rasia1 26.12.03, 13:43 cześć, czy możecie wrzucić na forum adresy sklepów z odzieżą dla ciężarówek - interesuje mnie teren G. Śląska i Kraków. E-mamy z tego rejonu - gdzie zaoparywalyście się w ciuchy w czasie ciąży? pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: KRAKÓW 27.12.03, 20:38 Prenatal - Kalwaryjska 26 ( chyba)- w bramie Filarecka / róg placu Na Stawach - Modna Mama (albo jakoś podobnie) Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: KRAKÓW_KATOWICE i okolice - adresy sklepów 27.12.03, 22:56 dzięki, dzięki! właśnie wróciłam z Krk, ale tylko zmarzłam i nic ciekawego nie znalazłam. Jutro wyprawa do Bielska B. lub plazy w Bytomiu - zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjas2 Re: KRAKÓW_KATOWICE i okolice - adresy sklepów 29.12.03, 09:23 Tychy - Dom Handlowy "Senator" W Auchanie w Mikolowie i Sosnowcu (pasaz) Pozdrawiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: KRAKÓW_KATOWICE i okolice - do patrycjas2 30.12.03, 09:09 nie ma nic takiego w Auchan. byłam dzień przed Wigilią w Mikolowie i Sosnowcu i nic nie znalazłam. tylko sklepy z rzeczami dla dzieci. może te dla ciężarówek polikwidowali? w Tychach ok - fajne kiecki-ogrodniczki z cienkiego sztruksu za ok 100PLN. i pan sprzedawca przyjemny - chętnie pomaga, tlumaczy, pokazuje ciuchy z wieszaka. dzięki za info. pzdr Aska Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: KRAKÓW_KATOWICE i okolice - adresy sklepów 29.12.03, 22:15 katowice ul. Zabrska Odpowiedz Link Zgłoś