Dodaj do ulubionych

Dobry serwis komputerowy ?

17.01.12, 12:56
Witam,

szukam dobrego serwisu komputerowego w Gdańsku ? taki, co odzyskuje utracone dane z laptopa. macie może jakieś namiary ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 23:27
      zależy czego szukasz. odzyskiwanie danych jest skomplikowane. może się udać, może się nie udać i wtedy nie wiadomo czy można mówić, że serwis jest dobry. tak czy inaczej jest pcdoc, pomogli kilku moim znajomym, akurat nie w tym temacie, ale spróbuj. powodzenia
      • malpetti Re: Dobry serwis komputerowy ? 18.01.12, 23:42
        pcdoc, rzeczywiście jest w gdańsku, jutro tam oddam laptopa
    • Gość: MariuszK Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 12:54
      Polecam gościa z Chełma, nie ma profi lokalu ale za to przyjeżdża do domu i zabiera sprzęt. Dla mnie robił gniazdo w laptopie (wyłanczal się skubaniec) teraz śmiga i działa bez problemu. Zaniosłem też do niego dysk usb (komputer go nie widział), inni krzyczeli odzyskiwanie 2000 zł a on naprawił go w jeden dzien i łyknął 250 zeta. jak dla mnie chyba najuczciwszy z tej całej bandy baranów. wejdź na www.perfektpc.pl, masz tam jego numer tel, jak coś będzie nie tak to ja sie z nim policze;D
      • Gość: piter mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.500875900 IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:46
        serwis laptopów gdynia
        serwis komputerowy gdynia
        naprawa komputerów gdynia
        pogotowie komputerowe gdynia
        naprawa laptopów gdynia
        odzyskiwanie danych gdynia
        usługi informatyczne gdynia
        informatyk gdynia
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm gdynia

serwis laptopów gdańsk
        serwis komputerowy gdańsk
        naprawa komputerów gdańsk
        pogotowie komputerowe gdańsk
        naprawa laptopów gdańsk
        odzyskiwanie danych gdańsk
        usługi informatyczne gdańsk
        informatyk gdańsk
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm gdańsk

serwis laptopów sopot
        serwis komputerowy sopot
        naprawa komputerów sopot
        pogotowie komputerowe sopot
        naprawa laptopów sopot
        odzyskiwanie danych sopot
        usługi informatyczne sopot
        informatyk sopot
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm sopot
    • Gość: Tommy Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.12, 13:20
      Polecam openmind it, co prawda goście są w gdyni i trudno ich znalesc ale dojezdzaja do gdańska za free, robią tanio i szybko, i przy okazji mozna ich podpytać o rozne rzeczy. no i fakt faktem podchodza do klienta jak do czlowieka. www.om-it.pl - tu jest ich numer.
    • Gość: Śliwa Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 20:36
      Ja korzystałem z usług zever.pl i jestem zadowolony. Zrobili co mieli zrobić i wzięli adekwatne pieniądze.
    • Gość: Konrad Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.technologpark.net 18.09.12, 11:11
      www.pecom.pl
    • Gość: Karol Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 31.12.13, 08:25
      w optre naprawiaja dyski, dwa dyski mi naprawiali, działają do dziś, troche sa ukryci na www.optrr.pl masz adres i mapke
      • Gość: Karol Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 31.12.13, 08:26
        www.optre.pl
        • Gość: mariusz Re: Dobry serwis komputerowy - optre IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.14, 12:23
          Popieram poprzednika. Wymiana pękniętej matrycy w moim laptopie zrobiona na miejscu i to za mniejsze pieniądze niż się spodziewałem (podzwoniłem sobie po kilku serwisach, żeby zorientować się w temacie cen za tego typu usługę). Nie zawiodłem się.
    • Gość: mobilni serwisanci Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 11:09
      Trójmiasto, tel. 500 875 900. Serwis komputerowy, Naprawa laptopów (notebooków), Odzyskiwanie danych, Bezpłatny dojazd - Gdańsk, Sopot, Gdynia.
      www.mobilni-serwisanci.pl
      • Gość: piter mobilni IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:45

serwis laptopów gdańsk
        serwis komputerowy gdańsk
        naprawa komputerów gdańsk
        pogotowie komputerowe gdańsk
        naprawa laptopów gdańsk
        odzyskiwanie danych gdańsk
        usługi informatyczne gdańsk
        informatyk gdańsk
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm gdańsk

serwis laptopów gdynia
        serwis komputerowy gdynia
        naprawa komputerów gdynia
        pogotowie komputerowe gdynia
        naprawa laptopów gdynia
        odzyskiwanie danych gdynia
        usługi informatyczne gdynia
        informatyk gdynia
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm gdynia

serwis laptopów sopot
        serwis komputerowy sopot
        naprawa komputerów sopot
        pogotowie komputerowe sopot
        naprawa laptopów sopot
        odzyskiwanie danych sopot
        usługi informatyczne sopot
        informatyk sopot
        mobilni serwisanci
        obsługa informatyczna firm sopot
    • Gość: maribu Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.17, 09:53
      Popieram! Mi tam odzyskali dane dosłownie w 100% ostatnio a byłem strasznie spanikowany bo uszkodziłem dysk i myślałem, że już po wszystkim a miałem tam bardzo ważne pliki potrzebne do pracy :)
    • Gość: Hhgrrfjouy Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.30.51.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.21, 12:51
      W życiu ! Żaden dr laptop. Mi wymienili dysk na gorsze parametry i zabrali 450 ! Nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka