Dodaj do ulubionych

Prokom - Idea - ale emocje

IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:23
Byliście wczoraj na meczu w Sopocie. Może macie jakieś wrażenia do przekazania
Obserwuj wątek
    • zoppoter Re: Prokom - Idea - ale emocje 25.02.02, 10:33
      Wrażenia to ja mam zgoła niesportowe.
      Mieszkam w poblizu hali stulecia. To że jest mecz rozpoznaje po tym, że wszystkie zaciszne uliczki w
      okolicy są zapchane poparkowanymi w bezmyslny sposób samochodami a nawet autobusami.
      Posesje przy kamienicach (czyli podwórka) są powszechnie przez kibiców uznawane za publiczne
      parkingi.
      Gdyby w czasie meczu zaistniała potrzeba przyjazdu np straży pożarnej do któregoś z okolicznych
      domów, to nie dojechaliby nawet w pobliże, bo po ulicach (zwłaszcza kiedy leży snieg) z ledwością da
      sie przejechac samochodem osobowym...
      Policjanci owszem są. Stoją, palą papieroski, prowadzą wesołe rozmowy i nie zajmują się regulacją
      ruchu ani pilnowaniem przejezdności. Bo po co...
    • Gość: pink Re: Prokom - Idea - ale emocje IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:38
      Jak dobrze, że w ostatniej chwili udało mi się zdobyć bilet na to spotkanie.
      Nie chwaląc nikogo zdobyłem go dzieki konkursowi w "Gazecie". Może nie jestem
      bezgranicznie oddanym sympatykiem sopockiej drużyny, ale na mecze czasami
      chodzę. Takiego widowiska jeszcze nie widziałem. To było prawdziwe show, nie
      tylko na parkiecie. Kibicowali wszyscy - nawet starsze Panie chyba z wnuczkami?
    • Gość: kit Re: Prokom - Idea - ale emocje IP: *.gdan.gazeta.pl 25.02.02, 10:59
      Ja biletu nie dostałem, ale był mój brachol. Następnym razem na pewno będę
      bardziej czujny. Podobno byli nawet kibice z Wrocławia. A jak tam atmosfera na
      trybunach? Przyjazna czy wroga?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka