martarele 03.04.09, 13:15 Mogę gdzieś donieść, że ktoś mi wysłał spam? Ukarzą kolesia? Już kilka razy dostałam jakąs durna pisankę od palanta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabama8 Re: Spamer 03.04.09, 13:27 Prawniczki? Do spamu? Dostaję około 40 spamów dziennie, dzięki programowi antyspamowemu jest on zatrzymywany na "wejściu". A ty chesz rady prawnika bo ci jakiś koleś kilka razy coś wysłał? No cóż - możesz zawiadomić organy ścigania Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Spamer 03.04.09, 13:48 na spam nic nie poradzisz zwlaszcza, jesli wyslany spoza granic RP trzeba sobie kupic dobry program antywirusowo-firewallowo-antyspamowy i ustawic, ze poczta od goscia to spam i ma przez program byc ladowana bezposrednio do kosza albo, jesli to znajomy, poprosic o niewysylanie spamu po co kogo paragrafami straszyc? nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martarele Re: Spamer 03.04.09, 13:30 Własnie dlatego, że nikt nic nie robi jest tyle śmieci w skrzynkach. Po coś przecież jest ustawa antyspamowa. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Spamer 03.04.09, 13:50 to napisz zawiadomienie do odpowiednich organow i tyle bez tego nikt ci palcem nie kiwnie nie gwarantuje, czy aby na policji nie wysmieja - wszystko zalezy od wagi problemu za pisanki na bank by wysmiali (tak podejrzewam) Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Spamer 03.04.09, 14:32 o boshe przeczytałam spermer.... ło matko no i co że jakąś pisanke ci wysyła, rozumiem groźby albo dwuznaczne teksty, mało to spamów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Spamer 03.04.09, 15:31 Tam zaraz spamer . Może zakochał się w Tobie . Odpowiedz Link Zgłoś