ania.freszel Re: aktor który was "BIERZE"?? 08.01.04, 10:36 Rafal Krolikowski...dla mnie ideal faceta AF Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: aktor który was "BIERZE"?? 08.01.04, 13:46 Meeeeel Gibson!!! Na studiach wszystkie filmy jakie były w wypożyczalni brałyśmy z koleżanką do oglądnięcia. A wszystko za sprawą tych oczu....., które przyćmiewają jego krótkie i krzywe nogi.hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: aktor który was "BIERZE"?? 11.01.04, 17:03 A jeśli chodzi o muzyków, to zdecydowanie Robbie Williams. Jest cudowny, taki sexowny! Mhm...Wczoraj, kiedy oglądałam jego koncert na HBO, to nawet mąż był zazdrosny. J. Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: aktor który was "BIERZE"?? 15.06.04, 14:58 Gregory Peck z lat 50-60 Ralph Fiennes Gary Oldman w rolach degeneratów Odpowiedz Link Zgłoś
noico ............Majchrzak.......... 15.06.04, 21:58 Potem długo nic, a potem Marek Bukowski, Ewan McGregor, kiedyś Linda I jeszcz eten, co gra w M jak Miłość "kolegę z pracy" Marty Mostowiak, Chyba Rafał, ale nie wiem jak sie nazywa, moze któraś ż Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: aktor który was "BIERZE"?? 15.06.04, 22:02 Jeszcze zapomniałąm o trzech cechach: 1. Szorstkość i męskość Majchrzaka 2. Wdzięk Ewana McGregora 3. Inteligencję Adam Michnika 4. i Jeszcze mądrośc Kołakowskiego IDEAŁ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.06.04, 12:10 Johnny Deep ("Brave", "Edward Nożycoręki") Mel Gibson - ("Braveheart" , "Hamlet") Nicolas Cage ("Miasto Aniołów" , "Dwa miliony dolarów napiwku") John Travolta ("Michael", "Fenomen") Kevin Spacey ("K-Pax") Christian Slater ("Usłane różami") Kto oglądał te filmy - ten wie Za ten "wspólny mianownik" Krzysztof Globisz - po obejrzeniu "Anioła w Krakowie" - po prostu anioł Odpowiedz Link Zgłoś
maaharet Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.06.04, 16:47 Na pewno Clooney, szczególnie w Od Zmierzchu do Switu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1974 Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.06.04, 23:45 z serii polityk : Jan Maria Rokita - serio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: aktor który was "BIERZE"?? 25.06.04, 11:32 Moja lista jest krotka i zwiezla (ale konkretna )) W kolejnosci przypadkowej: 1. Keanu Reaves (Rzucil mnie na kolana w "Matrix", przestraszyl w "The gift") 2. Brad Pitt (Zakochalam sie w nim bez pamieci po "Wywiadzie z wampirem" i "Legends of the fall", oprocz boskiego wygladu jest rowniez niesamowitym aktorem. Widzialyscie go w "Snatch"? No odlot!) 3. Orlando Bloom (Ale podobnie jak gemma tylko we "Wladcy pierscieni" wiec w sumie nie on, a Legolas) 4. Bruce Willis 5. Boguslaw Linda 6. (Wpisalabym meza, ale on sie nie liczy, bo nie jest aktorem. Chociaz mnie bierze, i to jak )))))))) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladydark Re: aktor który was "BIERZE"?? 25.06.04, 12:32 Z polskich aktorów Żebrowski, ale tylko jako Wiedźmin, bo w innych wygląda wymoczkowato. Z zagramanicznych: 1. Gary Oldman (Szczególnie jako Drakula) 2. Jonny Depp - wszystkie role, ale kpt Jack Sparrow rules 3. Brad Pitt - Przekręt, Kalifonia, Wywiad 4. Al Pacino - Adwokat Diabła 5. Nicolas Cage - Bez Twarzy, Miasto Aniołów 6. Michael Wincott, niezbyt znany zawsze gra drugoplanowe role złych facetów (Kruk, Dziwne Dni, Obcy 4, Robin Hood.) 7. Val Kilmer jako Jim Morrison Ogólnie lubię dziwnych, trochę nie z tego świata facetów, chociaż moj mąż jest najzwyklejszy i za to go kocham. mag Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Colin Firth 25.06.04, 19:09 mam nadzieje,ze dobrze napisalam ale odkada zobaczylam Bridget Jones to inni aktorzy sa be iza Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: aktor który was "BIERZE"?? 25.06.04, 22:06 Obecny partner życiowy Kylie Minoque grał w "Niewiernej" Olivier Martinez czy jakoś tak. Boski. Brad Pitt ale w "Wichrach namiętności", w "Joe Black" już nie taki fajny.Nieżyjący już niestety Waldek Goszcz Denzel Washington mmmhhh. to na razie tyle. Pozdrawiam Ania <ahref="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13165419"Moje słoneczko Marcelek</a> Odpowiedz Link Zgłoś
ma0826 Re: aktor który was "BIERZE"?? 26.06.04, 12:13 św.pamieci WALDEMAR GOSZCZ-uwielbiałam jego Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: aktor który was "BIERZE"?? 26.06.04, 15:17 No to ija sie dolącze: 1)Arturo Żmijewski !!!!!!!!!!!!!! 2)Richard Gere!!!!!!!!!!! 3)Tom Cruse!!!!!!!!!!!!!!!(nie wiem jak sie pisze....) 4)Mel Gibson!!!!!!!!!!!!!!! ale widze ze gore bierze u Was Brad Pitt( tak sie pisze ?) Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: aktor który was "BIERZE"?? 27.06.04, 09:23 No nie...jak moglam zapomniec !!!!! Harrison Ford!!!!!!!!jeszcze,rzecz jasna! G. Odpowiedz Link Zgłoś
ann007 Re: aktor który was "BIERZE"?? 27.06.04, 10:21 O matko, ja myślałam, że jestem całkiem dorosła, a jak Was poczytałam, tp poczułam się, jakbym do szkoły wróciła...! )) Ja też, ja też!!! Fringilla wróciła mi wiarę w ludzi, oczywiście, że COLIN FIRTH!!! Jest na poczaątku mojej listy, potem, po długiej przerwie, Jean Reno oraz Liam Nielsen. Dla C.F. przebrnęłam nawet przez Bridget Jenes, której nie znoszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann007 Re: aktor który was "BIERZE"?? 27.06.04, 10:22 A, dla spokojności, oto są moi najbardziej mnie "biorący" )) mężczyźni w życiu: Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: aktor który was "BIERZE"?? 30.06.04, 23:27 no, kurczę, nie będę oryginalna: 1. Keanu Reeves - w Speedzie, Matrixie, Spacerze w chmurach, Falling Minnesota, itp. 2. Mel Gibson - we wszystkich Zabójczych Broniach 3. Ed Harris - za całokształt 4. Antoś Banderas - za Desperado! Z rodzimych amantów to chyba "bierze" mnie Grigorij z "Czterech pancernych" - moja dziecięca miłość!!! A jeśli chodzi o piosenkarzy... hmmm... Jon Bon Jovi (wersja w krótkich włosach) i LENNY KRAVITZ! Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
xerius Re: aktor który was "BIERZE"?? 01.07.04, 05:02 z polskich: P. Wilczak z niepolskich: J.Depp ( Don Juan de Marco, Chocolate) B.Pitt ( Joe Black, Wichry namietnosci) M.Gibson ( Braveheart) i taki jeden chyba niemiecki aktor, ale nie pamietam jak sie nazywa, a tym bardziej w czym gral. napewno o kims zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
to-nie-ja Re: aktor który was "BIERZE"?? 01.07.04, 10:29 Z polskich aktorów to chyba nikt mnie nie "bierze". Z zagranicznych, w kolejności "brania": - Michael Madsen (z serialu Mściciel w TVN Siedem; - Antonio Banderas; - Colin Firth (Bridget Jones i serial Duma i Uprzedzenie); - Harrison Ford; Odpowiedz Link Zgłoś
alusia74 Re: aktor który was "BIERZE"?? 06.07.04, 21:32 PATRIC SWAYZE - od zawsze aż po grób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: aktor który was "BIERZE"?? 07.07.04, 15:25 Krzysztof Pieczyński, Artur Żmijewski(no ładnie, wyszłam na jakąć namiętną oglądaczkę serialu) Val Kilmer(za rolę w Top Gun), bije wszystkich na głowę. Jeszcze może Keanu Reeves i Legolas(ale nie Orlando Bloom). A ze starszych to Kevin Costner i Harrison Ford Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: aktor który was "BIERZE"?? 08.07.04, 20:43 1. Hugh Grant - sama nie wiem czemu ale strasznie mnie nakreca... 2. Patrick Swayze - moja milosc kiedy mialam 12,13,14 lat 3. Denzel Washington... 4. Clint Eastwood - wiem, ze moglby pewnie byc moim dziadkiem, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: aktor który was "BIERZE"?? 08.07.04, 23:57 Alec Baldwin, CliVe Owen jest uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: aktor który was "BIERZE"?? 09.07.04, 15:37 Colin Firth pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: aktor który was "BIERZE"?? 11.07.04, 19:55 A nie widzałyście rodzonego brata Ralpha Fiens'a (tak się pisze?), Josepha, cudownego faceta z filmu "Zakochany Szekspir" ??? To jest facet ! Poza tym bierze mnie też Johny Deep, a z polskich Łukasz (?) Nowicki z filmu "Zakochani" Pozdrawiam edziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw2 Re: aktor który was "BIERZE"?? 13.07.04, 11:32 W "Zakochani" grał chyba młody Opania. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: aktor który was "BIERZE"?? 13.07.04, 12:12 Racja )) Dzięki Ale też niezły Nowicki gra teraz chyba w "Na dobre i na złe" (?) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw2 Re: aktor który was "BIERZE"?? 13.07.04, 14:58 Broń Boże nie wg zasług: - Sean Connery - klasa, sexapil,wdzięk - oczywiście nie za czasów Bonda, - George Clooney - spojrzenie - Mel Gibson - oczy - Michael Biehn, - Viggo Mortensen - rolę w G.I.Jane - Clint Eastwood - sprzed 20-30 lat, - Robert de Niro - cudowne zmarszczki jak u młodego Coker spanielka, - Rob Lowe - uśmiech, oczy i tyłeczek do schrupania, - Christopher Lambert - jego oczy w "Nieśmiertelnym", - Antonio Banderas - z długimi włosami of kors, - aktor grający w serialu Tequilla i Bonetti - co za skleroza!!! - Dolph Lundgren - za masę - lubię dużych, - "Struna" z I. cz. "Ekstradycji" - ale tylko! - kiedyś Żmijewski, - kilka lat temu Tomasz Stockinger, - Krzysztof Kolberger - baaaardzo zmysłowy głos, - Roman Frankl, Więcej grzechów nie pamiętam. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.07.04, 10:43 Od zawsze Sean Bean- oj z nim mogłabym się zapomnieć!!!hihi Val Kilmer, i.... tu nie będę oryginalna Brad Pitt Trzy cechy, które widziałabym u faceta? 1.Czułość 2.Poczucie humoru 3.no i piękne ciało (co by na to mój mąż haha) Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.07.04, 14:17 Żaden polski aktor nie przychodzi mi do głowy... co do zagranicznych to cudny jest Johnny Depp w "Piratach" i Sean Bean w "Kochanku Lady Chatterley". Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx Re: aktor który was "BIERZE"?? 16.07.04, 20:09 Mmmmmmmmmmmmmm Brad Pitt... Cechy charakteru mojego ideału hmmmm....poczucie humoru, poczucie humoru i może poczucie humoru Najfajniejsze jest, że mój M nie ma żadnej z wymienionych cech ;D Całuski Justi Odpowiedz Link Zgłoś