędu nic nie ma na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: hehe 25.02.09, 18:20 A mnie dziś wziął apetyt na galaretne z kurczaka - taka w plastikowym pudełku, sklepową, i z octem. Ohyda. Az sprawdziłam, czy na pewno nie opuściłam żadnej tabletki z opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś