Gość: mm IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 22:20 czy ktos moze wie ile kosztuje bilet wstepu do zamku w Malborku????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: MALBORK 08.03.02, 10:56 Gość portalu: mm napisał(a): > czy ktos moze wie ile kosztuje bilet wstepu do zamku w Malborku????? Przypadkowo ale wiem. Bilet kosztuje 15,50 zł , ulgowy 9,50 zł. To poza sezonem. W sezonie ok. 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: MALBORK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 11:42 wielkie dzieki, naprawde mi pomogles:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: MALBORK 11.03.02, 00:10 Gość portalu: mm napisał(a): > wielkie dzieki, naprawde mi pomogles:) Hmmmmmmm?????? Jestem kobietą;))))) Cieszę się, że pomogłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: MALBORK IP: *.mweb.co.za 11.03.02, 02:05 Napisz - Lucja - to nie bedzie pomylek! Nic osobistego. Mnie tez pomoglas.... dziekuje!!! Wycieczka byla bardzo przyjemna, tylko widoczny byl, brak funduszy na odnowe i utrzymanie. Za pare lat to wszystko zacznie sie walic, jak ta reszta, czegokolwiek, w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: MALBORK 16.03.02, 13:50 Gość portalu: les1 napisał(a): > Napisz - Lucja - to nie bedzie pomylek! > Nic osobistego. Mnie tez pomoglas.... dziekuje!!! > Wycieczka byla bardzo przyjemna, tylko widoczny byl, brak funduszy na odnowe i > utrzymanie. Za pare lat to wszystko zacznie sie walic, jak ta reszta, > czegokolwiek, w Polsce. No taaaak, własnie trafilam na ten watek. Tez bylam niedawno w Stolicy Zakonu. Smutek no bo racje, na nic nie ma pieniedzy, ale na diety radnych sa... Rozgoryczennie przez mnie przemawia, ale od lat conajmnie 40 obserwuje zamek i widze, jak ulega powolnej acz nieyblaganej dewastacji. I nie przemawia do mnie fakt, ,ze pale zrobiono z drewna iglastego. To nie kwestia "wtedy" to kwestia "teraz". A "teraz" wyglada niciekawie. Fundusze na renowacje, restauracje, czy rewaloryzacje sa mikrutkie.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś