Gość: Ruczaj IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.04, 23:06 CVzytającym sporadycznie artykuł nic nie mówi o co idzie. Bodaj jakieś wyjaśnienie - tutaj w tej formie wzmianka jest nie pełna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeno Re: Detektyw w GWSH IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 01:47 dla tych co nie wiedzą o co chodzi polecam Dziennik Baltycki tam dowiecie sie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Detektyw w GWSH IP: *.wp-sa.pl 26.04.04, 08:37 Widać autor artykułu sam nie wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Detektyw w GWSH IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 26.04.04, 09:00 ALE O CO CHODZI ??? DLACZEGO PRZYJECHALI DLACZEGO CHCIELI ODBIC BUDYNEK .... NIC NIE WIADOMO !! Co za BECWAL TO PISAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kłamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:37 walczak był w szkole,spotkał się ze studentami w sali 104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENT Re: Detektyw w GWSH IP: 213.199.221.* 26.04.04, 09:58 Widać że założyciel nie zastanawia się nad kosztami ! Szczególnie ze płaci Rutkowskiemu pieniedzmi studentów.Pozdrawiam wszystkich studentów którzy płacą czesne na koto bankowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Detektyw w GWSH IP: 63.227.61.* 26.04.04, 10:03 Gość portalu: STUDENT napisał(a): > Widać że założyciel nie zastanawia się nad kosztami ! Szczególnie ze płaci > Rutkowskiemu pieniedzmi studentów.Pozdrawiam wszystkich studentów którzy płacą > > czesne na koto bankowe zgadzam się, i właśnie dlatego przestałam płacić mojej kochanej szkółce; i nie zacznę dopóki sprawa się nie wyjaśnie (nicech mnie tylko przez to spróbują wyrzucić!) A tak w ogóle to niedługo przyjedzie do nas "pod napięciem" i będziemy sławni!... Ciekawe czy o to chodzi władzom uczelni, bo jak do tej pory udowodnili że zachowują się jak dzieci w piaskownicy, nie potrafiąc dojść do porozumienia. Przecież chodzi nie o ich stołki, tylko o nasze pieniądze (hmm) i naukę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH rozmyślania studentki... IP: 63.227.61.* 26.04.04, 10:23 jeszcze nie dawno się mocno wkurzałam... teraz ogarnia mnie tylko pusty śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: rozmyślania studentki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 00:18 A może lekarstwem byłby mój Daniel 1979 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna GWSH Re: Detektyw w GWSH IP: *.limes.com.pl 26.04.04, 10:57 Agnieszko, Kiedy przyjedzie ekipa "Pod napięciem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:18 Gość portalu: Anna GWSH napisał(a): > Agnieszko, Kiedy przyjedzie ekipa "Pod napięciem"? Niestety tylko żartowałam... Ale jak dalej będą takie cyrki to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:19 Po jaką cholerę podaje sie głupi tekst, jeżeli zwykły czytający nie wie o co chodzi. Rutkowski wpieprza sie we wszystkie nie swoje sprawy. Ale o co tu chodzi. Oj redaktorzy , do dziennikarskiego przedszkola - pisać artukuły się nauczyć!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Detektyw w GWSH IP: 63.227.61.* 26.04.04, 10:26 Drogi Autorze, jeżeli nie masz pojęcia o sprawie to nie komentuj, proszę. Czy redaktorzy mają przed każdą kontynuajcją sprawy przepisywać każdy artykuł który się ukazał?? Orientuj się trochę w swiecie naokoło a wszystko będzie jasne i nie trzeba będzie czytać takich głupich komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:30 Oj znalazła się obrończyni, patrzcie. Jeżeli istnieje coś takiego jak gazeta internetowa, to wypadałoby wyjaśnić o co chodzi. To co teraz trzeba iść do kiesku po gazetę , żeby zrozumieć artykół w internecie. To chyba jakaś paranoja godna Warsiawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Detektyw w GWSH IP: 63.227.61.* 26.04.04, 10:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): Jeżeli istnieje coś takiego jak > gazeta internetowa, to wypadałoby wyjaśnić o co chodzi. Mój drogi, jeżeli istnieje coś takiego jak gazeta internetowa, to znaczy że są w niej też wcześniejsze artykuły, które można sobie samemu znaleźć. A Twoje błędy wcale nie wyglądają śmiesznie tylko prostacko... I skąd ten przytyk do Warszawki? Ktoś tu jest mocno ograniczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:45 Jeżeli już to Warsiawki a nie Warszawki, Proszę nie obrażać prawdziwych Warszawiaków! Odnośnie błędów , faktycznie je palnąłem , ale zdarza mi sie to jak jestem naprawdę wkurzony. Droga Koleżanko, odnośnie artykułu, to proszę zapoznać sie z Kodeksem etycznym dziennikarzy, nawet w krótkim anonsie musi być podane sedno sprawy bardzo skrótowo , czytelnik musi sie mieć do czego ustosunkować, a w przedmiotowej informacji nawet nie ma komu przyznać racji, proszę sie zastanowić , czy nie mam racji.Tym bardziej że ostatnio wykreowano oszołoma Rutkowskiego na idola typu Rambo. Odnośniki można stosować w pismach urzędowych a nie w informacjach medialnych. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:49 Co do Rutkowskiego masz rację (zawsze tak uważałam). Jak napisałam wcześniej czuję się już prawie jak w programie "Pod napięciem". Ciekawe czy Rutkowski był z kamerą? Przecież on zawsze na akcje z nią jeździ. Jeżeli tak to pewnie tej nie pokarze. GWSH rules :)!!! A tak poważnie to może trochę racji masz, jakaś zajawka mogłaby być (ja to śledzę od początku, patrz: autor). Ale jednak nie upoważnia cię to do obrażania dziennikarzy, jak zrobiłeś to na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:15 Pani Agnieszko Przepraszam, może trochę uniosłem się, może również nie zbyt potrzebnie. Jednak ,żeby móc sie ustosunkować do tematu, trzeba wiedzieć o co chodzi, ponadto Pani może być w najlepszym razie moją wnuczką, a w najgorszym córka lub synową. Pozdrawiam Moja mama bardzo zwracała uwagę na ortografię i gramatykę. To tak a propos błędów. Nie przepisywała Pani tylu zeszytów ile ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka GWSH Re: Detektyw oszołom IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 26.04.04, 20:43 Ludzie trzymajcie mnie bo zaraz oszaleję!!!! Byłam dumna, ze chodze do tej szkoły a teraz to juz sama nie wiem!!! Jeszce został mi rok nauki i mam nadzieję, że będe mogła dokończyć ja tutaj a nie przenosić sie gdzieś indziej!!! A co do władzy i detektywa Rutkowskiego to paranoja kompletne dno!!! Walczak vchyba nie umie sobie radzic drogą porozumienia słownego tylko musi wzywać na pomoc Rutkowskiego!!! Śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:57 Bo to tak jest dzieciaki, macie dziwne ambicje, rodziców nie słuchacie. Jesteście mundrole jak cholera. Tok was porąbała Unia. Kochajcie ja nadal, czy znasz dziewczyno powiedzenie o Zablockim ? w kontekście Unii Europejskiej zresztą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:03 Pani Agnieszko , czy to jeszce Pani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:37 Chyba wreszcie wiem o co chodzi. Porobiły się szkoły, bez uznania ministerialnego, i są jaja , bo licencjaty , wątpliwe dyplomy o d... rozbić.I co dalej, do Unii chciałoby się iść ale bez bez uznanych certyfikatów (patrz dyplomów) dupa zimna !!!!!!!! Znalazł sie Kubuś - Spryciarz - naobiecywał , kasę zebrał i co ?????? Teraz Wy Kochane dzieciaki mu płacicie , a on sie w d.. kopie z radości , że ma kasę (leżę na obojętnie wybranym boku i kasuję). Ala Jaja. Pozdrawiam Andrzej STAWSKI - nawet sie nie boję macek tego Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:11 andrzejku ty chyba malo sie orientujesz w dzisiejszych czasach przez to ze studiuje w gwsh nawet jeszcze nie mam tego licencjata dostalem prace ja na to nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:41 Krzysiu, jeżeli tak mogę śię do Ciebie zwrócić, całe to forum internrtowe słuzy wymianie zdań. Oczywiście P.Agnieszka jest młodym Aniolkiem, który nie zna zycia. Przyznaje się bez bicia , ja jestem 1949 - moja młodość to Polibuda , ŻAK - oczywiście stary, KWADRAT etc, SAR - Studencka Agencja Radiowa . Również Komuna ( na moich oczach został wyrzucoony z drzwi Politechniki Pan Rektor Staliński ( ojciec Doroty) w czsie strajków. Nasze pokolenie potrafi uszanować Was jako studentów , ale niestety wiem ,że powstały dziwne szkoły, które prowadzą dziwni ludzie nie po to żeby Was uczyć, tylko po to żeby zgarnąć kasę, i to Panie Krzysiu mnie wkur....wia. Pozdrawiam Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Detektyw oszołom IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 23:07 Drogi Andrzejku-jezeli sie tak moge do Ciebie zwrocic,99 % wykladowcow GWSH to wykładowcy z UG wiec nie pisz takich głupot, ze prowadza je dzwini ludzie bo bylam przy tej calej akcji w sobote na GWSH.Walczak (nowy kanclerz) nie ma wstepu na uczelnie - wszedł w sobote tzn wslizgnal sie jak bylo zamieszanie dwoch firm ochroniarskich- Rutkowski i tej drugiej mafijnej.Walczak mimo ze tylko mgr madrze gada i jego intencje sa dobre czego nie moge powiedziec o Tłokinskim (odwołanym rektorze ) bo kto po zwolnieniu dyscyplinarnym barykaduje sie w starej pracy i nie pozwala wejsc nastepcy? To tak jakby zwolniono pracownika np,sekretarke a on aby sie zabarykadowała w biurze i nie wpuszczala wlasciciela - co gorsze dalej podpisywala bezprawnie dokumenty. Jak teraz mamy (my studenci ostatniego roku) obronic swoj tytul? Kto nam podpisze dyplomy? Odwołany Tłokinski?- a za 3 miesiace okaze sie ze nasze dyplomy sa tak tak samo wazne jak ze stadionu X-cio lecia. Moglabym jeszcze wiecej Wam napisac o tej sytuacji ale jestem zmeczona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:34 A co na to Ministerstwo ???? Co na to Pan Dr, Niedostatkiewicz oraz inni ? Wreszcie powiedzcie mi jeszcze jedno? Ktoś proponował : O macie najlepszą uczelnie , zapłacicie i jesteście goście ??????? I co ? Czy Rodzice sprawdzili wiarogodność. Mój Daniel skończył Conradinum (ja też) potem Akademię Morską, (ja kończyłe też , tylko to się nazywało Wyższa Szkoła Morska) i mamy normalne dyplomy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Detektyw oszołom IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 23:44 A MY jakie dyplomy bedziemy mieli ? Nienormalne? Oj staruszku nie pisz juz takich glupot bo az sie nie chce czytac... Chyba cierpisz na brak zajec na emeryturce...Nic dodac nic ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:51 Chciałbyś Kolego u mnie - emeryta pracowac za 2000,00 Eur /miesiąc Wejdź sobie na stronę: www.ship.gr/danpol.htm i pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 00:15 I co Koleś , może byśmy popracowali ? Ale raczej Pani Agnieszka ( jezeli zna angielski) ma wieksze szanse. By Andrzej STAWSKI B.Sc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Pogaduchy do poduchy... IP: 63.227.61.* 27.04.04, 01:26 Dziękuję za taką wiarę we mnie! Nie wiem czym sobie na nią zasłużyłam - przecież mam dyplom GWSH! :) (tak apropos szukam pracy :-)) Tam na dole pisze Pan, że wypomniałam Panu błędy ortograficzne. Zrobiłam to tylko dlatego, że wyglądały na zrobione specjalnie. Normalnie nie czepiam się takich rzeczy. Co do wątku wyżej - to nie byłam ja. Ja zawsze podpisuję się tak samo. Pozdrawiam. P.S. Jeszcze kilka godzin temu bardzo się denerwowałam tą całą sprawą, poza tym wyrzucili mojego promotora (Krawczyńskiego), naprawdę nie wiem za co, nigdzie nie ma żadnego uzasadnienia. A ja mam obronę "podobno" za 2 miesiące. Teraz ogarnia mnie już tylko pusty śmiech... Zainwestowałam w tą szkołę kupę pieniedzy i 5 lat życia. To smutne, że teraz dostaję w nagrodę za lojalność tylko współczujące miny znajomych, zamiast dumę z dyplomu mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Pogaduchy do poduchy cdn IP: 63.227.61.* 27.04.04, 02:02 Tak na marginesie raczej nie mogłabym być Pana wnuczką. Skąd ten wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pogaduchy do poduchy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:00 Pani Agnieszko, mogę tylko Pani współczuć. Tak się nietety porobiło, że wielu wykładowców, prawdopodobnie nie docenianych albo poprostu leserów, doszło do wniosku, żeby coś zrobić i się nie napracować. No coś zrobili, potworzyli szokły dziwne jakieś, ale przecież wiadomo,że : "jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze". Pani Agnisiu, czy uważa Pani, że UG , UW , WSM są gorsze od tej szkoły, którą usiłuje Pani skończyć ??? Co do wnuczki, to gdybym miał syna mając 18 lat, to ta wnuczka byłaby całkiem prawdopodobna. Pozfdrawiam Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Pogaduchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:18 Gość portalu: Andrzej napisał(a): czy uważa Pani, że UG , UW , WSM są gorsze od tej szkoły, > którą usiłuje Pani skończyć ??? Wcale nie uważam żeby były dużo lepsze. A mogę powiedzieć że to prywatne szkoły pod wieloma względami są lepsze. U nas nie ma "wykładów inauguracujnych", na których wykładowca wychodzi po 15 minutach. To jest nie do pomyślenia! Wykłady poza tym NIGDY nie są odwoływane. Nawet jak wykładowca jest chory, to mamy zastępstwo, na których KONTYUUJEMY materiał (z reguły są to asystenci wykładowców z macierzystych uczelni). Poza tym mamy zajęcia z osobami np. z UJ czy UW, które mogą pozwolić sobie na przyjazd w weekend. Natomiast na swoich uczelniach wykładają w ciągu tygodnia. I wcale nie stosują wobec nas taryfy ulgowej! Tak więc uważam, że na swój dyplom solennie zasłużyłam. Co do wnuczki to gdyby Pana syn miał 18 lat to wnuk musiałby mieć 11. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Pogaduchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:48 posluchaj agnieszko z tym typem niema co dyskutowac pokazal na co go stac i co uwaza (spojrz jak z nim dzis dyskutowalem) on jest poprostu czlowiekiem starej daty i uwaza ze to co on skonczyl jest najlepsze i nikt tego nie zmieni nie ma co sie denerwowac jest czlowiekiem zacofanym i tyle takze swoim pisaniem udowadnianiem jemu naszych racji nic nie wskuramy pozdraiwam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pogaduchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 11:35 Pieprzysz Krzysiu głupoty, Twoja uczelnia najlepsza bo rodzice becalują.Gdybyś Ty miał płacić inaczej bys to rozpatrywał. Następny Leper z Ciebie będzie. Starzy do gleby , zamiast Balcerowicz musi odejść, to będzie woje motto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 07:48 sluchaj andrzej to nie tak jak ty piszesz w twoich czasach szly jednostki na studia bylo was malo duzo latwiej bylo sie dostac jak sie uczylo pilnie i mialo sie zadatki na studia terazjest inaczej i dobrze o tym wiesz to ze twoj syn poszedl do wsm to ja ci powiem dlaczego sie tak stalo najprawdopodbniej poszedl tam po znjaomosciach stweirdzam to tym bardziej jak zobaczylem twoja strone interentowa wiem co tam sie dzieje chodzi tam paru moich znajomych sorka juz nie pokonczyli rok temu moj wujek ma znajomych profesrow z tej szkoly tak sie dzieje niestety wszedzie taka jest prawda a to ze brales czynny udzial w zyciu twojej szkoly ok z tym sie zgodze masz sie czym pochwalic ale skoro ja takiego nie bieore bo nnie mam czasu na to siede w pracy to z tego powodu mam byc gorszy? powiedz mi co to jest ten twoj dyplom zobacz ilu jest emerytowanych po sluzbie bo to szkola wojskowa jakby nie bylo i szukaja dalszego zajecia bezskutecznie nawet ostatnio byly targi dla takich no chyba ze masz zamair plywac cale zycie takze przestan mi pieprzyc farmazony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:52 Niestety, nie masz racji. Nie zapominaj, że mój rocznik 1949 i sąsiednie to był nieszcxzęsny wyż demograficzny. To, że skończyłem WSM-kę i co ciekawe nie pływam , ku Twojemu zaskoczeniu, to tlko dlatego , że kończyłem Conradinum pod Dyrekcją prof.Potyrały. Ta szkoła dawała carte la blanche do WSM-ki i WSMW. To,żew mój młody to kontynuował, to tylko ja wiem ile mnie to kosztowało( nie materialnie). Ja zdechnę, ale Daniel musi w tym kur...stwie pt. Unia Europejska , znaleźć się i żyć, tak jak my kiedyś w komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:14 a co powiesz ciekawego na temat obrazania nas bo to robisz czy twoim zdaniem wszystkie szkoly tzw prywatne poczawszy od podstawowoek skonczywszy na tych twoim zdaniem "tzw wyzszych" sa do d..py? powiedz wszysycy profesorowie z pracujacy u nas z UG to leserzy to w takim razie co omi robia na gwsh pomysl sobie najpierw a potem dopiero kogos obrazaj ikomus ublizaj bo tak sie czuje jak smiec po tym copiszeszrownie dobrze moglem skonczyc na sredniej panstwowej z matura wtedy bylbym lepszy bo skonczylem cos panstwowego? zastanow sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:23 Po co te nerwy ? Zgadzam się z tym,że mogą być ludzie uczciwi, ale to bardzo ciężkie do realizacji wdzisiejszych zwariowanych czasach. Prawie każdy wychodzi z założenia : "Jeżeli na górze są sk..syny, to dlaczego ja nie mogę, jeżeli na górze kradną , dlaczego ja nie mogę ?" Może Ty jesteś ten nieliczny uczciwy, ale w internecie tego nie widać, a ponadto jest jedna prawda: "Masz dobre serce, to musisz mieć twardą d..ę" Co do obrażania , to Ty zacząłeś. Pozdrawiam Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:23 Po co te nerwy ? Zgadzam się z tym,że mogą być ludzie uczciwi, ale to bardzo ciężkie do realizacji wdzisiejszych zwariowanych czasach. Prawie każdy wychodzi z założenia : "Jeżeli na górze są sk..syny, to dlaczego ja nie mogę, jeżeli na górze kradną , dlaczego ja nie mogę ?" Może Ty jesteś ten nieliczny uczciwy, ale w internecie tego nie widać, a ponadto jest jedna prawda: "Masz dobre serce, to musisz mieć twardą d..ę" Co do obrażania , to Ty zacząłeś. Pozdrawiam Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:24 I jeszcze jedno. Ja nie powiedziałem, że wykładowcy to leserzy, tylko założyciele dziwnych szkół a to różnica ,. Profesorowie z UG są tylko wyrobnikami. Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:28 a czy ci zalozyciele mnie ucza? wiesz co ja mam ich gleboko owijasz w bawelne nie chcesz odpiwedziec krotko i9 zwizle o to o cie pytam aby bylo jasne zadam ci to pytanie czy uwazasz ze my studenci z gwsh po skonczeniu tej szkoly bedziemy gorsi bo skonczylismy tylko prywatna szkole? nas ucza tacy sami wykladowcy w duzej wiekszosci co na UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:45 Krzysiu, ja tego nie twierdzą, Uważam,że wykładowca jest takim samym fachowcem wszędzie tam gdzie wykłada, czy to bedzie Szkoła Prywatna, czy UG , czy inna. To są ludzie, którzy w swoją pracę wkładają serce. Ja prowadziłem przez długie lata kursy (teoria i praktyka) prawa jazdy. Nie ważne było ,czy to był PZMot, LOK czy inny zleceniodawca, Wszędzie szkoliłem tak samo - profesjonalnie. Ale zastanów się nad jednym, czy status Twojej szkoły jest na równi z uczelniami uznanymi, i czy mając papier tej szkoły, ni4e będziesz musiał go jedynie powiesić na "gwoździu" w ubikacji. Dzisiaj sie "sadzisz" ; o studiuję w pywatnej szkole - jestem gościu, a za dwa lata pracy po tej szkole nie znajdziesz. Tak trzeba na to spojrzeć, i nie wkurzaj się: trochę tgo życia przeżyłem. Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:59 teraz przesadziles i to grubo po pierwsze nigdy nie napisalem ze dyplom z tej szkoly i z UG sa porownywalne wrecz przeciwnie zdaje sobie z tego sprawe i nawet o tym pisalem we wczorajszych wypowiedziach do jakies dziewczyny ale za to co napisales ze moge sobie go w kiblu powiesic to stracilem jakis tam szacunek ktory do ciebie mialem teraz jeses dla mnie starym zerem doslownie i w przenosni nie ebde wiecej z toba dyskutowal obudz sie wkoncu i zobacz ze nie ma juz czerownych i jest 2004 rok nie zyj wspomnieniami bo caly czas to robisz wspominasz jak to kiedys bylo tamte czasy minely i mam nadzieje bezpowrotnie nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:07 Jeszcze sie dupku przekonasz. Żegnam ,naprawdę nie bardzo mozna z Toba pogadać. Wtłoczyli Ci głupie ideologie. Męcz sie z nimi Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:11 mam nadzieje ze takich ludzi jak ty nigdy nie spotkam juz na swojej drodze i ze tacy przestana istniec zyj w swoim zakichanym siwecie i rozmyslaj jak to bylo kiedys ja zyje dniem dzisiejszym i jutrzejszym i zawsze bede tak robil wspolczuje twojemu synowi jezeli nawkrecalesmu takich rzeczy do glowy oj biedaczysko z niego musi byc przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:48 Bo Wy skurwysyny już nas pogrzebaliście!!!!!!!!!!!!!!!! Ale wam sie to czkawka odbije. gnoje które nawet matce za mleko nie zapłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:56 brawo jestem dumny z towjej postawy pewnie o wiele wiecej takich slow masz w swoim osobistym slowniku wiesz co? ciesze sie ze nie skonczylem tej twojej panstwowej uczelni wole byc jaki jestem a nie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:57 a tak wogole ty mamie za mleko zaplaciles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:13 Mg Cie jeszcze tylko poinformować ,że: Jak ja startowałem na studia to : PG - elektronika 22 chetnych na 1 miejsce Budownictwo Okrętowe - 18 chętnych na jedno miejsce Chemia - 16 osób na jedno miejsce WSE - dziś UG - przecietnie 15 osób na jedno miejsce WSM - nawigacja 32 osoby na jeno miejsce maszynowy - 19 osób na jeno miejsce elektryczny - 22 osoby na jeno miejsce WSMW - średnio 40 osób na jedno miejsce I co ty Pier....lisz , że nam było lepiej I do tego Ci jeszcze dołożę informację: nie miałem pleców bo mój ojcie nigdy nie był "czerwony"........... Przemyśl to sobie , zanim coś napiszesz. Co do strony Sam tą firme zbudowałem , a teraz muszę się ostro fartować przez idiotów z Warsiawki, którzy zapomnieli ,że są z Wybrzeża - oszołomy porąbane. Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:16 ty masz dobra pamiec tylko pamietaj o tym ze wtedy przykladowo byl jeden wydzial a na nim 40 osob a teraz jest takich samych 5 wydzialow i po 50 ludzi na jednym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:18 a i jeszcze jedno - pokaz mi choc jedna osobe ktora sie przyzna ze ma plecy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:32 Czy Ty naprawdę jesteś taki naiwny, czy udajesz. Podejrzewam,że Twoi rodzice maja tyle własnych spraw, żeby móc zarobić pieniądze, że nie będą sie zbytnio interesowali TWoim startem życiowym. Jeżeli sam sobie tego nie zapewnisz, to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Jesteś młody gniewny, ale pamiętaj jedno, dalej istnieje i funkcjonuje pewne prawo życia : Pokorne Ciele dwie matki ssie. Ja też byłem niepokorny, i w dupę dostałem. Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:41 nie wiem kompletnie o oc ci teraz chodzi niekumam kompletnie jezeli myslisz ze moi rodzice sie nie martwia o moj start to sie mylisz ja juz wystartowalem jakbys chcial wiedziec i to dzieki nim teraz sam oplacam szkole od ponad roku zlotowki od nich nie wzialem na nia ale wiedze ze z toba nie da sie dyskutowac bo jestes starym zapyzialym rocznikiem ktory nie chce przyjac nowego tylko pamieta to co stare zyj tak dalej w szczesciu i zdrowiu szkoda ze nie odpowiedziales na moje zadne pytanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:47 Odpowiedziałem, tylko list sie mijają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student MAAFIIAAA IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 26.04.04, 12:11 Słyszałem że Tłokiński zapłacił 100 tys. mafi za ochrone+zyski ze szkoły fajnie nas sprzedał mafii. Skoro rutkowski sobie odpusił, nam kontroluja legitymacje super panie profesorze, brawo tak pan dba onas. W piatek nie miałem legitymacji i mnie wykopali z uczelsni (ochroniarz powiedział spier... po legitymacje) dzieki pozdrawiam Pana profesora Tłokińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia cudzoziemska Re: MAAFIIAAA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 12:19 zamien tłoki na cylinder...olej to,, ochroniarza walnij w prostate..badz mezczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: MAAFIIAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:13 Gość portalu: student napisał(a): > Słyszałem że Tłokiński zapłacił 100 tys. mafi za ochrone+zyski ze szkoły fajnie nas sprzedał mafii. A skąd ty masz takie informacje? Obracasz się w tym towarzystwie może? Jeżeli chodzi o ochronę to Tłokiński ma niewiele do gadania, praownicy szkoły mają nie wypełniać jego poleceń. Może więc podziękujesz nowemu rektorowi - "naszej Gwieździe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: MAAFIIAAA IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 26.04.04, 13:40 Kurde dziewczyno u nas na roku kolesie mowią że prawie wszyscy ktorzy sie zwalili to ochraniaja glownie agencje towarzyskie i inne przybytki uciech , ale ty tam nie chodzisz to skad masz wiedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: MAAFIIAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:09 "Kurde kolego", kolesie ci mówią na roku... no, niezła rekomendacja do rozsiewania takich plotek... Ja nie mówię, że ci co pilnują to same świętoszki, pytam skąd masz takie informacje, że Tłokiński zawarł z nimi umowę, też kolesie z roku ci powiedzieli? Gratulacje! Poza tym skąd wniosek, że ja tam nie chodzę??? Nie rozsiewaj takich plotek, "Studencie", bo gdybyś ty chodził naprawdę na uczelnie to wiedziałbyś, że bardziej należy ufać Tłokińskiemu niż Gwieździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: MAAFIIAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 18:22 hmmm chodze na to uczelnie ciekawi mnie to bardzo co sie dzieje ale nie wiem komu wierzyc i chyba nikt nie wie co jest grane i kto jest ten dobry a kto ten zly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: MAAFIIAAA IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 23:14 OJ AGNIESZKO! Ty chyba nie wierzysz w to co piszesz? Ja chodze na uczelnie i obserwuje to od poczatku wiec przeanalizuj cala sytuacje i postepowanie panow: Walczaka i Tłokinskiego, moze zmienisz zdanie! (mam nadzieje ze w koncu polapiesz kto i dlaczego robi to zamieszanie), wierze w Ciebie Ps. przeczytaj moja opinie wyzej z godziny 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzrj Re: MAAFIIAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:47 Tłokiński /kunda/ jeszcze żyje i działa ? Ale jaja . Tacy ludzie - gnif=dy - juz nie żyją chyba. ? Andrzej STAWSKI - niech ja go spotkam ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: MAAFIIAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 00:02 Jaki on profesor. Dupa nie profesor ( ewentulanie O.M.C.Prof.) Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: MAAFIIAAA IP: *.matarnia.pl 27.04.04, 16:02 a ja byłam w szkole w piątek i nikt legitki ode mnie nie chciał. a z mafią to ściema!słuchasz jakiegoś czubka i podajesz to dalej. znam właściciela tej firmy ochroniarskiej wiem że z mafią nie ma nic wspólnego> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka GWSH hahahahah IP: *.nsm.pl 26.04.04, 13:42 A skąd ty masz takie info ,że szkołę pilnuje mafia????Pewnie dowiedzialeś się od kogoś z tamtej "strony".Oni opowiadają różne historie ,które skomentować należy tylko śmiechem.A Tłoku jest w porządku i nie dam złego słowa powiedzieć.Poczekajmy na rządy naszej "Gwiazdy" to dopiero bedzie ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: hahahahah IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 26.04.04, 14:10 Tak też nie mozesz mowić bo gołym okiem widac kto pilnuje szkoły i kto przyjechał by pomóc, wiec proszę o trochę obiektywizmu. Gdy wchodzę do szkoły teraz i wyciągam legitymacje to sorrki ale koleś który patrzy na nią to nie ma normalnego, uczciwego wyglądu a zwlaszcza jak zaraz po skonczonej pracy wsiada do luksusowego auta, za bog wie ile kasy - napewno nie dorobił się tego na uczciwej pracy w agencji ochroniarskiej bo tam stawki są od 5-do 15 zł za godzinę. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: hahahahah IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 26.04.04, 14:13 Święta racja takie są odczucia studentów, pierwsza firma która była to byli ludzie normalni w gajerkach -nik nie sprawdzał legitymki. Gdy teraz z zrobiło się gorąca to przyszła powiedzmy "mafia" i robi porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: hahahahah IP: *.matarnia.pl 27.04.04, 16:05 może ochraniał wcześniej prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andronikos Fajna Szkoła - nie ma co !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 26.04.04, 14:20 Za porządkowych robią gnoje z wyglądem zboczeńca, kasa gdzieś znika - a wy BARANY potulnie robicie co wam każą. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka z GWSH Re: Fajna Szkoła - nie ma co !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:40 Słuchaj, ja zainwestowałam w tą szkołę 5 lat życia i ciężko zarobionych 25 tys. zł! I co??!!!! Mam teraz zrezygnować?????!!!!!! Zostały mi 2 miesiące do obrony i nie odpuszcze! A może studenci mają wynająć trzecią firmę ochroniarską i nie wpuszczać do szkoły ani dwóch pierwszych, ani nikogo z władz szkoły?? Tylko że chyba sami siebie będziemy wtedy uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a gdzie prawo ! śpi IP: 213.199.221.* 26.04.04, 14:30 Na przykładzie GWSH widać jak działa polskie prawo,skoro nikt nie potrafi zakończyć w jasny sposób sprawy.Rutkowski no cóż chyba ma fest antyreklame ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 18:40 dlaczego nabijaja sie z uczelni i zarazem ze studentow przeciez ani uczelnia ani my nie jestesmy temu nic winni czy mam rozumiec przez to ze jestem gorzej wyksztalcony niz reszta bo chodze do takiej uczelni??? nie wydaje mi sie bo wiem jacy sa profesrowie moze nie wszysycy ale wiekszosc naprawde cche nas czgos nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGA Re: Detektyw w GWSH IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 19:11 Kto w mniejszym lub większym stopniu popiera prof.Tłokińskiego,proszę o wpisy.Mój głos ma.Studentka Dziennik i P.R zaocznie 1 rok.p.zawsze do szkoły było mi pod górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Detektyw w GWSH IP: *.pwradio.pl / *.pwradio.pl 26.04.04, 20:38 A ja skonczyłem rok temu tą szkołe i wspominam ja bardzo dobrze! Tłoku to fajny facet i dla mnie przede wszytskim licża sie jego kompetencje jako naukowca. Na pewno moge pochwalic go za profesjonalizm i podejscie to styudentów! Chyba każdy kto miał z nim kiedys stycznośc potwierdzi moje słowa!! Broniłem sie u Tłoka, płaciłem czesne i dostałem dobre wykształcenie!! Budynkiem szkoły mozna sie pochwalić, wyposażeniem również... wieć nie rozumiem skąd ta afera!!?? A o Gwieździe też mam swoje zdanie! Ci którzy zdawali u niego egzamin wiedzą o czym mówie ;)) Pzdr wszytsjkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Detektyw w GWSH IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 26.04.04, 21:18 A dup... miałeś całą czy sobie wsadzałeś korek jak szedłeś do niego ? Niep... tu głupot o tłoku bo każdy wie że uwielbia młodych chłopcow i taki facio nie powinien miec nic do czynienia z nauką studentów. Sorry za tą brutalną prawdę ale taka jest, facio prowadzi sie totalnie niemoralnie i nie tylko on na tej uczelni jak tego nie widzicie to wasza sprawa mieszkam koło niego i wszyscy sąsiedzi dobrze wiedzą co się dzieje u niego w domu - kiedys nawet jedna babcia :))) dzwoniła że goli faceci pętaja sie na zewnątrz jego domu. I to ma byc wielki profesor - dobra profesor ekscentryk, tak lepiej ???? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentGWSH Re: Detektyw w GWSH IP: *.pwradio.pl / *.pwradio.pl 26.04.04, 21:24 A Ty skąd o tym wiesz?? Może jestes jego czestym gościem!! Napisałem chyba wyraźnie, że byłem studentem, a nie kochaniekm, sąsiadem czy kolegą!! Przeprowadził z nami nie ejden wykłąd wiec nie pierd... mi tu o jego kwalifikacjach zawodowych!! Jesli oceniasz gościa na podstwie tego co mówią o nim sąsiedzi to gratuluje!! Ciekawe co Ci sami sądziei sądzą na twój temat!!! Grunt to wiarygodne źródło informacji... ...no bo przecież ludzie gadają!!! buhahahahahha!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:51 No i co; do jakich wniosków dyskutanci doszli ???? Kubuś stworzył szkołę z licencjatem ; a jak maksymalnie trzeba. Grosza nie dostał, kurde - biedny, no to trzeba Rutkowskiego - polskie Rambo za dyche,no może Szwarceneger, bo Rutkowski w Pijanym Seimie zaistniał z giwerą. A co nasze dzieciaki, które chciałyby do czegoś w Zyciu dojść ?????? Mam propozycję: Oszołomy, Rutkowscy,oraz te wszystkie oszołomstwo na Srebrzysko, niech młodzi budują ten kraj,wtedy może coś z tego będzie , bez Unii - czyli drugiej gorszej komuny. Małolaty , Jeśli nie obraziłem Was w tej chwili, wykorzystajcie nas zgredów, żebyście mieli naprawdę lepiej w życiu. Może powinniśmy już leżeć w glebie , ale chyba możemy Wam coś jeszcze w zyciu pomóc. po to cholera żyjemy. Pozdrawiam Was dzieciaki Ojciec i Dziadek Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Detektyw w GWSH IP: 62.181.161.* 26.04.04, 22:05 Popieram.Jeżeli wy studenci nie możecie sobie z tym poradzić,to my zgredy możemy wam pomóc.Znam i popieram prof.Tłokinskiego w jego staraniach o dobro szkoły.Dzieki jego i całej kadry pedagogicznej osiągneliście tak dużo,a teraz ktoś obcy ma wam to zabrać i wystawić na pośmiewisko!!!Jako zgred proponuje skupić się na obronie dobra szkoły i osób ktore tam pracują.Jak kiedyś powiedział Lech Wałęsa"weźcie sprawy w swoje ręce"Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:54 Szanowny Kolego "zgred" Jak to fajnie przyznać sie do tego . Ja 1949 posdrawiam Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej STAWSKI Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:09 Teraz tak zupełnie poważnie. Mimo wszystko czasy kiedy ja studiowałem były bardziej normalne. Były szkoły średnie, wyższe ze statusem uczelni. Podejrzewam , że wielu dyskutantów pamięta te czasy. Mieszkałem wtedy we Wrzeszczu na Danusi , blisko DS 15 , 16 i innych , studiowałem na PG ( okretówka) , działałem w 15-ce w SAR Studenckiej Agencji Radiowej, bawiliśmy sie w "Kwadracie" , byłem członkiem kabaretu "Ciukswa" i innych a Żaku - naszym kochanym starym Żaku. Teraz jestem leciwy człowiek, który bardzo tęskni do tych starych dobrych czsów. Agnieszka dowaliła mi dzisiaj , że walnąłem byki ortograficzne. Tak miała rację, ale wkurzyła mnie głupia duskusja. Dzieciaki , bo tak mogę Was nazwać; my zgredy kochamy Was bardzao, ale Wy tez nas chociaż trochę szanujcie. Chyba nam sie to należy?????? Chyba , że macie inne zdanie. Pozdrawiam Was serdecznie Andrzej STAWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Detektyw w GWSH IP: *.gwsh.gda.pl / 153.19.97.* 27.04.04, 07:46 Zasadnicze pytanie na temat akcji Rutkowskiego. Skoro Walczak nie ma pieniędzy żeby zapłacić wykładowcom to Rutkowski chyba musiał za darmo swój "rajd" zrobic. Druga strona też nie jest lepsza. Jeżeli konta są zablokowane to za co płacą ochroniarzom, sprzątaczkom i robotnikom remontującym 2 skrzydło? Ogólnie popieram Tłokińskiego, chociaż wiem,że on też ściemnia. Wolę jednak Tłoka od łapówkarza Gwiazdy. Jego Alfa już trochę stara więc pewnie chce zarobić na nową. Nie na naszej uczelni "Gwiazdo"! Posiedzi sobie za łapownictwo to może zmądzreje. Chociaż to raczej mało prwadopodobne, takii debilizm jest chyba raczej nie uleczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 07:54 szanuje moich rodzicow bo opiekuja sie mna i rowniez sie martwia co bedzie dalej z ta szkola i ze mna a ty sie nabijasz z nas ze te dyplomy to mozna do smieci wyrzucic wiesz co mam nadzieje ze szanujesz swoich pracownikow a ciekawe jak dziecko twoje by skonczylo taka szkole co wtedy bys mowil - pewnie bylaby najlepsza co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Detektyw w GWSH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:31 ja placilem i pace na konto bynajmniej mam kwity z poczty lub banku ze taki przelew zrobilem mnie reszta nie obchodzi co dzieje sie z ta kasa zapisywalem sie do tej szkoly zdeklarowalem sie placic nauczyciele nas ucza i beda uczyc do konca semstru a wiec ja bede placil ale tylko na konto bankowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Detektyw w GWSH IP: *.pl 27.04.04, 10:35 porownajcie sobie dwie stronki gwsh - informacje obydwu niby rektorow i kogo tu sluchac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka gwsh gdzie placic ???? IP: *.pl 27.04.04, 10:32 ta cała sytuacja to jedna wielka parodia a najwiecej tracimy na tym my studenci moze i dobrze by sie stalo, gdyby odwiedzilo nas "pod napieciem", moze wyjasniliby pare spraw ... tyle, ze po takiej "reklamie" nikt o zdrowych zmyslach nie chcialby studiowac na GWSH Odpowiedz Link Zgłoś