gonia114 06.12.03, 14:04 POMOCY.JESTEM W 8 MIESIĄCU CIĄŻY,U MOJEJ MAMY WYKRYTO RAKA ZŁOŚLIWEGO W ZWIĄZKU Z TYM NIE SYPIAM PO NOCACH NIE MOGĘ ZNALEŚ SOBIE MIEJSCA MOŻE KTOŚ ZNA SPOSÓB NA TEN STES Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatach1 Re: stres 06.12.03, 19:10 Witaj Goniu !!!! Bardzo mi przykro, ze Twoja Mama ma raka. Przed trzema miesiacami moja mama dostale diagnoze, rowniez rak. Wjec potrafie sobie wyobrazic co czujesz. Powinnas teraz byc jak najblizej mamy. Wspierac ja, duzo rozmawiac. Rak w dzisejszych czasach nie jest wyrokiem. Jest duzy procent wyleczalnosci, albo conajmniej przedluzenia zycia "dobrej jakosci". Wierze, ze bedzie dobrze. Ty tez w to uwierz !!! Co do stresu, mysle, ze mozesz wybrac sie do lakarza, a on przepisze, lub doradzi Ci jakies roslinne tabletki/srodki na uspokojenie. Takie, ktore nie zaszkodza dziecku. Pozdrawiam serdecznie BeataCh1 mama Maximiliana Moderator "Karmienie piersia" Odpowiedz Link Zgłoś
olimama Re: stres 06.12.03, 21:56 Bardzo, bardzo Ci współczuję. Nie wiem, co może pomóc na taki wielki ból. Wiem, że powinno się myśleć o dziecku ... Ale wyobrażam sobie, co czujesz i jak bardzo się boisz ... Ja nie miałam takiego problemu, ale podobny: leżałam w szpitalu, bo groziło mi poronienie, a moja mama (zresztą dość chora) dostała nakaz eksmisji. (Nie mogłam jej pomóc, bo sama wynajmowałam mieszkanie.) Są takie sytuacje, kiedy pozostaje czekać i być dobrej myśli. Ale to czekanie jest najtrudniejsze, choćby się wierzyło, że będzie dobrze. Musisz być silna dla nich obydwojga, dla Twojej mamy i Twojego dziecka. Bardzo gorąco Cię pozdrawiam, Aśka PS. Jeśli masz ochotę jeszcze "pogadać", napisz na mój adres gazetowy. Odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś