morgen_stern 12.08.09, 22:19 I dlaczego? Zaraz pewnie się okaże, że same niepłaczące, albo tylko na filmie łezkę uroniły Ja kilka dni temu. Powody sercowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:20 11 lutego tego roku wieczorem . Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:46 > A pacziemu? A, bo rano zmarł mój Ojciec, a rozkleiłam się dopiero wtedy, kiedy szok minął i do mnie dotarło nieodwracalne. Cały dzień musiałam trzymać się za wszystkich, bo ktoś musiał myśleć logicznie i wszystko pozałatwiać. Później dopiero oklapłam, jak już wszystko pozałatwiane było. Chyba dobra cecha, bo najpierw działam logicznie, a później dopiero daję sobie upust, choć większość myśli, że ja taka zimna sucz jestem, co nic jej nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:47 Bardzo mi przykro z powodu twojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:53 Morgen, takie życie Jedni umierają, inni się rodzą. Mówiąc szczerze, to z jednej strony cieszyłam się, że już nic nie czuje i gdyby dopuszczali eutanazję, sama bym mu wręczyła butelkę morfiny gdyby chciał, aby zasnąć na wieki bez bólu. Płakałam nie z samego żalu, że zmarł, ale dla tego, że zrobiła się dziwna, nieodwracalna pustka w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:23 Ja dzisiaj. Oblałam egzamin praktyczny ale nie dlatego płakałam. Mąż mnie za to bardzo ochrzanił... on z tych oszczędnych. I to co powiedział sprawiło mi mega przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:24 Wczoraj. Z emocji. Takich pomieszanych - tęsknota, złość, rozczarowanie, miłości trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:25 dwa tygodnie temu. miałam masakryczny tydzień z m, który wydawał być się końcem. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:26 W niedziele. PMS Ja plakac lubie i przychodzi mi latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:29 5 sierpnia, malz mnie wqurowal Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:26 Z piatku na sobote - powzruszalam sie z moim bratem z powodow historycznych Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:29 Ostatnio baaardzo często. Powód - mąż znalazł pracę 200 km od domu, no i efekt jest taki, że widzimy się dwa dni w tygodniu, takie weekendowe małżeństwo. No i na łeb mi zaczęło siadać... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_motocyklistka Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:32 9 maja. jak płonęła nam firma i zdawałam mężowi relację ze zniszczeń przez tel. Chwilę potem przy stłuczce. Od tego czasu nie uroniłam łezki. zagryzam zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:44 suazi1 napisała: > Ostatnio baaardzo często. Powód - mąż znalazł pracę 200 km od domu, > no i efekt jest taki, że widzimy się dwa dni w tygodniu, takie > weekendowe małżeństwo. No i na łeb mi zaczęło siadać... To tak jak u mnie Taka sama sytuacja. Ja jestem z tych co płaczą o byle co... Taka już ma natura Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:33 Podczas choroby i po śmierci taty w listopadzie ubiegłego roku, do tej pory czasami z tego samego powodu. Ja faktycznie z tych mało płaczących jestem, ale pewne sytuacje mnie przerastają. Ale to jest płacz z powodu żałoby, natomiast taki spontaniczny z powodu jakiejś sytuacji która mi się zdarzyła, to podczas wypadku gdzie ofiarą było dziecko (nie moje), nie potrafiłam dojechać do domu, nie mogłam się uspokoić przez kilka dni, budziłam się w środku nocy i ryczałam. Byłam świadkiem tego wypadku, ale i tak widziałam za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:35 W sobotę późnym wieczorem - ze złości i żalu Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 22:54 Jak mój syn występował na zakończenie roku przedszkolnego to ze wzruszenia często płaczę z bezsilności.aaah grrr Odpowiedz Link Zgłoś
kasnova Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 23:00 Przedwczoraj. Wkurzył mnie mąż, bo niepotrzebnie wydarł się na dziecko. A tak w ogóle to płaczę bardzo często, z byle powodu i najgorsze jest to, że nie potrafię powstrzymać łez, co strasznie mnie wkurza. Mój mąż się już tak przyzwyczaił, że ryczę, że w praktycznie w ogóle go to nie wzrusza... Może znacie jakiś sposób na to, żeby nie płakać??? Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 23:15 w 99% przypadków płaczę nad mym biednym losem i ogromem nieszczęść, który mnie spotyka, typu niemożność zmieszczenia się w spodnie z zeszłego roku ostatni jednakowoż raz porządnie płakałam w październiku zeszłego roku, jak trzeci z kolei antybiotyk nie raczył zadziałać na zapalenie płuc MOJE zapalenie MOICH płuc, żeby była jasność Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 23:21 Ja płaczę średnio co drugi dzieńz różnych powodów, ze smutku i ze szczęścia. Ostatnio wczoraj ze wzruszenia na animowanym filmie Mustang z dzikiej doliny, który ogladałam z moimi dzieciaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: 6 dni temu w Chorzowie 12.08.09, 23:45 Dzisiaj i to kilka razy Ale jestem w ciąży i płaczę z byle powodu Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: 6 dni temu w Chorzowie 12.08.09, 23:53 Dzisiaj dwa razy a ja rzadko płaczę, więc albo mam pmsa, albo jestem w ciąży Ryczę ze złości i bezradności. I jeszcze dlatego, że nikt mnie nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 12.08.09, 23:51 tydzien temu.mialam podly nastroj i poklocilam sie z mezem.o glupote a ryczalam chyba z godzine.taka durna jestem.ja w ogole z tych co na filmach ani kropli nie uronia ale za to jak mam zly humor to leje fontanne lezna szczescie rzadko sie to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 00:10 Ja teraz, jak to czytam to z automatu . oza tym - przed chwila, czytajac na gazecie wspomnienie o Kalinie Jedrusik (zwlaszcza tekst na jej pogrzebie, poleglam) - ale to ze smiechu. Ze smutku/zalu/zlosci/bezsilnosci/BO TAK zdarza mi sie raz na kilka dni. Oczy mam w mokrym miejscu, a jeszcze jakas lzawa scena w filmie i plyyyne. nov. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 00:35 Nie za często płacze"wyrosłam " z tego.W tym roku płakałam dwa razy pierwszy raz jak córka urodziła a drugi raz jak z urlopu wracałam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 04:22 W polowie czerwca...nie moge powiedziec czemu. Potem juz tylko lezki czasem polecialy ale to juz nie byl placz. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: wczoraj 13.08.09, 07:47 Uuu. Dawno. Pamiętam na pewno, kiedy ostatnio płakałam ze wzruszenia: jak urodziłam córkę. Potem płakałam parę razy z rozczarowania. Aaa, no i często ryczę podczas spowiedzi albo po spowiedzi, nie wiem, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia to po spowiedzi 13.08.09, 08:56 to pewnie z ulgi i wzruszenia tez tak raz miałam, potem sie jakos rozeszłam z Kosciołem przy córce nie płakałam - ona ryczała jak szalona i jej tatus sie popłakał wiec musiałam ich oboje utulic ) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 08:23 Ja z tych łatwo płaczących Ostatnio - przedwczoraj, ze złości i bezsilności po odstaniu ponad 2 godzin w koszmarnym korku na Trasie AK... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 08:42 W niedzielę. Oglądając Maternę i Sonię Bohosiewicz w "Hipnozie". Ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 09:13 Ostatnio, to ze śmiechu na występie kabaretu "Ani Mru Mru". A przed rokiem chorowała, leżałam w szpitalu i wtedy płakałam czesto ze strachu i z bezsilności. Odpowiedz Link Zgłoś
ika1979 Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 09:42 Generalnie to ja w ogóle płaczka jestem a że nerwowa jestem i do tego strasznie wrazliwa to średnio 3 razy w tyg. płaczę Ostatnio płakałam w minioną sobotę jak wracaliśmy z wczasów (Chłopy- Wrocław) i 150 km przed domem samochód nam się popsuł tak że groziła nam laweta (400zł najmniej). Na szczęście mój małż coś pogrzebał i po półtorej godzinie ruszyliśmy nie mogąc zwalniać mniej niż 80km/h i teraz czekamy na listy z kontroli radarowej i jak coś dostaniemy to pewnie znów będę ryczeć Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 09:46 ogólnie to często ostatni raz w zeszłym tygodniu podczas filmu "Głód" Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Kiedy ostatnio płakałyście? 13.08.09, 11:05 Ze 3-4 tygodnie temu może. Nie pamiętam dlaczego. I to raczej na filmach. Ale łezkę to często popuszczam - jak synka przytulam na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś