Gość: kolega IP: *.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net 01.08.10, 13:37 policja sie ociaga !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel to wciaz tego lasu nie przeczesali ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 13:54 2 tygodnie to chyba wystarczajacy okres najpierw policja, potem wolontariusze... wydaje mi sie, ze kilkadziesiat osob gdyby szukalo caly weekend, to smialo mogloby ten las do konca przeszukac... tak samo z bunkrami wiec albo wciaz tam lezy jej cialo albo dziewczyna zostala uprowadona i wywieziona calkiem gdzie indziej... ciekawe czy policja sprawdzila juz jej wszystkie billingi oraz geo- lokalizacje jej telefonu GSM, rowniez w okresie przed zniknieciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Poszukiwania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.10, 14:21 I to jest jeszcze jeden z dowodów na potwierdzenie tego jaki człowiek ułomny i nieporadny w obliczu zagrożenia, niby nic, tylko zaginął człowiek tu młoda kobieta i nic nie można zdziałać. Tysiące ludzi, każdy to inny pomysł, a nic trafionego mimo wysokiej techniki i zaangażowania tylu sił i nowoczesnych środków, a gdybym napisał tak - nie sądzę aby ją ktoś uprowadził, to był przypadek, spotkała na drodze oprawcę, w/ g mnie na pewno nie żyje, ja bym szukał w okolicy jej miejsca zamieszkania ...,w ziemi - zapewne spotkałbym się z atakiem i zarzutami, jak tak można pesymistycznie widzieć? Osobiście chcę by odnaleziona została cała, żywa i zdrowa, takie pobożne życzenie jak wszystkich. Ciekawe co Jackowski jutro powie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hans.2000 w ubiegłym roku była Puma w tym jest Iwona :) 01.08.10, 18:46 a kilka lat temu guziec ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 14:19 Dziwne to wszystko.Wygląda na to,ze przestępca musiał świetnie znać teren i to wyklucza wg mnie tego idącego z ręcznikiem i w dodatku boso.Wygląda on na turystę ,bo który miejscowy chodzi się kąpać o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jja Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.pruszcz.mm.pl 01.08.10, 14:26 facet najebany ja do lasu zabral schowal i mial kilkanascie godzin zeby ja wywiesc dalej. Kilkanascie godzin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.torun.mm.pl 01.08.10, 15:59 biorac pod uwage kiedy tak naprawde zaczely sie poszukiwania to mial na to kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 15:03 Ja jeszcze proponuje uzycie parostatku :D Bez sensu opowiadacie o takich rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart To nie jest motolotnia!!!!! IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 01.08.10, 15:04 to paralotnia (z silnikiem plecakowym) zwana PPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 15:08 zajebista ma skore i okulary :D byl ostatnio widziany na statoil - taki kozaczek cwaniaczek co wszystkie rozumy zjadl. profesjonalni detektywi inaczej dzialaja. powiedz w pracy co chcesz zrobic. zaintereuje to szefa? nie! ale jak powiesz co zrobiles to juz chetnie wyslucha porozmawia. licza sie efekty a nie szum medialny i kreowanie wizerunku. w tej jednej sprawie wyborcza jednak traci renome i opinie. w fakcie przeczytalem ciekawsze art. czby matka iwony znala kogos z wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka gruba Buka Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 79.174.33.* 01.08.10, 15:09 No to teraz przyjdzie kolej na użycie satelity szpiegowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 15:28 trzeba napisac do google maps :D Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 15:31 Moze sie myle,ale im dluzej patrze na ten filmik tym bardziej mam wrazenie,ze ona szukala jakiejs randki. Moze po prostu miala ochote na cos "niesamowitego"? Lato,alkohol,sklocona z chlopakiem...kto wie? Ten jej chod wyglada bardziej na wabiacy niz przepelniony strachem. Albo juz dawno nie zyje? Czekamy na happy end. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Dziwne ale... IP: *.torun.mm.pl 01.08.10, 16:02 Oglądałem dzisiaj TVN i tam była omawiana sprawa iwony, że zaginęła i że trwają poszukiwania mężczyzny z monitoringu. Tylko jak ktoś miałby go rozpoznać skoro telewizja zamazywała jego twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dziwne ale... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 16:15 a kto powiedzial, ze on jest winny? jak bedzie chcial to sam zglosi sie. wedlug mnie to nie jest polak. wyglada na rosjanina/ukrainca. tak polacy nie zachowuja sie. tak poza tym nie raz szedlem za jakas dziewczyna bo szla akurat w tym samym kierunki. czasami fajne dziewczyny szly za mna :D za ladna kobieta kazdy zdrowy facet oglada sie-chyba, ze jest z zona to wtedy jest grzeczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strax Re: Dziwne ale... IP: *.chello.pl 01.08.10, 16:41 A jak wg Ciebie "Polacy zachowują się"? Napisz coś więcej, bardzo zaciekawiła mnie Twoja analiza zachowania różnych nacji na podstawie niewyraźnego obrazu z kamery monitoringu miejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dziwne ale... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 16:51 dla mnie obraz jest wyrazny. moze masz brudny monitor. patrze na budowe ciala, chod, sposob spogladania. jestescie po...ani juz w sopocie z kamery bylo widac dwoch chlopakow i dziwczyne. ich tez osadzaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strax Re: Dziwne ale... IP: *.chello.pl 01.08.10, 17:07 Ja też widzę chód, budowę ciała, sposób spoglądania. Teraz proszę o wskazanie różnic w zachowaniu Polaków, Ukraińców, Francuzów, Litwinów, Kanadyjczyków itp. W takiej sytuacji oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dziwne ale... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:14 a co z policji jestes? kazdy widzi co innego. szanuje twoje zdanie- skoro nic nie widzisz niech tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strax Re: Dziwne ale... IP: *.chello.pl 01.08.10, 18:39 Ale ja właśnie nie chcę, żeby tak było. Jeśli widzisz coś, czego ja nie widzę, to bardzo uprzejmie proszę Cię o wskazanie mi tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dziwne ale... IP: *.torun.mm.pl 01.08.10, 19:03 a czy ja pisalem ze jest winny ? napisalem ze w telewizji go poszukuja i to jest jak najbardziej uzasadnione chociazby w charakterze świadka. śmieszne jest tylko że w telewizji mówią że go szukają a jednocześnie zamazują jego twarz. wiec niby jak ma sie facet znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 78.46.79.* 01.08.10, 16:12 no ok wszystko mozna zrozumiec. zaginela dziewczyna i trzeba zrobic wszystko zeby odnalazla sie. ALE ja mam pare pytan: -gdzie jest ojciec dziewczyny? -matka jest po rozwodzie? jesli tak to wiadomo, ze corka widzac co sie dzialo w zwiazku matki nabrala pewnych zlych zachowan -rodzina czy rodzina tylko na zdjeciu na nk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikke Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.110.65.80.static.introweb.nl 01.08.10, 16:32 a co to znowu za przesady? Czlowieku, odbilo ci? A jak byla tylko z mama, bo tata zmarl/zginal to nabrala lepszych manier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 16:49 czesto w domach gdzie sa rozwody corki robia podobne rzeczy bedac doroslymi. nie chodzi o smierc ojca. matka iwony wyglada dla mnie na wyzwolona kobiete, ktora od dawna nie potrzebuje faceta. a ojciec pewnie placi alimenty i nic nie mowi :/ szacunek dla taty ----- prezydent sopotu dawal 20,000zl rudy 25,000zl przepraszam ale ta kasa skad bedzie pochodzila? to jakis zart! moze P.P Adamowicz tez powinien dac 20,000zl? smieszne -------- badmzy dobrej mysli napewno znajdzie sie. moze po prostu miala jakiegos pocieszyciela. od taki glupi wiek zbuntowana nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 17:06 Ja też mam pare pytań: - skąd biorą sie takie osobniki jak ty>? - czy twój ojciec codziennie cię gwałcił, ze nabrałeś złych zachowan i wypisujesz takie bzdety na forum? - czy masz telewizor, debilu? Jesli tak, to wczoraj mogłeś sobie pooglądać ojca i matkę razem. Po prostyu krewe mnie zalewa jak czytam takich domorosłych kaznodziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:16 -z milosci rodzicow -masz takie doswiadczenia? ciekawe - wyborcza jako jedyne medium w polsce tak kracze o Iwonie. wiec tv nie ogladalo sie a wczoraj byla plaza i slonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.chello.pl 01.08.10, 20:20 > - skąd biorą sie takie osobniki jak ty>? z Biłgoraja... po prostu naśladuje nowy autorytet polskiej lumpeninteligencji i się tylko pyta... na metaforach zaślinionego się nie poznałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Poszukiwaniem zajmuja sie fachowcy i trudno sobie 01.08.10, 16:34 wyobrazić by o tym nie pomyśleli: rozpytywalbym się turystów i bywalców także o kamionetkę albo samochód niekoniecznie krajowy zaparkowany w okolicach przez kilka dni .... Przeszukiwanie lasów w okolicy jest jednoznaczne z tragiczna opcja. Jest kryzys, są wakacje i nie wszyscy co wcześniej latali do Tajlandii mogą sobie dzisiaj na to pozwolić ..... Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 16:43 Uswiadomcie mnie proszę co to jest kamionetka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 17:09 kamionetka (fr. camionnette) tech. półciężarówka, furgonetka. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. Tak trudno zapytać googli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 89.191.147.* 01.08.10, 16:44 a moze byla umowiona z jakims sponosrem ktory dawal jej w zamian kase za rozne przyjemnosci?Cos miedzy nimi nie poszlo i on ja stuknal i cialo gdzie wywiozl,albo po prostu siedzi z tym sponsorem gdzies schowana i bo zobaczyla jaka afera jest i boi sie wrocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 16:53 no dokladnie. dziewczyny z dobry i zamoznych domow tez tak robia. i nie krytykujemy ale informujemy. lepiej wziasc na przesluchanie matke oraz znajomych nie spowiadaja sie jak wygladalo zycie Iwonki miesiac przed zaginieciem Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 17:09 A tobie bardziej by się przydało wziąć ( nie wziąść) słownik ortograficzny do łapy zanim zaczniesz z córki robić kurwę, a z matki wielokrotną rozwódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:13 k.urwa i rozwodka tylko ty uzywasz takich slow. nikt inny tak nie pisal. rozwod matki ma wplyw na rozwoj corki. udowodnione naukowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 20:27 > rozwod matki ma wplyw na rozwoj corki. udowodnione naukowo. Zwłaszcza jak rozwód nastapił przed jej urodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:18 jaka dokladna widac ze jak podcierasz sie to bierzesz dwa rozne papiery aby wykluczyc wszystkie bledy. idealna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2017 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.chello.pl 01.08.10, 18:47 WIĘCEJ JADU!!! Za mało było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.173.16.62.tesatnet.pl 02.08.10, 07:07 na daną chwilę już obie formy są poprawne wziąć i wziąść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2017 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.chello.pl 02.08.10, 11:37 Chyba w szkołach dla trudnej młodzieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktor Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 89.191.147.* 01.08.10, 17:11 ALE o tym juz nikt nie napisze,nie ma szans.Juz osadzono goscia z recznikiem,nazwano go zboczencem ,pederasta i morderca.Wczesniej razem z Rutkowskim oskarzano 2 gosci spod klubu.Na miejscu tych 2 gosci za oficjalne podawanie w mediach ze sa mordercami zrobilbym sprawe Rutkowskiemu,za znieslawienie i oczernianie.I warto by sie najpierw przyjrzec nablizszej rodzinie i najblizszemu otoczeniu.Moze rzeczywistosc wcale nie wygladala tak rozowo jak tu jest opisywane,moze nie bylo tak super,moze dziewczyna prowadzila podwojne zycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:22 no dokladnie ale jak wyrazisz swoja inna mysl to juz zacza cie wyzywac od najgorszych nie mowiac juz ze bede pisac ze cie gwalcono w dziecintwie. co za ludzie. racja kolego Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 17:16 Gość portalu: traktor napisał(a): > a moze byla umowiona z jakims sponosrem ktory dawal jej w zamian > kase za rozne przyjemnosci?Cos miedzy nimi nie poszlo i on ja > stuknal i cialo gdzie wywiozl,albo po prostu siedzi z tym sponsorem > gdzies schowana i bo zobaczyla jaka afera jest i boi sie wrocic Otoz to! I teraz ukladaja jakas bajke zeby narod sie nie wk....l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekumeniczny Czy szukano Iwony w morzu ???? IP: *.dsl.bell.ca 01.08.10, 16:57 Dlaczego wykluczono opcje ze iwona zostala wrzucona do morza? Balast zapobiegl wyplynieciu ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 17:03 Nie wiem jak inni, ale ja nie widzę na tych zdjęciach żadnej motolotni. Nie widzę też samolotu, śmigłowca, szybowca, czy wiatrakowca. Drodzy dziennikarze, czy dla Was naprawdę jest wszystko jedno?? Można powiedzieć, że samochód to to samo co motocykl, pies to taki kot, a herbata, to w sumie kawa, ale żeby robić to w gazecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWM Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 20:31 Bo dla niektórych pismaków PPG a nawet zwykły glajt to motolotnia, w końcu lata...szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Energia iwony nie jest wsrod zywych i jak juz pi IP: *.try.wideopenwest.com 01.08.10, 17:12 jak juz pisalem Iwona nie zyje i dziwie sie ze inni(napewno lepsi) radiesceci i jasnowidziwie mowia ze Iwona zyje...teraz dodam ze Iwony cialo znajduje sie sie w budynku...moze piwnica albo jakas szopa ale napewno pod dachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Energia iwony nie jest wsrod zywych i jak j IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:23 :( Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 17:24 Albo ona byla kompletnie naprana (wodka,prochy?) albo wrecz szukala zaczepki. Jako mezczyzna patrzac na jej chod i gesty ciala ta dziewczyna miala ochote na goraca noc. Tak bym sobie pomyslal jakbyn stal na jej drodze i ona by kolo mnie przemaszerowala ,o swicie w rozrywkowym miescie. W zadnym wypadku nie widac w niej pospiechu,ani obawy badz leku przed czyms niebezpiecznym. To moga byc pozory,ale takie mam nieodparte wrazenie. Ja mysle,ze ona jednak sie znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sososo Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 17:48 a ja mam nieodparte wrazenie ze jesteś idiotą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 22:16 Gość portalu: sososo napisał(a): > a ja mam nieodparte wrazenie ze jesteś idiotą :/ Otoz to: kazdy widzi swiat inaczej. Niedlugo dowiemy sie kto mial racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsdgb Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 08:25 nie widzisz w niej pośpiechu i lęku? a przed czym? godziną policyjną? zbójami? w leniwy wakacyjny, ciepły poranek w nadmorskim kurorcie??? przychylam się jednak do opinii o twoim idiotyźmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 78.46.79.* 01.08.10, 17:54 masz racje tak to wyglada. nie wygladala na dziewczyne, ktora spieszyla sie do domu. swoja droga to ona bardzo szybko szla z sopotu do gdanska - i to bez butow. miala motorek w tylku?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2017 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.chello.pl 01.08.10, 18:44 Szła wręcz wolno. Mieszkam bardzo blisko wejścia na plażę, przy którym po raz ostatni monitoring zarejestrował Iwonę i te samą odległość (spod Sanatorium do domu) pokonuję spacerkiem w godzinę z kawałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 20:00 a czemu niby miałoby jej się spieszyć do domu????? masakra jakaś,... zapewne swym krokiem tylko czekała na to by ktoś ją porwał... jesteście nienormalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnl Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: 193.26.131.* 01.08.10, 22:53 Szczerze? Bywało tak, że wracałam sama do domu w środku nocy. Sporadycznie, ale jednak. I zawsze (!) szłam maksymalnie szybkim i pewnym krokiem. Właśnie po to, aby w jak najmniejszym stopniu ściągać na siebie niebezpieczeństwo. To jedna z podstawowych zasad. Należy brać odpowiedzialność za siebie! I zap***alać do domu tak szybko, jak to tylko możliwe, gdy się wraca samemu! Odpowiedz Link Zgłoś
katja Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 23:08 Gość portalu: mnl napisał(a): > Szczerze? Bywało tak, że wracałam sama do domu w środku nocy. Sporadycznie, ale > jednak. I zawsze (!) szłam maksymalnie szybkim i pewnym krokiem. Właśnie po to, > aby w jak najmniejszym stopniu ściągać na siebie niebezpieczeństwo. To jedna z > podstawowych zasad. > > Należy brać odpowiedzialność za siebie! I zap***alać do domu tak szybko, jak to > tylko możliwe, gdy się wraca samemu! Tak wlasnie idzie Iwona. Szybko i zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
endrzej Ona raczej porusza się, jakby była skrajnie 01.08.10, 19:27 zdenerwowana, wrogo nastawiona, sfrustrowana. Nie ma w tym nic a nic z ochoty na gorącą noc. No ale są tacy, co to - jak to w dowcipie - wszystko im kojarzy się z czołgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanasta Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 19:57 na goraca noc zakonczona czym znawco mowy ciala? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 zlasowane mózgi 01.08.10, 20:36 >Jako mezczyzna patrzac na jej chod i gesty ciala ta > dziewczyna miala ochote na goraca noc. Tak bym sobie pomyslal ... Własnie TY TAK SOBIE myslisz, bo przelwasz to, co ty sobie myslisz na to, co niby ona mysli . Jak kobieta lize lody, to nie dlatego , ze ma ochote na twojego malego i jej gesty o tym mówią, ale dlatego, ze ma ochotę na ten deser - a ty byś opwiadala wtedy, z e widzisz, ze jest wabiąca i chce seksu. Skąd sie tacy debile jak ty biorą? Tez z gwąłtu w dziecińtwie? A ten zgwalcony sedzia pewnie też wabił i kręcił tyłkiem, nosił krótkie spodenki i ma za swoje, sprowokował: sport.wp.pl/kat,1746,title,Skandal-w-Niemczech-Sedzia-zostal-zgwalcony,wid,12528247,wiadomosc.html?ticaid=1aa0c Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia68 Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m 01.08.10, 21:46 A jak Twoim zdaniem ma wracać do domu ładna dziewczyna? Kulić się, skradać pod płotami? Bo nie ma prawa iść normalnie ulicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budzik Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 11:37 Ale ty jesteś matoł... Idz pograj w piłkę dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 08:49 koleś, co ty gadasz?? piszę ci jako kobieta: to był normalny, w żadnym przypadku nieprowokacyjny chód. Szła pewnie, było jasno, mijała ludzi na ulicy, miała prawo czuć się bezpiecznie. A właśnie tacy kolesie jak ty, którzy widzą prowokację, są sprawcami nieszczęść i tragedii. Rozumiem, że ty byś tą biedną Iwoną zaciągnął za włosy do bramy i spełnił swoje egoistyczne i chore pożądanie, dlatego, że w twoim mniemaniu tego chciała?? niech cię szlag!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokole_oko Najważniejsze jest to czego nie widać... IP: *.chello.pl 01.08.10, 17:53 ...na monitoringu. Czy dwóch młodych mężczyzn wychodzących z wejścia nr 63 widziało Iwonę? Co tak bardzo mogło zainteresować 4 młodych mężczyzn skręcających prz wejściu 63 w str. ul. Piastowskiej, skoro jeden po drugim z zaciekawieniem odwracali głowy w kierunku tego wejścia - bardzo atrakcyjną młodą kobietę stojącą na skraju wejścia (?), kłótnie kobiety i mężczyzny (mężczyzn)(?). Czy kobieta z psem widziała Iwonę i mężczyznę idących w kierunku Brzeźna? Jak sądzę Policja pewnie już wie, bo przesłuchała świadków(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Najważniejsze jest to czego nie widać... IP: *.torun.mm.pl 01.08.10, 19:12 tam jest wejscie na plaze na ktorej są lokale burku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr jan Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.197.38.81.threembb.co.uk 01.08.10, 18:12 Czy to jakas znajoma redaktora ze taka sensacja medialna sie zrobila? Oczywiscie gazeta wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 19:25 nie, to tylko sezon ogórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr jan Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.197.38.81.threembb.co.uk 01.08.10, 18:15 moze powinni skorzystac ze zdjec satelitarnych google? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: *.tktelekom.pl 01.08.10, 18:35 O wielcy "Inteligenci" Gazety.pl to jest Paralotnia z napędem a nie motolotnia!!! Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd mi za was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA Poszukiwania Iwony z kamerą termowizyjną na mot... IP: 90.149.91.* 01.08.10, 18:37 Gazeta zamieszcza informacje, na temat zaginionej, ale tak malo istotne, ze to w ogole bez sensu, jakies poszukiwania kamera termowizyjna, a co one niby maja dac? Natomiast nie ma nic konkretnego o przesluchiwaniu swiadkow, o tym czy w ogole ktos sie zglosil w tej sprawie, tyle osob przewinelo sie w tym czasie (film z kamer) a wyglada na to, ze nikt sie nie zglosil. Rutkowski czepil sie najpierw tych rozmawiajacych pod klubem, bo jeden z nich dluzej popatrzyl na dziewczyne, teraz znowu morderce robia z faceta z recznikiem, bo sie rozgladal. Sprawa jest naglosniona, ale tak naprawde to wiemy bardzo niewiele, no chyba, ze nic nie wadomo i policji wstyd sie do tego przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa89 Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.rev.ne.com.sg 01.08.10, 18:43 Na onion forum dzisiaj ktoś wrzucił już drugi film z tą Iwoną a policja jej szuka w lesie!!! Oni chyba już jej coś zrobili bo wygląda na nim jakby się ich bardzo bała!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onion? Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 01.08.10, 19:00 taa jeśli jest na onionforum to napisz do policji maila, zrób zrzut i już ściema z tym filmem jak nie wiem co, po cholerę takie rzeczy wypisujecie? bawi was to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 19:16 Gość portalu: ewa89 napisał(a): > Na onion forum dzisiaj ktoś wrzucił już drugi film z tą Iwoną a policja jej > szuka w lesie!!! Oni chyba już jej coś zrobili bo wygląda na nim jakby się ich > bardzo bała!! Taaak? czekamy na link do filmu od wczoraj kłamliwa krowo (albo kłamliwy fiucie) Policja juz wie o twoim wczorajszym poście, mam nadzieje ze juz namierzyli cie po IP. Oczywiscie im pomożesz i pokażesz film, prawda? Z góry dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.ph.ph.cox.net 01.08.10, 19:34 > Taaak? czekamy na link do filmu od wczoraj kłamliwa krowo (albo kłamliwy fiucie > ) Może dlatego bo to nie są rzeczy przeznaczone do publikacji na ogólnodostępnym forum? Ważne, że policja wie. > Policja juz wie o twoim wczorajszym poście, mam nadzieje ze juz namierzyli cie > po IP. Oczywiscie im pomożesz i pokażesz film, prawda? Z góry dzieki, pozdrawia > m Ale mam nadzieje, że złożyłeś zawiadomienie na komendzie? Bo jeśli tylko tchórzliwie napisałeś jakiegoś maila, który nie ma mocy prawnej, to tak jakbyś wrzucił go do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 21:31 > Ale mam nadzieje, że złożyłeś zawiadomienie na komendzie? Bo jeśli tylko > tchórzliwie napisałeś jakiegoś maila, który nie ma mocy prawnej, to tak jakbyś > wrzucił go do szuflady. Oczywiście że na komendzie. Spodziewaj sie odwiedzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: :( IP: *.eicat.ca 01.08.10, 20:09 Wrzucili drugi film. Słabo się robi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 20:25 Zaraz ciebie tam wrzucą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczy Re: :( IP: 109.243.111.* 02.08.10, 18:43 Gość portalu: gość napisał(a): > Wrzucili drugi film. Słabo się robi :( Mam nadzieję, że ktoś dobierze się tym hienom do du.py Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinw Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.privacyfoundation.de 01.08.10, 20:37 Zajrzałem i ten film faktycznie tam jest, obrzydliwy do tego. Czemu nikt ich jeszcze nie namierzył?? W tle widać różne przedmioty, laptopa, moze po tym uda się ich zidentyfikować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.chello.pl 01.08.10, 21:03 Jak nazwali ten film?? zgłoście to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Przecież wiadomo gdzie jest!! IP: *.nplay.net.pl 02.08.10, 00:08 Gó.no jest na tym onion forum. Jakiś plik wrzucili, ale bez hasła, nie da się otworzyć. Zresztą policja na pewno to monitoruje i jakby coś tam naprawdę wrzucili to będą analizować treść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagranica Ostatnie chwile wedlug mojej opini IP: *.eastlink.ca 01.08.10, 18:44 Witam, Ogladajac ostatnie chwile nagrane Iwony, pierwsza mysl jaka mnie przyszla do glowy to, ze musial ten fagas z recznikiem Ja zaatakowac zaraz po tej kamerze, uzywajac tego recznika. Nastepnie przy szamotanine uzyl piachu zakrywajac twarz.... gdy stwierdzil,ze dziewczyna nie oddycha...wykopal dluga dziure zaraz pod zywoplotem i tam ja ukryl. Jest to dosc blisko jej domu. Prosze mnie nie brac za jakiegos jasnowidza, ale realnie tylko tak moglo byc. Facet nie mial auta zeby ja wywiesc gdziez do bunkrow..czy mocharow, bo juz 0 5-tej wschodzi slonce i kreca sie ludzie. Chyba, ze ten drugi facet co za nim szedl bral tez udzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strax Re: Ostatnie chwile wedlug mojej opini IP: *.chello.pl 01.08.10, 19:14 Tam nie ma żywopłotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Ostatnie chwile wedlug mojej opini IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.10, 20:27 Gość portalu: zagranica napisał(a): > Prosze mnie nie brac za jakiegos jasnowidza, ale realnie tylko tak > moglo byc. Facet nie mial auta zeby ja wywiesc gdziez do > bunkrow..czy mocharow, bo juz 0 5-tej wschodzi slonce i kreca sie > ludzie. > Chyba, ze ten drugi facet co za nim szedl bral tez udzial? A to jednak było ich trzech, skoro szedł jeden za drugim, no proszę i kto by się spodziewał? A co do wstawianego tu info o jakimś dziwnym filmiku, to zapewne kiepskiej jakości zagrywka psychomanipulacyjna milicji, by odwrócić uwagę od istoty sprawy, tak zawsze jest w podobnych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś