malpetti 17.01.12, 12:56 Witam, szukam dobrego serwisu komputerowego w Gdańsku ? taki, co odzyskuje utracone dane z laptopa. macie może jakieś namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luki Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 23:27 zależy czego szukasz. odzyskiwanie danych jest skomplikowane. może się udać, może się nie udać i wtedy nie wiadomo czy można mówić, że serwis jest dobry. tak czy inaczej jest pcdoc, pomogli kilku moim znajomym, akurat nie w tym temacie, ale spróbuj. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
malpetti Re: Dobry serwis komputerowy ? 18.01.12, 23:42 pcdoc, rzeczywiście jest w gdańsku, jutro tam oddam laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuszK Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 12:54 Polecam gościa z Chełma, nie ma profi lokalu ale za to przyjeżdża do domu i zabiera sprzęt. Dla mnie robił gniazdo w laptopie (wyłanczal się skubaniec) teraz śmiga i działa bez problemu. Zaniosłem też do niego dysk usb (komputer go nie widział), inni krzyczeli odzyskiwanie 2000 zł a on naprawił go w jeden dzien i łyknął 250 zeta. jak dla mnie chyba najuczciwszy z tej całej bandy baranów. wejdź na www.perfektpc.pl, masz tam jego numer tel, jak coś będzie nie tak to ja sie z nim policze;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter mobilni-serwisanci.pl Trójmiasto tel.500875900 IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:46 serwis laptopów gdynia serwis komputerowy gdynia naprawa komputerów gdynia pogotowie komputerowe gdynia naprawa laptopów gdynia odzyskiwanie danych gdynia usługi informatyczne gdynia informatyk gdynia mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdynia serwis laptopów gdańsk serwis komputerowy gdańsk naprawa komputerów gdańsk pogotowie komputerowe gdańsk naprawa laptopów gdańsk odzyskiwanie danych gdańsk usługi informatyczne gdańsk informatyk gdańsk mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdańsk serwis laptopów sopot serwis komputerowy sopot naprawa komputerów sopot pogotowie komputerowe sopot naprawa laptopów sopot odzyskiwanie danych sopot usługi informatyczne sopot informatyk sopot mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.12, 13:20 Polecam openmind it, co prawda goście są w gdyni i trudno ich znalesc ale dojezdzaja do gdańska za free, robią tanio i szybko, i przy okazji mozna ich podpytać o rozne rzeczy. no i fakt faktem podchodza do klienta jak do czlowieka. www.om-it.pl - tu jest ich numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwa Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 20:36 Ja korzystałem z usług zever.pl i jestem zadowolony. Zrobili co mieli zrobić i wzięli adekwatne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.technologpark.net 18.09.12, 11:11 www.pecom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 31.12.13, 08:25 w optre naprawiaja dyski, dwa dyski mi naprawiali, działają do dziś, troche sa ukryci na www.optrr.pl masz adres i mapke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.play-internet.pl 31.12.13, 08:26 www.optre.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Dobry serwis komputerowy - optre IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.14, 12:23 Popieram poprzednika. Wymiana pękniętej matrycy w moim laptopie zrobiona na miejscu i to za mniejsze pieniądze niż się spodziewałem (podzwoniłem sobie po kilku serwisach, żeby zorientować się w temacie cen za tego typu usługę). Nie zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilni serwisanci Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 11:09 Trójmiasto, tel. 500 875 900. Serwis komputerowy, Naprawa laptopów (notebooków), Odzyskiwanie danych, Bezpłatny dojazd - Gdańsk, Sopot, Gdynia. www.mobilni-serwisanci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter mobilni IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 10:45 serwis laptopów gdańsk serwis komputerowy gdańsk naprawa komputerów gdańsk pogotowie komputerowe gdańsk naprawa laptopów gdańsk odzyskiwanie danych gdańsk usługi informatyczne gdańsk informatyk gdańsk mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdańsk serwis laptopów gdynia serwis komputerowy gdynia naprawa komputerów gdynia pogotowie komputerowe gdynia naprawa laptopów gdynia odzyskiwanie danych gdynia usługi informatyczne gdynia informatyk gdynia mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm gdynia serwis laptopów sopot serwis komputerowy sopot naprawa komputerów sopot pogotowie komputerowe sopot naprawa laptopów sopot odzyskiwanie danych sopot usługi informatyczne sopot informatyk sopot mobilni serwisanci obsługa informatyczna firm sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribu Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.17, 09:53 Popieram! Mi tam odzyskali dane dosłownie w 100% ostatnio a byłem strasznie spanikowany bo uszkodziłem dysk i myślałem, że już po wszystkim a miałem tam bardzo ważne pliki potrzebne do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hhgrrfjouy Re: Dobry serwis komputerowy ? IP: *.30.51.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.21, 12:51 W życiu ! Żaden dr laptop. Mi wymienili dysk na gorsze parametry i zabrali 450 ! Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś