renatka_pols 26.05.09, 23:14 Cześć mamy. Chciałabym zapytać o to gdzie wrzucać zdjęcia dzieci aby pokazać je innym. Nie chcę aby to była nasza-klasa. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: gdzie wrzucać zdjęcia? 26.05.09, 23:17 Na twardy dysk, albo do albumu na półkę. To opcja bezpieczna. Opcja netowa - fotoforum, fotosik.pl, albo załóż sobie sweet blogaska na niuniach czy innych bobasach. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkirafal Re: gdzie wrzucać zdjęcia? 27.05.09, 12:33 Jeśli to mają być zdjęcia dzieci to zdecydowanie polecam serwisy do tego dedykowane takie jak www.naszemaluchy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: gdzie wrzucać zdjęcia? 27.05.09, 12:37 ja wrzucam w Picasa i robię profil prywatny ,to znaczy tylko dla znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Picasa 27.05.09, 12:47 Picasa banalne i szybie wrzucanie zdjec . Zdjecia prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
magda149-4 Re: gazeta.pl ? 28.05.09, 14:21 zdjecia mozesz zamiescic na stronie GARNEK.PL moj synek ma tam stronke z haslem ALEXGO.Cala rodzinka zna haslo i sobie ogladaja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
funky2000 Re: gazeta.pl ? 02.06.09, 15:43 mozesz wrzucać zdjęcia w darmowy album google picasa.google.pl/ ja też często wrzucam fotki dzieci w jakieś galerie konkursowe i tak fajnie jak jakieś zdjecie wygra bo dostaje wysoką ocene od innych osób (teraz jest fajny konkurs fotograficzny na tej stronce www.homeopatiaok.pl/portal/konkurs6/default.aspx )No i bloga można sobie oczywiście założyć - ja mam swojego w tym wlasnie serwisie i tez tam wrzucam zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: gazeta.pl ? 02.06.09, 16:49 magda149-4 napisała: Cytatmoj synek ma tam stronke z haslem ALEXGO.Cala rodzinka zna haslo Cała rodzinka i wszyscy którzy zajrza w ten watek, gratulacje pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 03.06.09, 01:23 caffe_mocca napisała: > Cała rodzinka i wszyscy którzy zajrza w ten watek, gratulacje Heheh, az zajrzalam . Odpowiedz Link Zgłoś