Dodaj do ulubionych

LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!!

IP: *.infinity.net.pl 25.02.02, 22:33
zacząłem ten nowy wątek tak aby gdy jakiś nowoporcian zajrzy na to forum to
wpisał się. w końcu raźniej nam będzie. zapchajmy tę pustą i anonimową
przestrzeń! pozdrowienia dla wszystkich sieciowców. Zezik.
Obserwuj wątek
    • petelka Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! 26.02.02, 12:26
      A może być była nowoporcianka? A dlaczego "infinity"? Sorry, ale nie jestem na
      topie:)
      • Gość: Rybak Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! IP: *.infinity.net.pl 28.02.02, 22:32
        Nie możesz mieszkać w New Porcie, i nie wiedzieć co to infinity :))) Jesteś
        jakąś prowokatorką jak widzę. :))) Albo chcesz wedrzeć się ukradkiem w te zacne
        szeregi Nowoporciaków. Biada powiadam!!!
        A Zezika jakoś nie czaje z infinity :))) W sieci też masz taką ksywe???
        • petelka Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! 01.03.02, 14:29
          Gość portalu: Rybak napisał(a):

> Nie możesz mieszkać w New Porcie, i nie wiedzieć co to infinity :))) Jesteś
          > jakąś prowokatorką jak widzę. :))) Albo chcesz wedrzeć się ukradkiem w te zacne
          >
          > szeregi Nowoporciaków. Biada powiadam!!!

Toż piszę, że była nowoporcianka. A poza tym wiekowo już trochę przebrzmiała.
          Bądźcie więc tacy mili i wyjaśnijcie mi biednej co to infinity cobym dlużej nie
          żyła w nieświadomości.:)))
          Pozdrowienia dla wszystkich aktualnych i byłych Nowoporciaków.:)))
          • Gość: aCh Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 15:36
            ha! jest okazja z petelka zamienic slowko
            oczywscie nie na temat , rozwiazanie zagadki o infinity pozostawiam dwom osobom
            ktore korzystaja z tej sieci:)))
            petelko a czemu ty nic nie mowials ze w bieszczady jedziesz, hem? dostalabys
            gratyfikacje delegacyjna, ktora rzecznik skarbink zapewne chetnie by ci
            wyplacil:))))
            bo ja tez mialam jechac w bieszczady ale mi sie kolega polamal
            :))))))))))))))
            wiem, to nie bylo smieszne
            • Gość: Piotr Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 01:06
              Gość portalu: aCh napisał(a):

> ha! jest okazja z petelka zamienic slowko
              > oczywscie nie na temat , rozwiazanie zagadki o infinity pozostawiam dwom osobom
              >
              > ktore korzystaja z tej sieci:)))
              > petelko a czemu ty nic nie mowials ze w bieszczady jedziesz, hem? dostalabys
              > gratyfikacje delegacyjna, ktora rzecznik skarbink zapewne chetnie by ci
              > wyplacil:))))
              > bo ja tez mialam jechac w bieszczady ale mi sie kolega polamal
              > :))))))))))))))
              > wiem, to nie bylo smieszne
              droga aCH
              rzecznik skarbnik chętnie to pobiera składki :-))

• Gość: aCH Re: LUDZIE Z INFINITY !!! ŁĄCZCIE SIĘ !!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 13:15
                ano tak, wprawdzie mielismy zapobiegac nadmiernej biurokratyzacji, przeroscie
                komorki administarcyjnej i poza pobieraniem nalezaloby takze wypalacac
                delegacyjne pieniazki ale ktoz wowczas wiedzial ze ty forse defraudujesz i
                stroisz sie w prowokacyjne piorka...ekhm, przepraszam, skorki lwa.

:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka