Dodaj do ulubionych

Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest...

IP: *.chello.pl 04.08.10, 13:06
Kiedy w końcu skończycie z tymi głupotami? Jak można pisać poważnie o jakimś
"jasnowidzu" tak zupełnie na serio? Tak jak on to można wszystko przewidzieć -
"gdzieś w pobliżu jest nieutwardzona droga". Wszędzie są jakieś nieutwardzone
drogi, czy to znaczy, że pan jasnowidz ma rację?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmm Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: 94.42.124.* 04.08.10, 13:13
      To może trzeba do pomocy jeszcze jedną osobę jasnowidzącą? Zawsze to
      to jakaś dodatkowa pomoc może być. Może ktoś, kto posiada takie
      zdolności nadprzyrodzone ma swoje wizje i przeczucia niech pisze.
      Jakoś wczułam się w ten tamat mocno podobnie chyba jak większość
      osób. Bo szkoda mi Rodziny Iwony i samej Iwony
      • Gość: Nicole Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:24
        Dzisiaj rano to napisałam. Jestem z drugiego końca Polski, nie znam
        Gdańska. Dopiero teraz przeczytałam, że jasnowidz Jackowski szukał w
        miejscu, w którym podałam, dziewczyny i że jest woda... Porównajcie
        moją wizję z wizją Jackowskiego. Przypadek?

forum.gazeta.pl/forum/w,769,114899774,114927317,Przeczucie.html?wv.x=2
        • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 15:29
          No, to przeczucie to raczej, wskazujac na okolicznosci, bloody obvious.

Co innego, jakby ktos mial konkretna wizje np. tablicy rejestracyjnej.
          • Gość: sadg Może radiesteta albo wróżka Klara pomoże... IP: *.jmdi.pl 04.08.10, 18:07
            Nie nie ... wiem lejmy wosk , wosk nam wskaże drogę ... Czasem się zastanawiam
            czy ci ludzie chodzili do jakiejś szkoły czy moze chowali się w piwnicy. Bój o
            krzyż to przy tych bzdurach szkoła wyższa.
      • Gość: Czarnowidz A osoba czarnowidząca nie byłaby pomocną? IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:05
        > To może trzeba do pomocy jeszcze jedną osobę jasnowidzącą?

A osoba czarnowidząca nie byłaby pomoc w poszukiwaniach?
        • Gość: zaku Re: A osoba czarnowidząca nie byłaby pomocną? IP: 91.231.82.* 29.05.13, 00:59
          juz bym wola zatrudnic Rutkowskiego on by wyjasnił , ma znajomosci w szemranych towarzystwie a nie Jackowski ktory mówi ogólnikowo
    • Gość: xo Kompromitacja Gazety, coraz bliżej wam do Faktu IP: *.chello.pl 04.08.10, 13:14
      A później zdziwieni i zniesmaczeni tym co działo się wczoraj w
      Warszawie. Promujecie zabobon i naciągaczy żerujących na ludzkiej
      głupocie. Co za poziom.....
    • Gość: wołk Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: 195.116.120.* 04.08.10, 13:14
      super ekspres i fakt zaczynaja mi się jawic jako bardzo poważne
      gazety.... :-) z góry przepraszam za tą uwagę, bo temat śmieszny
      nie jest, ale GW juz zaczyna przekraczać granice absurdu
    • fresh022 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:20
      po diabła ktos miałby ja zamordowac jak wtedy szło tyle ludzi , nie wierze ze
      akurat ona... jak juz to ten gosc z tym ręcznikiem , tylko on albo ktos
      podjechal i ja do auta wsadzil i wywiózł -tylko taki sceny mam w głowie !!! a
      czy nie mozna sprawdzic po zasiegu tel gdzie on jest?? pomimo ze bateria padła??
      nie mozna tego sprawdzic ???....
      • Gość: gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:25
        Fresh022- nick w pelni oddaje Twoje zdroworozsadkowe podejscie do sprawy:/

Telefon zapewne został zlokalizowany, jako pierwszy- i tam, gdzie sygnał został "zerwany" skierowany pierwsze kroki.

Telefon jest już pewnie na dnie morza, lub koroduje w leśnym poszyciu- optymistycznym(przy całym tragizmie sytuacji) wariant jest taki, że tel został odnaleziony/ skradziony i jako taki znajdzie sie w jednym z lombardow/ punktow gsm gdzie ktoś go uruchomi i tak być może zostanie zlokalizowany (za czas jakiś, a może już jest???) nie dowiemy sie.
      • Gość: Czarnowidz Perpetuum mobile IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:14
        > czy nie mozna sprawdzic po zasiegu tel gdzie on jest?? pomimo ze bateria padła?
        > ?
        > nie mozna tego sprawdzic ???....

Stary, jak już opracujesz metodę, by bez baterii urządzenia elektryczne działały, to kupuję eko-elektryko-wóz.

Akumulatorów nie będę łądował, a auto pojedzie.
    • Gość: kropek Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:20
      hehe,
      no ja też mam wizję: tam gdzie jest jest coś zielonego i coś o dziwnym kształcie
      i jeszcze czuję specyficzny zapach, ale nie wiem jeszcze jaki.... założę się, że
      wizja jest trafna!

a tak poważnie: nie wydaje mi się, żeby ją kiedykolwiek odnaleźli, może za kilka
      lat i to przypadkiem. tym bardziej jeśli na początku jeszcze żyła, to przez ten
      szum medialny, jej szanse na przeżycie zmalały. a jeśli ktoś ją zabił, to raczej
      na pewno wywiózł jej ciało gdzieś bardzo daleko i jeszcze dobrze je ukrył.
      na początku wszyscy wierzyli że się znajdzie, ale jak widać- za dużo się
      naoglądaliśmy amerykańskich seriali, a tu mamy policję, a nie CSI...
      • fresh022 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:25
        niech ktos mi odpowie jak to jest z tym tel. czy nie mozna namierzyc sygnału
        tel. pomimo ze wyłaczony ?? a jak ktos zadzwoni z komórki i powie ze bomba
        podłozona do waznej instytucji i wyłączy tel i co tez go nie znajda ??? bo
        miala tel przy sobie ....
        • Gość: ciekawski Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: 89.204.153.* 04.08.10, 14:01
          A możesz powiedzieć, jakim cudem wyłączone urządzenie mogłoby
          wysyłać sygnał? Można tylko sprawdzić, do których stacji bazowych
          logował się telefon, kiedy był włączony. Po wyłączeniu jest to
          fizycznie niemożliwe, bo telefon nie łączy się z siecią. Za dużo się
          naoglądałeś filmów sensacyjnych, obawiam się.
          • fresh022 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 16:18
            Ja własnie nie z filmów taka wiedze posiadam , a mianowicie z głowy i róznych
            artykułów. Własnie teraz wyczytałam ze np. po katastrofie samolotu w smolensku
            tel . borowca działał- to tez dziwne . A poza tym tel łączy sie ze stacjami tj.
            pisales. I nie wierze by nie mozna bylo namierzyć sygnału. :(

Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> A możesz powiedzieć, jakim cudem wyłączone urządzenie mogłoby
            > wysyłać sygnał? Można tylko sprawdzić, do których stacji bazowych
            > logował się telefon, kiedy był włączony. Po wyłączeniu jest to
            > fizycznie niemożliwe, bo telefon nie łączy się z siecią. Za dużo się
            > naoglądałeś filmów sensacyjnych, obawiam się.
      • Gość: gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:30
        Polecam wczytywać się w artykuły i publikacje- nie tylko na GW, ale także(głównie) w polityce...
        Po pierwsze- jeżeli zabił ją ktoś, kto wcześniej tego nie zaplanował ( w afekcie) to zapewne nie zorganizował profesjonalnie ukrycia zwlok.
        Dziala to tak, jak przy porwaniu- albo ukryjesz cialo/ osobe od razu w przygotowanym wczesniej miejscu, albo potem sie nie odwazysz- zbyt duze niebezpieczenstwo (artykul na temat "zachowania podczas porwania w polityce" ) dlaczego? wysokie prawodpodobienstwo, ze ktos zobaczy, ze zatrzyma cie policja do rutynowej kontroli, ze peknie ci opona w aucie, ze ktos bedzie chodzil na spacer, ze na monitoringu zobacza, jak cos dziwnego niesiesz,opcji jest wiele- sadze, ze sprawa iwony rozegrala sie albo w ktoryms z lasow (oby nie pomiedzy sopotem i gdynia- bo i taki byl sygnal na poczatku-sprawa wygasniecia sygnalu z komorki), albo ktos ja "podwiozl"...
        • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:32
          No ale to wiadomo i bez jasnowidza. Poczytaj sobie jakikolwiek
          podrecznik do kryminalistyki, a zobaczysz, jak wygladaja statystyki
          tego gdzie znajduje sie z reguly cialo (np. w 90% cialo znajduje sie w
          dolinie, a nie na wzniesieniu).
          • Gość: gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:38
            A mogłabyś/mógłbyś polecić jakąś przystępną laikowi pozycję?

Z czego wynika fakt, iż 90% znajduje się w dolinie?czy z tego, że naturalnym wydaje się chęć ukrycia zwłok w zagłębieniu/ dole?

*(absstrahując od faktu, iz wszyscy mamy nadzieję, iż Iwona żyje)
            • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:45
              Z tego, ze niezywe cialo jest ciezkie w transporcie, i z reguly
              przestepcy nie chca targac go ze soba dluzej, niz jest to potrzebne.
              Zaciagniecie bezwladnego ciala na jakiekolwiek wzniesienie jest
              cholernie trudne; mozna je np. zawiezc samochodem (chociaz bardziej
              mowa o nierownosciach terenu na malym obszarze, a nie gorach w sensie
              lancuchow gorskich), ale (jak przynajmniej twierdzi moj
              podrecznik)wiekszosc cial zakopywanych jest w plytkich grobach, a na
              wzniesieniach i pochowek i samo naruszenie ziemi bardziej byloby
              widoczne. Tyle kryminologia (BTW, widzialam tez jakies statystyki, ze
              - i tu nie pamietam, jaki byl to procent, ale zdecydowanie duzy -
              ciala osob zaginionych znajduja sie przecietnie 2, 3 km od miejsca
              zaginiecia. Oczywiscie sa indywidualne sprawy typu Fritzl/Kampusch,
              chociaz te dziewczyny tez byly przetrzymywane w domu/blisko domu).
              • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:50
                Z drugiej strony, sprawy naglasniane przez media to z reguly te sprawy,
                ktore nie zostaly rozwiazane w pierwszych dniach, wiec i nie do konca
                reprezentatywne.

Tam w Brzeznie jest jakas szkola, prawda? Sprawdzono woznych, i tych,
                ktorzy tam po-legalnie pomieszkuja?
                • Gość: Gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:56
                  nie mam bladego pojęcia- wiem jedno, z doniesień prasowych wiemy to, co mamy wiedzieć- nie jestem jakimś piewcą osiągnięć policji, ale na pewnoe trzepią wszystkich, gdyż nagle zaginięcie nastolatki urąga do sprawy ogólnonarodowej i po raz kolejny Rutkowski zarzuca im opieszałość i brak skuteczność i profesjonalizmu w działaniu- na pewno jest spina na działanie i trzepią wszystkich- zasadnie bądź nie...

• Gość: GALL Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:51
                Uwazaj- zaraz "zyczliwi" internauci...zrobia z jej ojczyma Fritzla:/

Wniosek nasuwa się jeden...i dość konkretny- jej po prostu w tym pasie leśnym nie ma.... i tyle.

Czy przypominasz sobie coś nt. tego, że na początku doniesień było info, iż sygnał z tel. zaniknął w okolicach sop/redłowa?
            • Gość: analityk Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: 217.17.40.* 12.08.10, 22:38
              Opcja
              A.Dali pigułę i robi już w "Reichu"
              B. Wywieźli gdzieś w lasy za Wejherowo i szukajcie teraz sobie...
              C. Ciekawe, cy plażę dokładnie przeszukali???
        • Gość: Czarnowidz Nie odsyłaj do konkurencji. Liczą się reklamy! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:17
          > Polecam wczytywać się w artykuły i publikacje- nie tylko na GW, ale także(główn
          > ie) w polityce...

Nie odsyłaj do konkurencji!
          To w Wyborczej mają się dziesiątki tysięcy reklam wyświetlić w pierwszostronicowej kampanii Iwona Wieczorek.
      • Gość: s-1 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 15:29
        Gość portalu: kropek napisał(a):

> hehe,
        > no ja też mam wizję: tam gdzie jest jest coś zielonego i coś o dziwnym kształci
        > e
        > i jeszcze czuję specyficzny zapach, ale nie wiem jeszcze jaki.... założę się, ż
        > e
        > wizja jest trafna!
        >
        > a tak poważnie: nie wydaje mi się, żeby ją kiedykolwiek odnaleźli, może za kilk
        > a
        > lat i to przypadkiem. tym bardziej jeśli na początku jeszcze żyła, to przez ten
        > szum medialny, jej szanse na przeżycie zmalały. a jeśli ktoś ją zabił, to racze
        > j
        > na pewno wywiózł jej ciało gdzieś bardzo daleko i jeszcze dobrze je ukrył.
        > na początku wszyscy wierzyli że się znajdzie, ale jak widać- za dużo się
        > naoglądaliśmy amerykańskich seriali, a tu mamy policję, a nie CSI...

Tak, w Polsce się to wszystko dzieje i oby Jasnowidz się mylił, ale co z tą
        zielenią, tak wielu ją widzi, a może ta woda to piasek ...?
        A może wcale zaginięcia nie było i wszystko się wyjaśni jeszcze?
        Ale jak nie, to dziś już powinno być wszystko wiadomo
    • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:22
      Tez jestem zgorszona wrecz faktem, ze panu Jackowskiemu daje sie
      publicity. To promowanie ciemnogrodu. Proponuje przeczytac ksiazke
      'Swiat nawiedzany przez demony' Carla Sagana;

pl.wikipedia.org/wiki/Świat_nawiedzany_przez_demony
    • Gość: es Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.ip.jarsat.pl 04.08.10, 13:24
      Dziewczyna nie żyje, jest 1000m od domu rodzinnego, w murowanym budynku.
      • Gość: ikke Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.110.65.80.static.introweb.nl 04.08.10, 13:33
        juz drugi raz cos podobnego napisales.... Jak cos wiesz naprawde, to
        skontaktuj sie z policja
        • Gość: Regał Ironia IP: *.chello.pl 04.08.10, 15:35
          Koleś ironizuje, w końcu skoro byle lump jasnowidzący, pierdzący i
          inne "ący" służy Gazecie jako wyrocznia, to czemu nie jakiś
          internauta - i jeden i drugi plotą bzdury. A ten murowany budynek...
          może naszemu forumowiczowi kupa zanadto uciska jelita i stąd te
          natrętne wizje domku z serduszkiem.
          • Gość: Czarnowidz Najważniejsze, że oglądalność reklam rośnie! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:24
            > Koleś ironizuje, w końcu skoro byle lump jasnowidzący, pierdzący i
            > inne "ący" służy Gazecie jako wyrocznia

Najważniejsze, że oglądalność reklam rośnie!
    • ele_gancki Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... 04.08.10, 13:31
      Dwie dziewczyny pokłóciły sie o przystojniaka z dyskoteki. Przyjaciółka była wściekła, że przystojniakowi jednak bardziej wpadła w oko Iwona, a nie ona, zwłaszcza że bardzo jej zależało na tym kolesiu. Postanowiła odegrać się na Iwonie i zadzwoniła do znajomych bandziorów, by Iwonę trochę nastraszyli i uciszyli, by ta mogła pójść w tany z przystojniakiem. Bandziory trochę przegieli z nastraszeniem i mamy efekt. Po Iwonie ani śladu. To niestety, ale klasyka gatunku, zazdrość o chłopaka i zemsta.
      • Gość: Gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:41
        ???

Jaja sobie robisz?
      • Gość: ... Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.pila.vectranet.pl 04.08.10, 15:07
        co za bajka....
        gdzie osoby młodociane mają znajomych bandziorów? W Ameryce to tak -
        wszystkiego się można spodziewać, ale nie w Polsce...
      • Gość: boshe Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.centertel.pl 04.08.10, 16:09
        co ty gościu bredzisz? Po pierwsze to właśnie koleżanka Iwony wpadła w oko temu
        kolesiowi i to Iwonka była zazdrosna, że on tańczył nie z nią. Więc jaki motyw
        miałaby ta przyjaciółka? Stuknij się w łeb!
      • Gość: robert,szcz Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.chello.pl 05.08.10, 01:08
        Przypuszczam ,ze masz pewna racje,zwlaszcza,ze w pubie pod parasolami,2 gosci
        sie czaiło,udajac ,ze sie nie znaja,zawisc niektórych osób nie zna
        granic,pisalem o nich w innym forum,przyjzycie sie sposobowi poruszani
        pierszego,w bialych spodenkach,i drugiemu łysemu,jak nerwowo przyklada telefon
        na 3 sekundy,poza tym widoczna komunikacja miedzy nimi(dyskretna)
      • Gość: Czarnowidz Oficjalnie: zazdrość Iwony o jednego z chłopaków IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:35
        16 lipca, ok. godz. 22 Po Iwonę i jej koleżankę na osiedle Jelitkowski Dwór przyjeżdża trzech kolegów. Byli umówieni już wcześniej, w planach jest wspólna impreza. Wstępują do sklepu i jadą do ogródków działkowych przy ulicy Reja w Sopocie. Siedzą przed domkiem, piją alkohol. Iwona wypija ok. ćwierć litra wódki.

17 lipca, ok. godz. 00.30 Cała grupa zamawia taksówkę na al. Niepodległości, na wysokości skrzyżowania z ul. Reja. Jadą na ulicę Bema. Wchodzą do dyskoteki Dream Club w Krzywym Domku. Nie piją, ale w czasie zabawy atmosfera między nimi psuje się. Dziewczyny kłócą się. Najprawdopodobniej powodem jest zazdrość Iwony o jednego z chłopaków.

godz. 3.01 Iwona wychodzi z dyskoteki. Jest wściekła, do domu postanawia wracać sama.

trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8188925,Zaginiecie_Iwony__Odtwarzamy_minute_po_minucie.html
      • Gość: Dawid H Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.chello.pl 02.10.10, 15:10
        Co ty ku... , gadasz za bzduryy idiioootoo !!
    • Gość: beno nie czepiać się Jackowskiego! to porządna firma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:31
      On przyjechał w ramach gwarancji, przytulił kasę za wizje, ale niestety po
      "wiśni" jej nie miał ( wiadomo teraz wszystko schodzi na psy ), więc w ramach
      gwarancji, szuka na piechotę...

Ciekawe ile by wziął za znalezienie tej faktury za remont auta Karnola w firmie
      Grobla...
    • Gość: Ja kasa? IP: 78.46.79.* 04.08.10, 13:31
      Ojczym jest wplywowa osoba, prezesem znanej firmy oraz
      udzialowcem innych. Czy napewno ma uregulowane wszystkie zobowiazania? Moze to
      klucz do wyjasnienia sprawy. "Corka" porwana dla okupu a akcja perfekcyjnie
      zorganizowana przez obcokrajowcow?

• Gość: gall Re: kasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:35
        To poważne insynuacje- może coś więcej?

W dzisiejszych czasach większość spółek ma ogony płatnicze... nie porywa się jednak członków ich rodzin- są inne sposoby- uwierz...
      • merlinka99 Re: kasa? 08.08.10, 15:40
        Aaaaa, no to nareszcie wiadomo dlaczego tyle szumu wokol tej sprawy...
        Czy gdyby zaginela jakas biedna dziewczyna to policja tez by tak sie starala? I
        czy prezydent Karnowski tez by sie tak anagazowal?... I media tez by codziennie
        o tym pisaly?
    • Gość: Gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:33
      Ja nie popieram alternatywnych metod... i ich promowania
      Z drugiej strony- mijaja kolejne dni- bedac na miejscu jej rodziny chwytalbym sie juz wszystkich mozliwosci... lacznie z Rydzykiem, Ludzmi broniacymi krzyza i Krazacym wokol spirytem Kaczynskich- sorry za dygresje, ale naprawde nie dziwie sie rodzinie p. Wieczorek

Dziwie sie tylko GW, ktora skwapliwie korzysta z kazdej okazji by poinformowac nas o wszystkim, co dzieje sie w sprawie...
      i sobie sie dziwie, ze non stop wchodze na GW w poszukiwaniu nowych wiesci
      • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:40
        Dlatego nikt nie ma pretensji do rodziny, na miejscu matki robilabym
        dokladnie to samo, ale do ludzi, ktorzy wykorzystuja rozpacz rodziny i
        proponuja takie idiotyczne metody.
        • Gość: Gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:42
          Sek w tym, ze mi nikt nie musialby tego podpowiadac- sam(niestety) szybko sam bym na to wpadl- lacznie z naglosnieniem sprawy w mediach i pilnowaniem by codziennie trafialo cos do mediow
      • Gość: Czarnowidz Oglądalność reklam mocno wzrosła IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:37
        > Dziwie sie tylko GW, ktora skwapliwie korzysta z kazdej okazji by poinformowac
        > nas o wszystkim, co dzieje sie w sprawie...
        > i sobie sie dziwie, ze non stop wchodze na GW w poszukiwaniu nowych wiesci

Dzięki kampanii Iwona Wieczorek oglądalność reklam mocno wzrosła.
    • blue911 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 13:38
      A ja mam wizje,ze ten szarlatan niezla kase ciagnie od podatnikow,a
      potem jak cos to czmychnie zagranice i slad po nim zaginie.
      Zacznie "widziec" rzeczy u Polonii rozsianej po swiecie.
    • Gość: ala Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 13:41
      Ja mam wizję że ten jasnowidz to pic na wodę.
      • Gość: Kasia Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.10, 13:58
        Jackowski odnalazl mnostwo osob, to prawda, ze jest medialna osoba,
        zwlaszcza, ze z jego uslug korzyta policja, jest dobry w tym , co
        robi, ale nikt nie jest nieomylny. Jest cos dziwnego w tej sprawie,
        dajmy pracowac fachowcom. Zal mi rodziny. Tak bardzo zal.
        • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 14:13
          Jackowski moze miec i dobre intencje i szczera wiare w to, ze ma
          nadprzyrodzone zdolnosci, ale niestety zadne badania jak dotad nie
          potwierdzily istnienia tego typu umiejetnosci. Wrazliwy spolecznie i
          majacy jakas tam wiedze czlowiek moze trafic od czasu do czasu i
          wtedy jest 'sukces', ale nie wykracza to poza rachunek
          prawdopodobienstwa.

W tej sprawie, niestety, nie ma nic dziwnego, jest niestety bolesnie
          typowa dla tego typu zaginiec. Wpisz sobie w google Amy Fitzpatrick,
          Claudia Lawrence, Madeleine McCann, i Natalee Holloway, Brooke
          Wilberger (sprawa rozwiazana).
          • Gość: gall Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:22
            "Brooke Wilberger (sprawa rozwiazana)"

Masakra... po prostu masakra- dzieki za info.
            Interesująca sprawa, choć wielu może się wydawać, iż u nas "takie rzeczy się nie dzieją"
            • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 16:12
              Zobacz jeszcze 'Maura Murray' ... sprawa nierozwiazana, bardzo ciekawa.
              • Gość: wdrodze Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.aster.pl 04.08.10, 18:57
                Ciekawa jest też sprawa Jon Benet Ramsey.
      • Gość: Kasia Jackowski w sprawie Iwony Wieczorek IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.10, 13:59
        Jackowski odnalazl mnostwo osob, to prawda, ze jest medialna osoba,
        zwlaszcza, ze z jego uslug korzyta policja, jest dobry w tym , co
        robi, ale nikt nie jest nieomylny. Jest cos dziwnego w tej sprawie,
        dajmy pracowac fachowcom. Zal mi rodziny. Tak bardzo zal.
    • Gość: ekumeniczny Uzcie jasnowidza to bardzo niedobry pomysl IP: *.dsl.bell.ca 04.08.10, 14:01
      Proponuje policji sprawdzic na monitoringu wszystkie samochody
      odjezdzajace z tamtego miejsca o tamtej porze dnia. Tych samochodow
      nie bedzie duzo jako ze bylo bardzo wczesnie rano.
      Ten bandyta nie mial czasu zaplanowac swojej zbrodni wiec musial
      popelnic wiele pomylek.
      • Gość: Marko Re: Uzcie jasnowidza to bardzo niedobry pomysl IP: 217.147.104.* 04.08.10, 14:15
        Bardzo dobry pomysl.
      • Gość: Czarnowidz Przeszukać bagażniki IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 14:54
        > Proponuje policji sprawdzic na monitoringu wszystkie samochody
        > odjezdzajace z tamtego miejsca o tamtej porze dnia. Tych samochodow
        > nie bedzie duzo jako ze bylo bardzo wczesnie rano.

Przeszukać bagażniki wszystkich tych samochodów.
        Pewnie dziewczyna jeszcze tam leży, po kilku tygodniach.

Prosimy o kolejne świetne pomysły.
    • Gość: Brisztonc Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:04
      Ja mam tak samo...Jestem z Lodzi i od dwoch tygodni codziennie wchodze na
      gazete czytac nowe wiesci.....Tak bardzo chcialbym zeby sie odnalazla zywa..:(
      • Gość: Jeanne Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: 217.153.176.* 04.08.10, 14:25
        ja robie dokładnie to samo co Ty. i płakać mi się chce. z Warszawy jestem i
        codziennie idę spać z myślą, ze ją znaleźli. ale obawiam się, że ona nie żyje.
        jesli nas obcych ludzi tak poruszyła ta historia, to jak się czuje matka? nie
        jestem w stanie tego sobie wyobrazić. bardzo mi żal tej dziewczyny. miała przed
        sobą całe życie.
    • Gość: Yassmin Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: *.noblebank.pl 04.08.10, 14:12
      Jackowski jest świetny w tym co robi. Wiadomo że nie ma ludzi
      nieomylnych. Jego działania na pewno nie zaszkodzą sprawie a moga
      tylko pomóc.
    • Gość: sokole_oko Drewniane budy to są przy głównym pasażu IP: *.chello.pl 04.08.10, 14:14
      a w tle drzewa, mówię o tych budach gastronomicznych przy głównym
      pasażu prowadzącym na molo, od ulicy Czarny Dwór.
      • Gość: Gall Re: Drewniane budy to są przy głównym pasażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:23
        Są też wcześniej- przy jelitkowie...
        • croyance Re: Drewniane budy to są przy głównym pasażu 04.08.10, 14:27
          A wiecie, co mnie interesuje: taki niby wierzacy kraj, afery z
          krzyzami, wiara w nadprzyrodzone (jasnowidz), a nie widzialam jeszcze
          doniesienia (co nie znaczy, ze tak sie nie dzieje) o tym, co robi
          parafia Iwony? Nie zostala zorganizowana zadna msza za jej szczesliwy
          powrot? Zadne wsparcie? Ksiadz sie nie zglosil do matki? Co za sens
          mieszkac w kraju katolickim, jak w takiej sytuacji WSPOLNOTA, do
          ktorej sie nalezy, nie zachowuje sie jak wspolnota?
          • Gość: Gall Re: Drewniane budy to są przy głównym pasażu IP: *.centertel.pl 04.08.10, 20:07
            Kasa misiu...kasa

Jesli ksiadz sie zglosil(jesli miala taka potrzebe) to po to, by stanowic dla
            niej opoke i oparcie- wysluchac, porozmawic, wzmocnic-tak to widze.... a ze
            banda moherow nie spotkala sie na wspolnych modlach w intencji odnalezienia
            iwony??? no coz...walcza o krzyz- lechowi bardziej potrzeba wsparcia...przeciez
            ich polska umiera
    • mija799 Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... 04.08.10, 14:27
      Każda metoda jest dobra. W takich sytuacjach trzeba się chwytac
      wszystkiego, więc się nie dziwię. Bardzo współczuję rodzinie,
      bardzo, a dla tego kutasaa, który to zrobił - kara śmierci. Jaka
      szkoda, że w naszym dziwnym kraju jeszcze nie funkcjonuje:-(.
      • Gość: ;-0 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.10, 16:06
        wierze w wizje... sam miałem kiedys, a w duchy nie wierze, krzyzowcem pałacowym
        nie jestem... ale skoro komus cos podpowiada zadam pytanie czy ktos sprawdził
        studzienki kan., szamba itp? nie oczekujcie ze 13posterunek oswieci...
        podpowiadajcie jakies rozwiazania moze rozwiaze sie ten rebus predzej niz sprawa
        olejnika ... a moze jest na morzu co widziały radary w tym dniu na naszym wybrzezu?
      • hatake Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 08.08.10, 19:59
        Jasnowidzenie to bzdura.

Kara śmierci jest nieskuteczna.

Cieszę się że nie wszyscy są tacy jak ty.
    • Gość: Bembełuch Jasnowidze, uzdrowiciele, wróżki... IP: *.chello.pl 04.08.10, 14:28
      A gdzie zdrowy rozsądek i nowoczesne techniki wykrywania
      przestępstw? Ja proponuję dać do tego melanżu jeszcze Aidę - mega
      naciągaczkę, co przewiduje przyszłość (jakieś 10 lat temu brała 300
      PLN za niecałą godzinę bajdurzenia) oraz Nowaka z Polsatu, co
      energetyzował wodę. Rzygać się dosłownie chce, skoro autorytetem w
      sprawie kryminalnej są - skompromitowany Rutkowski oraz koleś z
      twarzą nałogowego alkoholika, który "widzi oczyma duszy".
      • Gość: ania Re: Jasnowidze, uzdrowiciele, wróżki... IP: *.chello.pl 05.08.10, 13:38
        haah racja
    • Gość: nobo nobo Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: *.ta.pl 04.08.10, 14:36
      Gdzie może być? Może być wszędzie, lecz nie ma jej tam, gdzie szukają- po tych
      parkach, czy lasku, jak to z mapki wygląda. Tak sobie dywagujemy, bo przecież
      policja to nie Rutkowski, który już wskazał trzech czy czterech sprawców, z
      czego jednego ujął- a okazało się, że za każdym razem rzuca grochem o ścianę i
      tylko szumu robi, więc takie to dywagacje luźne, lecz proste. Nie ma teorii
      spiskowych, są tylko przypadki. Osobnicy popełniający zbrodnie to nie
      mistrzowie zbrodni o jakich czytamy w książkach. To oczywiste. Nie da się
      zaplanować idealnej zbrodni w stylu: "tutaj wykopię dołek taki a taki, a tutaj
      się zaczaję...będę szedł boso i udawał pijanego, to nikt na mnie nie zwróci
      uwagi, a potem zarzucę ręcznik i złapię ofiarę". Nie da się, bo istnieją
      czynniki zewnętrzne: chodzą ludzie, jeżdżą samochody, szczekają psy, miauczą
      koty, meczą kozy i beczą barany takie jak ja. Została wykorzystana sytuacja i
      na tym należy się skoncentrować. Nie na tym- jak to zrobiono, tylko: gdzie
      najprawdopodobniej doszło do konfrontacji napastnika/ów z zaginioną.
      Kilka faktów:
      - gdyby została w tym lesie, tym lasku(czy parku) pozbawiona życia, to na
      pewno nie w sposób długotrwały i ryzykowny.Jest lato, kręci się dużo ludzi, a
      park nie jest miejscem spotkania demonów i diabłów, więc nie wszyscy się boją
      tam wchodzić. Zatem można domniemać, że akt agresji byłby działaniem z
      zaskoczenia- szybkim i bezpośrednim atakiem. Ryzyko krzyku, ucieczki- to
      wszystko spieprzyłoby misterny plan, jeśli takowy napastnik by posiadał.
      - co za tym idzie: gdyby taki szybki atak nastąpił w parku (lasku), to
      napastnik z misternym planem nie szedłby za zaginioną, bo za cholerę nie miał
      pojęcia, czy pójdzie ona przez lasek(park), plażę, czy też prosto.Chyba, że
      łaził jak ostatnia dupa przez kilka/naście dni za wszystkimi pannami na tej
      promenadzie, ale od tego jest monitoring, by sprawdzić. Więc "misterny
      zabójca", który się pojawia we wszystkich tutaj teoriach spiskowych, musiałby
      siedzieć w tym lasku.
      -jeśli atak był szybki, a zwłoki (oby nie zwłoki) ukryto w miejscu
      nieodległym, to przecież w takie upały nie potrzeba by psów, by "wyczuć" gdzie
      leżą...a psy by wyczuły od razu. Nie jest możliwe, by ktoś, kto działał
      impulsem miał ze sobą saperkę i rył jakieś głębokie doły w parku(lasku), który
      przecież jest poorana systemami korzennymi drzew. Kopałby i kopał, a potem
      jeszcze musiałby zasypać.
      -jeśli znalazł jakieś naturalne zagłębienie i tam miałby ukryć ciało: byłoby
      "czuć". Nie woziłby przecież piasku taczkami, a wziąć piasek nie jest łątwo.
      Okryłby gałęziami i tyle, prysnął gdzie pieprz rośnie.
      Stąd też, by się nie rozpisywać za bardzo i za dużo, ja widzę tylko trzy
      możliwości i nie muszę do tego dodawać daru prekognicji:
      - samochód i uprowadzenie;
      - plaża i utopienie (brak ciała i obecność tzw. wschodooglądaczy na 90% to
      wyklucza);
      - ucieczka (lecz tutaj policja wie najwięcej o Iwonie, nam się tylko coś
      wydaje, że ją znamy, bo oglądamy zdjęcia i czytamy strzępy doniesień, policja
      wie, czy miałaby, czy nie miałaby powodów do ucieczki, stąd tak długie
      przesłuchania rodziców).
      Najważniejsze jest jednak nie "jak?", tylko "gdzie?" zaginęła, gdzie widziano
      ją po raz ostatni, ile metrów od ostatniej kamery monitoringu.
      Mam nadzieję wielką, że żyje. Niech będzie w górach, niech będzie nad
      jeziorem, czy gdziekolwiek...z chłopakiem, z kolegą, ale niech żyje.
      • Gość: Skafia Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.igloonet.pl 04.08.10, 15:07
        nobo nobo ja bym wykreslila - "ucieczka (lecz tutaj policja wie najwięcej o
        Iwonie, nam się tylko coś
        wydaje, że ją znamy, bo oglądamy zdjęcia i czytamy strzępy doniesień, policja
        wie, czy miałaby, czy nie miałaby powodów do ucieczki, stąd tak długie
        przesłuchania rodziców)"
        ponieważ: dlaczego miałaby uciekać z domu o godzinie ok. 4:30 nad ranem?
        Dlaczego miałaby uciec z domu zaledwie 15 minut drogi od niego? Uciekłaby z domu
        w tym co miała na sobie, bez dokumentów, bez jakiegolweik przygotowania?
        uciekłaby po całonocnej imprezie (skacowana, nie bardzo nadawałaby się na
        ucieczkę w Polske czy świat.
        Dlatego ja raczej odrzucam ucieczkę, biorę pod uwagę porwanie -ok.80%: wsadzili
        ją do samochodu i wywieźli gdzieś w Europę do burdelu
        -znajomi ewidentnie coś kręcą, ale żeby chcieli ja porwać i przetrzymwywac 14
        dni? Cóż za ludzie musieliby to być...Wiem, wiem nie tacy ludzie chodzą po
        świecie...
        - i ostatnia możliwość, przypadkowy męzczyzna( stawiałabym na tego z recznikiem)
        zobaczył ładną dziewczynę, szedł za nią, nadarzyła się okazja, zaciągnął w
        krzaki, zgwałcił ---i zabił ukrywajac gdzies ciało w lesie/parku ( ale skoro
        przeszukiwano te tereny i nie znaleziono ciała to wskazywałoby to, iż jednak
        została porwana ( choć teren mógł nie zostać przeszukany dość dokładnie)
        • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 15:11
          W gre wchodzi jeszcze IMO nieszczesliwy wypadek: dziewczyna mogla
          zazyc jakis narkotyk np. i miec spozniona reakcje, albo (rzadkie, ale
          sie zdarza, zwlaszcza po substancjach psychoaktywnych) dostac
          amnezji:

en.wikipedia.org/wiki/Fugue_state
          Cos podobnego przezyla Agatha Christie, ktora tez swego czasu
          zaginela bez sladu.
          • Gość: Skafia Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.igloonet.pl 04.08.10, 15:18
            Croyance masz rację, ale w takim przypadku dziewczyna zasłabłaby/zemdlała gdzieś
            na alejce, ktoś wezwałby pogotowie/policje i trafiłaby do szpitala?
            • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 15:27
              Moze wpadla w jakis wykop, czy potracil ja samochod, i lezy gdzies
              biedna w rowie :-( Z drugiej strony, masz racje, ze moglaby byc w
              szpitalu i wtedy zostalaby znaleziona (z trzeciej strony zas pamietam
              szeroko zakrojone poszukiwania matki mojego znajomego, z psami etc.,
              podczas gdy na komendzie obok od kilku dni wiadomo bylo, ze utopila
              sie w Jelitkowie w stawie. Teraz jest, co prawda, lepszy przeplyw
              informacji, a sprawa medialna, ale nic mnie juz nie zdziwi. Nawet na
              stronie The Charley Project sa przypadki, ze ktos ginal, cialo
              odnajdywano nastepnego dnia, a oficjalna identyfikacja nastepowala po
              15 latach (sic!) bo nie bylo kontaktu miedzy jednym posterunkiem, a
              drugim).
              • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 15:31
                Pamietam tez wywiad z babka kiedys w tv, ktorej maz zaginal po drodze z
                pracy - szukala go przez ROK (!!!), a potem sie okazalo, ze mial
                wypadek w noc zaginiecia i od roku lezy w kostnicy miejskiej jako nn :-
                ((((((
                • Gość: andy Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: 217.17.40.* 12.08.10, 23:07
                  Bo mu pewnie "życzliwi" lub pielęgniarze portfel z...
                  Mojemu kuzynowi zginął pomiędzy miejscem wypadku a izbą przyjęć...
            • Gość: nobo nobo Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je IP: *.ta.pl 04.08.10, 15:40
              Nieszczęśliwy wypadek i amnezja odpadają. Agatha Christie żyła w trochę innych
              czasach. Gdyby dostała amnezji, to nie byłaby dość samodzielna, by funkcjonować.
              Musiała się by gdzieś zgłosić (albo ktoś by ją zgłosił w przypadku braku
              kontaktu z nią) po pomoc- a tam zakwalifikowano by ją jako NN i rozesłano
              zapytania. Romantyczne zakończenie w stylu Antoniego Kosiby vel Rafała Wilczura
              tutaj nie znajdzie miejsca. Skafia, mi cały czas odpada ta możliwość, że w
              parku. Nie byłem tam,żeby widzieć jak ten park wygląda, lecz nie pasuje mi to,
              że ludzie na pewno tam chodzili z psami i chodzą dalej, że teren był
              przeszukiwany z użyciem wyspecjalizowanych psów.W takim upale, tyle dni- to te
              psy by wyczuły z kilometra.
              Porwanie do domu publicznego też mi się nie widzi, bowiem byłaby to straszliwa
              dla policji i wszystkich mieszkanek Trójmiasta wizja, że oto jeżdżą ludzie
              wybierający przypadkowe dziewczęta w celu uprowadzenia do "burdelu".
              Jeśli została uprowadzona, to też należy mówić o napastnikach, a nie
              napastniku(mam na myśli nieznajomych jej ludzi). Jeden człowiek by nie wciągnął
              jej do samochodu- jeśli miał włączony silnik. Jeśli to był dostawczy samochód,
              to mógł otworzyć drzwi i tam ją wciągnąć, ale to zbyt "amerykańskie" i mało
              realne. Dziewczyna też nie wyglądała na taką, która by się przestraszyła
              "sterroryzowania przedmiotem przypominającym broń", zatem gdyby gość zaczął coś
              tam mówić, to by wiała ile sił w nogach. Jeśli nie wsiadła dobrowolnie, to
              napastników było przynajmniej dwóch- kierowca i "krępujący". Ale po co mieliby
              uprowadzać tak na chybił-trafił? Nie wiem, im więcej o tym myślę, tym bardziej
              się zastanawiam "po co?" i "skąd?". Te dwie odpowiedzi dałyby jasny obraz na
              pytanie- "jak?".
              • croyance Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 16:09
                Myslalam o wypadku smiertelnym, typu wpada do wykopu i zasypuje ja
                ziemia etc. Malo prawdopodobne, ale cholera wie. Mysle, ze logicznie
                rzecz biorac masz racje, ale to zakladajac, ze wszystko zostalo
                przeszukane porzadnie. Jesli nie znaleziono ciala w parku, to znaczy,
                ze go tam nie ma - albo ze nie szukano dokladnie (byla taka historia
                w Holandi - zaginela mala dziewczynka, szukano wszedzie, nic nie
                znaleziono, a potem grupka wolontariuszy znalazla ciala doslownie 100
                metrow od jej domu, w terenie wielokrotnie przeszukiwanym). Roznie
                bywa, i bardziej mialam na mysli jakis glupi wypadek niekompetencji i
                braku komunikacji miedzy sluzbami. Moze Iwona lezy w kostnicy gdzies
                w szpitalu, bo komus nie chcialo sie wypelnic jakiegos formularza
                np., albo czegos nie skojarzyl :-/
                • Gość: Czarnowidz Znajdzie się przy noworocznej inwentaryzacji IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 15:45
                  > Moze Iwona lezy w kostnicy gdzies
                  > w szpitalu, bo komus nie chcialo sie wypelnic jakiegos formularza
                  > np., albo czegos nie skojarzyl :-/

To znajdzie się przy noworocznej inwentaryzacji.
                • Gość: Czarnowidz Takie coś to nawet nie na osuwiskach w Lanckoronie IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 15:46
                  > Myslalam o wypadku smiertelnym, typu wpada do wykopu i zasypuje ja
                  > ziemia etc.

Takie coś to nawet nie na osuwiskach w Lanckoronie.

Ale wyobraźnię masz, że pozazdrościć!
                  • Gość: croyance Re: Takie coś to nawet nie na osuwiskach w Lancko IP: 87.113.52.* 06.08.10, 16:00
                    Czemu nie, taka hipoteza byla brana pod uwage na przyklad w przypadku
                    Madeleine, i bylo wiele szumu, ze teren budowy zostal zasypany po jej
                    zaginieciu, zanim zostal dobrze przeszukany. Malo to ludzi znajduja?
                    Pamietasz, jak przy stawianiu fundamentow przychodni kolo pasa
                    startowego znaleziono szczatki obroncow poczty?
      • mallerco ...rzuca grochem o ścianę... 04.08.10, 17:43
        raczej trafia kulą w płot.
        Grochem o ścianę to rzucam ja, niestety.
    • Gość: op Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie jest... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:51
      ja bym na miejscu tych ludzi szukał w starych opuszczonych jakis tam
      altan albo stracyh domów rybackich ktore tam sa i ewentualnie jakis
      dużych starych magazynów czy tez hal byłych tam zazwyczaj przestepcy
      ukrywaja swoje ofiary stare opuszczone budownictwo czytałem ze tam
      jest niedaleko jakaś stara rzeznia ulica władysława łokietka stara
      jakaś rzeżnia musza szukać szkoda dziewczyny a tych co to zrobili
      kastracja i meczarnia do końca życia bez wody i chleba
      • Gość: ewa bzdura IP: *.chello.pl 04.08.10, 18:38
        na zakładach miesnych powstało osiedle
    • princealbert jest dobry w tym co robi? 04.08.10, 15:07
      Ciekawe kto to moze potwierdzic? Inny jasnowidz?

Koles ma wizje i raz na jakis czas trafi, podejrzewam ze srednio
      doswiadczony policjant dochodzi do podobnych wnioskow.
      • sauber1 Re: jest dobry w tym co robi? 04.08.10, 15:13
        Ale co z tą przeszywającą zielenią, nieładnie że jasnowidz stracił nadzieję na
        odnalezienie Iwony żywej, zatem co się wydarzyło, czy kiedykolwiek dowiemy się ?
      • baczek_22 Re: jest dobry w tym co robi? 04.08.10, 15:30
        Czytałem gdzieś ze ponoć uprowadzenia i wywiezienie do Europy to nie pasuje do
        sytuacji Iwony dlatego ze ponoć takie osoby werbują z ogłoszeń itp.
        Motyw porwania przyjmijmy - została uprowadzona i gdzieś jest wieziona. Ale co
        dalej ??? nie można więzić w nieskończoność kobiety prawda ?? albo za jakiś czas
        odezwa się porywacze, dadzą znak poprzez telefon albo będę chcieli okup. Nie
        wierze ze dziewczynę puszcza chyba ze im ucieknie.
        No i przyjmijmy scenariusz najgorszy czyli morderstwo - ciało albo jest w
        pobliżu i niedługo zostanie odnalezione lub dobrze ukryte, lub zostało
        wywiezione i porzucone w zupełnie innym miejscu. Lecz z tego co czytałem nie
        chciałoby by się mordercy jeździć z ciałem.
        Chciałbym aby ta sprawa została jak najszybciej rozwiązana.
        Co za sku...### musiał to zrobić !! takiemu to tylko dożywocie za to co zrobił
        dziewczynie. Bóg mu nie wybaczy.
        • croyance Re: jest dobry w tym co robi? 04.08.10, 15:32
          Jak pokazuje sytuacja Fritza, mozna :-(

Ale zgadzam sie, do domow publicznych jest sporo chetnych, takze tych,
          ktore nie wiedza, w co sie pakuja, ale zglaszaja sie same do pracy; nie
          trzeba IMO porywac licealistek z ulicy.
          • croyance Re: jest dobry w tym co robi? 04.08.10, 15:33
            Fritzla.
      • Gość: marta Re: jest dobry w tym co robi? IP: 195.47.201.* 05.08.10, 08:45
        zwykły człowiek dochodzi do takich wniosków, nie muis być policjantem
    • Gość: marekx Policja o wizji jasnowidza z Iwoną: wszędzie je... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:09
      stara rzeźnia...rzeźnia to była w Sopocie i Łokietka też jest w
      Sopocie...co za pacan...
      • Gość: if na miejscu rzeźni w Sopocie na Lokietka powstaje o IP: *.chello.pl 04.08.10, 18:42
        osiedle!
    • blue911 Re: Jasnowidz był w Gdańsku. Miał wizję, gdzie je 04.08.10, 15:11
      "Wszedzie jest zielen"....czy on ma wizje swojego portfela za kilka
      tygodni??!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka