Gość: mmm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.09, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anatol Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.ip.jarsat.pl 09.09.09, 22:25 Zasłynął z wikiwania wiernych.Jego podwładny napożyczał szmalu i nie oddał. Szmal poszedł na budowę Kurii, pałacu,i innych budowli. Biskup dał się poznać jako nałogowy smakosz wódy.Słynne było jego chlanie w podróży do Moskwy.Ciąg alkoholowy spowodował, ze zaginął na kilka dni.Wybuchł skandal, prasa to ujawniła. Tyle wspomnień o zmarłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.pubip208.sta.nsm.pl 09.09.09, 22:32 hahaha :) to ten gość zaginął z dziwkami i wódą u ruskich :) słyszałem o tym, ale nie kojarzyłem osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.09.09, 22:57 Ok, jaki był, taki był. Też nie jestem klerykałem. Ale o zmarłych mówi się dobrze albo wcale. Każdemu zmarłemu należy się szacunek. Poza tym dla najbliższej rodziny to jednak jest bolesne wydarzenie i dlatego: ciszej nad ta trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 09:38 rodziny? chyba dla żony na boku, i dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:19 Nie żebym porównywał, ale Hitlerowi i Stalinowi też? Moim zdaniem to kwestia perspektywy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.tktelekom.pl 10.09.09, 11:10 Pijak, dziwkarz i oszust. Nie ma kogo żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czuje blogosc Idz do piekla IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.09, 12:38 O jednego lajdaka, pijaka, dziwkarza i zlodzieja mniej. Przyslowia sa madroscia narodow, ale niektore wymyslono w Watykanie. Gdyby nie mozna bylo zle mowic o zmarlych to nie powstalaby zadna biografia Hitlera. Podoba mi sie natomiast watykanskie powiedzenie, ze nalezy byc poslusznym kazdej wladzy, bo ona pochodzi od Boga. Pieknie katabasy kolaborowaly z komunistami, pozniej szarpali Poloske przy okraglym stole i rozkradali jej resztki z towarzyszami z PZPR tak jak w Gdansku arcyprzehuj Goclowski w aferze Stella Maris. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Biskup Śliwiński nie żyje 10.09.09, 14:10 Eh ludzie, człowiek idzie do piekła a wy jeszcze takie rzeczy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Re: Biskup Śliwiński nie żyje 10.09.09, 17:24 Gość portalu: Ada napisał(a): > Pijak, dziwkarz i oszust. Nie ma kogo żałować. Teraz mu jego kumpel ksiądz Halberda postawi nagrobek za wyłudzoną od wiernych kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.adsl.alicedsl.de 10.09.09, 16:50 Przeczytalem wszystkie wpisy.Ani jednego pozytywnego.To ja cos dobrego o nim powiem. Mowicie ze byl pijakiem dziwkarzem i zlodziejm.Ponoc mial dwoch synow.I w porownaniu do nich,to byl zloty chlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.chello.pl 10.09.09, 23:23 Znalam osobiście ks bpa Andrzeja. Zapamietam go jako człowieka niezwykle życzliwego, prostego, skromnego - nigdy nie narzucal sie swoją osobą, nie robil szumu wokól siebie,byl jednym ze skromniejszych Polskich biskupów. Szanował innych, nie wywyższal sie, gościnny, sympatyczny, dusza towarzystwa, ciepły - taki dobry wujek. Pamietam w modlitwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Roman Biskup Śliwiński nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:02 Na pogrzeb zjadązapewne "dziewczynki" z Moskwy. W czarnych stringach. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzukladu On już nie żyje, nie obroni się 16.09.09, 14:15 Nie chodzę do kościoła, bo się coraz bardziej zrażam do księży ale dajcie spokój, człowiek nie żyje. Nie może się obronić. Nieważne że biskup, ksiądz... Odpowiedz Link Zgłoś