flo-rida 23.11.09, 17:55 czy ktoś mógłby polecić ciekawe miejsce? tak, zeby odpocząć, zrelaksować się, poddać się profesjonalnym zabiegom... i w ładnym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.ja Re: spa na kaszubach 23.11.09, 19:43 Niedźwiadek jest po wielkich zmianach, choć nawet przed nimi było tam nieźle trochę PRL ale nie najgorzej. teraz to pełen wypas www.niedzwiadek.gda.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: spa na kaszubach 23.11.09, 20:58 Szarlotta k. Koscierzyny - wiem,ze spa maja, malutkei ale jest...co do zabiegow to nie wiem, wiec nie bede sie wypowiadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: spa na kaszubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:47 Też polecam ułan spa. We wrześniu wysłałam tam teściową z teściem. Byli na tzw weekendzie we dwoje. Wrócili bardzo zadowoleni. Dodatkowo oprócz pakietu ,mieli też inne zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Re: spa na kaszubach 14.04.10, 12:19 na stronie niedzwiadka wyskakują trojany :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stranda73 Re: spa na kaszubach 23.11.09, 23:09 polecam KOZI GRÓD w Pomlewie koło Przywidza, bardzo ładny mały hotel, basen, siłownia, SPA, park przygody, konie, ładnie zagospodarowane tereny, warte odwiedzenia, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszubskie SPA Re: spa na kaszubach IP: *.rev.pro-internet.pl 14.04.10, 10:16 - ładny, kameralny obiekt jest pod Kartuzami - ciekawy, bardzo prężny w Bytowie - z pozytywnym rozmachem w Kościerzynie więcej informacji o nich i innych z tego terenu, a także o ośrodkach wczasów zdrowotnych, odchudzających i odnowy biologicznej - znajdziesz w tym materiale TUTAJ Przy okazji atrakcje turystyczne, którymi można sobie wypełnić wolny czas - te są - TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś