Gość: TREFL=SOPOT IP: *.chello.pl 05.10.09, 22:59 kupczyki świętują ; żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GDYNIA HANDEL S.A. Nawet Wałęsa kocha kosza IP: *.chello.pl 05.10.09, 23:06 "Mistrz jest tylko jeden". Wyżej był nr 6 nawiązujący do sześciu tytułów mistrza Polski. he he dobre sobie mistrz Polski z Gdyni?? pierwsze słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3miasto Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:41 super... nigdy nie widzialem takiego wspanialego show koszykarskiego. brawo brawo Gdynia. w NBA tez zmieniaja sie wlasciciele i przenosza kluby z cala historia. Wiec Asseco to mistrz Polski 6-krotny a zazdrosnicy niech sobie w kierki pograja i lekko ulza. Gdynia to Polska stolica koszykowki meskiej i zenskiej... brawo Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodwino Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.chello.pl 06.10.09, 01:04 asseco prokom gdynia to 6-ktotny mistrz Polski??~~!?? ciekawe; chyba na playstation...;-) odcinając się od korzeni (PROKOM SOPOT= 6 X MISTRZ POLSKI) tylko dajecie świadectwo tradycji kupczenia w gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody junak Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:35 pochodzę z Gdyni ale od 2 lat juz tam nie mieszkam. i serce rosnie jak czytam takie artykuły! Gdynia potrafi perfekcyjnie zorganizować! Gdynia jest najlepsza na świecie!:) a co do przenosin klubu z Sopotu do Gdyni - uczymy się od najlepszych sprowadzając koszykarzy z NBA, a tak są takie praktyki, może więc pozostaje nam to zaakceptować? albo traktowac Trójmiasto jako jedna aglomerację i wszyscy razem dopingowac klub, niezaleznie czy grał w Sopocie, czy gra w Gdyni! przecież w poprzednich sezonach wielu kibiców z Gdyni jeżdziło na mecze - czemu nie mogą teraz kibice z sopotu dopingować drużyny z Gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfan Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 11:22 na mecze Sopotu jeździło kolego całe Trójmiasto, a teraz drużyna koszykarska jest żółto-niebieska i prowadzona przez Arkę SSA, zdajesz sobie sprawę z tego, że nie wszystkim może to odpowiadać? :) poza tym - po co wmieszano w koszykówkę motywy piłkarskie, myślę, że będą tego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Springbok Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.chello.pl 06.10.09, 15:20 Z tą SSA Arką to chyba nie masz racji. Poza barwami i sasiedztwem nie mają nic wspólnego. Powiem tak zmienili barwy pewnie nie przypadkowo padło na takie a nie na inne. Rozumiem że ktoś nie lubi druzyny piłkarskiej z Gdyni bo od dziecka kibicuje swojej z zamiedzy. Ale barwy? gdyby tak na to patrzeć połowa trójmiasta nie jezdziłaby SKMka :( Przestańmy biadolić (gdyby nie RK to Trefl tak jak siatkarze i NASI futboliści okupowiliby tył tabeli albo brylowali w niższej klasie rozgrywkowej) i weźmy się za dopingowanie obu drużyn tylko na derbach pokibicujmy SWOJEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: 213.192.66.* 06.10.09, 16:14 Piękna idea, wiesz że kiedyś chciałem nią zarazić kilku kibiców Lechii?? Nie udało mi się:) A bardziej serio - nie musieli zmieniać barw, naprawdę nie musieli. Wartością Prokomu Sopot było między innymi to, że był klubem z Trójmiasta, przychodzili na niego i kibice Arki, i Lechii i wielu takich, którzy piłką kopaną się nie interesują. Ale zmienili te barwy, w jakimś celu tak postąpiono, nie myślisz chyba, że bez powodu? Z jednej strony odcinamy się od swojej historii, zmieniamy nawet wizualizację a z drugiej chwalimy tytułami mistrzowskimi? Nie pasuje mi to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodwino brothers Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: *.stenaline.com 06.10.09, 14:38 cale Brodwino za ARKA a Ty co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: Gdynia dba o koszykowke a sopot dupy dawal IP: 213.192.66.* 06.10.09, 16:15 Skup się trochę, pasuje Ci, że Arka będzie kojarzona z przejęciem drużyny 6-krotnego mistrza Polski i będzie się tym CHWALIŁA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Wałęsa IP: 213.192.66.* 06.10.09, 09:54 bywał też na konferencjach Libertasu, chociaż się z nimi nie identyfikował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor o ja p... IP: *.chello.pl 05.10.09, 23:08 Kubicki, przeszedłeś samego siebie w tym wazeliniarstwie. Od lukru aż się chce rzygać! Tego nie da się czytać. Co to ma być, relacja? Felieton? Artykuł sponsorowany przez Gdynię? Mistrz jest tylko jeden... Dobre sobie. Bawcie się w tych żółto-niebieskich wymiocinach, bawcie... Kto ma trochę honoru, zostaje w Sopocie. MISTRZOWSKIM Sopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechutniczy "Choć, pomaluj mój świat" IP: *.tktelekom.pl 05.10.09, 23:08 na rzułto i na niebiesko kto puszcza takie byki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios Re: "Choć, pomaluj mój świat" IP: *.range81-132.btcentralplus.com 06.10.09, 00:30 zgadzam sie, zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLLLLLLLLLLLLLLLL Choć Kubicki na korepetycje z polskiego~~ IP: *.chello.pl 06.10.09, 01:05 pismak żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhaha Re: Nawet Wałęsa kocha kosza IP: *.chello.pl 05.10.09, 23:08 hahahhahahhahahhahahahhahahah takiej imprezy w Trójmieście jeszcze nie było hahahahhahahahhah mistrz jest tylko jeden hahahahahhahahhahahha Kubicki hahhahhhahahhahahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynia miasto morz Nawet Wałęsa kocha kosza IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.09, 23:14 Tak nasz reprezentacyjny elektryk kocha kosza, ze w pierwszej polowie go kilka razy przylapalem jak przysypial, a w drugiej polowie juz go w hali nie bylo ... no chyba ze mial jakas powazniejsza awrie, tzn. musial wymienic zarowke .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Nawet Wałęsa kocha kosza IP: *.opera-mini.net 05.10.09, 23:21 Choć pomaluj mój świat? Panie Redaktorze, wstyd :) Przypadkiem nie powinno być CHODŹ ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamionka mistrz jest tylko jeden.. ha ha ha IP: *.chello.pl 05.10.09, 23:22 hahahahahhahahhahahha wazeliniarz z wyborczej - kubicki show!~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfan ktoś tu komuś smółkę międzypośladkową wylizał IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.09, 23:23 idę się wyrzyg@ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamany Nawet Wałęsa kocha kosza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 23:29 "Choć, pomaluj mój świat"... Choc czy chodz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukier Gratulujemy, gratulujemy, a teraz kilka FAKTÓW :) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 00:04 1. Owszem, mistrz jest tylko jeden i jeśli kibicom Asseco Prokomu Gdynia wydaje się, że Asseco Prokom Gdynia prowadzony przez Arkę SSA jest tym mistrzem to gratuluję im wspaniałego poczucia humoru :) Jeszcze w maju nie mieli żadnego mistrzostwa, a dziś już 6, czyż to nie piękne?:) Mam nadzieję, że spece od marketingu coś wymyślą, aby za rok było ich 12 :) Fakt jest taki - tamtego mistrza już nie ma. Barwy tamtego mistrza nie są żółto-niebieskie, choćby nie wiem jak pięknie oświetlona była hala :) 2. Brawa dla Prokomu i Krauzego za wspieranie reprezentacyjnej koszykówki (szczerze), ale jak przeczytałem o wręczeniu Krauzemu złotego, srebrnego i brązowego medalu eurobasketu to przypomniała mi się (nie wiem czemu) szopka z pewnej komedii, w której PRLowski dygnitarz załatwia wnuczkowi ministra puchar na zachętę, nie wiedział w czym wnuk jest dobry, więc kazał wygrawerować "Markowi X., za zajęcie pierwszego miejsca", czekam aż gesi napisze to w felietonie, ciekawe czy się doczekam!:)))) PS. Szukam w tym wszystkim jakichś elementów związanych z duchem sportu, poczuciem honoru, albo wstydu... nie wspominając o dziennikarskiej rzetelności i obiektywiźmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Gratulujemy, gratulujemy, a teraz kilka FAKTÓ IP: *.tktelekom.pl 06.10.09, 00:28 musze zachowac tekst na zajecia z etyki :) by pokazac przyszlym dziennikarzom sportowym, czym sie konczy jezdzenie na wyjazdy (po Europie) za pieniadze klubu :) zenua... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia zazdroscisz i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:36 Wlasciciel zespolu moze go przeniesc gdzie chce i to nadal bedzie tyen sam zespol. W NBA bylo duzo takich przypadkow... Vancouver Grizzlies - Memphis Charlotte hornets, oklahoma, new orleans itp. wiec to normalne, ze zespol sie przeniosl tam gdzie moze byc bardziej profesjonalny. Kibice powinni sie cieszyc, ze klub sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zazdroscisz i tyle. IP: 82.160.24.* 06.10.09, 00:59 racja ale ciołkom tego nie wytlumaczysz, ze decyzja zostala podjeta ze zgledow sportowych, finansowych i jakosciowych. Ale mnie deneruja te przywiazania do jakis dziwnych tradycji z PRL-u, okresu miedzywojennego ;) od dawien dawna czekam az w koncuy zadnej arki, Bałtyki czy Lechii, zamiast stworzyc jedna druzyne mocna finansowo na 3 miasta, z pozadnym stadionem i druzynami B i C i D. ale nic jak trzymac sie dziwnych popapranych tradycji i dawac ludziom marna rozrywke to czego sie spodziewac. zaczna sie sukcesy i finansowe gory to zbudowac druga druzyne zaprzyjazniona jak miejsca brakowac bedzie. ps. jak powiedzial ktos madry kiedys : czasem cos trzeba zniszczyc i zbudowac na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: zazdroscisz i tyle. IP: 213.192.66.* 06.10.09, 08:09 jak masz ochotę wyzywać kogoś od ciołków, to zrób to w twarz, albo pod imieniem i nazwiskiem, pokaż, że masz odwagę. i jak to ktoś mądry kiedyś powiedział: lepsze jest wrogiem dobrego, zobaczymy za jakiś czas kto miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia the best Re: zazdroscisz i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:46 jakos twojego imienia i nazwiska nie widze, wiec nie wiem do jakiego ciolka zatytulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abramowicz Re: zazdroscisz i tyle. IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 12:25 Gość portalu: ... napisał(a): > racja ale ciołkom tego nie wytlumaczysz, ze decyzja zostala podjeta ze zgledow > sportowych, finansowych i jakosciowych. > Ale mnie deneruja te przywiazania do jakis dziwnych tradycji z PRL-u, okresu > miedzywojennego ;) > od dawien dawna czekam az w koncuy zadnej arki, Bałtyki czy Lechii, zamiast > stworzyc jedna druzyne mocna finansowo na 3 miasta, z pozadnym stadionem i > druzynami B i C i D. ale nic jak trzymac sie dziwnych popapranych tradycji i > dawac ludziom marna rozrywke to czego sie spodziewac. zaczna sie sukcesy i > finansowe gory to zbudowac druga druzyne zaprzyjazniona jak miejsca brakowac > bedzie. > > ps. jak powiedzial ktos madry kiedys : czasem cos trzeba zniszczyc i zbudowac n > a > nowo. LUDZIE SKOŃCZCIE PIEPRZYĆ GŁUPOTY NA TEMAT O KTÓRYM NIE MACIE POJĘCIA BO TO AŻ NÓŻ W KIESZENI SIE OTWIERA !!! ŻE CO, ŻE NIBY PRZYWIĄZANIE DO TRADYCJI TYLKO W POLSCE !!!???ŻE LEPIEJ STWORZYĆ JEDEN ZESPÓŁ W REGIONIE !?!?! POPIEPSZYŁO CIĘ CZŁOWIEKU CHYBA...STWIERDZASZ ŻE TYLKO W POLSCE JEST PRZYWIĄZANIE DO TRADYCJI NAWIĄZANYCH W CZASACH PRL, DOBRE SOBIE W TAKIM RAZIE POWIEDZ TO INNYM EUROPEJSKIM MIASTOM I KLUBOM KTÓRE MAJĄ OKOŁO 100LAT. NP. PO CO W MANCHESTERZE DWA KLUBY UNITED I CITY? PRZECIEZ SKORO MOZNA POLACZYC WG. CIEBIE LECHIE I ARKE TO NIECH W MANCHESTERZE POŁĄCZA CITY I UNITED - W DUPIE Z PRZYWIĄZANIEM DO BARW I TRADYCJI KLUBOWYCH - PRZECIEŻ TO TAKIE PRLOWSKIE, IDŹMY DALEJ - PO CO AC MILAN I INTER DAWAC JEDEN KLUB ZWIĄZANY Z MEDIOLANEM, W RZYMIE TO SAMO NIE ROMA I LAZIO TYLKO COŚ WSPÓLNEGO, MADRYT - PO CO REAL I ATLETICO POŁĄCZYĆ ICH W BARCELONIE TEZ PO CO ESPANYOL I FC BARCELONA DAWAĆ JEDEN KLUB W LONDYNIE TO NAJLEPIEJ CZTERY KLUBY POŁĄCZYĆ - ARSENAL,CHELSEA,TOTTENHAM I PORTSMOUTH I TAK DALEJ I TAK DALEJ, NAPRAWDE IDIOCI POMYŚLCIE NAJPIERW CO PISZECIE BO GŁUPOTĄ TO PASUJECIE DO IDIOTY CO RZĄDZI PZPNEM Z RESZTA KTO WIE CZY NIE JESTESCIE JEGO KLAKIERAMI PISZĄCYMI Z WYGODNEGO BIURA MOŻE TO TY ŹDZISIU ALBO ANTONI CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia rulez Re: zazdroscisz i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:49 jak narazie debilizmem to tylko ty sie wykazales. kolega pisal, zeby zrobic nowy klub jak tamten juz bedzie silny a w tych twoich przykladach tak wlasnie jest. Wszystkie te kluby to potegi, wiec z racji dobrego widowiska trzebylo powolac kolejne. ales ty glupi jestes ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Zazdroszczę?:) IP: 213.192.66.* 06.10.09, 08:05 Zazdroszczę?:) Haha, chciałbyś, oj jak bardzi byś chciał, ale niestety wyszło to jakoś z tym Prokomem jakoś tak "po gdyńsku" więc uśmiechnięty od ucha do ucha stwierdzam fakty (oj, bolą, bolą) i śmieję się, że z dnia na dzień Gdynia została 6-krotnym Mistrzem Polski w koszykówce:) i biletami za 5 zł ściągnęła pełną halę kibiców sukcesu :) po prostu re-we-la-cja :) I uwierz mi - nic mnie nie musi obchodzić co się dzieje w Memphis czy Vancouver. W meczu Asseco Prokomu z Anwilem będę kibicował tym drugim, bo przynajmniej są normalnym klubem - z tego samego miasta, z tymi samymi kibicami. Mogę? Mogę!:) na pewno świetnie mnie rozumiesz, bo przecież raz możesz kibicować Vancouver a raz Memphis:) A ciekawy jestem czy ta zmiana jakościowa nie pociągnie za sobą skutków z jakimiś rozróbami na trybunach, albo pod halami. Zmiana barw na żółto-niebieskie jest jedoznacznym sygnałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyszKibic Drogi kibicu IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.09, 09:55 Rozumiem Twoje rozczarowanie, żal ale podejmij próbę uszanowania prawa wyboru. Jesli Twoje serce zostało w Sopocie to dalej masz możliwość kibicowania tej drużynie. Zapewne jesteś wieloletnim kibicem kosza i masz sporo przyjaciół ze Śląska Wrocław - porozmawiaj z nimi o tradycji, barwach itd - zapytaj dlaczego, co sie stało? Oni wyjaśnią Ci co to jest prawdziwe rozgoryczenie. Sport na najwyższym poziomie wymaga pieniędzy!!! Będzie pojawiał się tam gdzie są najlepsze warunki do rozwoju danej dyscypliny. I z całym szacunkiem dla tradycji, honoru, barw one już w dzisiejszych czasach nie wystarczają - patrz ŚW! Jeżeli otworzysz oczy i spojrzysz dalej niż Twój zakompleksiony nos to zrozumiesz że taka promocja daje duże możliwości rozwoju kosza w Polsce, a jak wiesz jest to w tym momencie bardzo potrzebne i pośrednio skorzysta na tym również Trefl Sopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Szanowny Kolego! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 11:34 Nie ma prawie nic w czym się nie zgadzamy. Ale ja mówię o czymś innym, nie kwestionuję tego, że p. Krauze wziął swoje zabawki i przeniósł do Gdyni, może naprawdę z nimi robić co chce. Mówię o tym, że mówienie, że Asseco Prokom Gdynia prowadzony przez Arkę SSA jest 6-krotnym mistrzem Polski to nadużycie = mijanie się z prawdą:) i tylko tyle:) Zapytaj w PZKosz czy jakaś drużyna z Gdyni była kiedyś MP:) No zapytaj, zapytaj:) Z tamtą sopocką drużyną byłem od III ligi do zeszłego sezonu i nikt mi tego nie zabierze, a już na pewno nie nikt taki, kto był wczoraj pierwszy raz na koszykówce i przyszedł do domu oczarowany :) Ale tamtej drużyny już nie ma, pogódźcie się z tym wreszcie. PS1. Co do zakompleksionych nosów - poczytaj inne wpisy na tym forum (gdynia stolica, gdynia rulezz) i jeszcze raz sobie merytorycznie wszystko przeanalizuj. PS. Kibicom Śląska przede wszystkim współczuję, ale sporo tam we Wrocku jest bufonów, z którymi dobrze się żyło dopóki nie zaczęło się wygrywać z nimi mistrzostwa Polski. Niektórym ciężko to było przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Springbok Re: Szanowny Kolego! IP: *.chello.pl 06.10.09, 15:31 Poczytałem Twoje wypowiedzi, jeżeli chodziłeś na mecze od 3 ligii to nie mogę pojąć jednego że w meczu z Anwilem będziesz kibicował Anwilowi :( Co jak co ale oni są na dobrej drodze (a właściwie juz na niej dawno są) aby ich doping porównać do chamstwa rodem ze stadionów piłkarkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: Szanowny Kolego! IP: 213.192.66.* 06.10.09, 16:10 Strzeliłem sobie ten Anwil - jako przykład najbardziej zagorzałego przeciwnika. Masz rację - kibice tam beznadziejni, ale klub jako klub szanuję. Mieli podobną drogę - na poczatku lat 90tych od III ligi w dwa lata do I ligi a potem gdzies tam prawie zawsze co najmniej w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asseco Prokom !!!! SUPER widowisko... już nigdy nie pójdę do sopotu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:19 Asseco rulez.. Po tym co zobaczylem to odechchailo mi sie chodzic do sopotu. W 3miescie liczy sie tylko Asseco Prokom Gdynia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest super jest siper, jest super, więc o co ci chodzi??:) IP: 213.192.66.* 06.10.09, 08:14 Hahaha, widać,że byłeś prawidziwym kibicem w Sopocie, niezłe, ale jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia stolica zazdrosnicy chodzic nie musza.. Gdynia rulez !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:21 Asseco jest najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asseco Prokom kogo obchodzi opinia tych zazdrosnikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:30 prawda jest taka ze hala pekala w szwach... wiec kibicow jest mnostwo. Prawdziwy kibic przyjdzie do hali w Gdyni obejrzec najlepsze zespoly w Europie... A tylko Asseco Prokom Gdynia liczy sie w Europie. reszta polskich zespolow to banda cieniasow (patrz zgorzelcowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druk-areczka Re: kogo obchodzi opinia tych zazdrosnikow IP: *.chello.pl 06.10.09, 00:55 "wiec kibicow jest mnostwo" Kibicow za 5 zl, dodajmy. "Prawdziwy kibic przyjdzie do hali w Gdyni" Prawdziwy kibic - za 5 zl... Zenada. :) Mistrz Polski w koszykówce - 2 mln zł. Kibice - 5 zł + Craig David. Dziennikarz GW na zamówienie - tyle co wyjazd na mecz. Uśmiech Szczurka i jego bezkrytycznych klakierów - bezcenny. Za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard. Uśmiechnij się - jesteś w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: kogo obchodzi opinia tych zazdrosnikow IP: 213.192.66.* 06.10.09, 11:46 wiesz kogo obchodzi? tych którzy nigdy nie będą uznwawać, że Asseco Prokom Gdynia ma już 6 tytułów mistrzowskich. Tak jak nikt, nigdy, nie zakwestionuje, że Prokom Trefl/Asseco Prokom Sopot były 6 razy MP, tak Asseco Prokom Gdynia nie był jeszcze ani razu, ale ma szansę, ma szansę:) "wiec kibicow jest mnostwo" czekam na pierwsze mecze ze Zniczem Jarosław:) "Prawdziwy kibic przyjdzie do hali w Gdyni" no zwłaszcza prwdziwy jest ten co teraz zacznie właśnie chodzić:) "Asseco Prokom Gdynia liczy sie w Europie" Jeszcze w Europie o Asseco Prokom Gdynia nie słyszeli. Wiedzą gdzie jest Sopot :) "reszta polskich zespolow to banda cieniasow (patrz zgorzelcowo)" dowartoświowałeś się?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia miasto Gdynia dba o zawodnikow i kibicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:32 zespoł prokomu jest bardzo silny. Dzisiejsza zabawa z CSKA napawa duzym optymizmem... Szczegolnie dlatego, ze w Gdyni jest wiekszy profesjonalizm co mozna bylo dzisiaj zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craig david Re: miasto Gdynia dba o zawodnikow i kibicow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 11:18 masz jeszcze jakieś kompleksy, czy piszesz na zlecenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super a ja jestem pod wrazeniem Asseco Prokomu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 00:32 super show, mecz i prawdziwy pokaz druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Grzesiu, to ty? IP: *.chello.pl 06.10.09, 01:12 czy może Pacek zatrudnił kogoś jeszcze do pisania idiotycznych komentarzy na forach? Aczkolwiek provider wskazuje na dzieci neo, co by pasowało do ciebie, no i robią podobne byki (choć, buahahaha, i ty się człowieku za dziennikarza uważasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałęsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 08:55 Moim zdaniem w końcu Asseco Prokom miało prezentacje drużyny na poziomie! Każdemy klubowi w Polscę życzę takiej oprawy . Było super! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirol Re: Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałę IP: 194.181.196.* 06.10.09, 09:29 Żenujące było pytanie spikera do publiczności o liczbę mistrzostw bo każdy kto się koszykówką interesuje wie, że jest to max. 1 to ostatnie bo już pod obcą banderą. Kolory też żenujące. Ale obiektywnie prezentacja na najwyższym europejskim poziomie jakiej myślę w Polsce nie było i to trzeba przyznać. Liczba ludzi niech nie będzie zmyłką. Zdecydowana większość przyszła na C.David'a i dlatego,że bilety były za 10/5 zł. Na Lidze będą pustki. A już w czwartek gra prawdziwy mistrz i mimo, że będzie skromniej to prawdziwiej i z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałę IP: 213.192.66.* 06.10.09, 09:53 nie żartuj, Trefl to żaden mistrz, to nowa drużyna, tak samo jak ta z Gdyni. Nie ma już tamtego 6-krotnego mistrza Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google przeczytajcie IP: 213.192.66.* 06.10.09, 09:35 może i szczurek lansuje... ale raczej nie siebie a Gdynię i to jest w porządku, czym więcej o nas piszą tym więcej ludzi na świecie się o nas dowie... a budyń .... nie robi nic i taka jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:41 A jak rodził się sukces i historia klubu z Sopotu? Przyszedł Krauze i wyłożył kasę. Tutaj, w Gdyni będzie tak samo, choć oczywiście nikt nie zagwarantuje 6 tytułów mistrzowskich. Rozumiem rozgoryczenie fanów z Sopotu, ale chyba należałoby je kierować do Krauzego i władz Sopotu, że nie zatrzymały sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dział marketingu subiektywna ankieta - zapraszam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 11:14 z czym kojarzą Ci się barwy żółto-niebieskie? bo mnie niestety nie kojarzą się najlepiej: 1. z korupcją; 2. z przeniesieniem do Gdyni koszykarskiej drużyny sukcesów (no jakoś z Kagerem tak fajnie i po europejsku to nie wyglądało); 3. z Arką. Wolny kraj, takie ot subiektywne skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asseco rulezz zawodnicy, ktorych tak kochaliscie wybrali Gdynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:59 Wszyscy zawodnicy podpisali kontrakty z Asseco Prokomem Gdynia, wiec to chyba najlepszy miarodajny wskaznik, gdzie im sie gra lepiej. jedyny Dylewicz chcial sie przeniesc, bo jego poziom juz nie gwartantowal mu pewnych wystepow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam lukier Re: zawodnicy, ktorych tak kochaliscie wybrali Gd IP: 213.192.66.* 06.10.09, 16:18 Hehe, tak sobie to wmawiajcie:) Wybrali! Wybierali? Mieli jakiś wybór? I na tej podstawie obliczyłeś, że APG, to 6-krotny mistrz Polski?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałęsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:49 ŚLĄSK WROCŁAW to jest najlepszy klub w POLSCE I JEST JEDYNYM KRÓLEM. 17 MISTRZOSTW POLSKI!!!! I JESZCZE POTRWA ZANIM KTÓRYŚ KLUB BĘDZIE LEPSZY A JUŻ NA PEWNO PRĘDZEJ ŚLĄSK ZDOBĘDZIE 18 TYTUŁ BO OD NASTĘPNEGO SEZONU WRACAMY ;D ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.olo Podsumowanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 17:32 To ja sobie pozwolę na podsumowanie: Asseco Prokom Gdynia - nowe miasto! (Gdynia) - nowa hala! (Sportowo Widowiskowa) - nowe barwy! (żółto-niebieskie) - nowi kibice! (fan klub z łapanki) - nowa historia! (koszykarze z Gdyni 6-krotnymi mistrzami kraju) Gratulujemy 6 tytułów i mocno wierzymy, że za rok będzie ich 12! :) Gdynia ma te sukcesy wymalowane na twarzach mieszkańców :) Tylko szkoda, że w Gazecie Wyborczej Trójmiasto nie można przeczytać ani słowa o przytoczonej kompilacją faktów. Obiektywizm mógłby się nie opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do k.olo Re: Podsumowanie IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.09, 17:58 Chciałeś być ironiczny ale napisałeś jedną prawdę .Tak to prawda Gdynianie mają SUKCES wypisany na twarzach.My ze swojego miasta i włodarzy jesteśmy dumni.Nigdy nie słyszałem tego o mieszkańcach Gdańska,z czego zresztą mają się cieszyć?Marazm i budyń do pospołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.olo Re: Podsumowanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 22:08 Nie, nie chciałem być ironiczny, ja byłem ironiczny, bo to co zakrawa na kpinę jest warte ironii, słowo sukces też było ironią, bo ja wyśmiewam w moim wpisie Wasz "sukces". Malujecie sobie go na twarzach a żadnego sukcesu nie ma, wmawia się ludziom (z wyraźnie przesadzoną intensywnością), że Asseco Prokom Gdynia jest 6-krotnym mistrzem Polski podczas gdy w żadnych wykazach mistrzów Poski w koszykówce nie ma żadnego klubu z Gdyni. Pozostała więc nadzieja, że jak będzie się to mocno i często powtarzało to ciemny lud to kupi. Jedną prawdę napisałem? a co się chłopcze nie zgadza? - nie zgadza się nowe miasto? bez komentarza - nie zgadza się nowa hala? bez komentarza - nie zgadzają się nowe barwy? bez komentarza - nie zgadzają się nowi kibice? a nie było naborów? nie było wczoraj ciszy na trybunach? nie było tak, że wielu nie wiedziało jak się zachować?:) - nie zgadza się wmawianie, że APG to 6-krtony MP?:) bez komentarza. Ty widzisz tylko jedną prawdę, bo kupiłeś to co się ludowi próbuje sprzedać, reszty nie zauważasz. Porównanie do Gdańska bezsensowne i bezpodstawne, więc na samą zaczepkę odpowiadać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Podsumowanie IP: 213.192.88.* 06.10.09, 22:52 "- nowi kibice! (fan klub z łapanki) " Gościu!!! Byłeś, widziałeś. Jeśli nie, to nie obrażaj ludzi. A jeśli tak, to doskonale widziałeś, że nikt nikogo nie "łapał", nie zapędzał do hali. I tak dodatkowo-jak na wieloletnią tradycję SSSK liczba ok.30 członków na istotnym i zapowiadanym zebraniu jest naprawdę imponująca. Na pewno bardziej niż ok. 100 "zupełnie przypadkowych, zbłąkanych ludzi", którzy trafili do hali w Gdyni. Kiedy wreszcie skończy się to szaleństwo z ubliżaniem sobie nawzajem? Każdy ma wolny wybór i możliwośc decydowania o swoich sympatiach koszykarskich. Odnośnie tradycji, historii, osiągnięc-zgodnie z polskim obyczajem-gdzie dwóch Polaków tam co najmniej trzy racje. Dajcie sobie wreszcie spokój! I bez względu na wszystko- IMPREZA OTWIERAJĄCA NOWY SEZON PLK W GDYNI BYŁA BARDZO, BARDZO IMPONUJĄCA!!! OBY TAK DALEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałęsa... IP: *.vemco.pl 06.10.09, 18:54 Nie rozumiem tych zajadłości dotyczących obecnej sytuacji koszykówki w Trójmieście. Zaczynając od początku - pan Wierzbicki (szacunek za to co zrobił i robi dla koszykówki)oraz miasto Sopot sprzedali udziały w STARYM klubie, założyli NOWY. Niemniej, jakby nie patrzeć to STARY klub z p.Wierzbickim jako założycielem, współudziałowcem oraz okresowo szefem zdobywał różne koszykarskie trofea. Ale to był STARY klub. To, że zmienił siedzibę, barwy, właścicieli nie zmienia postaci rzeczy. Bo to jest ciągle ta sama organizacja - a ta jak wszystko wokół - zmienia się. Najprostszy przykład - kluby co roku zmieniają zawodników i nikt nie krzyczy, że to nowa drużyna nie mająca nic wspólnego ze starą - nie będziemy jej kibicować, czy też nie przysługują jej tytuły z lat ubiegłych. Popatrzcie na klubu z kilkudziesięcioletnia tradycją - na pewno są zupełnie innymi klubami i organizacjami niż 30, 40, 100 lat temu. Niemniej nikt nie kwestionuje tytułów zdobytych przed laty. A wracając do meczu otwarcia i całej imprezy. To był SUPER pomysł, że klub zafundował gratisowe udział publiczności. Tak, gratisowy bo wpływy z biletów przeznaczono na cele charytatywne. Trzeba pogratulować zarządzającym klubem tego, że podjęli decyzję tego typu inwestycji w wizerunek koszykówki i klubu. Dzięki symbolicznej cenie i atrakcyjnemu programowi ściągnięto komplet publiczności. Tym co przyszli a nie są zagorzałymi fanami kosza pokazano, że można być to atrakcyjna forma spędzania czasu. Tak - to była inwestycja i mam nadzieje, że wraz z kolejnymi krokami marketingowymi pozwoli klubowi odnieść sukces komercyjny polegający na przyciągnięciu na mecze dużej ilości kibiców. A tego brakuje polskiej koszykówce!!!! Nie bardzo rozumiem kpienie z takiego podejścia ASSECO-PROKOM do tematu. Jeżeli ASSECO-PROKOM odniesie w tej materii sukces - to pokaże drogę innym klubom. A ilość kibiców to oglądalność - a to prosta droga do większej ilości sponsorów koszykówki a w następstwie szansa na jej wzmocnienie. A chyba o to nam wszystkim chodzi. Nam - czyli kibicom koszykówki. Ja chodzę na mecze regularnie od 8 lat, w tym sezonie będę chodził i do Gdyni i do Sopotu. Po prostu lubię kosza i cieszy mnie wszsytko co mu służy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia stolica sensownie mowisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 22:16 szkoda tylko, ze Twoje trafne uwagi nie znajda sluchaczy. jak widzisz jest tu banda polglowkow, ktorzy nie maja pojecia o marketingu sportowym i sportowych spolkach akcyjnych. Jednym slowem impreza byla udana organizacyjnie, marketingowo i sportowo. koszykowka w gdyni to nowa jakosc, jakiej jeszcze w Polsce nie bylo ASSECO PROKOM GDYNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Asseco Prokom - CSKA Moskwa 63:64. Nawet Wałęsa... 08.10.09, 11:07 Wałęsa lubi się popisywać , nawet jeśli o czymś nie ma zielonego pojęcia.On lubi kosze pieniędzy ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś