Gość: onufry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 16:32 BRAWO ADAMOWICZ!!! Najwazniejsze to mieć dystans to samego siebie, czego z pewnością nie mają Ci, którzy Pana tak przezwali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 45 Redaktorku nazwy własne w języku polskim się odmie IP: *.mlyniec.gda.pl 29.03.10, 16:36 Redaktorku nazwy własne w języku polskim się odmienia, nawet Międzynarodowy Dzień Budyniu, bo budyń to nie kakao ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Redaktorku nazwy własne w języku polskim się IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.10, 16:47 mnie powaliło to: "Jak dzień znajdzie prezydent Gdyni?" od dawna w Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Redaktorku nazwy własne w języku polskim się IP: *.chello.pl 29.03.10, 17:34 LMAO najpierw myślałem, że to kolejny przejaw braku korekty na gazecie, ale tak popatrzyłem na to i zacząłem się śmiać! lol Prezydent Gdyni nie znajdzie dnia w ogóle, bo dzisiaj niskie ciśnienie jest! lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Kondom pełen budyniu IP: *.chello.pl 29.03.10, 18:24 Ciekawe czy Kondom Pełen Budyniu faktycznie nie kuma czemu jest bezkształtym budyniem czy tylko sobie jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mrm67 Re: Kondom pełen budyniu 30.03.10, 16:58 > Ciekawe czy Kondom Pełen Budyniu faktycznie nie kuma czemu jest bezkształtym > budyniem czy tylko sobie jaja robi. No wiesz, żeby to zakumać, trzeba coś kojarzyć, a budynie, jak wiadomo, nie kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Redaktorku nazwy własne w języku polskim się 29.03.10, 16:51 Gość portalu: 45 napisał(a): > Redaktorku nazwy własne w języku polskim się odmienia, nawet Międzynarodowy > Dzień Budyniu, bo budyń to nie kakao ;-) czy to kakao ma coś sugerować czy to tylko gramatyczna analogia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Rumcajs kontra Budyń 29.03.10, 16:42 Ryszarda Śnieżkę nazwano złośliwie Rumcajsem, ale on polubił to przezwisko;) A więc mamy pojedynek RUMCAJS KONTRA BUDYŃ! www.youtube.com/watch?v=HE8SK6D-DQE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowcy Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kondomem IP: *.pl 29.03.10, 16:52 BUDYŃ! DZIĘKI ZA SŁOWACKIEGO! ... TY WIESZ CO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kond IP: *.chello.pl 29.03.10, 17:28 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kond IP: *.chello.pl 29.03.10, 17:57 i czego rechoczesz malkontencie Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow [...] 29.03.10, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanskaaa Re: Prezydent Gdańska nazywany Budyniem składa ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:09 Pytam się na poważnie. Czy Śnieżko już wyszedł ze Srebrzyska? Podobno był tam tylko na badaniach, ale rozpoznano u niego wstępne stadium schizofrni, więc pytam czy garstka pseudospołeczniko/katolo/frustrato/psycholi nie powinna postawić na kogoś z czystą kartą przynajmniej tą od lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow [...] 29.03.10, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a budyniowe slużby dalej nudzą... IP: 188.33.189.* 29.03.10, 17:48 Ty, ja mam to samo pytanie. Możesz odpowiedzieć konstruktywnie i te swoje trzykropki zastapić czymś wprost? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: a budyniowe slużby dalej nudzą... 29.03.10, 17:52 OK. Odpowiadam konstruktywnie. Działania i "argumenty" w ubeckim w stylu i w dodatku nudne i smętne. A po tych "budyniowych życzeniach" już miałem nadzieję na zmianę - przynajmniej zmianę stylu. Niestety, zawiodłem się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a budyniowe slużby dalej nudzą... IP: 188.33.189.* 29.03.10, 18:39 Jak grochem o ścianę. To twój krewny? Nie wstydź się i w końcu napisz czy wyszedł, czy nie, z tego Srebrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: a budyniowe slużby dalej nudzą... IP: *.chello.pl 29.03.10, 19:35 Już wiemy-to ty leczysz się obecnie z ubeckiej przyszłości-psychiatria gdańskiej AMG coś o tym mogłaby powiedzieć.Oni się w tym specjalizują!Lepiej powiedz ile kasy daje ci Budyń za tą krecią robotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a budyniowe slużby dalej nudzą... IP: 188.33.189.* 29.03.10, 20:13 A ty w kolo Macieju. Nudny jesteś i tak prymitywny pisząc raz zalogowany, a raz nie, że szkoda słów. Prosiłem o odpowiedź czy go wypuścili czy nie. Wypuścili już tego ciecia w pantalonach? A na koniec napisz ile ci daje ten twoj brodaty sponsor za reklamę? A moze z nim sypiasz i to twoj "dobroczyńca"? Dobry jest w te klocki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solon Budyniowi PR-owcy IP: *.chello.pl 29.03.10, 17:38 jak po wpisie"gdaanskiej"(adres internetowy ten sam,tudzież bulwarowe słownictwo)mocno się boją Śnieżki vel Rumcajsa,skoro trzeżwo myślącemu człowiekowi przypisują skazy psychiczne,które de facto im są przydane.Metody zaś,jako żywo wyjęte z UB-SBckiej doświadczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Budyniowi PR-owcy IP: 188.33.189.* 29.03.10, 17:49 Daj se siana, przeciez widac że to człowiek niespełna rozumu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Budyniowi PR-owcy 29.03.10, 17:54 Zjedz se budyniu. Może przestaniesz jadem rzygać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Budyniowi PR-owcy IP: 188.33.189.* 29.03.10, 18:42 A ty przestań czkać tym oszołomem. Poza tym nie widze, zebym reklamowal kogokolwiek. W przeciwienstwie do ciebie, panie ładny. Tez tak dziwacznie wyglądasz? Babe se znajdz, to ci frustracja przejdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Budyniowi PR-owcy IP: *.chello.pl 29.03.10, 19:41 Faktem jest,że najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny,ale dlaczego budyniowa ciota robi im reklamę,to co najmniej dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek i kto to pisze? IP: *.static.hnet.pl 29.03.10, 18:03 Bulwarowe słownictwo? Przeciez u tego twojego Śniezki co drugie słowo to k...a. Pominę przez litość szansę tego dziada ale mierzyć to się on może co najwyzej z Kononowiczem. I jeszcze prośba, bądź łaskaw przestać spamować kazdy wątek na tym portalu, myślę że forum zwolenników Radia Maryja powinno sztabowi tego jegomościa wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Warcholstwo intelektualne... IP: *.chello.pl 29.03.10, 18:42 przebija z twojej wypowiedzi-bo cóż oznacza słowo dziad,a nadto gdzie ty u Śnieżki widziałeś,bądż słyszałeś te k...Z tego co nam wiadomo zbierasz okruchy z budyniowego stołu,a tu sługusie budyniowy się wymądrzasz,gardząc poczciwym człowiekiem.Poeta napisał"Który skrzywdziłeś człowieka prostego,śmiechem nad krzywdą jego wybuchając.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: i kto to pisze? IP: 188.33.189.* 29.03.10, 18:45 Mieć może jeszcze jednego kontrkandydata: www.youtube.com/watch?v=96Qt76NmK7E Hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kondomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:59 A co to za przytyk do Prezydenta Gdyni, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kond 29.03.10, 18:24 Gość portalu: Rav napisał(a): > A co to za przytyk do Prezydenta Gdyni, bo nie rozumiem? ************************** Być może sygnaturka będzie tropem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Prezydent Gdańska: wolę być budyniem niż kond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 00:55 Heh, smutne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Włazidupstwo TrybunyLudu sięga szczytów IP: *.chello.pl 29.03.10, 18:19 jak ktoś chce to przecież znajdzie Budyniowy blog po co go przepisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Włazidupstwo TrybunyLudu sięga szczytów IP: *.static.hnet.pl 29.03.10, 19:21 A po co się pieklić? Znowu Cię coś boli? To idż do lekarza:_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut-fiut Wszyscy od lat wiedzą że Budyń to Budyń a Budyń IP: *.chello.pl 29.03.10, 18:21 dowiedział się właśnie i zakomunikował że nie będzie z tym walczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iko ja - Wasz Budyń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 18:58 "31 marca przypada Międzynarodowy Dzień Budyniu. Z tej to okazji ja - Wasz Budyń - składam wszystkim Czytelnikom mojego bloga serdecznie życzenia" ha ha dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Jestes Budyniem bo jestes nijakim gospodarzem!! IP: *.033-191-6c6b701.cust.bredbandsbolaget.se 29.03.10, 23:53 Pijesz winko z Glodziem,przymilasz sie do bonzow trojmiejskich zamiast dynamicznie rozwijac miasto.Ot co! Jestes pan niekreatywny,lepki.Skupiasz sie na formie a nie na tresci.Dobry w politycznych gierkach-fatalny jako realizator,gospodarz,bez wizji i bez ikry.Byle sie toczylo,byle pensja wpadala do kieszeni.Potem cos sie w Brukseli zalatwi i tak sie bedziesz czleku obijal siejac pustoslowie.Wygladasz pan jak Wyspa Spichrzow,jak gdanskie drogi,baseny,hale sportowe i boiska dla zwyklych ludzi.Jak gdanski przemysl i gdanskie srodnmiescie-czyli po prostu pan NIE WYGLADASZ.Bezksztaltna masa-Budyn!Symbolem panskich rzadow niech beda tysiace lumpow dewastujacych mieszkania komunalne,podczas gdy uczciwym ludziom podnosi sie stawki czynszow.Dlatego Budyn,dlatego smiech z oderwanego od rzeczywistosci " z zawodu prezia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kondomem IP: *.rev.pro-internet.pl 30.03.10, 00:16 Zgadzam.. rewelacyjnie pojechał z trollami :) Nie jestem jego fanem, ale żeby rządzić w naszym kochanym kraju trzeba mieć jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukrecja Re: Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 01:17 on ma jaja w knodomie pelnym budyniu Odpowiedz Link Zgłoś
beann Re: Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kond 30.03.10, 08:00 Zgadzam się, że trzeba mieć jaja - ale... na miejscu, a nie w budyniowej, domowej lodówce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Sąd Kapturowy nad Budyniem! 30.03.10, 00:44 www.youtube.com/watch?v=SqWMrMw-u1Y Odpowiedz Link Zgłoś
daniger Brawo panie prezydencie 30.03.10, 09:15 jestem dumny ,że dane mi jest mieszkać w mieście zarządzanym przez takiego Prezydenta jak Pan Paweł Adamowicz. Daj Wam Boże we wszystkich miastach takich ludzi tego życzy szczęśliwy Gdańszczanin Odpowiedz Link Zgłoś
hienawtrampkach Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kondomem 30.03.10, 10:21 Tytuł mówi sam za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Ale nie napisał dlaczego stoimy w korkach na Nowat 30.03.10, 10:29 Nowatorów, Budowlanych? Nie napisał że tak już będzie 50 następnych lat? Ciekawe kiedy Budyń wyjedzie z Gdańska nie mogąc znieść ołowianych spojrzeń przechodniów albo plucia mu pod nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Jest jak z budyniu, miękki i rozlazły, który 30.03.10, 14:24 przelewany jest z misy do misy. Z kadencji na kadencję przez kucharzy PR-u na szkodę gdańszczan... Odpowiedz Link Zgłoś
chilia Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kondomem 30.03.10, 15:04 > Niedawno dowiedziałem się z mediów, że 31 marca przypada > Międzynarodowy Dzień Budyniu. Z tej to okazji ja - Wasz Budyń - > składam wszystkim Czytelnikom mojego bloga serdecznie życzenia. Miało być zabawne i z dystansem, a wyszło żałośnie. Tak, jak rządy Pana Prezydenta Adamowicza :[ Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kondomem 03.04.10, 03:39 Gwoli wyjaśnienia: Kondom to pieszczotliwa ksywka prezydenta miasta Bydgoszczy Konstantego Dombrowicza od jej wdzięcznych mieszkańców. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
borytucholskie Re: Prezydent Gdańska: wolę być Budyniem niż Kond 03.04.10, 22:47 Racja!!Kondom, Prezio, Kostek, Sołtys to przezwiska Prezydenta Bydgoszczy Konstantego Dombrowicza nadane mu przez niezadowolonych mieszkańców miasta. Straszne to i okrutne, ale cóż zapracował na to przez swoje 2 kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Zjedli z Adamowiczem, zagłosują na Śnieżkę! 04.04.10, 22:04 www.youtube.com/watch?v=0bgx43dwiLc www.youtube.com/watch?v=AfJmHDbbKd0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Na Kondona trzeba sobie zasłużyć 15.11.10, 21:26 A Ty jesteś prosty BUDYŃ Odpowiedz Link Zgłoś