Dodaj do ulubionych

Starówka się zmienia

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 20:18
Syndyk Mostostalu Gdańsk buduje hotel. No comments. A byli pracownicy nie
dostali od niego złotówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: expert Re: Starówka się zmienia IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 00:11
      jeszcze bedzie okazja i to nie jedna abys zostal syndykiem-a wtedy bedziesz
      sypal pieniedzmi:-))))(albo cos tam sobie malego na boczku budowal)
    • Gość: gda Re: Starówka się zmienia IP: *.crowley.pl 18.03.04, 07:44
      Czy Tomasz Czerwiński to ten hosztapler z Hali Targowej, który robił wodę z
      mózgu handlującym tam kupcom?Czy ktoś sprawdził finanse pana Czerwińskiego?
    • Gość: roza Re: Starówka się zmienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:07
      przyjdzie Lepper i znacjonalizuje. szkoda zachodu.
    • Gość: Met Re: Starówka się zmienia IP: *.allianz.pl 18.03.04, 10:48
      No i bardzo dobrze,wiecej knajp,pubów,restauracji,hoteli to więcej życia ma
      obszarze od Podwala do Podwala,nie tylko w sezonie letnim.
    • Gość: opti Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy! IP: *.laribsl.jussieu.fr 18.03.04, 15:12
      Gratuluje pomyslu. Podstawa jest kreatywnosc i inicjatywa, a nie robirnie tego
      co szef mowi (tak potrafi malpa). Nie podzielam zdania osob, ktore siedza na
      tylkach, czekajac az "rzad" przyjdzie i poprosi laskawie o to czy nie
      zechcieliby pracowac na intratnym stanowisku (ale tylko tak zeby ktos mowil,co
      trzeba robic). To juz nie ten system. Niestety takie osoby zycza wsztstkiego
      najgorszego ludziom kreatywnym, ktorzy niewatpliwie ryzykuja i narzekaja na
      wladze, ze nie stwarza miejsc pracy, co jest smieszne. Po tosie uczysz, zeby
      umiec myslec jak dzialac. Tym czlowiek rozni sie od zwierzecia. A tu mamy dobry
      przyklad takich opinii.
      • Gość: J Kaliszczak Re: Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 18.03.04, 18:15
        Hmmm... kreatywność i inicjatywe to sobie można mieć, a nawet trzeba.
        Proponowałbym jednak mieć ją za uczciwą kasę a nie kombinatorswo itp.
        U nas jak narazie jest tak, że największe szanse na "inicjatywe" ma ten, kogo
        stac na łapówki i kupowanie sobie wolnej drogi.
        • Gość: Eklerka Re: Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy IP: *.proxy.aol.com 18.03.04, 23:44
          Hmm,masz cos nieciekawa prase optymisto z inicjatywa.Co ty za jeden?
          Czemu nie narzekasz jak wszyscy? Przedstaw sie opinii publicznej troche
          bardziej sympatycznie.Hmmmm... brzmi nieosobowo i bezbarwnie.Twoj Hotel jest
          napewno ciekawy w koncepcji.Tylko czy ona pochodzi od ciebie?Nie lekcewaz
          przyszlych gosci...
          • Gość: J. Kaliszczak Re: Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 19.03.04, 14:16
            Ja nie mam zadnego hotelu :)
            Jedyne co mam, to pewien obraz dzialan roznych osob i tez mierzi mnie to, ze w
            takie "inicjatywy" zaangazowane sa osoby, ktore niezupelnie czysto grywaja.

Wkurza mnie to i tyle.

I wkurza mnie to, jak ktos probuje wybielac kogos tylko dlatego, ze ma rozmach w
            dzialaniach, a nie patrzy co sie za tym kryje i w jakim stylu zdobylo sie a to
            srodki.

Tak na przyszlosc. _Ja_ akurat naleze do osob, ktore nienawidza czegos sobie
            zalatwiac. Albo mam bo mi sie nalezy albo nie mam i juz.
            • Gość: Opi Re: Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 19:47
              Kaliszczak z sumieniem,to cos nowego.Ciesze sie ze istniejesz.
              ;-)))
      • Gość: oli Re: Przestancie narzekac pesymisci bez inicjatywy IP: *.proxy.aol.com 18.03.04, 23:53
        W jakim ZOO pracujesz,ze sie tak dobrze na malpach znasz?
        Naucz sie pisac po polsku,optymistko.
        • Gość: opti prawidlowosc IP: *.laribsl.jussieu.fr 21.03.04, 11:53
          We wszystkich dyskusjach na "forum gazety" i w opiniach pod artykulami
          dostrzegam niezmienna prawidlowosc. Mianowicie, uczestnicy dyskusji, ktorzy
          merytorycznie nie potrafia zaprzeczyc tezie "kontrdyskutanta", tudziez postawic
          antytezy, wyszukuja "na sile" bledy gramatyczne oswiadczajac, ze nie zgadzaja
          sie z teza, ale opini wlasnej nie beda argumentowac, bo poprzednik zrobil blad!
          (smiech). Zgadzam sie, ze o czystosc jezyka trzeba dbac. Ale to jednak tylko
          forum - szybka wymiana pogladow. Nikt nie zamierza spedzac godzin nad
          dopracowywaniem stylistyki do perfekcji, chyba ze nie ma co robic (a to np. z
          powodu braku inicjatywy z elementami narzekania na biede). Choc jestem tu
          gosciem raczej nieczesto, to pozdrawiam goraco wszystkich forumowiczow.
          • Gość: opi Re: prawidlowosc IP: *. / *.B1.srv.t-online.de 21.03.04, 23:21
            1.Antytezy so niebezpieczne
            2.Gdansk to jeszcze dziki wschod
            3.Forum nie forum,jezyk polski musi byc przestrzegany.Szczegolnie na forum
            Gazety.
            4.Pisze moje wypowiedzi w godzinach pracy?Narzekam na biede?Chcialby nie
            jeden miec moja firme.
            Nie podoba mi sie tylko poziom waszego Forum.
            Jezeli wiekszosc zaangazowanych
            pisze na takim poziomie,to ostatnia szara komorka jest w niebezpieczenstwie
            5.Czy istnieje u was censura?Zginely niektore moje wypowiedzi bez
            wiesci.Optymistka
    • Gość: keraj Re: Starówka się zmienia IP: *.volta.net.pl 18.03.04, 20:50
      skąd ci ludzie mają na to pieniądze .ponoć w naszym kraju tylko bieda i bieda .
    • Gość: Gosc Eklerka Re: Starówka się zmienia IP: *.proxy.aol.com 18.03.04, 23:29
      Pesymisci bez inicjatywy?Kto to jest J Kaliszczak?
      Czy to tez jakis nowy cukiernik?Teraz jest moda na odchudzanie i pewnie dlatego
      cukiernicy sie przekwalifikowuja.Ale zeby przez nich miala sie starowka
      zmienic,to przesada...
      • Gość: bartosz Re: Starówka się zmienia IP: 80.120.64.* 19.03.04, 01:56
        jerstescie poprostu glupi jak ktos cos robi to wam przeszkadza wesie sami sie
        do roboty a nie gadacie glupoty brawo chlopaki otwirajcie jak najszybcij
        • Gość: Dzwoneczek Re: Starówka się zmienia IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 19:54
          Bartusiu jak ci idzie?Chcesz wujaszka popierac?
          Przeciesz to nalezy do rodziny,zeby sie wspomagac.I nie potrzebujesz pisac
          lamana polszczyzna.Jak tam szkola?Zeby tak zle w trojmiescie uczyli polskiego...
          Pozdrowienia od dzwoneczka.:-))))))))))))))))
        • Gość: Dzwoneczek Re: Starówka się zmienia IP: *.proxy.aol.com 20.03.04, 19:54
          Bartusiu jak ci idzie?Chcesz wujaszka popierac?
          Przeciesz to nalezy do rodziny,zeby sie wspomagac.I nie potrzebujesz pisac
          lamana polszczyzna.Jak tam szkola?Zeby tak zle w trojmiescie uczyli polskiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka