Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:04
szukam pracy w trojmiescie lub okolicy,jakiejkolwiek,mężczyzna 40 lat, duże
doświadczenie w handlu art.inst-sanitarnymi, narzedziami, materiałami
budowlanymi, prawo jazdy kat .B kontakt depresja@op.pl
Piramidy i dochodowa praca w internecie odpadaja.
Obserwuj wątek
    • Gość: PAN KRÓLIKA REDA Dam Ci radę ! Szukaj pracy w nastroju radości ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 13:28
      Nigdy nie szukaj pracy w depresji. Depresja jest zarażliwa. Zobacz, jak nędznie
      skończył KRÓLIK TREP - depresja przerodziła się w psychopatologię!
      • Gość: żuławy gmbh Re: Dam Ci radę ! Szukaj pracy w nastroju radości IP: *.gdynia.mm.pl 03.03.04, 13:56
        on szuka w trojmiescie lub innych okolicach , a nie w depresji jak piszesz.
        skup sie ...
        • Gość: podwodniak Sorki... pisząc o depresji byłem głęboko zalany ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.03.04, 14:02
    • Gość: depresja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 23:45
      hm...dzieki za komentarze, ja nadal szukam
      moze akurat odezwie sie ktos zainteresowany
      dobrym pracowmikiem
      • Gość: wiosna gmbh Re: szukam pracy IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.04, 00:01
        jestem z toba, nie daj sie, jak bede mial dobre wiesci dam ci znac.
        na forumie lubimy sie troche powyglupiac , ale nie bierz tego serio jestesmy
        tak samo desperaci, hej, ogolnie kurwa to wiosna idzie...
        • Gość: depresja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:22
          dzieki za slowa otuchy,dalej czegos szukam,stukam z zachodniopomorskiego, nawet
          dostepu do gazet z waszego jejony nie mam,troche trudno tak na odleglosc, a
          musze zmienic miejsce zamieszkania
          • Gość: santyFil My som takie małe, tanie dranie - antydepresssanty IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.03.04, 09:52
        • Gość: noc`nickFil Wiosenne podniecenie Huga o gołębim (żeby jeszcze IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.03.04, 09:49
          te paryskie pitaki tak nie obsrywali paryskie Panteneum - wolej by kalali
          Panopticum polskie) sercu nie daje mu spać ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka