Gość: aCh IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.02.02, 23:16 cuda, normalnie cuda!!!! szpiegu, jeslu tu wpadasz to wiem o czym mowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCh Re: o k....!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.02.02, 23:17 tzn zaden tam szpiegu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: o k....!!! 27.02.02, 23:22 aCh, że się tak konfidencjonalnie odezwę... Do broni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups... Re: o k....!!! IP: 209.114.223.* 04.03.02, 16:27 Amazonki z bronią w ręku i biegające na bosaka, buahahahahaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Ach aCh! 05.03.02, 08:36 Ach ACh! Jak to miło spotkać znowu Panią Kierowniczkę! Coś Cię tutaj ostatnio niezbyt często widuję - pamiętaj, że "pańskie oko konia tuczy" a więc należy dbać o swój personel i pilnować co kto robi. No widzisz a ja nawet nie wiedziałam, że przed wyjazdem mogłabym się starać o jakąś delegację! A może i lepiej, bo jeszcze wszystko bym przeputała i potem miała kłopoty z rozliczeniem.:))) Wielce szanowne ukłony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh lekcja historii IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 10:59 droga petelko...kiedy ty bawilas w bieszczadach, przez forum przetoczyla sie zawierucha ktorej wynikem nasz eltarny klub zostal obrocony w perzyne, dobre imie kierowniczki poszargane...dodatkowo otrzymalam rachunek za telefon z ktorego jasno wynika ze nie mam juz abonamentu, uaaaaaaaaaa, stad tez moja znikoma dzialalnosc. ale to nie znaczy ze znikne calkowicie. do poczatkow czerwca dorzuce kilka malo istotnych uwag tu i owdzie... ale mi radosc sprawilas, ty ktora tak rzadko podpisywalas liste, pamiecia o dokonaniach naszego klubu, ach! lza sie w oku kreci :( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: lekcja historii 05.03.02, 13:29 Gość portalu: aCh napisał(a): > droga petelko...kiedy ty bawilas w bieszczadach, przez forum przetoczyla sie > zawierucha ktorej wynikem nasz eltarny klub zostal obrocony w perzyne, ...no co nie co poczytałam sobie po powrocie... dobre imie kierowniczki poszargane... ...iii, to niemozliwe... dodatkowo otrzymalam rachunek za telefon z > ktorego jasno wynika ze nie mam juz abonamentu, uaaaaaaaaaa, stad tez moja > znikoma dzialalnosc. ...a to już gorzej... > ale to nie znaczy ze znikne calkowicie. do poczatkow czerwca dorzuce kilka malo > > istotnych uwag tu i owdzie... ...taką mam też nadzieję... > ale mi radosc sprawilas, ty ktora tak rzadko podpisywalas liste, pamiecia o > dokonaniach naszego klubu, ach! lza sie w oku kreci > :( > :))) ...rzadko podpisywałam, bo trochę czasy nam się rozmijały - gdy zbierałyście podpisy, to ja najczęściej nie miałam dostępu do komputera. Do następnego usłyszenia.:))) Odpowiedz Link Zgłoś