Gość: z ukosa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.10, 19:07 Eeeee tam, ze stacji ISS wyrzucili starego peceta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quosoo Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach 26.05.10, 20:38 Hmm coś podobnego zdarzyło się kilka lat temu mojej znajomej. Zaparkowała samochód w miejscu gdzie nie było żadnych wysokich budynków ani nic z czego mogłoby coś spaść. A jak wróciła to miała w szyberdachu dziurę jakby ktoś strzelił pionowo z góry pociskiem a w fotel był wbity pręt metalowy średnicy około 1cm i długości tak z 7 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abu Re: Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: 213.25.91.* 27.05.10, 13:28 miałem podobną sytuację, wracam do samochodu, a tam zbita szyba i do tego nie ma radia :( Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach 28.05.10, 07:54 Gość portalu: abu napisał(a): > miałem podobną sytuację, wracam do samochodu, a tam zbita szyba i do > tego nie ma radia :( To już nie mógł być "cel powietrzny". Prędzej UFO pobrało próbkę zaawansowanej technologii do analiz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfaIomega Chopy! taki kawał wedle poligonu! bedzie ze cztery IP: *.chello.pl 26.05.10, 20:54 wiorsty - podziwiam dziennikarstwo praktykantów - analfabetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Chopy! taki kawał wedle poligonu! bedzie ze c IP: *.cable.net-inotel.pl 26.05.10, 21:02 Ady i do u ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-dziec! Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.chello.pl 26.05.10, 21:01 Kto za to jest odpowiedzialny. Oczywiście Rząd Tuska ! PiS-uary zaraz wezmą ich na języki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 21:05 patrioty w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki Wojsko sie nie przyzna 26.05.10, 21:22 Pare lat temu facetowi na dach spadl kawalek rury z jakimis skrzydelkami-nie skrzydelkami. Okopcone, powykrecane. Za kilka godzin przyjechalo wojsko, otoczono teren, przeszukano, rure zabrano. Za jakis czas rzecznik zaprzeczyl, jakoby to bylo wojskowe a potem w ogole twierdzili, ze nic nie spadlo. Wydawalo sie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CXCezar Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 21:32 Wszystkie plagi z nieba lecą na Polskę,a to wina PiS-u i Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: 77.252.190.* 26.05.10, 23:17 Ja bym brał pod uwagę dwie hipotezy.Zrobiły to złośliwe ptaki, których pełno w Ustce lub jest to zabłąkany odłamek jakiegoś samolotu, np. TU-154. Proponuję PIS-iuarową komisję śledczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 26.05.10, 23:58 A ja proponuje Ci wizte u psychiatry. Jeszcze mozesz sie wyleczyc uwierz mi im wczesniej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Erewań Dementi Radia Erewań IP: *.jmdi.pl 27.05.10, 01:09 To na pobliskim polu nasz kombajn pracujący przy żniwach został zaatakowany przez wojsko ruskie! Na szczęście kombajn odpowiedział zmasowanym ogniem rakietowym i odleciał w kierunku Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: 193.238.93.* 27.05.10, 05:52 A gdzie były nasze "Patrioty" się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach 27.05.10, 06:13 "Patrioty" sa na...internecie i delektuja sie kitem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.devs.futuro.pl 27.05.10, 07:09 1 PiSowski utrwalacz rymów "częstochowskich"- 1jacek-rozan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.mofnet.gov.pl 27.05.10, 07:53 Gwiezdne wojny ? Kosmici walczą między sobą o wpływy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach 27.05.10, 08:36 Polskim żołnierzykom,powinno się pozabierać wszelką broń,dla ich własnego bezpieczeństwa jak i naszego,a wyposażyć ich w łopaty i tym podobny sprzęt,zatrudniając przy usuwaniu skutków powodzi,co przyniosłoby wymierne korzyści wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pu Re: Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 21:31 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmrp Jak zwykle wojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 10:53 będzie zasłaniać się tajemnicą wojskową, utrudniać świadkom i prasie dostęp do materiałów i śladów śledztwa, itp. Jakby to był fragment jakiejś tajnej nowej broni, przed którą cały świat będzie drżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach IP: *.180.54.80.sta.gaja.net.pl 27.05.10, 11:54 To jakaś brakująca część czarnej skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Ustka. Coś spadło z nieba i przebiło dach 27.05.10, 22:04 to spadlo z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś