tabakierka2 04.03.09, 10:30 tak się chciałam pochwalić w maju do Zakopanego nasze pierwsze "wakacje" od roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipola Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 10:36 Rozumiem twoją radość. Ja planuję wyjazd rodzinny na weekend w czerwcu i już się nie mogę doczekać. Jedziemy do Karpacza. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 10:41 Zazdraszczam szczerze Ja nie dosc ze nigdy w gorach nie bylam, to nie zanosi sie zebym byla w najblizszym czasie gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 10:44 u wazaj bo w maju Tater spod ceprow nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 10:46 Fajnie wam No to dobrej zabawy i odpoczynku życzę Odpowiedz Link Zgłoś
agik82 Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 10:48 też sietam w maju wybieramy. a macie jakieś sprawdzone miejsce? bo my mamy 3 polecane przez znajomych i w tym tyg. musimy sie zdecydować ale ciężko jest Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 11:04 Nie chce marudzić, ale nie jedźcie do Zakopanego na długi weekend. My byliśmy raz i od razu chcieliśmy uciekać - było gorzej niż w W- wie na Marszałkowskiej w godzinach szczytu Maj w górach jest super, ale "pozadługoweekendowy". Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 11:08 Zgadzam się w 100%. Byliśmy w majowy łykend w górach i jednego dnia wybraliśmy się do Zakopanego na wycieczkę - koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 11:15 wyjazd organizuje firma męża, jedziemy na 4dni, nie na weekend majowy nie wiem, gdzie będziemy mieszkać, podobno w jakimś pensjonacie/hotelu<?> z basenem ( wody termalne). Już się nie mogę doczekać ah. Odpowiedz Link Zgłoś
trautlusia Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 11:37 tabakierka2 napisała: > wyjazd organizuje firma męża, jedziemy na 4dni, nie na weekend > majowy nie wiem, gdzie będziemy mieszkać, podobno w jakimś > pensjonacie/hotelu<?> z basenem ( wody termalne). > Już się nie mogę doczekać ah. Fajnie ze wyjeżdżacie - Polskie Tatry są piekne ale nie w dni ustawowo wolne od pracy - wtedy widać tylko turystów. Chcesz odpocząć to polecam Słowackie Tatry - maja ich zdecydowanie wiecej niz my mniej turystów no i oczywiście wspaniałe ogromne baseny termalne Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: jedziemy na weekend:) 04.03.09, 11:14 Co prawda to prawda. My byliśmy dwa dni przed Sylwestrem w Zakopanem, miałam dosć. W knajpach zero miejsca, przedzieranie się przez tłumy ludzi na Krupówkach. Święta i ustawowe wolne to nienajlepszy czas na Zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś