wieczorowapora 29.09.09, 11:07 chcę zapytać tych, którzy korzystają z usług pomocy w sprzątaniu domu, ile płacicie za godzinę sprzątania. Sama mam panią, która sprząta dom 1 raz w tygodniu i płacę jej 10 złotych za godzinę. Czy to dużo, czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drakas_a Re: pomoc domowa 01.10.09, 20:58 Spytaj się jak możesz swojej pani, czy ma czas podjechać ze 2 razy w tygodniu do Gdyni. Wydaje mi się bardzo mało. Jeśli się zgodzi, mi też by się przydała pomoc - mam dwa maluchy w tym jedno niemowlę i sprzątać mogę tylko wieczorem, a czasem jestem na to zbyt śpiąca. Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: pomoc domowa 01.10.09, 22:46 A gdzie mieszka ta Pani, bo ja też szukam kogoś do sprzątnięcia domu najlepiej 1 raz w tygodniu, przed południem. mieszkam na Suchaninie - proszę zapytać, czy Pani byłaby zainteresowana (o ile, oczywiście, jest godna polecenia). Odpowiedz Link Zgłoś
adrianamama Re: pomoc domowa 06.11.09, 21:25 Mieszkam w Gdyni i chętnie podjęłabym się sprzątania ,umyje okna...Jestem w trudnej sytuacji mam dwoje dzieci a mąż z dnia na dzień stracił prace .Jestem uczciwa i solidna... Odpowiedz Link Zgłoś
jz34 Re: pomoc domowa 02.10.09, 08:17 To bardzo przystępna cena, jeśli Pani rzeczywiście porządnie sprząta, ja miałam układ nie godzinowy tylko za wykonaną pracę. Mam 250 m do sprzątania więc praktycznie za jedno porządne sprzątanie które trwa 5 godzin też płacę 50-100 zł. Dodatkowo po imprezie jest inna stawka :-). Praca jest dragońska, bo prasowanie też mam w usługach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczorowapora Re: pomoc domowa 02.10.09, 09:42 żle napisałam to nie pani tylko młoda dziewczyna, studentka dorabia sobie i nie chce jej wykorzystywać płacąc za mało bo w sprzątanie wchodzi i mycie okien i prasowanie. Tez mam dwójkę małych dzieci i najnormalniej w swiecie nie mam czasu na sprzatanie więc mieszkanie powoli zarastało.Chyba na to wychodzi ze mycie okien powinno się płacić extra. Do Gdyni na dwie godziny nie bedzie jej się opłacało za dużo czasu na dojaz zmarnuje a jeżeli chodzi o suchanino to mogę się zapytać gdyż dziewczę wynajmuje mieszkanie na Morenie ale proszę wcześniej napisać do mnie renefi@tlen.pl i potwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekder Re: pomoc domowa IP: 94.78.186.* 11.10.09, 21:23 Ja też mieszkam na Morenie, przy. ul.Królewskie Wzgórze w mieszkaniu 70 m i właśnie kogoś szukam, więc jeśli ta dziewczyna chciałaby jeszcze dorobić, to mój e-mail: jarekder@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: pomoc domowa IP: *.chello.pl 09.11.09, 00:57 za 10 zł to czysty wyzysk 20 zł za h to moim zdaniem odpowiednia stawka.Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani powinna cenić własne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomoc domowa IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.09, 15:24 Jestem takiego samego zdania,ze stawka jest bardzo mala brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.sch Re: pomoc domowa IP: 81.190.103.* 17.06.10, 08:47 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym dokladnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 4 domach od 2-3 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
ko-fankabeauty Re: pomoc domowa 11.08.10, 06:15 wieczorowapora napisała: > żle napisałam to nie pani tylko młoda dziewczyna, studentka dorabia > sobie i nie chce jej wykorzystywać płacąc za mało bo w sprzątanie > wchodzi i mycie okien i prasowanie. Tez mam dwójkę małych dzieci i > najnormalniej w swiecie nie mam czasu na sprzatanie więc mieszkanie > powoli zarastało.Chyba na to wychodzi ze mycie okien powinno się > płacić extra. > Do Gdyni na dwie godziny nie bedzie jej się opłacało za dużo czasu > na dojaz zmarnuje a jeżeli chodzi o suchanino to mogę się zapytać > gdyż dziewczę wynajmuje mieszkanie na Morenie ale proszę wcześniej > napisać do mnie renefi@tlen.pl i potwierdzić Zawsze mycie okien placi sie extra. Bardzo ladnie i po ludzku z twojej strony, ze myslisz o tym i nie chcesz dziewczyny wykorzystywac, Sprzatanie to bardzo ciezka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuszka83 Re: pomoc domowa 07.12.09, 14:07 Witam ja jestem z Gdańska i szukam własnie dorywczej pracy typu sprzątanie mieszkań , domków, jeśli ktoś potrzebuje , pomocy domowej to proszę o kontakt ,madziuszka83@o2.pl lub 880646763 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 31 Re: pomoc domowa IP: *.chello.pl 24.02.10, 02:11 bardzo dobrze pani placi lecz jesli dochodza tez okna tzn mycie okien to 13 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.10, 09:50 Sprzątanie mieszkań-ile powinnam zapłacić? Widzę że aż wrze na stronce do różnicy zdań ile zapłacić sprzątaczce,pomocy domowej. Wystarczy tylko poprzeglądać ogłoszenia a tam są ceny za usługi. - Sprzątanie mieszkania lub domu 2.50 PLN/m2 - Kompleksowe sprzątanie mieszkania lub domu 2-4 PLN/m2 - Sprzątanie biura 2-3 PLN/m2 - Kompleksowe sprzątanie Po remoncie 4-6 PLN/m2 - Sprzątanie mieszkania- lub umawa na okreslona stawke!!! - Mycie okien 20-50 PLN/szt - Prasowanie 50 PLN(do 20szt) 100 PLN(pow. 20szt) - Opieka and dzieckiem lub osobą starszą 25 PLN/godz.(pow. 4 godz.)-30 PLN/godz.(do 4 godz.) - Opieka and zwierzęciem 20 PLN/godz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ko-fankabeauty Re: pomoc domowa 11.08.10, 06:26 Gość portalu: gosc napisał(a): > Sprzątanie mieszkań-ile powinnam zapłacić? > > > Widzę że aż wrze na stronce do różnicy zdań ile zapłacić sprzątaczce,pomocy dom > owej. > > Wystarczy tylko poprzeglądać ogłoszenia a tam są ceny za usługi. > > - Sprzątanie mieszkania lub domu 2.50 PLN/m2 > - Kompleksowe sprzątanie mieszkania lub domu 2-4 PLN/m2 > - Sprzątanie biura 2-3 PLN/m2 > - Kompleksowe sprzątanie Po remoncie 4-6 PLN/m2 > > - Sprzątanie mieszkania- lub umawa na okreslona stawke!!! > - Mycie okien 20-50 PLN/szt > - Prasowanie 50 PLN(do 20szt) > > 100 PLN(pow. 20szt) > - Opieka and dzieckiem lub osobą > starszą 25 PLN/godz.(pow. 4 godz.)-30 PLN/godz.(do 4 godz.) > - Opieka and zwierzęciem 20 PLN/godz. > > > Pozdrawiam. Jak tyle kosztuje opieka nad starsza osoba w Polsce to ja wracam z USA i jade do Gdanska pracowac. Mam 18 lat praktyki w USA i doskonale referencje nawet z milionerskich rodzin :) Przy chorym umiem robic WSZYSTKO wlacznie z obsluga maszyn med.Sztuczne karmienie do zoladka, tlen, podnosniki dla chorego itd. Nie sprzatam, musi przychodzic ktos do sprzatania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: pomoc domowa IP: *.onlinehome-server.info 10.08.10, 18:35 Zaloguj sie na jedna ze stronon ponizej, wpisz w okienko www.gazeta.pl , kliknij na Forum , otworz sobie nowe konto korzystajac z nowego adresu juz. i logujesz sie pez problemow. Powodzenia :) www.secure-tunnel.com www.totalnetprivacy.com www.sitegetter.net www.hidefast.org www.newipnow.com www.proxylicious.net www.proxifv.com fasteiproxy.com hurricaneproxy.com hillofbeanz.biz goodnightandgoodluck.ind fastproxynetwork.com hidexy.com iknownothing.org Free Proxy List iproxylist.com | www.theproxi.com | www.oproxies.com | www.findproxy.org | www.kenzey.com | www.activeproxies.org | proxys.in | www.hyipforums.us | www.proxyseek.org | www.foous.com | www.proxifinder.com | www.proxymirror.com | www.proxysitelist.info | www.mylinktrain.com | www.prxy.us | www.surfitproxy.com | www.unlock5.com | www.webproxylists.com | slxls.com | www.proxy-servers.biz | vipproxies.info | www.xeem.info | bypass.bz | www.proxy121.info | www.schoolproxy.biz | freeproxies.cn | www.tech-faq.com | unblocked.me | proxb.com | eusko.org | www.superdirectory.org | proxy-web- host.com | proxilist.org | www.brandnewproxies.net | www.eatproxy.com | proxy-sites.eu | proxy-list.info | www.workingproxies.info | www.anonymousproxies.biz | www.proxies.name | www.1proxylist.com | www.httpproxy.us | www.internetproxy.us | getpastsecurity.com | www.atproxy.net | submitaddurl.com | blockk.info | www.pa4.info | proxi.es | www.websurfingproxies.net | www.fridoz.com | www.proxyliste.com | www.proxywebsites.biz | www.allproxysites.com | www.brandnewproxy.net | fantasyhide.com | www.iesurf.info | www.mywebproxies.com | www.eproxylist.com | www.everyproxysite.com | proxyable.com | www.allproxys.net | noobadmin.com | proxy4browsing.com | listed.zxq.net | www.proxee.ws | proxylist.runningx.com | www.givemeproxies.info | www.breathproxies.info | 2ndream.com | www.freeproxies.in | yourproxies.com | submit- proxy.info | www.worldproxies.info | proxyexpert.info | www.proxydex.com | www.letmepast.com | proxybuzz.com | www.http.ws | www.proxystock.net | www.proxystash.org | www.proxi-list.com | proxi-list.com | proxybeat.com | www.wazzo.org | proxyisland.net | www.bypassdatabase.info | awesometopsite.info | topanon.com | www.proxycrunch.com | www.proxytor.com | www.ineedproxies.info | proxy-list.co.uk | proxyfreelist.com | www.hidefinder.com | www.chooseaproxy.com | Odpowiedz Link Zgłoś
ko-fankabeauty Re: pomoc domowa 11.08.10, 06:01 wieczorowapora napisała: > chcę zapytać tych, którzy korzystają z usług pomocy w sprzątaniu > domu, ile płacicie za godzinę sprzątania. Sama mam panią, która > sprząta dom 1 raz w tygodniu i płacę jej 10 złotych za godzinę. Czy > to dużo, czy mało? Z tego co widze powyzej na rym forum twoja pani sprzatajaca musi pracowac ciezko 1,5 godziny na jedna pietruszke! Malo jej placisz.Podwyzsz jej na 15zl/hto juz bedzie bardziej po ludzku bo bedzie pracowala tylko jedna godzine na jedna pietruszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.10, 14:11 10 zl za godz placilo sie 4 lata temu to przeciez ciezka HAROWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piguła Re: pomoc domowa IP: *.chello.pl 21.08.10, 23:32 Jestem pielęgniarką, pracuję na bloku operacyjnym. Jak to wszystko czytam, to mi mózg staje. Za wysoko kwalifikowana pracę zarabiam 15 zł za godzinę. Takie tu bzdury wypisujecie, że za sprzątanie czy prasowanie chcecie zarabiać kokosy (50 zł za uprasowanie 20 rzeczy !!- to wyraźne podbijanie ceny za podobne usługi) , a 10 zł za godzinę to wyzysk, że to aż żałosne. Do pracy w charakterze pomocy w domu nie są potrzebne żadne kwalifikacje, a do każdej innej pracy potrzeba wykształcenia, dyplomu, praktyki, stażów, ciągłego podnoszenia kwalifikacji, często prawa jazdy, znajomości języków, itp, itd. Moja sąsiadka przychodzi do mnie na sprzątanie na 3 godziny dziennie i płacę jej 8 zł za godzinę i jest wdzięczna. Nie zapłaciłabym więcej nikomu, a ona nie miałaby pracy, gdyby chciała więcej, bo na to mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
ko-fankabeauty Re: pomoc domowa 23.08.10, 06:39 Gość portalu: piguła napisał(a): > Jestem pielęgniarką, pracuję na bloku operacyjnym. Jak to wszystko czytam, to m > i > mózg staje. Za wysoko kwalifikowana pracę zarabiam 15 zł za godzinę. Takie tu > bzdury wypisujecie, że za sprzątanie czy prasowanie chcecie zarabiać kokosy (50 > zł za uprasowanie 20 rzeczy !!- to wyraźne podbijanie ceny za podobne usługi) , > a 10 zł za godzinę to wyzysk, że to aż żałosne. Do pracy w charakterze pomocy w > domu nie są potrzebne żadne kwalifikacje, a do każdej innej pracy potrzeba > wykształcenia, dyplomu, praktyki, stażów, ciągłego podnoszenia kwalifikacji, > często prawa jazdy, znajomości języków, itp, itd. Moja sąsiadka przychodzi do > mnie na sprzątanie na 3 godziny dziennie i płacę jej 8 zł za godzinę i jest > wdzięczna. Nie zapłaciłabym więcej nikomu, a ona nie miałaby pracy, gdyby > chciała więcej, bo na to mnie nie stać. Jak cie nie stac na godziwie oplacana pomoc to musisz za...pie..przac sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.10, 11:59 i płacę jej 8 zł za godzinę i jest > wdzięczna.fuuuuuuuuu tylko ze firmy! sprzatajace biora od 3-6 zl za metr wiesz o tym !!! a ze my jestesmy daleko za murzynami to stawki i tak sa ble - w Europie za sprzatanie Panie (z wykrztalceniem itd -bo je maja )biora 10-20 EURO za godz. wiesz o tym !!!! uwazasz ze nie sa potrzebne KWALIFIKACJE co za ponizanie kogos godnosci -(domu nie są potrzebne żadne kwalifikacje, a do każdej innej pracy > potrzeba > > wykształcenia, dyplomu, praktyki, stażów, ciągłego podnoszenia > kwalifikacji), - BŁAD! "one" tez sa na poziomie - maja i kwalifikacje i dyplomy praktyke staz itd- obrazasz te Panie !TO CO NAPISALAS TO TYPOWE DLA SLUZBY ZDOWIA TO WAM CIAGLE MALO!hm za zrobienie 1 zastrzyku bierzecie 10-20 zl prywatnie .itd ONE TEZ CHCA ZA SWA CIEZKA ROBOTE !GODZIWEGO ZAROBKU ! za to co robia w WASZYCH(nieraz tak zaniedbanych) DOMACH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piguła Re: pomoc domowa IP: *.chello.pl 23.08.10, 22:30 Do przedmówcy: Chyba nie rozumiesz mojego wpisu. Z twojej wypowiedzi przebija agresja. Odnoszę wrażenie, że może nie masz pracy, a tak bardzo chciałabyś dużo zarobić, tylko nie masz zawodu. Przykro mi, bardzo ci współczuję. Jednocześnie wypisuję się z dyskusji i nie będę już zaglądać na ten wątek, za dużo tu frustratów, a ja nie jestem psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.10, 12:37 to tobie trzeba wspolczuc bo nie szanujesz ludzkiej pracy -nie ma roznicy czy lata sie ze sciera w reku czy w bialym kitlu zadna praca nie HANBI . Odpowiedz Link Zgłoś
karolina370 Re: pomoc domowa 11.09.10, 11:28 A ja popieram Panią Pielęgniarkę - może Pani w 100% wypowiadać się w ten sposób, bo Pani praca jest odpowiedzialna, naprawdę ciężka, wymagająca doświadczenia i kwalifikacji. POza tym pamiętajmy, że w 99% przypadków pomoce domowe pracują w szarej strefie i to co biorą na rękę to czysty nieopodatkowany pieniądz. Niejednokrotnie stawki są sufitowe, jakby co najmniej zasuwały na budowie ... Patrzmy na to realnie. Odnoszę także wrażenie, że wiele z jadowitych wypowiedzi jak to ciężko maja pomoce domowe, to efekt zwykłej zawiści wielu Pań parających się tym zajęceim...W stylu: baba sama nie sprząta, a od sptrzątaczki wymaga Bóg wie czego za małe pieniądze. To nie tak. Płacę - wymagam, jak w każdej pracy. Druga rzecz - to, że sama nie sprzątam, nie znaczy że się na sprzątaniu nie znam. Jak mawiała moja Babcia, nie musisz tego robić, ale masz wiedzieć jak to ma być zrobione... Prawie 8 lat miałam wspaniałą Panią do sprzątania, zaprzyjaźnioną i lubianą, która potrafiła zorganizować sobie pracę i wiedziała że sprzątanie to niekoniecznie latanie po domu z mopem, z obłędem w oczach ... Aha, i nie robiła mi łaski za moje pieniądze, że sprząta mój dom. Odkąd przeszła na emeryturę, zaliczyłam plejadę "gwiazd" z kategorii "pomoc domowa", które co najwyżej moga zamiatać plac targowy ... Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Misia Pomóż pogorzelcom IP: *.chello.pl 24.08.10, 17:13 uwaga. mozna pomóc biednym ludziom, którym spalił sie dom. Pomoc - ubrania na osoby dorosłe, niechude, koce, ręczniki itp. odbierze z wdzęcznością pani Iwona tel.kom. 883-134-794, lub oddawac proszę w przychodni na Morenie (Dla pogorzelców). Mąż pani Iwony wyskoczył z okna w czasie pożaru i ma złamana miednicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOC 15 zł/h Re: pomoc domowa IP: 81.95.202.* 19.11.10, 22:50 Witam Jeśli potrzebujecie pomocy w domu- jestem chętna. Mogę sprzątać, prasować, myć okna, również pomagać w porządkach przedświątecznych, zakupach, wyprowadzać zwierzęta, krótko opiekować się dziećmi- sama mam 2 letnią córeczkę. Kilka godzin w tygodniu. Mieszkam na osiedlu Łostowice i interesują mnie osiedla Kowale, Orunia górna, Zakoniczyn, Borkowo, Chełm, Łostowice. Proszę o kontakt mailowy adidasler1@wp.pl. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomoc domowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.11, 22:56 Proszę napisać na forum muratora. Tam dużo ludzi szuka pomocy do domów i do mieszkań. Na stałe i dorywczo. Proszę napisać tu: forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?150-Pomoc-domowa-dla-poszukujących-pomocy-domowych-gosposi-niani lub w grupie budujących z regionu gd-sop-gd forum.muratordom.pl/group.php na pewno ktoś odpowie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 14.02.11, 14:39 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 5 domach od 3-4 lat-opinia o mnie na stronie-(zawsze umawiam sie na okreslona stawke) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch forum.gazeta.pl/forum/w,57,81847281,81847281,sprzatanie_domu_mieszkania_w_Trojmiescie_stawki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda.777 Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 03.12.11, 13:38 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 25.01.12, 23:39 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 17.01.13, 21:45 Dzien-dobry ....jesli jestescie Panstwo zainteresowana solidnym!!! dokladnym !!! sprzataniem waszego domku np.1 w tygodniu ! lub co 2 tygodnie !- prosze o kontakt tosia777@o2.pl lub tel 889854424-(prace ta wykonuje w kilku bardzo wymagajacych domach od 6 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 26.06.12, 16:47 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 03.11.12, 20:30 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 17.01.13, 21:46 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a....a Re: mam wolne terminy!!-2015r IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.15, 19:03 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: pomoc domowa IP: *.abaks.pl 16.01.13, 10:45 Witam . Jestem osoba która pomaga w utrzymaniu czystosci w domach , od dwoch lat . Jesli dojerzdzam to mam 20 zł na godz a jesli na miejscu to 15 zł na godz (raz w tyg ) uprzaatniecie domu mieszkania raz w tyg -to jestr co robic i za 10 zł na godz bym niestety odmowiła. Zreszta my kobiety same dobrze wiemy jak a to praca i ze tak łatwo zarobione pieniazki to nie sa. J a trafilam akurat na Panie ktore doceniaja moja prace i jestem im za to wdzieczna . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: pomoc domowa 26.01.13, 23:12 Ja płacę 20 za godzinę, więc ty masz b. tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 09.03.13, 18:17 GDYBY SIE PRZYDALO PODAJE..stawki za sprzatanie ze strony jakiestawki.pl PAKIET POMOCY DOMOWEJ Usługa - Ile kosztuje? Sprzątanie jednorazowe do 50 m2 80 - 150 zł 50 - 100 m2 150 - 200 zł powyżej 100 m2 wg indywidualnych ustaleń lub za PAKIET POMOCY DOMOWEJ Usługa - Ile kosztuje? Sprzątanie stawka - jednorazowa regularna do 50 m2 80 - 150 zł 50 - 100 m2 150 - 200 zł powyżej 100 m2 wg indywidualnych ustaleń Sprzątanie do godz jednorazowe-15 - 25 zł/godz, Kompleksowe sprzątanie 4 - 5 zł/m2 Mycie okien 15 - 20 zł/ Prasowanie do 20 sztuk 50 - 70 zł powyżej 20 sztuk do 100 zł Przygotowanie posiłków 12 - 18 zł/godzina Cięższe prace domowe (pranie zasłon, dywanów15 - 20 zł/godzina Zaluzje do m2 -2,50 ) Opieka and zwierzętami domowymi 10 - 15 zł/godzina Sprzątanie biura 3 - 4 zł/m2 Jednorazowe sprzątanie I opieka and grobami 35 - 50 zł/godzina Pozostałe czynności podlegają indywidualnej wycenie. Ceny na podstawie: Warszawa, Kraków, Katowice,Gdynia, Sopot ,Gdansk, Opole, Siedlce. Ostatnia aktualizacja: lipiec 2012 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomoc domowa IP: *.stargard.mm.pl 27.03.13, 22:56 Widzę, że temat mniej więcej od roku "pusty", ale sorry podobnie puste są wypowiedzi w nim zawarte i swój post umieszczam, dla nazwijmy to uświadomienia innych. Ludzie, rozumiem, że każdy głównie dba o swoje, bo też taka jestem, nikt nie jest instytucja charytatywną, ale to samo tyczy się osób które dla nas pracują. Jak tak przeglądam fora to wszyscy narzekają, że pracodawca mało płaci, że złodziej, dorabia się na biednych pracownikach. A minimalne już odwrócenie ról, zatrudnienie osoby do sprzątania i co robicie? Zdziwienie że za okna płaci sie dodatkowo???? A może jeszcze ugotować obiad, wyprasować, wybrać i dupcie podetrzeć? Dziwię, się, że realnie staramy sie oceniać koszt pracy jeżeli my mamy pracować, a dostajemy zaćmy gdy kogoś zatrudniamy. Pomijam kwestię zatrudniania na czarno (ile z Was zgłasza taką osobę do urzędu, ile płaci za nią ZUS i podatek????? W sumie dodatkowy Wasz zysk (pomijam również, jak wy byście podeszli to tego, że pracujecie powiedzmy rok, a zero ubezpieczenie i składki emerytalnej....) Czy nie lepiej, uczciwiej i łatwiej podpisać umowę z firmą (Tu była reklama-----------------------------------------------------------------)? Przecież jak będzie zbyt to dane osoby znajdą i tak zatrudnienie w takich firmach, bedą mieli ZUS itd, wy nie będziecie ryzykować że zatrudniacie na czarno, A to że drożej, no cóź... cenicie swoją pracę? Ceńcie również pracę innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: pomoc domowa /sprzatanie IP: *.gdynia.mm.pl 17.11.13, 14:11 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: pomoc domowa IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.13, 21:05 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: pomoc domowa IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.16, 13:50 -w srednim wieku Odpowiedz Link Zgłoś