Gość: ciekawski Jakim prawem IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 20:29 spółka skarbu państwa wyrzuca w błoto 35 mln z moich podatków. Może by tym panowie dziennikarze się zajęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Stadion nazywa się PGE Arena Gdańsk! Za 35 mln zł IP: 62.61.45.* 10.12.09, 20:54 bardzo dobra i trafna reklamowo i propagandowo decyzja! PGE mi zaimponowało, to dobrze że utarło nosa mocnemu w gębie a cienkiemu w uszach lotosowi, super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZEPIACIE SIĘ !!!! Stadion nazywa się PGE Arena Gdańsk! Za 35 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 21:15 A gdyby tak OSRAM ARENA ??? I TO BEZ KONKURSU ??? CO BYŚCIE WTEDY PISALI ??? ROZUMIEM, ŻE ANONIMOWOŚĆ W NECIE DAJE POLE DO PO-PISu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teka Stadion nazywa się PGE Arena Gdańsk! Za 35 mln zł IP: *.retsat1.com.pl 10.12.09, 21:17 W Łodzi też sprzedano prawa do nazwy nowej hali sportowej, która teraz nazywa się Atlas Arena. Transakcja opiewała na kwotę 5 mln zł na czas chyba 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
eventhorizon A co na to klienci PGE? 10.12.09, 21:33 ...bo to zdaje się oni w ostatecznym rozrachunku sfinansują tę reklamę... Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Żaden stadion się u nas nie utrzyma byznesowo 10.12.09, 21:53 Inwestycje te toleruję tylko dlatego, że są dofinansowywane unijnie. Po powstaniu stadionów będą same problemy z ich utrzymaniem. Wzrosną też koszty związane z bardakiem kibolskim. Zupełnie tych inwestycji nie kumam. Na stadionie nie byłem już jakieś 40 lat - przez kiboli. I nie zamierzam na stadion wdepnąć z biletem aż do mojej śmierci. Wychodzi zatem, że mój podatek idzie na kibolstwo szalikowe! A w p.du z takimi inwestycjami! Odpowiedz Link Zgłoś
plynny j-50 zdegenerowany młot 11.12.09, 07:51 nie byłeś na stadionie bo cię to nie interesuje a nie przez kiboli debilu. w operze, muzeum, teatrze też nie byłeś przez kiboli ćwoku? i też trzeba je zamknąć czy nie dawać dotacji bo nie korzystasz? to tylko browary by trzeba dotować i gorzelnie tłuku. a co do podatku, zauważ że twój podatek od tej skromnej pomocy socjalnej z jakiej się utrzymujesz nie jest za duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Żaden stadion się u nas nie utrzyma byznesowo IP: *.chello.pl 11.12.09, 11:08 No popatrz, a mnie wkurza, że z moich podatków państwo wybuduje obwodnicę w Twoim mieście, a Twojemu dziecku - szkołę blisko miejsca zamieszkania. Bo to moje podatki i powinny iść na moje potrzeby, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ciekawym ile prund zdrozeje, jo jo .. IP: 96.18.162.* 10.12.09, 22:37 juz tyle lat jest w kraju kapitalizm,a mentalnosc nadal proretariacka.wstyd.to posuniecie pierwszorzedne,zupelnie tak jak ma to miejsce ze stadionami w USA.teraz tylko jeszcze przyklasnac,jak obecna nazwa zostanie za rok z zyskiem sprzedana i zmieniona na nowego wlasciciela.to jest kapitalizm i tak trzymac,o to sie walczylo chociaz bez zrozumienia.jednak czas nas uczy i musimy sie do tego dostosowac.bo czy sie to nam podoba czy nie,tak juz bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tea In Sahara Maruda i największy pracodawca w Gdyni.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 23:19 Maruda to Szczurkowa Parówka,tuba największej firmy w Gdyni,czyli Urzędu Miasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Stadion nazywa się PGE Arena Gdańsk! Za 35 mln zł IP: *.icpnet.pl 10.12.09, 23:46 No tak PGE i Lotos - kogo stać na takie fanaberie, jak nie niereformowalne molochy. A później się możemy dziwić że prąd albo paliwo są talie drogie skoro firmy przepuszczają kasę na bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
erroid arena srena 11.12.09, 08:48 PGR Arena Gdańsk... arena srena... moze odrazu PGR Arena Danzig... u nas sie to chyba kiedys nazywalo "stadion"... robta co chceta... nie mój cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: was Stadion nazywa się PGE Arena Gdańsk! Za 35 mln zł IP: 77.223.225.* 11.12.09, 09:50 A taka była ładna nazwa Baltic arena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA Re: Lotos i PGE walczą o nazwę stadionu w Gdańsku IP: *.chello.pl 11.12.09, 17:34 Szkoda, że nie Lotos bo kszesełka były by ŻÓŁTO-NIEBIESKO- czerwone :) Odpowiedz Link Zgłoś