Gość: Sabbat IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:23 Byliście wczoraj na meczu w Sopocie. Może macie jakieś wrażenia do przekazania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: Prokom - Idea - ale emocje 25.02.02, 10:33 Wrażenia to ja mam zgoła niesportowe. Mieszkam w poblizu hali stulecia. To że jest mecz rozpoznaje po tym, że wszystkie zaciszne uliczki w okolicy są zapchane poparkowanymi w bezmyslny sposób samochodami a nawet autobusami. Posesje przy kamienicach (czyli podwórka) są powszechnie przez kibiców uznawane za publiczne parkingi. Gdyby w czasie meczu zaistniała potrzeba przyjazdu np straży pożarnej do któregoś z okolicznych domów, to nie dojechaliby nawet w pobliże, bo po ulicach (zwłaszcza kiedy leży snieg) z ledwością da sie przejechac samochodem osobowym... Policjanci owszem są. Stoją, palą papieroski, prowadzą wesołe rozmowy i nie zajmują się regulacją ruchu ani pilnowaniem przejezdności. Bo po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Prokom - Idea - ale emocje IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:38 Jak dobrze, że w ostatniej chwili udało mi się zdobyć bilet na to spotkanie. Nie chwaląc nikogo zdobyłem go dzieki konkursowi w "Gazecie". Może nie jestem bezgranicznie oddanym sympatykiem sopockiej drużyny, ale na mecze czasami chodzę. Takiego widowiska jeszcze nie widziałem. To było prawdziwe show, nie tylko na parkiecie. Kibicowali wszyscy - nawet starsze Panie chyba z wnuczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Prokom - Idea - ale emocje IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:59 Ja biletu nie dostałem, ale był mój brachol. Następnym razem na pewno będę bardziej czujny. Podobno byli nawet kibice z Wrocławia. A jak tam atmosfera na trybunach? Przyjazna czy wroga? Odpowiedz Link Zgłoś