Dodaj do ulubionych

W PO kłótnia o Kokoszki. I mnóstwo pracy na marne

IP: *.static.chello.pl 30.09.11, 09:10
czy ktos powie jakie skutki finansowe dla miasta bedzie mialo nie uchwalenie planu, ile mniej pieniedzy wplynie do kasy miasta i ile zablokowano nowych miejsc pracy. Co do Pani Chmiel
- toz to woltyzerka w najlepszym wydaniu "jazda na dwoch koniach jednoczesnie?"
Obserwuj wątek
    • Gość: ja W PO kłótnia o Kokoszki. I mnóstwo pracy na marne IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 09:27
      „- Po to poparłam plan, żeby mieszkańcy mogli go szybko zaskarżyć.” A jak by pani nie poparła to czy mieszkańcy nie mogliby zaskarżyć? Bardzo oryginalne tłumaczenie.
      • Gość: ppp Ta Pani w dziesiejszym Expresie Deweloperskim: IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 10:37
        "Szanowni Państwo. Wiecie Państwo, że wiarygodność budowałam przez lata. Dziś PR, ani kampania nie przekonują... W Sejmie chciałabym spożytkować lata doświadczeń samorządowych w dziedzinie, któreą się teraz zajmuję zawodowo i jako radna: planowaniem przestrzennym, inwestycjami, urbanistyką, prawem budowlanym. Czyli wykorzystać wykształcenie i wieloletnie doświadczenie."

Broń Panie Boże przed takimi planistami w Sejmie.

Inną sprawą jest, że lokowanie parku technologicznego za obwodnicą i w znacznym oddaleniu od kolei metropolitalnej to elementarny debilizm, ale to jest chyba stały element lokalnej specyfiki.

Drugą sprawą jest, że w studium zagospodarowania jak wół stoi: 'Główną koncentracją funkcji przemysłowej pozostaną jednak Kokoszki Przemysłowe. Będą się one stopniowo
        przekształcać w nowoczesny park przemysłowy, do którego będzie należeć także duży obszar przemysłowy na zachód od ulicy Nowatorów w sąsiednich Kokoszkach Mieszkaniowych.'

Jak się ma mózg i umie czytać, to się czyta gdzie się stawia.
    • Gość: as Część PO stanęła PO stronie gdańszczan i szok GW? IP: *.net.stream.pl 30.09.11, 10:33
      Adamowicz też to obiecywał i co? tylko obiecywał.
      Ma dla siebie lożę na stadionie i jest haaaappy.
      • Gość: Yans jak to po stronie Gdańszczan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 11:34
        Blokując inwestycje i miejsca pracy? Chyba ta druga opcja stała PO ich stronie.
        • Gość: anja Re: to gdańszczanie skarżyli uchwałę nie? IP: *.net.stream.pl 30.09.11, 13:35
          no to po stronie gdańszczan..
    • Gość: zdumiony do pani Chmiel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 10:38
      Czy pani Chmiel rozumie logikę swojej wypowiedzi? Tu cytat: "Po to poparłam plan, żeby mieszkańcy mogli go szybko zaskarżyć". Pani radna się kompletnie ośmiesza, zapomina, że mieszkańcy Gdańska wybrali ją w wyborach do Rady, by reprezentowała ich głos i interesy. A zatem to m.in. pani radna Chmiel, wykorzystując pomoc prawną rady Miasta, powinna dążyć do wyjaśnienia tej sprawy na drodze sądowej. Niech pani radna Chmiel odda swoją dietę, przekaże ją np. radzie osiedla Kokoszki i złoży mandat. Mieszkańcy poradzą sobie bez nieporadnej pani Chmiel.
    • Gość: gosc W PO kłótnia o Kokoszki. I mnóstwo pracy na marne IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 18:22
      NIE GŁOSUJCIE NA TĄ CHMIELOWĄ!! To już nie jjs pierwszy taki numer!!
      Pamietacie moze taką sprawe jak Miasto jeszcze myślało nad tym zeby zorganizować jakiś koncert na otwarcie PGE Areny?? To Pani Chmiel zapytała sie czy prypadkiem nie bedzie może "jakiejś puli" dla radnych i "osób towarzyszących"... Potem sie głupio tłumaczyła zeniby nie chodziło jej o darmowe wejsciówki.. tylk coś taam..

nie lubie tej kobiety.. wkurza mnie...;/
    • Gość: as Adamowicz nie przebaczy tej porażki..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 18:50
      biada oj biada....
    • Gość: robot W PO kłótnia o Kokoszki. I mnóstwo pracy na marne IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 17:15
      baza planów zagospodarowania pomorskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka