mamusiarobusia24 22.05.09, 12:31 A niech to...ale mam ciezka noge..dzisiaj znowu sobie nacisnelam pedał gazu i skonczylo sie to 15punktami+1000zl mandatu (( czy orientujecie sie moze ile maksymalnie mozna zbic punktow w WORD?? bo na dzien dzisiejszy mam juz ich 22... ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wi0la Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:36 to o ile przekroczyłaś prędkość??że aż tyle dostałaś Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: chyba dużo 22.05.09, 12:38 Bo jak kilka miesięcy temu jechałam 94 tam gdzie 50, to dostałam 8 punktów i 300zł. Mniemam, że musiało to być coś około 100km/h przekroczenia, czyli np jechała 150 na terenie zabudowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiarobusia24 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:39 ograniczenie było do 70 a na liczniku jak mi pokazli z kamerki było 182 ( plus wyprzedzanie na podwojnej ciagłej..troszke tego sie uzbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:42 wg mnie kwalifikowałaś się do zabrania prawka, ciesz się że tylko tak i lepiej módl się żeby żaden radar jeszcze nie spłyną bo chwila i nie masz prawka Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:42 no to masz nauczke na przyszlosc, a jesli chodzi o punkty to jeszcze 2 masz w zapasie Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:43 głupota totalna, ja juz nic nie mowie, jak ktos zamast 50 jedzie 80 na przyklad, ale az tak? smierc na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: mandat :-((( 23.05.09, 07:35 > ale az tak? smierc na drodze sami niech sie zabijaja ,ale innym zagrazaja jestem uczulona w tym temacie i co adrenalinka była ?droga autorko? Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:43 No to "gratulacje". Takim osobom jak Ty powinno sie odbierać prawo jazdy, a nie udzielać rad na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: mandat :-((( 22.05.09, 22:09 mamusiarobusia24 napisała: > ograniczenie było do 70 a na liczniku jak mi pokazli z kamerki było > 182 ( plus wyprzedzanie na podwojnej ciagłej..troszke tego sie > uzbierało. Kolejna Otylka się znalazła. Ja pierniczę, na prawo jazdy powinni wymagać jeszcze badań psychiatrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:44 A mózgu to masz tyle co kaktus na moim oknie.Dawno żaden post tak mnie nie wkurzył. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiarobusia24 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:46 tak myslałm ze zaraz posypia sie teksty jaka to jędza jestem.Niestety naleze do tych osob ktore kochaja szybka jazde mam juz to we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: chloe 22.05.09, 12:50 mamusiarobusia24 napisała: > licze na przeprosiny.. <rotfl> a tłumaczenie że ty PO PROSTU LUBISZ szybka jazdę utwierdza mnie w słuszności tego co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: chloe 22.05.09, 12:53 hahaha, jak we krwi masz szybka jazde to sobie jedz na niemiecka autostarade, tam o ile na pewnych odcinkach nie ma ograniczenia, to mozna sobie jechac ile bozia dala na liczniku Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: chloe 22.05.09, 12:53 jak kogoś zabijesz to powiesz rodzinie zabitego, że masz to we krwi? mam nadzieję, że jesteś trollem bo aż tak głupia byc nie możesz Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:48 czasami lepiej mieć w głowie a nie we krwi michał z twoim zdrowiem i zyciem , o innych pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: mandat :-((( 22.05.09, 19:58 To wynajmij sobie jakiś tor, nieużywane lotnisko itp. zamiast narażać życie niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: mandat :-((( 23.05.09, 07:49 Taki co miał tez we krwi szybka jazdę w tamtym roku zabił dwoje dzieci idących prawidłowo poboczem. Matolstwo do potegi n-tej. Powinni ci zabrac prawko dozywotnio bo kogos zabijesz niedługo przy takiej jeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: mandat :-((( 23.05.09, 19:48 ciekawe, czy osoba,ktora zabijesz tez bedzie puszczac tak oczko ograniczenia predkosci sa po to, zeby bylo bezpiecznie i zewby ludzie nie gneli lubisz szybka jazde? jedzna zachod na autostrade - w naszym kraju drogi nie nadaja sie do takich szybkosci Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: mandat :-((( 23.05.09, 21:30 > Niestety naleze do tych osob ktore kochaja szybka jazde > mam juz to we krwi To wyzyj się na niemieckiej autostradzie albo gdzie indziej, gdzie nikogo nie narazisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: mandat :-((( 24.05.09, 14:40 angazetka napisała: > > Niestety naleze do tych osob ktore kochaja szybka jazde > > mam juz to we krwi > > To wyzyj się na niemieckiej autostradzie albo gdzie indziej, gdzie > nikogo nie narazisz. To niestety nie jest najlepszy pomysl. Umiejetnosci polskich kierowcow nie umywaja sie do poziomu kierowcow z Niemiec. W Polsce nikt nie uczy jazdy z wieksza predkoscia i potem tacy idioci, ktorzy jada sie wyzyc do Niemiec dopiero stanowia zagrozenie. Dobre drogi to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: mandat :-((( 24.05.09, 11:41 To szybko się rozbij i nie zagrażaj innym. Mam w doopie co masz we krwi, zabij siebie - proszę bardzo, ale nie zagrażaj innym. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:50 no i takie wlasnie superwypasionebeemkiczyinneszybkojezdzace sa najczesciej zbierane/zdrapywane z drogi przez mojego starszego, a kierowcy/pasazerowie zabierani w czarnych workach, odwolujac sie do watku o gratach za 5 tysiecy, nie znaczy nic jaki masz samochod, tylko czy myslisz i potrafisz z niego zrobic uzytek, a Ty pewnie jeszcze taka dobra mamusia, co ma bezpieczny samochodzik, dzieciatko swoje wiozlas na tylnym siedzonku Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:55 Autorko wątku albo jesteś świetnym trollem albo kiepskiej jakości człowiekiem. Ta jak? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:58 życzę ci z całego serca aby ci w końcu zabrali prawo jazdy. Szkoda, że tu pobluzgać nie można bo bym cię bardzo dosadnie zwyzywała... Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:59 To musi troll albo naprawdę wieelka kretynka... Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:58 tak własnie sprawdzam sobie -za przekroczenie prędkości od 200zł-do 500złmax. A za ciągłą od-od 200-300zł max. Ściemniasz koleżanko i to ostro.I po jakiej drodze niby w PL jechałaś 182km na godz??? po autostradzie?czy po pasie lotniczym Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:01 mozna jechac 200 na godz w polsce po obwodnicy, np. po tej od człuchowa w strone malborka, mozna sie tam ladnie rozpedzic ale nie tylko, na normalnej drodze od wioski do wioski tez; znam takich frajerów, to, co ona wypisuje jest niestety prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiarobusia24 Re: mandat :-((( 22.05.09, 12:58 jechalam sama,wyprzedzalam bo jakis facet jechal 30km/h wiec trudno bylo wyhamowac. Przeciez droga z Warszawy do Wyszkowa jest piekna az grzech na niektorych odcinkach jechac 70. nie jezdze autem za 5tys zl tylko duuuzo lepszym wiec takiej predkosci sie nie czuje. Zwykle tak nie jezdze ale dzisiaj mi sie wyjatkowo spieszyło a widzialam ze droga byla pusta(oprocz jakiegos jadacego starego dziadka ktorego wyprzedzilam). Ok naleza mi sie ciagi za to ale nie zaraz wyzywanie od ci..k-to wypraszam sobie!! i chloe czekam na przeprosiny-inaczej zalatwimy to w inny sposob.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:02 jak nie widzialas ile masz na liczniku, to jestes slepa jak mniemam, tacy tez nie powinni jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:07 mamusiarobusia24 napisała: > i chloe czekam na > przeprosiny-inaczej zalatwimy to w inny sposob.. poniwqaż nie zwykłam rozmawiać, nawet netowo, z takimi jak ty, że juz sobie daruję odpowiednie określenia, to pisze ostatniego posta i to z dobrą radą w gratisie - rozpędź sie mamusiusrotusia, walnij baranka o ścianę i MOŻE ci klepiki wskoczą na właściwe miejsce. Ale tylko MOŻE. Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:19 jeżdżę tą drogą codziennie, ale wybacz to nie jest trasa na prędkość 180/h. Też jeżdżę autem nie za 5 tys. ale taka prędkość to nie na żadną polską drogę jest. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: mandat :-((( 24.05.09, 22:10 marva napisała: > taka prędkość to nie na żadną polską drogę jest. Bez przesady, parę miejsc jednak by się znalazło. Ale poza tym trzeba mieć jeszcze mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: mandat :-((( 22.05.09, 20:27 > i chloe czekam na > przeprosiny-inaczej zalatwimy to w inny sposob.. Brrr, Chloe, uważaj, bo pańcię zdenerwowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: mandat :-((( 23.05.09, 07:21 chloe czekam na > przeprosiny-inaczej zalatwimy to w inny sposob.. hahaha dzieki za poprawe humoru Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiarobusia24 Re: .. 22.05.09, 13:09 Oczywiscie ze z dzieckiem jezdze powoli ale dzisiaj akurat mialam taka sytuacje ze spieszylam sie na bardzo wazne spotkanie a droga byla pusta.. Czy wy zawsze jezdzicie tak przepisowo?? bez przesady ze zaraz mnie tak mieszacie z błotem-zwykle nie przekraczam az tak predkosci-mam prawko od 6lat i to moje drugie spotkanie z policja. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: .. 22.05.09, 13:17 To już nawet nie o Robusia chodzi, on już miał nieszczęście odziedziczyć Twoje geny (chyba że jest adoptowany, wtedy jest dla niego jakaś nadzieja). Chodzi o innych ludzi i ich dzieci, które mogłaś zabić, istoto o limitowanej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: .. 22.05.09, 13:18 jasne a te 7 punktów to skad sie niby wzielo? z chaosu? jak ten przed Tobą jechał 30kmh to 70 by w zupełności wystarczylo. Zdecyduj sie, czy masz ciezka noge czy sie spieszylas, bo sie placzesz w zeznaniach. Nie jezdzimy az tak przepisowo, ale na tyle by miec prawko od 5 lat i nie miec ani jednego punktu. No i nie jestesmy zagrozeniem na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: .. 22.05.09, 13:24 moja koleżanka mawiała mężowi przy okazji kupna nowego auta - "mam nadzieję, że to nie jest twój ostatni samochód" owszem, przekraczamy owszem, ograniczenia w różnych miejscach są bez sensu, ale nawet, jak je zniosą, to i tak będzie można tam jeździć najwyżej 90, a nie dwa razy tyle, co się przekłada na jeżdżenie większości przekraczających z szybkością mniej więcej 100-120 jazda 180 poza niemiecką autostradą (pod warunkiem, że ta ostatnia jest prawie pusta) jest debilizmem, bez względu na ważność spotkania, jazda 180 po polskich drogach jest wyjątkowym debilizmem na szczęście, debile czesto eliminują się sami Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia propozycja nie do odrzucenia 22.05.09, 13:31 Mam dla Ciebie propozycję. Jestem agentem ubezpieczeniowym i chętnie ubezpieczę Cię na życie. Przynajmniej Robuś w razie twojej śmierci będzie miał pieniądze po durnej mamie, która nie tylko siebie nararza, ale rówenież innych. Swoją drogą to perfidia, że jak jeździ z synem to jeździ wolno, bo chce go chronić, a nie pomyśli, że w innym samochodzie też może być matka/ojciez z dzieckiem i o nich to już nie pomyśli. Jestem za odbieraniem takim osobom praw jazdy - skrajna nieodpowiedzialność. Kwirynia Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: .. 22.05.09, 20:02 Mam prawo jazdy od 14 lat, jeżdżę codziennie, także w dłuższe trasy i w swoim życiu zebrałam 4 pkt. karne. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: .. 22.05.09, 20:29 > Oczywiscie ze z dzieckiem jezdze powoli A pomyślałaś o innych użytkownikach drogi? Z przeciwka mógł jechać ktoś z dzieckiem. Fajnie jest, jak jedziesz z dzieckiem, powoli, a z przeciwka tnie debil o 100km za szybko i jeszcze wyprzedza tam, gdzie nie powinien? Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: .. 22.05.09, 20:39 jowita771 napisał: > > Oczywiscie ze z dzieckiem jezdze powoli > > A pomyślałaś o innych użytkownikach drogi? Z przeciwka mógł jechać ktoś z > dzieckiem. Na przykład my - mąż, ja i nasze dwie córeczki. Dlatego mam nadzieję, że pani wcześniej skończy na jakimś drzewie niż zabije mi dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: .. 22.05.09, 21:10 Tez tak myślę, nawet mi tych kretynów nie żal. Szkoda tylko, że przez głupotę takich ludzi zginie często ktoś niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:05 mamusiarobusia24 napisała: > A niech to...ale mam ciezka noge.. Mam dla Ciebie doskonałą radę: Jeżeli twoja ręka jest dla ciebie powodem grzechu, odetnij ją; lepiej jest dla ciebie ułomnym wejść do życia wiecznego, niż z dwiema rękami pójść do piekła w ogień nieugaszony. I jeśli twoja noga jest dla ciebie powodem grzechu, odetnij ją; lepiej jest dla ciebie chromym wejść do życia, niż z dwiema nogami być wrzuconym do piekła. Jeśli twoje oko jest dla ciebie powodem grzechu, wyłup je; lepiej jest dla ciebie jednookim wejść do Królestwa Bożego, niż z dwojgiem oczu być wrzuconym do piekła, gdzie robak ich nie umiera i ogień nie gaśnie (Mk 9, 43–48). Czyli najlepsza będzie amputacja. Albo lobotomia. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:08 zabiora ci prawko i dobrze szkoda ze tu bluzgac nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
medussa7 Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:18 Laski mają stuprocentową rację! Myślisz, ze masz lepsze auto, to wszystko Ci wolno, bo sie śpieszysz??? Chciałabym zobaczyć twoje prawdziwe umiejętnosci prowadzenia pojazdu w momencie poślizgu itp. Dziwisz się, ze babki się wkurzają??? Bo one mają wyobraźnie! A TY JEJ NIE MASZ!!!! Myślisz, ze te wszystkie krzyże na drogach to dla zabawy postawione??? Mojemu koledze wyjechała taka debilka jak Ty. Jechał mercedesem sześćsetką, z normalną predkością. Ale takiej jak Ty wydawało sie, ze ma fajne auto i wszystko jej wolno. Umierał kilka dni, miał połamane wszystkie mozliwe kosci. osierocił rodzinę. Bo takiej jak ty sie udało, a jemu nie. Bo taka jak Ty myśli, że jest panią na drodze. A moze pomyślisz, że moze coś na drogę wyjść? Zapytaj sie kogoś, kto się na tym zna, co myśli o szybkości 182km/h. Bo Ty na pewno oprócz znajomości umiejscowienia pedału gazu i może wlewu paliwa na jeździe samochodem sie nie znasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
medussa7 Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:22 Aha! I żeby nie było: mam prawko od 15 lat i jeżdzę obecnie bmw z silnikiem 3.0. Nie jestem laikiem motoryzacji... Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:15 szkoda, ze tylko tyle Ci dali. Boże, niektórzy to chyba budyń zamiast mózgu mają... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: mandat :-((( 22.05.09, 18:53 Kaszkę. Nie oczekuj cudów po kimś, kto nawet nick wybrał sobie srajtusiowaty, jakaś tam mamusiasrajtusia czy coś. Pipcia nie ma więcej wyobraźni niź ameba, to pewnie jakaś niunia z torebunią co jej mąż kupił terenówkę do jazdy po mieście, żeby się nie pozabijała. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: mandat :-((( 22.05.09, 13:16 ....... ............... ............ ............. .......... - na forum nie wolno uzywać przekleństw i wyzwisk, więc tego nie czynie. Poza tym mam nadzie, że samochód potrzebujesz do pracy i życzę Ci, żeby zabrali Ci prawo jazdy. Siedząc w domu bedziesz miała czas na rozmyslanie o swojej głupocie. Szerokiej drogi i dużej ilości czynnych fotoradarów i patroli lotnych, jak i stałych. Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: 22.05.09, 13:22 mamusiurobusia czy inny trollu, niemily Ci life- twoja sprawa. Ale pomysl,ze byc moze inni chcieliby jeszcze troche pozyc. Ci inni to czyjes dzieci, bracia, mezowie, zony, dziadkowie, ciocie... POlecam Ci TVN, a w nim programy "uwaga pirat" oraz "wypadek- przypadek"- obydwa wystarczajaco ciezkostrawne. Moze tam siebie zobaczysz ? I nie dziw sie,ze jestes tu czestowana ciezkimi slowami i nie oczekuj przeprosin. To raczej ty jestes winna slowa skruchy tym wszystkim, ktorych narazilas na niebezpieczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ciesz sie 22.05.09, 13:31 ze na swej drodze jeszcze mnie nie spotkalas. wyciagnelabym cie lalo za klaki i spuscila ostre manto za taki brak wyobrazni. obys skonczyla na drzewie. i obys to byla TYLKO ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: mandat :-((( 22.05.09, 19:57 Dziewczyno, ciesz się. To TYLKO manadat. A mogłaś kogoś zabić, albo osierocić własne dzieci. Wobec takich kierowców jak Ty nie mam żadnego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: mandat :-((( 22.05.09, 20:04 Albo jesteś trollem albo zupełną idiotką. I mam szczerą nadzieję, że zabiorą ci prawo jazdy zanim kogoś zabijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: mandat :-((( 22.05.09, 20:17 wiesz co? dobrze Ci...i powiem Ci tak..jak zabiorą Twoje prawo jazdy za którymś razem to tak łatwo ich nie odzyskasz...moja kuzynka zdawała egzamin 11 razy za nim ponownie uzyskała prawo jazdy...koleżanka 8...masz babo placek... Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: mandat :-((( 22.05.09, 21:11 wariatka na drodze ale bym ci skopała tyłek wiesz? przez takich ajk ty, durnych, niezrównoważonych kierowców giną inni, niwinni ludzie, a tacy jak ty zawsze wychodza z tego cało niestety Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 a ja wiem 22.05.09, 21:13 to pisze Rutowicz co zapierdziela swoim nowym ferrari od Maxima jak sie czyta takich bezmozgow to sie noz w kieszeni otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
bunkowa Re: mandat :-((( 22.05.09, 21:44 Nie będę opisywać co o tym myślę bo musiałabym mocno kląć. To już nawet nie bezmyślnośc... Idź kobieto na "odpracowanie punktów" do wordu. Tam puszczają takim durnym bardzo mądrą prezentację (tak się składa, że współpracując z policją miałam okazję ją kilkakrotnie oglądać - wcale nie z powodu potrzeby kasowania punktów). Powiem tyle: horrory się przy niej chowają. Jest w niej ukazany taki bezmiar nieszczęścia, ofiary, wypadki, powody tych wypadków - w większości właśnie nadmierna prędkość, że może jak ją obejrzysz to przestaniesz "znowu sobie naciskać pedał gazu". Obym nigdy nie spotkała cię na swojej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: mandat :-((( 22.05.09, 22:13 ..no nieźle, ja tam też lekkiej stopy nie posiadam, ale żeby 182 przy 70 dopuszczalnych? Kobieto, gdzieś Ty takiego wyczynu dokonała?;0P Odpowiedz Link Zgłoś
kikarz Re: mandat :-((( 23.05.09, 00:37 Ale się wszystkie zapultałyście ho ho... Akurat przy dzisiejszej pogodzie (w sensie dobrej) i na nowej, ekspresowej dwupasmówce z Wyszkowa do Wa-wy i do tego dobrym wozem to można się rozpędzić i do 200. No, ale na 70-tce trzeba uważać i to nie na policję, ale na innych uczestników ruchu, nie bez kozery znaki stawiają. Po prostu trzeba szanować innych i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: mandat :-((( 23.05.09, 11:10 No ja sobie wypraszam to zapultanieP Ja akurat mam dużo wyrozumiałości dla takiej głupoty na drodze, bo samej tez mi się zdarza głupio przesadzićP Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: mandat :-((( 23.05.09, 04:10 Co Wy tu się trollem tak podniecacie ? Panienka zbyt egzaltowana, aby mogła być prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: mandat :-((( 23.05.09, 08:09 a tu sami rozsądni kierowcy, no proszę 182 na 70 to rzeczywiście pęd, ale kto z was zwalnia do 70 kiedy pusta, prosta droga? niektóre ograniczenia prędkości są mocno na wyrost jeżdżę codziennie po 300 - 400 km i widzę ten rozsądek na drodze: najczęściej obtrąbiony, i obrzucony epitetami na CB spróbuj podpytać w ośrodku szkolenia kierowców i tyle. teraz masz przechlapane i musisz trzymać się przepisów bezkompromisowo! kup sobie CB - masz informacje o czynnych radarach i ewentualnych stojących policjantach na poboczu z suszarką. i NIGDY, PRZENIGDY nie wyprzedzaj na podwójnej ciągłej - jeśli 182 potrafię zrozumieć i wybaczyć to podwójnej ciągłej nie zrozumiem uszy do góry - w grecji za brak pasów przywalają 350 euro Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: mandat :-((( 23.05.09, 16:25 Po pierwsze i najważniejsze dla mnie: nie chciałabym Cię spotkać na drodze. Ani żeby spotkał nikt z moich bliskich czy znajomych. Gdyby na drogę wyskoczyła Ci głupia sarna albo wyjechał ciągnik z podporządkowanej, to będą Cię zbierać szufelką. Gorzej byś wyglądała niż ci tutaj: livereport.eu.interia.pl/wypadki/wypadki_gallery.htm Pooglądaj, naprawdę, może podziała na wyobraźnię. Robusia nie szkoda ? O punktach już ktoś napisał, więc w meritum się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
beacia09 10 przykazań:-((( 23.05.09, 18:31 Ja też nie jeżdżę wolno, przekraczam dozwoloną prędkość jak większość z nas ale to co Ty wyprawiasz... to jest modlitwa dla takich jak ty: 80 km/h – „Pobłogosław, Jezu, drogi” 90 km/h – „To szczęśliwy dzień…” 100 km/h – „Cóż Ci, Jezu, damy…” 110 km/h – „Ojcze, Ty kochasz mnie…” 120 km/h – „Liczę na Ciebie, Ojcze…” 130 km/h – „Panie, przebacz nam…” 140 km/h – „Zbliżam się w pokorze…” 150 km/h – „Być bliżej Ciebie chcę…” 160 km/h – „Pan Jezus już się zbliża…” 170 km/h – „U drzwi Twoich stoję, Panie…” 180 km/h – „Jezus jest tu…” 200 km/h – „Witam Cię, Ojcze…” 220 km/h – „Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie…” Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: mandat :-((( 23.05.09, 20:23 Witam, Robusiowa,łączę się w bólu, bo też jestem pirat. Ale 180/h? Wyszków tonął?;-D Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: mandat :-((( 23.05.09, 20:39 eno, ale czego się spodziewacie po kimś, kto sobie wymyślił nick "mamusiarobusia""???? Odpowiedz Link Zgłoś