ssurtsey 25.12.11, 13:45 Kompleksy? Ja tam lubię schaboszczaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schabow... IP: *.net.stream.pl 25.12.11, 16:04 Jak czytam po półtorej roku, to się zastanawiam, co to ta "roka". Powinno być chyba po półtorej roki. Byłoby jak u Pascala, trochę po polsku, trochę po francusku. Rozumiem, że pół niedouczonej, nieczytającej, z maturą na 30 % Polski tak mówi. Ale jeśli będziemy tak pisać, to zapomnimy, jak jest poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schabow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.11, 18:19 Philippe Abraham super gość i super restauracja Petit Paris w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schab 25.12.11, 19:31 Byłem tam raz, jeszcze w czasach Świętojańskiej i na kolana nie rzucało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schab IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 25.12.11, 21:08 Poczciwe bary mleczne powracajcie -mam dość placenia za dekoracje na talerzu. Do restauracji chce iść zjeść normalnie zwyczajnie po polsku. Dlaczego taki dobry francuski kucharz nie zrobil kariery we Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus_gromowladny Re: Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schab IP: *.bb.sky.com 26.12.11, 01:22 > Poczciwe bary mleczne powracajcie -mam dość placenia za dekoracje na talerzu. > Do restauracji chce iść zjeść normalnie zwyczajnie po polsku. Krótko mówiąc, nie jesteś klientem tego typa. > Dlaczego taki dobry francuski kucharz nie zrobil kariery we Francji? Na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
jajck Jak Francuz radzi sobie w kraju kotleta schabow... 25.12.11, 21:26 Najlepsza restauracja w 3mieście, szczególnie lokal w Sopocie. Gość ma fantazje i dobry smak, można tam zjeść specjały nie tylko z francuskiej kuchni ale i polskie dania. Do tego obsługa na poziomie, jeśli ktoś woli bary mleczne to niech leci na Żabiankę do "kmera" - na jednej patelni jest robiona jajecznica, schab, kiełbasa "z grilla" - smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Super komentarze naprawde 26.12.11, 12:02 Najlepiej niech nikt tu nie przyjeżdża i nie oferuje swojej narodowej kuchni bo my Polacy chcemy wpieprzać schabowego dzień w dzień i basta. A jak przyjedzie to niech wpieprza schabowaego tak jak i my go wpieprzamy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls dobra restauracja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 12:25 mnie tam sie podobało i smakowało, pyszne jedzenie, miła obsługa, czego więcej chcieć? schabowego bez finezji? ten jest dobry na co dzień ale okazyjnie wolę co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś