Dodaj do ulubionych

Do abonentów VECTRY

26.04.10, 22:03
Mam wielką prośbę o sprawdzenie u siebie następującej sprawy. Będąc miłośnikiem sportu oglądam Eurosport. Nie lubię denerwujących komentarzy sprawozdawców. Vectra cyfrowa daje mi możliwość słuchania 3 dźwięków: polskiego, angielskiego oraz oryginalnego tzn. odgłos samego boiska bez komentarza. Niestety u nas w Rzeszowie dźwięk oryginalny wyprzedza obraz o ok.2 sek. Oglądanie transmisji z takim dźwiękiem jest niemożliwe, szczególnie tenis czy snooker.
Pytanie moje brzmi: jak jest w Trójmieście.
Interweniowałem w Vectrze, ale coś fachowcy nie dają sobie rady.
Czy ten feler jest u mnie czy u was (całej Polsce)też.
Pozdrawiam i proszę o sprawdzenie w swoim tv.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Do abonentów VECTRY IP: 94.42.134.* 27.04.10, 14:09
      Z tego co mi wiadomo w Trójmieście niema dostępu do usług firmy Vectra - zasięg
      można sprawdzić na ich stronie w necie także ani Gdańsk ani Sopot ani Gdynia nie
      mają ich zasięgu.Więc raczej nikt nie odpowie Ci na to pytanie. W Trójmieście
      niestety cały czas "monopol" ma UPC...
      • Gość: fo.ka Re: Do abonentów VECTRY IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 18:35
        Dzięki, zmyliło mnie bo bazę Vectra ma w Gdyni.
        • Gość: tomek Re: Do abonentów VECTRY IP: *.chello.pl 27.04.10, 19:18
          Połączenie masz przez HDMI ?
          Czasem tak się zdarza, dlatego niektóre amplitunery umożliwiają zwiększenie
          opóźnienia dla dźwięku.
          • fo.ka Re: Do abonentów VECTRY 27.04.10, 20:13
            To jest ewidentna niedoróbka kablówki Vectra.
            Sprawdzałem nawet w pkcie Vectry, też mają tak samo.Zgłosiłem do głównej bazy w Gdyni, ale lekceważą sprawę. Podejrzewam ,że tak jest w całej Polsce bo komuś w Vectrze nie chce się przełożyć odpowiedniego kabla do odpowiedniej dziurki.
            Sprawa do zrobienia w 2 minuty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka