misq_4 16.09.09, 08:54 Macie może jakiś swój ulubiony basen w Trójmieście? Jaki basen polecacie i jakie są najtańsze? :) Z góry dzięki za info. Właśnie wprowadzam się do Gdańska i tak o wszystko wypytuje :P :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata400 Re: Basen 16.09.09, 09:02 o wlasnie!i powiedzcie jeszcze gdzie prowadza nauke plywania dla doroslych...chce sie zapisac ale tylko na jakies fajnie prowadzone lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
leinad.2 Re: Basen 16.10.09, 17:13 Bardzo dobry basen Politechniki Gdańskiej, niedaleko "Multikina" Al.Zwycięstwa. Polecam! Mój syn tam pływa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Najtaniej wykąpiesz się w basenie IP: *.ip.jarsat.pl 16.10.09, 18:38 Morza Bałtyckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Basen IP: 89.72.21.* 17.10.09, 08:24 Od kilkudziesięciu już lat pracuję na pływalniach Trójmiasta, mam skalę porownawczą, znam temat. Mogę z pełną odpowiedzialnością stwierdzić że bilety wstępu na pływalnie w Trójmieście należą do najdroższych w Polsce. Nie jest to niczym uzasadnione i nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie dlaczego tak się dzieje. Wszystkim piszącym tu proponuję nie używać zwrotów "tani" - "drogi" tylko podawać konkretne kwoty w PLZ. Bezwzględnie najtańszy z jakim się zetknąłem (ale to dane sprzed kilku lat - zadzwoń i spytaj o cenę aktualną, choć nie sądzę by gwaltownie poszybował w górę) to pływalnia Wojskowego KLubu Sportowego FLOTA na Oksywiu - 5 PLZ/godz. Jeśli wlaścielem jego jest nadal Marynarka Wojenna, a nie puścili w ajencję jakiemuś prywaciarzowi, to cena powinna być wyższa, ale na pewno nie kosztuje 20 PLZ/godz, jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Basen IP: *.chello.pl 17.10.09, 11:33 plywaku, a ktory basen w gdansku jest wg Ciebie najczystszy, najlepiej utrzymany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Basen IP: 89.72.21.* 17.10.09, 19:49 Kijku, nie wypowiadam się na ten temat :D. Opłata za wstęp jest wyrażana w liczbach i łatwo porównywalna. Czystośc jest kategorią szalenie względną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Basen IP: *.chello.pl 18.10.09, 13:22 plywaku, to ocen te czystosc subiektywnie. jesli nie chcesz wskazywac jednego faworyta, to podaj prosze kilka basenow na ktorych uwazasz, ze z czystoscia nie jest zle. Prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneckey Re: Basen 24.10.09, 21:41 MOSiR na Chełmie www.mosir.gda.pl/pl/dokumenty/plywalnia Odpowiedz Link Zgłoś